Θανάσης Χατζόπουλος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Πραγματικα τετοιοι ανθρωποι δεν μπορει να ειναι εξω απο την οικογενεια του ΠΑΟΚ...
Πιστευω θα ηταν τρομερα χρησιμος στη διοικηση της ΠΑΕ....
These users thanked the author Metagrafakias for the post (total 2):
loukas karadimos, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευση από loukas karadimos »

ΠΑΟΚ με έκανε ο αδερφός μου, στην αρχή με καλοπιάσματα μετά με καμία σφαλιάρα έστρωσα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο τη δεκαετία του 90 ακόμα και στα ασπρόμαυρα γιαννιτσα να είσαι ΠΑΟΚ . Σήμερα σε μια παρέα 8 κολλητών είμαι ο μόνος που είμαι ΠΑΟΚ. Αυτό το άλλαξε ο Σαββιδης και σήμερα 9/10 παιδάκια είναι ΠΑΟΚ, δεν έχει κλάμα κάθε Δευτέρα, δεν έχει κορόϊδεμα στο σχόλειο. Τότε ήταν αλλιώς να είσαι ΠΑΟΚ , ήταν για τους τρελούς, ήταν πραγματικά για την ΙΔΕΑ και είχε πικρές, πόνο, στεναχώριες , κυνήγια και χίλια δυο.

Σύμφωνα με όλους τους υπόλοιπους τον ΠΑΟΚ όρθιο τον κράτησε ο λαός του, σύμφωνα με τον αδερφό μου τον κράτησε και ο Βεζυρτζής. Δεν έχω καμία απολύτως αγάπη για το άθλημα, ίσως και να το απεχθάνομαι αλλά έχω έναν τεράστιο σεβασμό στον κυρ Νίκο και σε αυτό το τμήμα γιατί μεγαλώνοντας καταλαβαίνω να τι χρειάστηκε τότε για να μείνει η φλόγα ζωντανή

Τα λέω όλα αυτά για να καταλήξω στο ότι τότε, όταν στο παλατάκι φωνάζαμε τραλαλα τράλαλα πανελουδη π…τα για να φύγει και να έρθει η λαίλαπα του δρόσου, δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι στις τάξεις μας υπάρχει ένας άνθρωπος καθαρός και ικανός, τρελός, δογματιστης που θα κατάφερνε όχι μόνο να βγάλει αυτό το τμήμα από την ανυποληψία αλλά να μας χαρίσει και τόσες χαρές με τα λίγα, με ΑΓΑΠΗ, ατόφια αγάπη και ιδρώτα

Κυρ Θανάση έχεις γράψει το όνομα σου με χρυσά γράμματα στην ιστορία αυτού του συλλόγου και έχεις γίνει τατουάζ στις καρδιές μας

Θέλω να πιστεύω ότι η ντροπιαστική ανακοίνωση προ ολίγων ημερών ήταν ένα λάθος, και το αφήνω εδώ. Σου αξίζει μια τεράστια συγγνώμη

Να είσαι καλά, και μακάρι με κάποιον τρόπο, ιδανικά ως ηγέτης του ΑΣ να είσαι πάντα κοντά στην ομάδα με λόγο και ρόλο

Σε χρειαζόμαστε και σε ευχαριστουμε

Όλοι της γης οι τρελαμένοι, όλα τα αρρωστακια, όσοι σε κοιτάνε στα μάτια και βλέπουν έναν άνθρωπο καθαρό, σαν τις ρίζες αυτού του σωματείου

1926
These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 7):
trouman, leomatos88, kataramenos5, aivas19, navigator11, sn0ufel4, ASTNORD2
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”