Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Magpies4 »

Μπορεί να γράψει κάποιος που ξέρει τι ώρες φτάνουν οι δύο παιχταράδες μας στο Μακεδονία;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πάλι καλά πάντως που χάλασε του Δανού και ο Ιβάν το πήρε πάνω του και έφερε τον Ρώσο , που είναι μια κλάση πάνω.

Πραγματικά δεν με έψηνε καθόλου και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμείναμε τόσο, εκτός αν ήταν όλο επικοινωνιακό τρικ.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ερώτηση προς προβληματισμό.

Βάζουμε ένα poll και ρωτάμε 100 τυχαία άτομα το εξής:
Έχεις ένα χαφ για βασικό και μία κενή θέση δίπλα του. Μοναδικές επιλογές ο Σβαμπ και ο Οζντόεφ. Ποιον βάζεις;

Άποψη μου πως οι 90 στους 100, για να μην πω παραπάνω, θα διαλέξουν Σβαμπ, ανεξαρτήτως παρτενέρ, ανεξαρτήτως αντιπάλου, ανεξαρτήτως σχήματος, ανεξαρτήτως κρισιμότητας αγώνα, ανεξαρτήτως συνθηκών τέλος πάντων.

Όταν δεν μπορείς να ξεπεράσεις σε ιεραρχία τον τριαντατετράχρονο Σβαμπ, ο οποίος αμείβεται (με κάθε επιφύλαξη) με σχεδόν τα μισά από τα λεφτά που παίρνεις, τότε η ομάδα που αγωνίζεσαι είτε δεν σου ταιριάζει, είτε δεν την καλύπτεις εσύ παικτικά - ποιοτικά κλπ.

Μπορεί να πει κάποιος πως και οι περισσότεροι ερωτηθέντες ήταν άμπαλοι, όπως επίσης μπορεί να υποστηρίξει πως οι περισσότεροι θα διάλεγαν Οζντόεφ. Δεκτά όλα αυτά.

On topic: Η ομάδα χρειάζεται νούμερο 1 χαφ και νούμερο 3 χαφ. Έχει το νούμερο 2 (Καμαρά), έχει το νούμερο 4 (Σβαμπ) και τον Έλληνα που βοηθάει και στις λίστες (Χάρης).

Τα παραπάνω ξαναλέω είναι μόνο άποψη μου. Τίποτα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μεθαύριο παίζει η ΤΣΣΚΑ στο Κρασνοντάρ κύπελλο

Без Чалова [DISAPPOINTED FACE]

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Ο Ozdoev μη λέμε οτι θέλουμε, είναι πολύ καλός παίκτης για το επίπεδο της superleague. Το περσινό πρώτο εξάμηνο του ήταν εξαιρετικό.

Το μόνο επίφοβο είναι οτι είναι παίκτης ψυχολογίας και οτι αν ο ρόλος του περιοριστεί είναι αρκετά πιθανό κι αυτός να πέσει.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

Δεν έρχονται παίκτες
Γκρίνια
Έρχονται παίκτες
Πάλι γκρίνια
Τώρα είναι πολλοί
και πρέπει να.διωξουμε 5-6

Ξεκινησε κι ο ανένδοτος κατά του Οζντοεφ
χωρίς καν να έχουμε πάρει παίκτη

Αφήστε βρε παιδιά να ολοκληρωθεί το ροστερ
Έχει ψωμί ακόμη η φάση
Μην ξεκινάτε θεωρίες μόνο και μόνο για να.
γράφετε τι θα θέλατε
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

O Ozdoev ειναι 8 με δυνατοτητα να μπαινει στην αντιπαλη περιοχη και να σκοραρει. Ο Ζβαμπ ειναι 8 αλλα εχει την ικανοτητα να παρει την μπαλα απο τα αμυντικα χαφ να αντεξει στην πιεση και να δωσει σωστη πασα. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να κανει ο Οζντοεβ την δουλεια του 6αριου. Δεν φταιει αυτος που λειπει το αμυντικο χαφ απο την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Δεν μιλάμε για αποχωρήσεις, μιλάμε για αναβαθμίσεις.

Αυτή τη στιγμή αριθμητικά ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα χαφ. Αν υποθέσουμε ότι δεν μπορούμε και δεν χρειάζεται να διατηρούμε κάποιο ρόστερ 40 παιχτών, οποιαδήποτε άλλη προσθήκη θα πρέπει να συνοδεύεται από αντίστοιχη αποχώρηση.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

romano:
New Genoa goalkeeper will be former Spurs Pierluigi Gollini, joining from Atalanta.

Gollini will travel to Genova tonight for medical tests.
οποτε μαλλον τελειωνει ο αστειο με Κοταρσκι
Άβαταρ μέλους
Kirilos_Despotas

Δημοσίευση από Kirilos_Despotas »

Στη Forza γραφουν για δημοσιευμα της Equipe οτι ο ΠΑΟΚ και η Τραμπζονσπορ εχουν κανει προταση δανεισμου με οψιον αγορας στον Λουζα της Γουοτφορντ. 24 χρονων με αξια 7 εκ στο τρανσφερμαρκτ. Εχει κανεις εικονα απο τον παικτη; Ειναι εξαρο-οχταρι απ οτι βλεπω.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Martin Tyler στο metropolis

«Τον ξέρω ως ποδοσφαιριστή, είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Πρόκειται για έναν επιθετικό και ευέλικτο παίκτη. Έπαιξε λίγα παιχνίδια με την Μάντσεστερ. Μάλιστα, όταν ξεκίνησε να παίζει πολλοί δεν ήξεραν να προφέρουν το όνομά του, γιατί στα Αγγλικά τον αποκαλούσαμε Σορτάιερ, όμως αυτός μας είπε πως προφερόταν Σορετίρε».

Για το αν θα καταφέρει να παίξει στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ: «Πιστεύω πως ναι, απλά ίσως όχι κατευθείαν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήθελε να τον κρατήσει αλλά είναι πολύ γενναίο εκ μέρους του που επέλεξε τον ΠΑΟΚ, ανάμεσα σε άλλα κλαμπ. Πρέπει να παίξει, αυτό χρειάζεται ο παίκτης. Το πρόβλημά του στην Μάντσεστερ ήταν ότι δεν έπαιζε. Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να δουλέψει πολύ για να παίξει. Αλλά ο παίκτης έχει κάνει την επιλογή του και σημαίνει ότι θέλε να παίξει, είναι δική του απόφαση να έρθει στον ΠΑΟΚ».

Για τον λόγο που επέλεξε τον ΠΑΟΚ, ανάμεσα και σε άλλες προτάσεις που είχε: «Ο ΠΑΟΚ έκανε την πιο ελκυστική προσφορά για να τον πείσει. Επίσης, η Ελλάδα είναι μια εκπληκτική χώρα για να ζεις. Εγώ τον θαυμάζω και θεωρώ πως είναι είναι μια κίνηση με φιλοδοξίες, αφού ο ΠΑΟΚ του δίνει την ευκαιρία να τις εκπληρώσει. Ήθελε να παίξει και για αυτό ήρθε. Ήταν από τα 9 του μέχρι τα 20 στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει παίξει και στη Youth League, ήταν ένας πολλά υποσχόμενος νέος παίκτης».

Παράλληλα, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του στην Τούμπα και την παρακολούθηση του ΠΑΟΚ-Μπάνια Λούκα, είπε: «Ευχαριστώ θερμά τον ΠΑΟΚ που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι στο Press Team, μαζί με τη σύζυγό μου. Ήθελα να αγοράσω εισιτήριο αλλά δεν μπορούσα. Ο ΠΑΟΚ έκανε δύο λάθη και τα πλήρωσε, όμως σημασία έχει ότι δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Πάντως έμεινα έκπληκτος και με τον λαό του ΠΑΟΚ, είναι απίστευτοι! Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι έβγαλα μια φωτογραφία και το έστειλα στους φίλους μου, όλοι έμειναν έκπληκτοι από τη κερκίδα στην Τούμπα. Είπαν ότι θα ήθελαν να είναι και αυτοί σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά για εμένα και χαίρομαι που το έζησα».
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Kirilos_Despotas έγραψε:Στη Forza γραφουν για δημοσιευμα της Equipe οτι ο ΠΑΟΚ και η Τραμπζονσπορ εχουν κανει προταση δανεισμου με οψιον αγορας στον Λουζα της Γουοτφορντ. 24 χρονων με αξια 7 εκ στο τρανσφερμαρκτ. Εχει κανεις εικονα απο τον παικτη; Ειναι εξαρο-οχταρι απ οτι βλεπω.
Σαν Loser ακούγεται !
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

john4serres έγραψε:Martin Tyler στο metropolis

«Τον ξέρω ως ποδοσφαιριστή, είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Πρόκειται για έναν επιθετικό και ευέλικτο παίκτη. Έπαιξε λίγα παιχνίδια με την Μάντσεστερ. Μάλιστα, όταν ξεκίνησε να παίζει πολλοί δεν ήξεραν να προφέρουν το όνομά του, γιατί στα Αγγλικά τον αποκαλούσαμε Σορτάιερ, όμως αυτός μας είπε πως προφερόταν Σορετίρε».

Για το αν θα καταφέρει να παίξει στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ: «Πιστεύω πως ναι, απλά ίσως όχι κατευθείαν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήθελε να τον κρατήσει αλλά είναι πολύ γενναίο εκ μέρους του που επέλεξε τον ΠΑΟΚ, ανάμεσα σε άλλα κλαμπ. Πρέπει να παίξει, αυτό χρειάζεται ο παίκτης. Το πρόβλημά του στην Μάντσεστερ ήταν ότι δεν έπαιζε. Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να δουλέψει πολύ για να παίξει. Αλλά ο παίκτης έχει κάνει την επιλογή του και σημαίνει ότι θέλε να παίξει, είναι δική του απόφαση να έρθει στον ΠΑΟΚ».

Για τον λόγο που επέλεξε τον ΠΑΟΚ, ανάμεσα και σε άλλες προτάσεις που είχε: «Ο ΠΑΟΚ έκανε την πιο ελκυστική προσφορά για να τον πείσει. Επίσης, η Ελλάδα είναι μια εκπληκτική χώρα για να ζεις. Εγώ τον θαυμάζω και θεωρώ πως είναι είναι μια κίνηση με φιλοδοξίες, αφού ο ΠΑΟΚ του δίνει την ευκαιρία να τις εκπληρώσει. Ήθελε να παίξει και για αυτό ήρθε. Ήταν από τα 9 του μέχρι τα 20 στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει παίξει και στη Youth League, ήταν ένας πολλά υποσχόμενος νέος παίκτης».

Παράλληλα, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του στην Τούμπα και την παρακολούθηση του ΠΑΟΚ-Μπάνια Λούκα, είπε: «Ευχαριστώ θερμά τον ΠΑΟΚ που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι στο Press Team, μαζί με τη σύζυγό μου. Ήθελα να αγοράσω εισιτήριο αλλά δεν μπορούσα. Ο ΠΑΟΚ έκανε δύο λάθη και τα πλήρωσε, όμως σημασία έχει ότι δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Πάντως έμεινα έκπληκτος και με τον λαό του ΠΑΟΚ, είναι απίστευτοι! Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι έβγαλα μια φωτογραφία και το έστειλα στους φίλους μου, όλοι έμειναν έκπληκτοι από τη κερκίδα στην Τούμπα. Είπαν ότι θα ήθελαν να είναι και αυτοί σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά για εμένα και χαίρομαι που το έζησα».
Η φωνή του fifa?
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Μετά τις μεταγραφές των μέσο-επιθετικών και λίγο γκρίνια για το γούρι:
ΠΌΤΕ ΘΑ ΠΆΡΕΤΕ ΧΑΦ ΡΈΕΕΕΈΕΕ;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Κι αλλος Μαροκινος;; Μια χαρα
Κλειδωμένο