Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Καλα ρε Orwell δεν ντρεπεσαι?Τι πραγματα ειναι αυτα?Γιατι χαλας το καλο οικογενειακο κλιμα? :twisted:

Παντως μετα απο πολυ σκεψη κι εγω εχω φτασει στο ιδιο συμπερασμα.Εαν θελει να ερθει και να παιξει μπαλα και ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ πρωτ' απ' ολα (και με το εμεις δεν εννοω τους οπαδους , μιας και σε τετοια ζητηματα δεν μας πεφτει λογος-νιωστε επιτελους!) , τοτε καλως να ορισει.

Και τοτε να δω ποιος υποκριτης που ντεμεκ βαζει τον ΠΑΟΚ πανω απ' ολα θα βγει να κραξει.Αγωνιστικα δεν χρειαζεται καν να μιλισω για το ατομο.Μονο να ακουσετε Νοβασπορτ μετα απο καθε ματς του βαζελου θα καταλαβετε.Οταν οι βαζελοδημοσιογραφοι λενε το ονομα Σαλπιγγιδης , νιωθεις τον τρομο στη φωνη τους μηπως και τους φυγει ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!Κακα τα ψεματα τελικα....Εαν ξερεις μπαλα ουτε προπονητη καταλαβαινεις , ουτε και κανεναν αλλο.Μπαινουν οι αλλοι μεσα μην ξεροντας τι να κανουν απο αυτα που τους εχει πει ο κατσιβελος και μπαινει κι ο Σαλπιγγιδης μεσα και δε μασαει Χριστο.Τι να λεμε τωρα.
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

καλα ολα αυτα ρε παιδια αλλα ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΑΛΠΙ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ΤΩΡΑ ΜΩΡΕ????? ΠΛΑΚΑ ΣΠΑΤΕ?????

(μακαρι να βγω ψευτης)
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Κι εγω Ευαγγελε ετσι το βλεπω.Μαλλον θα τραβηξει προς εξωτερικο.(Δεν μπορει ρε φουστη να εχει παρει ο Γεωργατος μεταγραφη στην Ιντερ και να μην τον εχει δει κανεις τον Σαλπι απο κει!!!!!Η μεγαλυτερη ποδοσφαιρικη αδικια τα τελευταια 200 χρονια!)

Γιατι εδω που τα λεμε , ειμαστε ικανοι να τον καψουμε κι αυτον.Τελευταιο πραγμα που θα ηθελα , ειναι να ερθει τελικα και να παιζει σαν χεσμενος λογο καποιων επιτηδειων στα ραδια.
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

Isaak the Greek έγραψε:(Δεν μπορει ρε φουστη να εχει παρει ο Γεωργατος μεταγραφη στην Ιντερ και να μην τον εχει δει κανεις τον Σαλπι απο κει!!!!!Η μεγαλυτερη ποδοσφαιρικη αδικια τα τελευταια 200 χρονια!)
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Photis έγραψε:Και πως τον παίρνεις αυτόν ρε σεις...??? :opaokara: :opaokara:
Κάνεις τάμα μπας και δεν υπογράψει ανανέωση στο βάζελο ή δεν πάει εξωτερικό???

:pano:

Ειχες την ευκαιρια να τον παρεις αυτο το καλοκαιρι αλλα ειχαμε μια μεριδα Παοκτσηδων που λεγανε στηριξη στον Ζαγορ αλα μολις πηγε να γινει το ντιλ με Σαλπι εκαναν τα σκηνικα τους και εκανε πισω ο Τεο. Αυτα περι Σαλπι
PaokPtolemaidaG4

Black_White_Heart έγραψε:θα σας πω εγώ ρε μάγκες τι μου είπαν τα ξαδέρφια του( που ο σάλπι είναι από το χωριο μου του πατέρα του μεριά όχι καβάλες και mlkies) ότι η θα πάει εξωτερικό η θα ανανεώσει στον βάζελο! μακάρι να βγούνε ψεύτες γιατί τον θέλω και εγώ με χίλια στην ομαδάρα μας!!!!

αδερφε ο οποιοσδηποτε στη θεση του πλεον αυτο θα εκανε. Κανεις χιλιες προσπαθειες να επιστρεψεις και εχεις τους παοκαρχες του "Παοκ πανω απ'ολα" να σου λενε ουυυ προδοτη γουμενου σωσιβιο και τετοια... ε λοιπον δεν εισαι 35 χρονων να πεις σταματαω κιολας αμα γουσταρω. Στα καλυτερα του ειναι ο Μητσος και δε θα σταματησει τη μπαλα αν δεν ερθει στον Παοκ.
Εχει αλλαξει το κλιμα για τον Σαλπι στον Παοκ αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αργα. Αν και υπαρχει ενα παραθυρακι ακομα
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Μακάρι...

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Photis στην κυπρο εχεις κανενα καλο παιχτακι να προτεινεις?
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

αυτο για οσους θελουνε να διαβασουνε τις 2 τελευταιες σειρες του κειμενου..
http://www.gazzetta.gr/content/view/52060/2/
ολες οι συζητησεις μας σε 2 σειρες!!!
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
PaokPtolemaidaG4

Ξεφτιλισμα του λαγου απο τον "προδοτη" και παλι... α ρε Παοκαρχες του "Παοκ πανω απ'ολα"...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

MANIAKOS έγραψε:Photis στην κυπρο εχεις κανενα καλο παιχτακι να προτεινεις?
Κανέναν αδελφέ...Μέτριοι όλοι...

Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Dj_timo έγραψε:εχεις τους παοκαρχες του "Παοκ πανω απ'ολα" .........Παοκ.
...........Παοκ αλλα =
Dj_timo έγραψε:Παοκαρχες του "Παοκ πανω απ'ολα"...
Ακόμα δεν μάθαμε πως γράφεται η ομάδα που "υποστηρίζουμε"?

Ε?

ΥΓ. Σαν να γράφεις κοντοΠούτανος είναι
PaokPtolemaidaG4

Καλα ρε εχεις κανα προβλημα μαζι μου? Εχει χιλιαδες ποστ απο αλλα μελη που γραφουν "παοκ" συνεχεια και εσυ κοιτας ποτε θα το γραψω εγω? Αντε ξεκολλα να πουμε οπως γουσταρω θα το γραφω.. Π οπως Προβατα που που δεν ξερουν τιποτα απο την ιστορια
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Πάντως ο Σαλπιγγίδης ήταν ανύπαρκτος χθες..Έκανε και κάτι περίεργες λαλακίες..τέλοσπαντων...Μακάρι το παλικάρι αν ρθει πίσω..όλα τ'άλλα παπαριές είναι.

PaokPtolemaidaG4

Ε φιλε μονο σε μας γινονται αυτα με κομπλεξικους οπαδους... εχουμε ενα εκατομυριο προβληματα το αν γραψουμε Παοκ αντι για ΠΑΟΚ μας καιει... Τραβα στον Βρυζα ρε συ agave και πες του ποιους θες και ποιους οχι να ξερει. Τι στηριξη και παπαριες? Στα λογια πρωτοι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”