24. Garry Rodrigues

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: 24. Garry Rodrigues

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Dimg4 έγραψε:Γκαρι οτι κι αν γινει αποδειχτηκες μεγαλο αρχιδακι
Χαχ, σοβαρά τώρα;
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Εμένα αν μου έδιναν τα διπλά σε μία άλλη ομάδα θα έφευγα αμέσως. Αυτό θα έκαναν όλοι οι επαγγελματίες.
Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση.

Στο καλό να πάει. Να βρούμε αντικαταστάτη όμως. Ποιοτικό αντικαταστάτη.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Άλλος ένας που δεν κοιμόταν με την Αφίσα του Κούδα στο κρεβάτι του.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η άσχημη συμπεριφορά του Garry δεν είναι στο ότι προτιμάει την Γαλατά. Αυτό είναι φυσιολογικό, εφόσον οι Τούρκοι του δίνουν τριπλάσια λεφτά. Το άσχημο είναι στο ότι ΔΕΝ θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ πιέζοντας να του δώσουν άμεσα μεταγραφή.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Από τη στιγμή που δεν τον ανανέωσαν το καλοκαίρι που δεν είχε ακόμα κάνει το μπαμ, από τη στιγμή που στην ομάδα βλέπει άλλους να παίρνουν περισσότερα χωρίς να προσφέρουν τα ίδια, πχ Κάμπος, Μπίσεσβαρ, ή να καλούνται για ανανεώσεις πριν απ αυτόν, από τη στιγμή που είχε έρθει λόγω Άρνεσεν σύμφωνα με δηλώσεις του όταν πρωτοήρθε αλλά Άρνεσεν πια δεν υπάρχει για να τον κρατήσει, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν χειροπιαστοί στόχοι που κυνηγάει η ομάδα, κι από τη στιγμή που μια ομάδα με μεγαλύτερο πανευρωπαικό status του δίνει τα λεφτά που παίρνει επί δύο ή τρία, λογικό το βλέπω να θέλει να φύγει. Το αν το έχει κάνει άκομψα ή αντιεπαγγελματικά δε μπορώ να το κρίνω τη στιγμή που και η παε λογικά κάνει το επικοινωνιακό της παιχνίδι για να αποφύγει τη γκρίνια του κόσμου. Πάντως, ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει γρήγορα κι αντί να γίνονται παζάρια όλο το Γενάρη ίσως πρέπει να ρισκάρουν μισό ή ένα μύριο λιγότερη είσπραξη αν μπορούν να βάλουν κάποιο ποσοστό μεταπώλησης, ένα 20% πχ, εφόσον οι Τούρκοι δε δίνουν όλη τη ρήτρα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δεν υπάρχουν χειροπιαστοί στόχοι, που κυνηγάει η ομάδα, εε;;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Πού το ξέρεις ότι δεν τού έκαναν πρόταση ανανέωσης ;
Αν τού έκαναν και αρνήθηκε η είπε αργότερα ?
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

navigator11 έγραψε:Δεν υπάρχουν χειροπιαστοί στόχοι, που κυνηγάει η ομάδα, εε;;
Ναι γιαυτό φεύγει :):)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οπως δεχθηκα τα οσα ειπε ο Ιβιτς για τζαβελλα ετσι θα δεχθω αυτο που ειπε χθες.

Δεν τον εχω για κωλοτουμπα...αρα ας το ψαξουν οσοι θεωρουν πως επιτηδες μπορει να βγηκε το σεναριο για τον γκαρυ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γιατί η Γαλατά έχει παραπάνω στόχους από εμάς; Ούτε στην Ευρώπη παίζει (λόγω ffp) και στην Τουρκία είναι 3η αν και εκεί οι πρώτες 4 ομάδες (ISTANBUL BAŞAKŞEHIR, Μπεσίκτας, Γαλατά και Φενέρ) διεκδικούν πρωτάθλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τετ 04 Ιαν 2017, 12:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Κακά τα ψέμματα, αν πωληθεί τώρα και με χρήματα αρκετά λιγότερα απ τη ρήτρα του (ας πούμε ένα μύριο κάτω)
πρόκειται περί ενός φιάσκου, εκτός εαν σωθεί η κατάσταση με έναν ισάξιο/καλύτερο κι άμεσο αντικαταστατάτη του.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Κατι τετοιο φοβαμαι κ γω, οτι δυσκολευόμαστε να φτάσουμε στα χρήματα της ρήτρας..
Και κρινοντας απτη διαρροη κ τη δηλωση του βλαντο χθες, μπορεί να προσπαθούν να μετριασουν την "ηττα" επικοινωνιακα..
Οπως σημειωσε και ο ζαρατουστρα
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0#p1244120

Μακάρι να το παλέψουν να παρουμε ολο το πόσο, ή τουλαχιστον να εξασφαλισουμε ποσοστο μεταπώλησης όπως σωστά σκεφτηκε ο johnnys..
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Τα αρδ της Τουρκίας λένε πως η προσφορά ανέβηκε στα 3.5 μύρια και πλέον συμφωνεί και ο ΠΑΟΚ!
Είναι (λένε) θέμα ωρών να τα βρουν και με την βούλα.
Θα συμφωνήσω με τον Αποστόλη, ότι το ζήτημα δεν είναι ότι αποδέχεται ένας επαγγελματίας παίχτης μια καλύτερη προσφορά και μάλιστα να πάει σε γηπεδάρες, καλύτερο πρωτάθλημα και φυσικά CL, αλλά ο τρόπος που πιέζεις την ομάδα που σε αγκάλιασε και σου έδωσε βήμα για να προβληθείς προς τα έξω!
Τέλος πάντων, ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ!
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Συμφωνώ απόλυτα!!!
Και να μας ...γράφει.
:evil:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

apple64 έγραψε:Εμένα αν μου έδιναν τα διπλά σε μία άλλη ομάδα θα έφευγα αμέσως. Αυτό θα έκαναν όλοι οι επαγγελματίες.
Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση.
Τα ευκολα συμπερασματα καλο ειναι να μην τα παρουσιαζουμε με τοσο στομφο. Οχι φιλε μου, ο σωστος επαγγελματιας θα τιμουσε το συμβολαιο και την υπογραφη του και δεν θα κρεμουσε καποιον απεναντι στον οποιον εχει αναλαβει υποχρεωσεις ωστε να μην χαλασει το ονομα του. Αλλιως δεν ειναι επαγγελματιας αλλα κερδοσκοπος που κανει αρπαχτες.

Δηλαδη για παραδειγμα πες οτι ερχεται ενας και σου λεει, θελω να μου χτισεις ενα κτιριο. Το κτιριο θα κοστισει 1μυριο και η αμοιβη σου θα ειναι 100.000.
Ξεκινας εσυ να χτιζεις και στη μεση του κτιριου ερχεται ενας σαουδαραβας και σου δινει 500 για να πας να του χτισεις ενα παλατι ξερω γω. Ο σωστος επαγγελματιας δηλαδη κατα τη γνωμη σου παραταει τον αλλον συξυλο με τα μπετα και την κανει; Αυτο το λες επαγγελματισμο; Εγω το λεω καραγκιοζιλικι.
Εκει ειναι και το νοημα της ρητρας βεβαια. Οτι, κυριος, η αμοιβη σου ειναι 100.000 αλλα αν δεν μου παραδωσεις το κτιριο τοτε θα εχεις προστιμο 2.000.000 ωστε να βγαλω τη χασουρα μου κι εσυ μετα τραβα στους σαουδαραβες.

edit: και ποσο μαλλον οταν εσυ μεχρι προτινος εχτιζες κοτετσια για 1000 ευρω και δεν σε εμπιστευοταν κανενας για κατι καλυτερο και ο τυπος που σου εδωσε τα 100.000 ηταν αυτος που πιστεψε σε 'σενα και σου εδωσε τη δυνατοτητα να προβαλλεις τη δουλεια σου και μαλιστα καλα αμοιβομενος. Αλλα αυτο εχει να κανει και με συναισθηματισμο. Μπορουμε να παραμεινουμε στα καθαρα επαγγελματικα δεδομενα που ειναι αυτα που περιεγραψα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”