ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Jairo

Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Δημοσίευση από Jairo »

Μαλακίες της χαβούζας.
Μήν τσιμπάτε ρε παιδιά στην προπαγάνδα τους.
Οτι και να κάνουν έχουμε ήδη νικήσει.
Ότι και να κάνουν ξεφτυλίζονται όλο περισσότερο.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Δε με νοιάζει καμία τιμωρία. Πραγματικά. Αυτο που με στεναχώρεσαι όμως είναι το λάθος του Ιβάν να ξεχάσει το σιδερικό πάνω του. Μαζί του είμαι, μη περεξηγησετε. Καταλαβαινω φυσικά και γιατί το κουβαλάει αλλά... ο απλός φίλαθλος και ο άκυρος αυτό που βλέπουν είναι ντου του Ιβαν με οπλο φόρα παρτίδα στη ζώνη. Παραδειγμα η γυναίκα μου με πήρε τηλέφωνο και μου λέει: "Καλά ρε, ο Σαββίδης μπήκε με το όπλο μέσα στο γήπεδο. Είναι που φωνάζατε για τον Μαρινάκη". Αυτή η ρετσινιά μου τη σπάει.

Στα άλλα είμαι σε ολα υπερ Σαββίδη. Ας πάρει την ομάδα όπου θέλει, σε αυτό το ρδελομπου δε θα δούμε ποτέ ασπρη μέρα.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

o ιβάν απλά κατέβηκε με το σιδερικό και από την αναστάτωση του χωρίς να το καταλάβει, δεν μερίμνησε να το κρύψει.
οι νότιοι με πρωτοφανής συσπείρωση των ομάδων τους βρήκαν το βούτυρο στο ψώμι, που ψάχνανε και θα το κάνουνε σημαία.
η λέξη όπλο από το πρωί θα είναι η σημαία τους.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

στα @@ μας η επικοινωνιακη ρετσινια απ'τους προπαγανδιστες της διαπλοκης.
εδω σου βγαζουν ρετσινια ακομα κ αν δν εχεις κανει τπτ.. Πχ ειναι ξενων συμφεροντων ξερωγω.
σε βγαζουν χαλιφη για 1 οφσαιτ ενω αυτοι σπρωχνονται χωρις ελεος..
σε βγαζουν κρατος λογω εφεσης γιατι δεν αδικηθηκες^3 αλλα μονο ^2..
στα @@ μας.

το μονο κακο της προπαγανδας ειναι στις πειθαρχικες αποφασεις (πολιτικοι κ δικαστες που αγονται κ φερονται) αλλα και στα ποδοσφαιρικα (λεμε τωρα), γιατι επηρεαζονται και φοβουνται οι διαιτητες (οσοι δεν ειναι στημενοι)
Phoenixgrg

Δημοσίευση από Phoenixgrg »

Για εμένα ο Ιβάν είναι τελικά πιο παοκαρα από όλους μας δεν ανέχεται την αδικία παίζει στα ίσα τους αντιπάλους του και είναι περιφανος αν αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν χτες και ήταν ένας πρόεδρος επαγγελματίας θα χάναμε και θα έλεγε με αδίκησαν. Αλλά τελικά αυτός είναι ο revolusion ο αληθινός και όχι ιματασιον ότι και να μας κάνουν τρελό δεν θα με βγάλουν
AntoniosK

Δημοσίευση από AntoniosK »

Χωρικός έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Χωρικός έγραψε:αύριο που θα πέσουν κάπως οι σφιγμοί, περιμένω απο την διαχείρηση του σαιτ να γίνει το απαραίτητο ξεσκαρτάρισμα. Επιτέλους επεσαν οι μασκες, και ότι ψιλοφαινόταν , σήμερα έγινε πασιφανές. Αν δεν γίνει αυτό, εγώ δεν έχω καμιά δουλειά εδώ μέσα πλέον
Τι εννοεις;;;
Σούρμε, εννοώ οτι φάνηκε ποιοί είναι ΠΑΟΚ και ποιοι δεν είναι εδώ μέσα. Αυτό εννοώ. Οταν σε εχουν κλέψει ,όταν σ εχουν στήσει , όταν εχουν βάλει όλα τα μέσα να σε διαλύσουν, κάποιοι το παίζουν ευσυγκίνητοι επειδή τραβήχτηκε το σακάκι .. Αυτό εγινε το μείζον ζήτημα εδω μεσα... απο ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ. Λες και διαβάζω τον γαβρο ή τον πρωταθλητη. Ε εγώ με τέτοιους ''ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ'' δεν θέλω να συνυπαρχω στο ίδιο φόρουμ. Και τους βάζω σε εισαγωγικά, γιατί αλλιως οι σφιγμοί τους θα ήταν στο χίλια, όπως όλων μας, και δεν θα καθόντουσαν να σκεφτουν...ψύχραιμα και πολιτισμένα.
Πες τα ρε συ Χωρικές γιατί θα τρελαθώ. Αντί να μπουκάρουμε σε όλα τα πανελλήνια site να ανατρέψουμε την προπαγάνδα που πάει να δημιουργηθεί καθόμαστε εδώ και δικάζουμε οι ίδιοι το Σαββίδη, λες και χρησιμοποίησε κάπου το όπλο. Μας βιάζουν και εμάς μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή μια ψευτοηθική όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε τους χρόνιους βιαστές της κοινωνίας.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Τι να γράψεις για το όλο σκηνικό.
Προσπαθώ να καταλάβω πως γίνετε επόπτης και διαιτητής να δείχνουν σέντρα και ΟΙ ΔΥΟ ταυτόχρονα να τρέχουν προς το κέντρο και λόγο διαμαρτυρίας των αντιπάλων ΧΩΡΙΣ VAR και μόνο την αντίδραση του Λυμπερόπουλου που λέει κάτι στον τέταρτο ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΙΝΗ να αλλάζουν την απόφαση τους με τάχα μου συνομιλίες τους.
Προσπαθώ να καταλάβω τί είναι αυτό που κάνει το ρολο χαρτί που αιωρείτε με 8 μετρα ουρα να ακουμπίσει το μπουφάν του Γκαρσία
Προσπαθώ να καταλάβω τι είναι αυτό που δίνει το δικαίωμα στους κόρακες γιατί το ένα πόδι του Μαουρισιο είναι εκτεθειμένο ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ την φάση ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ
Ο ΠΑΟΚ μας λοιπόν πέρα από το κυνήγη που τρώει από παντού ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ με το μέρος του σε καμία φάση που να είναι σημαντική ιστορικά δεν μας έχει ευνοήση και κάπου εκεί ο Ιβαν έχει το όπλο στην μέση σε ορατή θέση και εκεί που έχουμε όλο το δικαιο με το μέρος μας ξαφνικά είμαστε απολογούμενοι για τρομοκρατία αντιπάλων και αξιοματούχων.
Οταν 2 εβδομάδες εξομοιώνουν τον ρολό των 8μέτρων ουράς με φονικό όπλο για το όπλο τι θα γράψουν ?
Όταν χάνεις το ένα ντερμπυ για το ρολό πιστευείς πως μπορείς να κερδίσεις το άλλο με το όπλο στην μέση ?
Ο ΠΑΟΚ για εμάς είναι φέτος ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ την κούπα ας την πάρουν στις τρο(πεο)θήκες τους.
ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ
Εύχομαι να μην γίνουν τόσο χάλια τα πράγματα όσο τα φοβάμαι γιατί θα κάνουμε πολύ καιρό να σηκώσουμε κεφάλι.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ για εμάς το σύστημα που έχουν στα χέρια τους αυτό θα αναλάβει και την τιμωρία μας .
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ περίμεναν, ώστε να ενημερωθούν τι έγραψε στο φύλλο αγώνα, στο οποία σύμφωνα με τη «Νοva» αναφέρει:

1) Βίαιη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας.

2) Βίαιη απώθηση του Ιβάν Σαββίδη στον Βασίλη Δημητριάδη.

3) Λεκτική επίθεση του Λούμπος Μίχελ στον ίδιο τον Γιώργο Κομίνη, με τη φράση: "Έχεις τελειώσει".

"Μετά απ' όλα αυτά αποφάσισα να εισέλθω στα αποδυτήρια διότι η κατάσταση που επικρατούσε δεν επέτρεπε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα".

4) "Στα αποδυτήρια ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου μου είπε ότι οι παίκτες είναι τρομοκρατημένοι, ενώ έκανε αναφορά και σε κατοχή όπλου απ' την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, το οποίο είχα δει κι εγώ".

Για το σκορ, ο ρέφερι έγραψε πως ύστερα από διαβουλεύσεις με τους βοηθούς του κατακύρωσε το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, αλλά η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη έφερε τη διακοπή του ματς.
Είναι δυνατόν αυτό να ισχύει; τι άλλο θα ακούσουμε;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Που προφανώς σημαίνει πάλι το κανονίσανε να το παρεί η κούλα στα χαρτιά.

Θα προτιμούσα να μην τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα, γιατί άν τελειώσει θα βγάλουν πρώτη την κούλα και δεύτερο το γάβρο.

Ας μήν τελειώσει λοιπόν και ας κάτσουν να φτιάξουν το ποδόσφαιρο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ηρεμηστε. Ο νομος ειναι ξεκαθαρος.
3-5 μηνες απαγορευση κ 50000 προστιμο στον ιβαν. Ο ΠΑΟΚ δεν εμπλεκεται ως υπαιτια ομαδα.
Πρωταθλητης 2018 ΠΑΟΚ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ
tsapgeo

Δημοσίευση από tsapgeo »

Τζάμπα ασχολείστε. Εγώ ξεκαθαρίζω την θέση μου. Ή πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ εδώ κ τώρα φέτος , με κάθε τρόπο , θεμιτό ή αθέμιτο, ή συμμετοχή σε πρωτάθλημα Σκοπίων, Βουλγαρίας, Κύπρου ή Ρουμανίας. Φτάνει τόσο με τους χαμουτζήδες.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Παντως στο καθαρα αγωνιστικο.
Θελουμε ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ αντι Κρεσπο, 2 χαφαρες κ φορ
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Το γκολ ειναι καθαρό, μας στέρησαν το πρωτάθλημα χθες. Παρόλα αυτα ομως η ενέργεια του Σαββίδη ειναι πολύ λαθος και θα μας στοιχίσει...
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

ΩΣ ΕΔΩ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΡΑ!

Επειδή έτσι γουστάρει η ΑΕΚ, αλλάζεις την αποφαση που έχεις πάρει μετά απο 5 λεπτά και ακυρώνεις το γκολ που θα μας χαρίσει τον τιτλο. Έχεις δώσει την μπαλα στον Μπάρκα και στέλνεις τους επόπτες στη θεση τους για να ολοκληρωσεις το έγκλημα μέσα στο σπίτι μας και περιμένεις να μην αντιδράσουμε?

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ ΡΕ Γ@ΜΗΜΕΝΑ ΜΟΥΝΟΠ@Ν@. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Dimg4 έγραψε:Ηρεμηστε. Ο νομος ειναι ξεκαθαρος.
3-5 μηνες απαγορευση κ 50000 προστιμο στον ιβαν. Ο ΠΑΟΚ δεν εμπλεκεται ως υπαιτια ομαδα.
Πρωταθλητης 2018 ΠΑΟΚ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ
Πώς ρε Ντιμ; Αν γράφει στο φύλλο αγώνα ότι διεκόπη γιατί εισέβαλε ο πρόεδρος της γηπεδούχου ομάδας και μάλιστα οπλοφορόντας, περιμένεις να δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ στα δικαστήρια που μας σφαγίασαν πριν μιά βδομάδα για ένα ρολό χαρτί;

Όλα τα έχουν σκεφτεί οι επιστήμονες. Μακάρι ο Ιβάν να έχει άδεια οπλοφορίας μπάς και κάπως νομικά χαλαρώσουν τα πράγματα αλλά το βλέπω όλο αυτό προμελετημένο από τον διαιτητή.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”