Γιάμπαλο. YOLO!kos έγραψε:Αρκετά μας δάγκωσαν οι μανατζερανθρωποι. Αν δεν φέρουν τον μιχελ να χτίσουν τδ μέσα από την ομάδα. Εγώ θα ήθελα Σαλπιγγίδη.
Olaf Rebbe
- bersekeros
Re: Olaf Rebbe
Αναστασιαδη για να πάρουμε και τα παιδιά των Thankgod Amafule, Olivares αλλά και κανένα Γελαδάρη.bersekeros έγραψε:Γιάμπαλο. YOLO!kos έγραψε:Αρκετά μας δάγκωσαν οι μανατζερανθρωποι. Αν δεν φέρουν τον μιχελ να χτίσουν τδ μέσα από την ομάδα. Εγώ θα ήθελα Σαλπιγγίδη.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
paok düsseldorf έγραψε:κολκες σας αξιζουν,κολκες εχετε και οι γαβροι γελανε.
Θα εξηγήσεις τίποτα από αυτά τα χαριτωμένα?paok düsseldorf έγραψε:στρουθοκαμηλισμος
-
paok düsseldorf
ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ,δεν τον εδιωξε κανεις.
Και τοσο που αντεξε πολυ ηταν.
Επαγγελματιας σωστος ,κλασσικη γερμανικη νοοτροπια,ευθυς και λιγα λογια.
Το σιγουρο ειναι οτι δεν ειχε και δεν εχει αναγκη το μεροκαματο απο τον ΠΑΟΚ.
Γιαυτο και παραιτηθηκε.
Γιαυτο και παραιτηθηκε.
- kataramenos5
paok düsseldorf έγραψε:ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ,δεν τον εδιωξε κανεις.
Γιαυτο και παραιτηθηκε.
Δεν είπε κανείς ότι μας είχε ανάγκη. Προς Θεού. Προφανώς θα πάει κάπου καλύτερα. Κλασσική γερμανική νοοτροπία δεν έχει μόνο αυτός, έχει και η ρογκον.
Μερικοι ειστε οπαδοι των "αδικημενων στελεχων του ΠΑΟΚ" και οχι του ΠΑΟΚ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ariskatiforos
Στρουθοκαμηλισμός κ κολκες κ συμφωνώ με τον συνοπαδο
Για τον μιχελ φαγώθηκαν οι κόλκες τον αρνεσεν κάθε μέρα πριόνισμα μέχρι να τους δώσει μια αποκλειστική συνέντευξη κανεις δε κάνει στους κολκες και κατά προέκταση στον ΠΑΟΚ
Τδ που σου έφερε παικταράδες τύπου Ματος με τα κονε του δυο Νταμπλ τρία κύπελλα κ πάνω από όλα τον λουτσεσκου
τον χλευάζανε οι κόλκες με μπηχτές κάθε μέρα
Στρουθοκαμηλισμός να μη καταλαβαίνουμε ότι θέλουν κ θα το βουλώσουν μόνο αν έρθει ο δικός τους που κάνει κ νταλαβέρια
Ποσώς μ ενδιαφέρει για τον ρεμπε π μαλλον όντως κρίνεται αποτυχημένος
Αλλά το λέω κ να το θυμάστε αν την πατήσει ο ιβαν όπως συνηθίζει κ πιάνεται αφελης κ φέρει πίσω τον βρυζα θα έχουμε ροκ καταστάσεις αργά η γρήγορα εκτός και αν πάμε τρένο
Εύχομαι μη φέρουν τον άνθρωπο σπασμένο τηλέφωνο των αποδυτηρίων κ των μεταγραφών στους αρδ
Ο άνθρωπος έχει πτωχεύσει κανα δυο φορές έχει φαει δάνειο με δικαστική απόφαση εναντίον του
Δεν αμφισβητώ τη γνώση του το ήθος του μου έχει γκριζάρει κ τον φοβάμαι
Για τον μιχελ φαγώθηκαν οι κόλκες τον αρνεσεν κάθε μέρα πριόνισμα μέχρι να τους δώσει μια αποκλειστική συνέντευξη κανεις δε κάνει στους κολκες και κατά προέκταση στον ΠΑΟΚ
Τδ που σου έφερε παικταράδες τύπου Ματος με τα κονε του δυο Νταμπλ τρία κύπελλα κ πάνω από όλα τον λουτσεσκου
τον χλευάζανε οι κόλκες με μπηχτές κάθε μέρα
Στρουθοκαμηλισμός να μη καταλαβαίνουμε ότι θέλουν κ θα το βουλώσουν μόνο αν έρθει ο δικός τους που κάνει κ νταλαβέρια
Ποσώς μ ενδιαφέρει για τον ρεμπε π μαλλον όντως κρίνεται αποτυχημένος
Αλλά το λέω κ να το θυμάστε αν την πατήσει ο ιβαν όπως συνηθίζει κ πιάνεται αφελης κ φέρει πίσω τον βρυζα θα έχουμε ροκ καταστάσεις αργά η γρήγορα εκτός και αν πάμε τρένο
Εύχομαι μη φέρουν τον άνθρωπο σπασμένο τηλέφωνο των αποδυτηρίων κ των μεταγραφών στους αρδ
Ο άνθρωπος έχει πτωχεύσει κανα δυο φορές έχει φαει δάνειο με δικαστική απόφαση εναντίον του
Δεν αμφισβητώ τη γνώση του το ήθος του μου έχει γκριζάρει κ τον φοβάμαι
Η Νυρεμβέργη ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Όλαφ Ρέμπε, ο οποίος επιστρέφει στη Γερμανία!
- Σουριναμέζος
- bersekeros
Βρίζουμε Ρέμπε ελεύθερα, χωρίς ban δηλαδή;Doomlord4 έγραψε:Η Νυρεμβέργη ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Όλαφ Ρέμπε, ο οποίος επιστρέφει στη Γερμανία!
ακριβως αυτο ηθελε να πετυχει και η ΠΑΕ που εντελως ''τυχαια'' ενα τοσο τελειωμενο θεμα το αφησε για μετα το παιχνιδι με τον αρη ωστε να φυγει η κουβεντα απο τα πραγματικα προβληματαbersekeros έγραψε: Βρίζουμε Ρέμπε ελεύθερα, χωρίς ban δηλαδή;