Θανάσης Χατζόπουλος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Πραγματικα τετοιοι ανθρωποι δεν μπορει να ειναι εξω απο την οικογενεια του ΠΑΟΚ...
Πιστευω θα ηταν τρομερα χρησιμος στη διοικηση της ΠΑΕ....
These users thanked the author Metagrafakias for the post (total 3):
loukas karadimos, Montrealiotis, Fawkes
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

ΠΑΟΚ με έκανε ο αδερφός μου, στην αρχή με καλοπιάσματα μετά με καμία σφαλιάρα έστρωσα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο τη δεκαετία του 90 ακόμα και στα ασπρόμαυρα γιαννιτσα να είσαι ΠΑΟΚ . Σήμερα σε μια παρέα 8 κολλητών είμαι ο μόνος που είμαι ΠΑΟΚ. Αυτό το άλλαξε ο Σαββιδης και σήμερα 9/10 παιδάκια είναι ΠΑΟΚ, δεν έχει κλάμα κάθε Δευτέρα, δεν έχει κορόϊδεμα στο σχόλειο. Τότε ήταν αλλιώς να είσαι ΠΑΟΚ , ήταν για τους τρελούς, ήταν πραγματικά για την ΙΔΕΑ και είχε πικρές, πόνο, στεναχώριες , κυνήγια και χίλια δυο.

Σύμφωνα με όλους τους υπόλοιπους τον ΠΑΟΚ όρθιο τον κράτησε ο λαός του, σύμφωνα με τον αδερφό μου τον κράτησε και ο Βεζυρτζής. Δεν έχω καμία απολύτως αγάπη για το άθλημα, ίσως και να το απεχθάνομαι αλλά έχω έναν τεράστιο σεβασμό στον κυρ Νίκο και σε αυτό το τμήμα γιατί μεγαλώνοντας καταλαβαίνω να τι χρειάστηκε τότε για να μείνει η φλόγα ζωντανή

Τα λέω όλα αυτά για να καταλήξω στο ότι τότε, όταν στο παλατάκι φωνάζαμε τραλαλα τράλαλα πανελουδη π…τα για να φύγει και να έρθει η λαίλαπα του δρόσου, δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι στις τάξεις μας υπάρχει ένας άνθρωπος καθαρός και ικανός, τρελός, δογματιστης που θα κατάφερνε όχι μόνο να βγάλει αυτό το τμήμα από την ανυποληψία αλλά να μας χαρίσει και τόσες χαρές με τα λίγα, με ΑΓΑΠΗ, ατόφια αγάπη και ιδρώτα

Κυρ Θανάση έχεις γράψει το όνομα σου με χρυσά γράμματα στην ιστορία αυτού του συλλόγου και έχεις γίνει τατουάζ στις καρδιές μας

Θέλω να πιστεύω ότι η ντροπιαστική ανακοίνωση προ ολίγων ημερών ήταν ένα λάθος, και το αφήνω εδώ. Σου αξίζει μια τεράστια συγγνώμη

Να είσαι καλά, και μακάρι με κάποιον τρόπο, ιδανικά ως ηγέτης του ΑΣ να είσαι πάντα κοντά στην ομάδα με λόγο και ρόλο

Σε χρειαζόμαστε και σε ευχαριστουμε

Όλοι της γης οι τρελαμένοι, όλα τα αρρωστακια, όσοι σε κοιτάνε στα μάτια και βλέπουν έναν άνθρωπο καθαρό, σαν τις ρίζες αυτού του σωματείου

1926
These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 15):
trouman, leomatos88, kataramenos5, aivas19, navigator11, sn0ufel4, ASTNORD2, warmeater, Spike4, Mica and 5 more users
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ειδαμε τη συνεντευξη στην ερτ3 και φαρμακωθηκαμε.
Ειναι δυνατον ν αφησεις εκτος ΚΑΕ αυτον τον ανθρωπο?
Πατε καλα μωρε?
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Ο Κ.Χατζοπουλος δεν είναι χαζός,ξέρει ότι όλα αυτά που γράφτηκαν και ειπώθηκαν τον τελευταίο καιρό από ομίλους μίντια και φιλάθλους( :lol: ) της ομάδας είχαν σκοπό.
Δεν ξύπνησε κάποιος μετά από 6 χρόνια και είπε να τα γράψω.
Αλλά έχει και ήθος οπότε το έθεσε κομψά.
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τι έγραψε;
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Απαντησε σε ερωτημα για την πιθανοτητα να συνεχισει :
Δεν το νομίζω, γιατί ακόμα δεν μου έχει ζητηθεί κάτι τέτοιο. Δεν έχει γίνει καμία κουβέντα, οπότε φαντάζομαι ότι ίσως και να μην είμαι κι ευπρόσδεκτος από την πλευρά των αγοραστών.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Το πραγματικό ερώτημα, την απάντηση βεβαίως ήδη την ξέρουμε, είναι για ποιο λόγο τόσο πολύς κόσμος παριστάνει τον χαζό και ισχυρίζεται ότι δεν αντελήφθη ή δεν καταλαβαίνει ούτε τη διεύθυνση ούτε την κατεύθυνση τόσων και τόσων στοχευμένων λασπολογιων και επιθεσεων
These users thanked the author Equalizer for the post (total 6):
Dimitrisou, leomatos88, eorptol1, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Kabamaru11, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Δεν μου εχει ζητηθει κατι τετοιο. Δεν μου εχει γινει καμια κουβεντα, καμια αναφορα, τιποτα, φανταζομαι ισως και να μην ειμαι.... πως να το πω... να μην ειμαι ευσπροδεκτος? απο την πλευρα των αγοραστων... οποτε...
Τον βαζει τον δραματικο τον τονο μεσα :D

Προφανως και ειναι θεμα συζητησης (συντομα) η στελεχωση της νεας διοικησης. Ειναι πολυεπιπεδο το θεμα, απο το Δ.Σ εως και τα ατομα που ηδη βγαζουν το ψωμι τους δουλευοντας καθημερινα ολα αυτα τα χρονια στο Παλατακι.

Μην ανοιξω καν το κεφαλαιο Βεζυρτζη γιατι θεωρω οτι εκει θα διιστανται και οι αποψεις (τι μπορει να προσφερει αραγε στο μπασκετικο τμημα του 2025 ενας 80χρονος ανθρωπος?)
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Ξεπερνάει κάθε λογική και ηθική το ότι καταφέρθηκαν ορισμένοι εναντίον αυτού του ΠΑΟΚτσή και ανθρώπου. Γίγαντας που κοσμεί την ιστορία της ομάδας, όχι μόνο για την προσφορά του, αλλά και για τη συναισθηματική παρακαταθήκη που αφήνει.

Θα είναι αυτός που θα σώσει την τιμή του ΑΣ, εάν κι εφόσον αναλάβει με ή χωρίς τον Τσαλόπουλο; Μακάρι. Και στην ΠΑΕ θα ήταν πάντως ακριβώς το πρόσωπο που λείπει…

Μέχρι τότε, άμα όντως ολοκληρωθεί η μεταβίβαση, και σε κάθε περίπτωση, καλή ξεκούραση!
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 4):
Fawkes, DamoN, eorptol1, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

Ένα μεγάλο RESPECT από εμένα και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που κατάφερε με την τρέλα του και την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ να με κάνει στα 45 μου
... να πάρω πρώτη φορά διαρκείας ενώ γνώριζα ότι δεν θα μπορέσω να παρακολουθήσω κανέναν αγώνα,
... να γίνω μικρομέτοχος της ομάδας,
... να αγοράσω εμφάνιση και να την φοράω περήφανα σε παραλίες της Αττικής,
... να ανέβω με τα παιδιά μου χωρίς εισιτήριο στον τελικό μόνο και μόνο για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚτζήδες,
... να κλάψω ξανά για το μπάσκετ,
... να θυμηθώ λίγο από τα παιδικά μου χρόνια (οoo Bane Bane),
... να μας δώσει την ελπίδα για νέες δόξες,
... να να να
RESPECT και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και την ευχή να παραμείνει κοντά στο σύλλογο από όποιο πόστο επιθυμεί ο ίδιος.
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
These users thanked the author nikvasil for the post (total 6):
DamoN, leomatos88, Apil44, trouman, john78, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

leomatos88 έγραψε: Πέμ 13 Νοέμ 2025, 18:23 Ξεπερνάει κάθε λογική και ηθική το ότι καταφέρθηκαν ορισμένοι εναντίον αυτού του ΠΑΟΚτσή και ανθρώπου. Γίγαντας που κοσμεί την ιστορία της ομάδας, όχι μόνο για την προσφορά του, αλλά και για τη συναισθηματική παρακαταθήκη που αφήνει.

Θα είναι αυτός που θα σώσει την τιμή του ΑΣ, εάν κι εφόσον αναλάβει με ή χωρίς τον Τσαλόπουλο; Μακάρι. Και στην ΠΑΕ θα ήταν πάντως ακριβώς το πρόσωπο που λείπει…

Μέχρι τότε, άμα όντως ολοκληρωθεί η μεταβίβαση, και σε κάθε περίπτωση, καλή ξεκούραση!
Καταφέρθηκαν και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
leomatos88, navigator11
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

aivas19 έγραψε: Παρ 14 Νοέμ 2025, 00:24
leomatos88 έγραψε: Πέμ 13 Νοέμ 2025, 18:23
Καταφέρθηκαν και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα
Ακόμα δεν είδαμε τίποτα. Σκέψου τι έχει να ακούσει αν όντως ασχοληθεί με τον ΑΣ…
These users thanked the author leomatos88 for the post:
aivas19
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Σ'έναν ευνομούμενο και υγιή αθλητικό σύλλογο (ΑΣ) ανθρωποι όπως ο Θ. Χατζόπουλος θα ήταν περιζήτητοι και μόλις εμφανίζονταν θα τους δίνονταν όλες οι προυποθεσεις να παραμεινουν σε όποια θέση θέλουν οι ίδιοι ώστε να ωφεληθεί ο σύλλογος.
Ο Θ. Χατζόπουλος αντιπροσωπεύει αυτό που κάθε ΠΑΟΚτσής θα ήθελε από τους ανθρώπους που ηγούνται και εκπροσωπούν τον Σύλλογο.
Ταπεινότητα, εργατικότητα, συνέπεια μεταξύ λόγων και έργων, εντιμότητα, ακεραιότητα, επιδίωξη του μέγιστου συμφέροντος και της μέγιστης προβολής για τον σύλλογο χωρίς ταυτόχρονα να επιδιώκει ίδιο συμφέρον και αυτοπροβολή.
Ο Θ. Χατζόπουλος είναι παράγοντας σταθερότητας για τον ΠΑΟΚ και για μενα είναι ανάλογου διαμετρήματος με έναν Παντελάκη.
Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και άλλοι ΠΑΟΚτσήδες σαν αυτόν.
Το ερώτημα είναι γιατί ο ΑΣ ΠΑΟΚ δεν μπορεί να προσελκύσει και να εμπνεύσει ικανους ανθρώπους που θα τον στελεχώσουν. Τι είναι αυτό που τον κρατά μονίμως σε υστέρηση και κυρίως ποιον εξυπηρετεί αυτή η κατάσταση.
Αυτό είναι το σημαντικό ερώτημα στο οποίο κάθε ΠΑΟΚτσής πρεπει να απαντήσει και για το οποίο πρεπει να πάρει θέση.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ότι συμβαίνει και όπως λειτουργεί ο ΑΣ είναι ο καθρέφτης της ελληνικής κουλτούρας που έχει παγιωθεί ...απορώ πως εκπλήσσεσαι Γιάννη Αγιάννη.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Jean Valjean έγραψε: Παρ 14 Νοέμ 2025, 10:40 ..........................

Το ερώτημα είναι γιατί ο ΑΣ ΠΑΟΚ δεν μπορεί να προσελκύσει και να εμπνεύσει ικανους ανθρώπους που θα τον στελεχώσουν. Τι είναι αυτό που τον κρατά μονίμως σε υστέρηση και κυρίως ποιον εξυπηρετεί αυτή η κατάσταση.
Αυτό είναι το σημαντικό ερώτημα στο οποίο κάθε ΠΑΟΚτσής πρεπει να απαντήσει και για το οποίο πρεπει να πάρει θέση.

εκτος απο την.. ιδιοτέλεια.... μπορεις να σκεφτείς κάποιον άλλον λόγο??

κοίτα τους όλους εναν εναν.....

στο ..ελάχιστο...ο ΑΣ έπρεπε και πρέπει να έχει στην κορυφή της διοίκησής του κορυφαίο επιστήμονα...

και έχει τον ....χρυσό δικέφαλο....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”