ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Phoenixgrg
Δημοσιεύσεις: 619
Εγγραφή: Πέμ 07 Ιούλ 2016, 14:52

Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Δημοσίευση από Phoenixgrg »

Για εμένα ο Ιβάν είναι τελικά πιο παοκαρα από όλους μας δεν ανέχεται την αδικία παίζει στα ίσα τους αντιπάλους του και είναι περιφανος αν αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν χτες και ήταν ένας πρόεδρος επαγγελματίας θα χάναμε και θα έλεγε με αδίκησαν. Αλλά τελικά αυτός είναι ο revolusion ο αληθινός και όχι ιματασιον ότι και να μας κάνουν τρελό δεν θα με βγάλουν
AntoniosK
Δημοσιεύσεις: 299
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 22:13

Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Δημοσίευση από AntoniosK »

Χωρικός έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Χωρικός έγραψε:αύριο που θα πέσουν κάπως οι σφιγμοί, περιμένω απο την διαχείρηση του σαιτ να γίνει το απαραίτητο ξεσκαρτάρισμα. Επιτέλους επεσαν οι μασκες, και ότι ψιλοφαινόταν , σήμερα έγινε πασιφανές. Αν δεν γίνει αυτό, εγώ δεν έχω καμιά δουλειά εδώ μέσα πλέον
Τι εννοεις;;;
Σούρμε, εννοώ οτι φάνηκε ποιοί είναι ΠΑΟΚ και ποιοι δεν είναι εδώ μέσα. Αυτό εννοώ. Οταν σε εχουν κλέψει ,όταν σ εχουν στήσει , όταν εχουν βάλει όλα τα μέσα να σε διαλύσουν, κάποιοι το παίζουν ευσυγκίνητοι επειδή τραβήχτηκε το σακάκι .. Αυτό εγινε το μείζον ζήτημα εδω μεσα... απο ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ. Λες και διαβάζω τον γαβρο ή τον πρωταθλητη. Ε εγώ με τέτοιους ''ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ'' δεν θέλω να συνυπαρχω στο ίδιο φόρουμ. Και τους βάζω σε εισαγωγικά, γιατί αλλιως οι σφιγμοί τους θα ήταν στο χίλια, όπως όλων μας, και δεν θα καθόντουσαν να σκεφτουν...ψύχραιμα και πολιτισμένα.
Πες τα ρε συ Χωρικές γιατί θα τρελαθώ. Αντί να μπουκάρουμε σε όλα τα πανελλήνια site να ανατρέψουμε την προπαγάνδα που πάει να δημιουργηθεί καθόμαστε εδώ και δικάζουμε οι ίδιοι το Σαββίδη, λες και χρησιμοποίησε κάπου το όπλο. Μας βιάζουν και εμάς μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή μια ψευτοηθική όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε τους χρόνιους βιαστές της κοινωνίας.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04
Δημοσιεύσεις: 1083
Εγγραφή: Παρ 28 Μαρ 2014, 13:54

Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Τι να γράψεις για το όλο σκηνικό.
Προσπαθώ να καταλάβω πως γίνετε επόπτης και διαιτητής να δείχνουν σέντρα και ΟΙ ΔΥΟ ταυτόχρονα να τρέχουν προς το κέντρο και λόγο διαμαρτυρίας των αντιπάλων ΧΩΡΙΣ VAR και μόνο την αντίδραση του Λυμπερόπουλου που λέει κάτι στον τέταρτο ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΙΝΗ να αλλάζουν την απόφαση τους με τάχα μου συνομιλίες τους.
Προσπαθώ να καταλάβω τί είναι αυτό που κάνει το ρολο χαρτί που αιωρείτε με 8 μετρα ουρα να ακουμπίσει το μπουφάν του Γκαρσία
Προσπαθώ να καταλάβω τι είναι αυτό που δίνει το δικαίωμα στους κόρακες γιατί το ένα πόδι του Μαουρισιο είναι εκτεθειμένο ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ την φάση ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ
Ο ΠΑΟΚ μας λοιπόν πέρα από το κυνήγη που τρώει από παντού ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ με το μέρος του σε καμία φάση που να είναι σημαντική ιστορικά δεν μας έχει ευνοήση και κάπου εκεί ο Ιβαν έχει το όπλο στην μέση σε ορατή θέση και εκεί που έχουμε όλο το δικαιο με το μέρος μας ξαφνικά είμαστε απολογούμενοι για τρομοκρατία αντιπάλων και αξιοματούχων.
Οταν 2 εβδομάδες εξομοιώνουν τον ρολό των 8μέτρων ουράς με φονικό όπλο για το όπλο τι θα γράψουν ?
Όταν χάνεις το ένα ντερμπυ για το ρολό πιστευείς πως μπορείς να κερδίσεις το άλλο με το όπλο στην μέση ?
Ο ΠΑΟΚ για εμάς είναι φέτος ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ την κούπα ας την πάρουν στις τρο(πεο)θήκες τους.
ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ
Εύχομαι να μην γίνουν τόσο χάλια τα πράγματα όσο τα φοβάμαι γιατί θα κάνουμε πολύ καιρό να σηκώσουμε κεφάλι.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ για εμάς το σύστημα που έχουν στα χέρια τους αυτό θα αναλάβει και την τιμωρία μας .
trouman
Δημοσιεύσεις: 5540
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 09:47

Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Δημοσίευση από trouman »

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ περίμεναν, ώστε να ενημερωθούν τι έγραψε στο φύλλο αγώνα, στο οποία σύμφωνα με τη «Νοva» αναφέρει:

1) Βίαιη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας.

2) Βίαιη απώθηση του Ιβάν Σαββίδη στον Βασίλη Δημητριάδη.

3) Λεκτική επίθεση του Λούμπος Μίχελ στον ίδιο τον Γιώργο Κομίνη, με τη φράση: "Έχεις τελειώσει".

"Μετά απ' όλα αυτά αποφάσισα να εισέλθω στα αποδυτήρια διότι η κατάσταση που επικρατούσε δεν επέτρεπε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα".

4) "Στα αποδυτήρια ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου μου είπε ότι οι παίκτες είναι τρομοκρατημένοι, ενώ έκανε αναφορά και σε κατοχή όπλου απ' την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, το οποίο είχα δει κι εγώ".

Για το σκορ, ο ρέφερι έγραψε πως ύστερα από διαβουλεύσεις με τους βοηθούς του κατακύρωσε το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, αλλά η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη έφερε τη διακοπή του ματς.
Είναι δυνατόν αυτό να ισχύει; τι άλλο θα ακούσουμε;
Άβαταρ μέλους
Magpies4
Δημοσιεύσεις: 5780
Εγγραφή: Σάβ 27 Δεκ 2014, 04:06

Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Δημοσίευση από Magpies4 »

Που προφανώς σημαίνει πάλι το κανονίσανε να το παρεί η κούλα στα χαρτιά.

Θα προτιμούσα να μην τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα, γιατί άν τελειώσει θα βγάλουν πρώτη την κούλα και δεύτερο το γάβρο.

Ας μήν τελειώσει λοιπόν και ας κάτσουν να φτιάξουν το ποδόσφαιρο.
Dimg4

Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ηρεμηστε. Ο νομος ειναι ξεκαθαρος.
3-5 μηνες απαγορευση κ 50000 προστιμο στον ιβαν. Ο ΠΑΟΚ δεν εμπλεκεται ως υπαιτια ομαδα.
Πρωταθλητης 2018 ΠΑΟΚ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ
tsapgeo
Δημοσιεύσεις: 462
Εγγραφή: Πέμ 06 Αύγ 2009, 18:32
Τοποθεσία: Thessaloniki , Panorama

Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Δημοσίευση από tsapgeo »

Τζάμπα ασχολείστε. Εγώ ξεκαθαρίζω την θέση μου. Ή πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ εδώ κ τώρα φέτος , με κάθε τρόπο , θεμιτό ή αθέμιτο, ή συμμετοχή σε πρωτάθλημα Σκοπίων, Βουλγαρίας, Κύπρου ή Ρουμανίας. Φτάνει τόσο με τους χαμουτζήδες.
Dimg4

Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Δημοσίευση από Dimg4 »

Παντως στο καθαρα αγωνιστικο.
Θελουμε ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ αντι Κρεσπο, 2 χαφαρες κ φορ
Άβαταρ μέλους
Tupac
Δημοσιεύσεις: 1449
Εγγραφή: Σάβ 25 Ιουν 2016, 11:15

Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Δημοσίευση από Tupac »

Το γκολ ειναι καθαρό, μας στέρησαν το πρωτάθλημα χθες. Παρόλα αυτα ομως η ενέργεια του Σαββίδη ειναι πολύ λαθος και θα μας στοιχίσει...
Άβαταρ μέλους
okkas73
Δημοσιεύσεις: 566
Εγγραφή: Δευ 03 Μαρ 2014, 23:18
Τοποθεσία: Πάτρα

Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Δημοσίευση από okkas73 »

ΩΣ ΕΔΩ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΡΑ!

Επειδή έτσι γουστάρει η ΑΕΚ, αλλάζεις την αποφαση που έχεις πάρει μετά απο 5 λεπτά και ακυρώνεις το γκολ που θα μας χαρίσει τον τιτλο. Έχεις δώσει την μπαλα στον Μπάρκα και στέλνεις τους επόπτες στη θεση τους για να ολοκληρωσεις το έγκλημα μέσα στο σπίτι μας και περιμένεις να μην αντιδράσουμε?

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ ΡΕ Γ@ΜΗΜΕΝΑ ΜΟΥΝΟΠ@Ν@. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ
Άβαταρ μέλους
Magpies4
Δημοσιεύσεις: 5780
Εγγραφή: Σάβ 27 Δεκ 2014, 04:06

Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Δημοσίευση από Magpies4 »

Dimg4 έγραψε:Ηρεμηστε. Ο νομος ειναι ξεκαθαρος.
3-5 μηνες απαγορευση κ 50000 προστιμο στον ιβαν. Ο ΠΑΟΚ δεν εμπλεκεται ως υπαιτια ομαδα.
Πρωταθλητης 2018 ΠΑΟΚ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ
Πώς ρε Ντιμ; Αν γράφει στο φύλλο αγώνα ότι διεκόπη γιατί εισέβαλε ο πρόεδρος της γηπεδούχου ομάδας και μάλιστα οπλοφορόντας, περιμένεις να δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ στα δικαστήρια που μας σφαγίασαν πριν μιά βδομάδα για ένα ρολό χαρτί;

Όλα τα έχουν σκεφτεί οι επιστήμονες. Μακάρι ο Ιβάν να έχει άδεια οπλοφορίας μπάς και κάπως νομικά χαλαρώσουν τα πράγματα αλλά το βλέπω όλο αυτό προμελετημένο από τον διαιτητή.
trouman
Δημοσιεύσεις: 5540
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 09:47

Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Δημοσίευση από trouman »

Παιδιλα δεν ξλεριυμε ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ρώτησα εγώ; λέω και την πηγή. Αν ισχύει, είναι ντροπή. Μου φαίνεται ακραίοοο..πάλι να τα γυρίσουν
Άβαταρ μέλους
Magpies4
Δημοσιεύσεις: 5780
Εγγραφή: Σάβ 27 Δεκ 2014, 04:06

Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Δημοσίευση από Magpies4 »

trouman έγραψε:Παιδιλα δεν ξλεριυμε ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ρώτησα εγώ; λέω και την πηγή. Αν ισχύει, είναι ντροπή. Μου φαίνεται ακραίοοο..πάλι να τα γυρίσουν
Οντως τρου είναι διαρροή. Άν ο διαιτητής γράψει ότι το διέκοψε λόγω εισβολής Ιβάν, ´ με όπλο᾽ , τότε πάμε για τον κλασσικό μηδενισμό και -3. Αν δέν το γράψει και γράψει απλά ότι η αεκ δεν θέλησε να παίξει λόγω φόβου σωματικής ακεραιότητας κλπ κλπ, τότε πάλι οι δικαστές μπορούν να τους δικαιώσουν. Μόνον εάν ευθέως τα ρίξει στην αεκ (υπαιτιότητα διακοπής), μόνον τότε γλιτώνουμε. Δεν νομίζω όμως να έχει το θάρρος να το κάνει αυτό.

Για να το πώ απλά, είναι σίγουρο ότι εκ του ασφαλούς κατακυρώνει το γκόλ, γιατί μετά (μάλλον) θα κάψει εμάς στο ΦΑ! Δηλαδή αν τελείωνε το μάτς κανονικά δεν θα το μετρούσε το γκόλ!
panpangr77
Δημοσιεύσεις: 8928
Εγγραφή: Πέμ 30 Ιαν 2014, 12:55
Τοποθεσία: ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Δημοσίευση από panpangr77 »

Υπαρχει ενα καθαρο πεναλτυ στο πρωτο ημιχρονο πανω στον Μαουριτσιο απο τον Μπακακη.Δεν ειναι μονο το γκολ. Δυστηχως θα κατηγορηθουμε μεχρι τον υποβιβασμο ,το χαρτι κανανε φονικο οπλο. Το παμε να φυγουμε απο το γηπεδο το εχουν κανει τρομοκρατια και πηγε να τραβηξει οπλο.
Άβαταρ μέλους
painkiller4
Δημοσιεύσεις: 6800
Εγγραφή: Παρ 27 Νοέμ 2015, 01:45

Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Δημοσίευση από painkiller4 »

NIKOS_PAOK04 έγραψε:Τι να γράψεις για το όλο σκηνικό.
Προσπαθώ να καταλάβω πως γίνετε επόπτης και διαιτητής να δείχνουν σέντρα και ΟΙ ΔΥΟ ταυτόχρονα να τρέχουν προς το κέντρο και λόγο διαμαρτυρίας των αντιπάλων ΧΩΡΙΣ VAR και μόνο την αντίδραση του Λυμπερόπουλου που λέει κάτι στον τέταρτο ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΙΝΗ να αλλάζουν την απόφαση τους με τάχα μου συνομιλίες τους.
Προσπαθώ να καταλάβω τί είναι αυτό που κάνει το ρολο χαρτί που αιωρείτε με 8 μετρα ουρα να ακουμπίσει το μπουφάν του Γκαρσία
Προσπαθώ να καταλάβω τι είναι αυτό που δίνει το δικαίωμα στους κόρακες γιατί το ένα πόδι του Μαουρισιο είναι εκτεθειμένο ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ την φάση ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ
Ο ΠΑΟΚ μας λοιπόν πέρα από το κυνήγη που τρώει από παντού ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ με το μέρος του σε καμία φάση που να είναι σημαντική ιστορικά δεν μας έχει ευνοήση και κάπου εκεί ο Ιβαν έχει το όπλο στην μέση σε ορατή θέση και εκεί που έχουμε όλο το δικαιο με το μέρος μας ξαφνικά είμαστε απολογούμενοι για τρομοκρατία αντιπάλων και αξιοματούχων.
Οταν 2 εβδομάδες εξομοιώνουν τον ρολό των 8μέτρων ουράς με φονικό όπλο για το όπλο τι θα γράψουν ?
Όταν χάνεις το ένα ντερμπυ για το ρολό πιστευείς πως μπορείς να κερδίσεις το άλλο με το όπλο στην μέση ?
Ο ΠΑΟΚ για εμάς είναι φέτος ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ την κούπα ας την πάρουν στις τρο(πεο)θήκες τους.
ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ
Εύχομαι να μην γίνουν τόσο χάλια τα πράγματα όσο τα φοβάμαι γιατί θα κάνουμε πολύ καιρό να σηκώσουμε κεφάλι.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ για εμάς το σύστημα που έχουν στα χέρια τους αυτό θα αναλάβει και την τιμωρία μας .


Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”