Η οργάνωση της θύρας 4
- FreeWatcher
Re: Η οργάνωση της θύρας 4
Αρα το Ισραήλ που έφτασε στο μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμού κ έχει 10000 κρουσματα τη μερα μάλλον εκεί λένε ψέμματα.[/quote]
Αυτά πού τα μαθαίνετε στα facebook? Ποτέ δεν έκανα και όσο περνάνε τα χρόνια χαίρομαι με τη επιλογή μου! Δεν έχω γράψει σχόλιο ούτε εδώ ούτε πουθενά για τον κορονοιό, αλλά μιας και έχεις ξεσκιστεί να γράφεις ψεκασμένα ποστ να σε ενημερώσω ότι το ισραήλ δεν έφτασε στο ¨μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμού¨! Μόνο στο μυαλό σας και στις μπαρούφες που αναπαράγονται στα σόσιαλ μίντια... Ένα 67% έχει καταφέρει ενώ η Ελλάδα είναι στο 60%. Α, και δεν είμαι κανένας ειδικός μόλις το γκουγκλαρα. Για σκανδιναβία πάντως μιας και έχω φίλους εκεί και πιάνουν πλέον 80 % επιστρέφει η ζωή τους στα κανονικά. Εμβόλιο δεν έκανα ακόμα και δεν είμαι η παγώνη ή παγωμένη που γράφεις μιας κ δεν βλέπω τβ. Εδώ γράφουμε για ΠΑΟΚ και το θέμα μας είναι η ΘΥΡΑ 4! Τα προσωπικά σας για εμβόλια κτλ (γιατί προσωπική επιλογή του καθένα είναι) καλό θα ήταν να τα κρατάτε για το σπίτι σας. Ευχαριστώ
Αυτά πού τα μαθαίνετε στα facebook? Ποτέ δεν έκανα και όσο περνάνε τα χρόνια χαίρομαι με τη επιλογή μου! Δεν έχω γράψει σχόλιο ούτε εδώ ούτε πουθενά για τον κορονοιό, αλλά μιας και έχεις ξεσκιστεί να γράφεις ψεκασμένα ποστ να σε ενημερώσω ότι το ισραήλ δεν έφτασε στο ¨μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμού¨! Μόνο στο μυαλό σας και στις μπαρούφες που αναπαράγονται στα σόσιαλ μίντια... Ένα 67% έχει καταφέρει ενώ η Ελλάδα είναι στο 60%. Α, και δεν είμαι κανένας ειδικός μόλις το γκουγκλαρα. Για σκανδιναβία πάντως μιας και έχω φίλους εκεί και πιάνουν πλέον 80 % επιστρέφει η ζωή τους στα κανονικά. Εμβόλιο δεν έκανα ακόμα και δεν είμαι η παγώνη ή παγωμένη που γράφεις μιας κ δεν βλέπω τβ. Εδώ γράφουμε για ΠΑΟΚ και το θέμα μας είναι η ΘΥΡΑ 4! Τα προσωπικά σας για εμβόλια κτλ (γιατί προσωπική επιλογή του καθένα είναι) καλό θα ήταν να τα κρατάτε για το σπίτι σας. Ευχαριστώ
- bersekeros
Όταν γράφει κάποιος κάτι και επικαλείται το οτιδήποτε από αριθμούς και ποσοστά,
ιδίως όταν το ποστ συνοδεύεται από χαρακτηρισμούς για το χαρακτήρα του ποστ του άλλου,
καλό θα ήταν να συνοδεύεται από πηγές.
Γιατί όσο μπαρούφα μπορεί να είναι του ενός το νούμερο, άλλο τόσο μπαρούφα μπορεί να είναι και του άλλου.
Λοιπόν, ποσοστό εμβολιασμού πάνω από 80% η google, δίνει για μόνο τέσσερις χώρες στον κόσμο.
Καμιά δεν είναι Σκανδιναβική. Είναι το Γιβραλτάρ, η Μάλτα, η Πορτογαλία
και τα HAE.
Και επίσης οι Σκανδιναβικές χώρες που επικαλείστε, είναι πολύ κάτω από πολλές άλλες χώρες.
Για στραγάλια τους έχετε τους χαρακτηρισμούς. Τη στιγμή που γράφετε επίσης ανακρίβειες.
Συνεχίστε. Πάω να πάρω ποπ κορν.
https://www.google.com/search?q=covid-1 ... nt=gws-wiz
ΥΓ. Το να αποκαλεί ενήλικος (????) που δεν έχει κάνει ακόμα εμβόλιο, άλλον ενήλικο που δεν κάνει εμβόλιο, ότι γράφει ψεκασμένα πόστ, πραγματικά με ξεπερνάει.
ΥΓ.4 Ανοίξτε τη Θύρα 4 και πάρτε Διαρκείας στο Μπάσκετ.

ιδίως όταν το ποστ συνοδεύεται από χαρακτηρισμούς για το χαρακτήρα του ποστ του άλλου,
Γιατί όσο μπαρούφα μπορεί να είναι του ενός το νούμερο, άλλο τόσο μπαρούφα μπορεί να είναι και του άλλου.
Λοιπόν, ποσοστό εμβολιασμού πάνω από 80% η google, δίνει για μόνο τέσσερις χώρες στον κόσμο.
και τα HAE.
Και επίσης οι Σκανδιναβικές χώρες που επικαλείστε, είναι πολύ κάτω από πολλές άλλες χώρες.
Για στραγάλια τους έχετε τους χαρακτηρισμούς. Τη στιγμή που γράφετε επίσης ανακρίβειες.
ΥΓ. Το να αποκαλεί ενήλικος (????) που δεν έχει κάνει ακόμα εμβόλιο, άλλον ενήλικο που δεν κάνει εμβόλιο, ότι γράφει ψεκασμένα πόστ, πραγματικά με ξεπερνάει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Σάβ 25 Σεπ 2021, 00:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- WestBlock4
Freewatcher καλό θα είναι όταν ψάχνεις το Google να διαβάζεις κ τι ακριβώς λεει.
Το Ισραήλ που βάση Google σου είναι πιο μικρό από την Ελλάδα με πλήρους εμβολιασμενους κ με αυτους με 1 δόση έφτασε το 82%.κ έχει χορηγήσει 14 μυρια εμβόλια. Είναι πολύ πανω απο την Ελλάδα κ το Σεπτέμβρη είχε ολικό lockdown ανά διαστήματα κ δεν επιτρεπόταν να πας για κάποιο καιρό. Είναι αυτοί που ετοιμάζονται για 4 δόση. Αυτά προς ενημέρωση σου.
Ψεκασμενοι είναι κάτι ΖΩΑ που λένε ότι είναι ΠΑΟΚ κ μολις έρθουν οι εκλογές τρέχουν να ψηφίσουν μητσοτακηδες και μετά το παίζουν επαναστάτες ότι αδικούν τον ΠΑΟΚ.
Καλό θα είναι να το λήξουμε εδω μιας κ άκρη δε θα βγει. Μπράβο σε όσους εμβολιάζονται αλλά μη μας σπάτε τα @@.
Το Ισραήλ που βάση Google σου είναι πιο μικρό από την Ελλάδα με πλήρους εμβολιασμενους κ με αυτους με 1 δόση έφτασε το 82%.κ έχει χορηγήσει 14 μυρια εμβόλια. Είναι πολύ πανω απο την Ελλάδα κ το Σεπτέμβρη είχε ολικό lockdown ανά διαστήματα κ δεν επιτρεπόταν να πας για κάποιο καιρό. Είναι αυτοί που ετοιμάζονται για 4 δόση. Αυτά προς ενημέρωση σου.
Ψεκασμενοι είναι κάτι ΖΩΑ που λένε ότι είναι ΠΑΟΚ κ μολις έρθουν οι εκλογές τρέχουν να ψηφίσουν μητσοτακηδες και μετά το παίζουν επαναστάτες ότι αδικούν τον ΠΑΟΚ.
Καλό θα είναι να το λήξουμε εδω μιας κ άκρη δε θα βγει. Μπράβο σε όσους εμβολιάζονται αλλά μη μας σπάτε τα @@.
- bersekeros
Αδερφέ Westblock4 , βάλε σύνδεσμο για το ποσοστό του Ισραήλ που γράφεις.
Δεν το βρίσκω πουθενά.
Επίσης και οι άλλοι, με τους Σκανδιναβούς, βάλτε κι εσείς πηγές και links για τον ίδιο λόγο.
Οι Σκανδιναβοί που ανοίγουν, ΟΧΙ, δεν βρίσκω πουθενά,
ότι έχουν ποσοστά εμβολιασμού πάνω από 80% ή πάνω από το Βέλγιο, την Ισπανία ή τη Χιλή ας πούμε.
Δεν το βρίσκω πουθενά.
Επίσης και οι άλλοι, με τους Σκανδιναβούς, βάλτε κι εσείς πηγές και links για τον ίδιο λόγο.
Οι Σκανδιναβοί που ανοίγουν, ΟΧΙ, δεν βρίσκω πουθενά,
ότι έχουν ποσοστά εμβολιασμού πάνω από 80% ή πάνω από το Βέλγιο, την Ισπανία ή τη Χιλή ας πούμε.
-
Αυτά που γράφετε για το Ισραήλ δεν ισχύουν. Υπάρχουν τμήματα πληθυσμού με μεγάλο ποσοστό εμβολιασμού αλλά και μεγάλες ομάδες πληθυσμού με εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό.
- WestBlock4
Vaccination
Greece has administered at least 11,983,436 doses of COVID vaccines so far. Assuming every person needs 2 doses, that’s enough to have vaccinated about 55.9% of the country’s population.
Vaccination
Israel has administered at least 14,840,739 doses of COVID vaccines so far. Assuming every person needs 2 doses, that’s enough to have vaccinated about 82% of the country’s population
U.A.E.
URUGUAY
CUBA
QATAR
CHILE
ISRAEL
Αυτές είναι οι χώρες με σειρά εμβολιασμών.
https://graphics.reuters.com/world-coro ... -and-maps/
Κ επειδη η πόλη που μεγάλωσα είναι η καστορια με 53000 εμβολιασμενους από αύριο έχει lockdown.
Και όλα αυτά τα γράφω οχι γιατι ειμαι ψεκασμενος όπως θεωρεί ο κάθε τυχαίος. Αλλά για να καταλάβετε ότι υπάρχουν κ άνθρωποι που φοβούνται κ πρέπει να τους σεβεστε κ ειδικα συνοπαδους σας.
Αυτά κ συγνώμη από τους Mods που το χάσαμε το θεμα
Greece has administered at least 11,983,436 doses of COVID vaccines so far. Assuming every person needs 2 doses, that’s enough to have vaccinated about 55.9% of the country’s population.
Vaccination
Israel has administered at least 14,840,739 doses of COVID vaccines so far. Assuming every person needs 2 doses, that’s enough to have vaccinated about 82% of the country’s population
U.A.E.
URUGUAY
CUBA
QATAR
CHILE
ISRAEL
Αυτές είναι οι χώρες με σειρά εμβολιασμών.
https://graphics.reuters.com/world-coro ... -and-maps/
Κ επειδη η πόλη που μεγάλωσα είναι η καστορια με 53000 εμβολιασμενους από αύριο έχει lockdown.
Και όλα αυτά τα γράφω οχι γιατι ειμαι ψεκασμενος όπως θεωρεί ο κάθε τυχαίος. Αλλά για να καταλάβετε ότι υπάρχουν κ άνθρωποι που φοβούνται κ πρέπει να τους σεβεστε κ ειδικα συνοπαδους σας.
Αυτά κ συγνώμη από τους Mods που το χάσαμε το θεμα
- Μπαρκαρούτσος
Οι μη εμβολιασμένοι είναι η αιτία που θα τραβήξει πολύ αυτή η ιστορία.WestBlock4 έγραψε:Καλό θα είναι να το λήξουμε εδω μιας κ άκρη δε θα βγει. Μπράβο σε όσους εμβολιάζονται αλλά μη μας σπάτε τα @@.
-
Αν φοβάσαι σεβαστός ο φόβος, αλλά προς τι η προσπάθειά σου να πείσεις ότι δεν προστατεύει ο εμβολιασμός?
- WestBlock4
Δεν προσπαθώ να δείξω αυτό ειλικρινά.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Αν φοβάσαι σεβαστός ο φόβος, αλλά προς τι η προσπάθειά σου να πείσεις ότι δεν προστατεύει ο εμβολιασμός?
Δεν ξέρω αν αναγκαστώ κάποια στιγμή να το κάνω κ εγω αλλα δε καταλαβαίνω πως κάποιοι βγαζου τόσο κακια.
- FreeWatcher
bersekeros δυο λινκς από τη σκανδιναβία που ζει κολλητός μου, αφού δεν ασχολούμαι όπως έγραψα με την πανδημία μιας και έχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω στη ζωή μου (με τον ΠΑΟΚ ένα από αυτάbersekeros έγραψε:Όταν γράφει κάποιος κάτι και επικαλείται το οτιδήποτε από αριθμούς και ποσοστά,
και τα HAE.

https://www.google.com/search?rlz=1C1CH ... 6&dpr=1.38
https://www.ethnos.gr/kosmos/173496_i-h ... 00-theates
Πάρε και μία Ισραήλ:
https://www.google.com/search?q=israel+ ... e&ie=UTF-8
Το εάν έκανα ή όχι το εμβόλιο αφορά εμένα και μόνο. Και επαναλαμβάνω είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επιλογή!
Το να λέω απτην άλλη ότι δεν υπάρχει ιός, κ μετά υπάρχει αλλά είναι γρίπη, ή είναι ο διάβολος που θα μου βάλει τσιπ κ οι 5G κεραίες είναι υπέυθυνες για όλα είναι ΨΕΚΑΣΜΑ! Είναι για αμοιβάδες...
Τέλος με τις μλκιες δεν ξαναγράφω τίποτα σχετικό! Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει ο καθένας και πόσο μάλλον να πείσω τους υπόλοιπους να κάνουν ή μη εμβόλιο. Απλώς πιστεύω πως κάποιος που γράφει επαναλαμβανόμενα ποστ για το θέμα εδώ μέσα, είναι σε λάθος περιβάλλον προώθησης των ¨ιδεών¨ του. Το άνοιγμα της 4 είναι πολύ σοβαρό θέμα για τον ΠΑΟΚ φέτος.
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ 4 ΣΤΟ ΛΑΟ!!!! Για όσους μπορούν... Καλύτερα απτον ΚΑΝΕΝΑ!
- bersekeros
Οι αρχιψεκασμένοι που περιγράφεις είναι σε payroll.
Για να γελοιοποιούνται όσοι τολμήσουν να αμφισβητήσουν το επίσημο αφήγημα.
Οπότε τους αμφισβητίες, τους ταυτίζουν με τους γελοίους και έχεις την προσφιλή δολοφονία χαρακτήρα.
Να ξέρεις, οι αρχιψεκασμένοι,
τα παίρνουν από το σύστημα.
Δεν είναι τόσο ηλίθιοι. Εξυπηρετούν σκοπιμότητες.
Για να γελοιοποιούνται όσοι τολμήσουν να αμφισβητήσουν το επίσημο αφήγημα.
Οπότε τους αμφισβητίες, τους ταυτίζουν με τους γελοίους και έχεις την προσφιλή δολοφονία χαρακτήρα.
Να ξέρεις, οι αρχιψεκασμένοι,
τα παίρνουν από το σύστημα.
Δεν είναι τόσο ηλίθιοι. Εξυπηρετούν σκοπιμότητες.
- bersekeros
@Westblock4
Αδερφέ αυτό που έβαλες, δεν έχει ποσοστό πλήρως εμβολιασμένων επί του συνόλου του πληθυσμού.
Αυτό που έβαλα παραπάνω το είδες με τα ποσοστά.
Επίσης το αφήγημα των Σκανδιναβικών χωρών που ανοίγουν γιατί έχουν μεγάλο ποσοστό εμβολιασμένων,
είναι μια μπούρδα και μισή.
Π@πάρια μεγάλο ποσοστό έχουν, σε σχέση με άλλες χώρες.
Τα νούμερα τα παρέθεσα πιο πάνω. Τα παράπονα στην επίσημη Google που τα κάνει update καθημερινά.
Όλα είναι πολιτικές αποφάσεις.
Το να βγάζει κακία όμως, ο ένας αδερφός για τον άλλο, λόγω του εμβολίου και να τον λέει ψεκασμένο,
πραγματικά δείχνει την κατάντια μας.
Εμένα ο αδερφός μου είναι αδερφός μου,
και δεν θα με πείσει κανένα payroll, είτε κυβερνητικό, είτε ψυχολογικών επιχειρήσεων, είτε εμπορικών φάρμακοσυμφερόντων ή διαφόρων υπηρεσιών προπαγάνδας,
να στραφω εναντίον του.
Τέλεια. Παύλα.-
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 4.
Αδερφέ αυτό που έβαλες, δεν έχει ποσοστό πλήρως εμβολιασμένων επί του συνόλου του πληθυσμού.
Αυτό που έβαλα παραπάνω το είδες με τα ποσοστά.
Επίσης το αφήγημα των Σκανδιναβικών χωρών που ανοίγουν γιατί έχουν μεγάλο ποσοστό εμβολιασμένων,
είναι μια μπούρδα και μισή.
Π@πάρια μεγάλο ποσοστό έχουν, σε σχέση με άλλες χώρες.
Τα νούμερα τα παρέθεσα πιο πάνω. Τα παράπονα στην επίσημη Google που τα κάνει update καθημερινά.
Όλα είναι πολιτικές αποφάσεις.
Το να βγάζει κακία όμως, ο ένας αδερφός για τον άλλο, λόγω του εμβολίου και να τον λέει ψεκασμένο,
πραγματικά δείχνει την κατάντια μας.
Εμένα ο αδερφός μου είναι αδερφός μου,
και δεν θα με πείσει κανένα payroll, είτε κυβερνητικό, είτε ψυχολογικών επιχειρήσεων, είτε εμπορικών φάρμακοσυμφερόντων ή διαφόρων υπηρεσιών προπαγάνδας,
να στραφω εναντίον του.
Τέλεια. Παύλα.-
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 4.

- Disharmonic
Τα επίσημα στατιστικά της ΕΕ είναι εδώ.
https://vaccinetracker.ecdc.europa.eu/p ... uptake-tab
Νορβηγία και Δανία έχουν πάνω από 83% και 88% πλήρως εμβολιασμενους. Στην Ελλάδα είμαστε στο 66,5%
https://vaccinetracker.ecdc.europa.eu/p ... uptake-tab
Νορβηγία και Δανία έχουν πάνω από 83% και 88% πλήρως εμβολιασμενους. Στην Ελλάδα είμαστε στο 66,5%
- Sick Bastard
Γιατί και πιο δύσκολα κολλάει και πιο δύσκολα μεταδίδει και πολύ πιο ελαφριά το περνάει ο εμβολιασμένος.BlackFriday έγραψε:Εγώ μια χαρά έχω καταλάβει και το έκανα το εμβόλιο. Εφόσων όμως όλοι κολλάνε και όλοι μεταδίδουν γιατί να αισθανθώ μεγαλύτερη απειλή από κάποιον που δεν έχει εμβολιαστεί και όχι από κάποιον που εμβολιαστηκε τον Ιανουάριο για παράδειγμα.
over and out γιατί βαρέθηκα με αυτή την ιστορία, φάτε τα μουστάκια σας όσο θέλετε.
- WestBlock4