Γιάμπαλο. YOLO!kos έγραψε:Αρκετά μας δάγκωσαν οι μανατζερανθρωποι. Αν δεν φέρουν τον μιχελ να χτίσουν τδ μέσα από την ομάδα. Εγώ θα ήθελα Σαλπιγγίδη.

Γιάμπαλο. YOLO!kos έγραψε:Αρκετά μας δάγκωσαν οι μανατζερανθρωποι. Αν δεν φέρουν τον μιχελ να χτίσουν τδ μέσα από την ομάδα. Εγώ θα ήθελα Σαλπιγγίδη.
Αναστασιαδη για να πάρουμε και τα παιδιά των Thankgod Amafule, Olivares αλλά και κανένα Γελαδάρη.bersekeros έγραψε:Γιάμπαλο. YOLO!kos έγραψε:Αρκετά μας δάγκωσαν οι μανατζερανθρωποι. Αν δεν φέρουν τον μιχελ να χτίσουν τδ μέσα από την ομάδα. Εγώ θα ήθελα Σαλπιγγίδη.
paok düsseldorf έγραψε:κολκες σας αξιζουν,κολκες εχετε και οι γαβροι γελανε.
Θα εξηγήσεις τίποτα από αυτά τα χαριτωμένα?paok düsseldorf έγραψε:στρουθοκαμηλισμος
paok düsseldorf έγραψε:ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ,δεν τον εδιωξε κανεις.
Και τοσο που αντεξε πολυ ηταν.
Επαγγελματιας σωστος ,κλασσικη γερμανικη νοοτροπια,ευθυς και λιγα λογια.
Το σιγουρο ειναι οτι δεν ειχε και δεν εχει αναγκη το μεροκαματο απο τον ΠΑΟΚ.
Γιαυτο και παραιτηθηκε.
Βρίζουμε Ρέμπε ελεύθερα, χωρίς ban δηλαδή;Doomlord4 έγραψε:Η Νυρεμβέργη ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Όλαφ Ρέμπε, ο οποίος επιστρέφει στη Γερμανία!
ακριβως αυτο ηθελε να πετυχει και η ΠΑΕ που εντελως ''τυχαια'' ενα τοσο τελειωμενο θεμα το αφησε για μετα το παιχνιδι με τον αρη ωστε να φυγει η κουβεντα απο τα πραγματικα προβληματαbersekeros έγραψε: Βρίζουμε Ρέμπε ελεύθερα, χωρίς ban δηλαδή;