24. Garry Rodrigues
Re: 24. Garry Rodrigues
Πανε ρε ιβαν σκάσε 500.000 στους μανατζαρεους να πάρεις το 20% και κανε μια ανανέωση 800.000 να τελειώνουμε... κασερι θέλουν τα παιδια....αν δεν το πάρουν θα σκάσουν...
Τώρα δεν υπάρχει άλλη λύση με τον παίκτη...Τον πουλάς και προσπαθείς να καλύψεις την θέση..Απλά αυτό θα πρέπει να σου γίνει μάθημα για το μέλλον...Να δεις που έχεις κάνει το λάθος και να μην το επαναλάβεις...

Αν επιμεινουμε στα 5 και οι τουρκοι κανουν πισω, τι κανουμε μετα? τον συγχωραμε και ολα οκ ή θα εχουμε καποια τιμωρια για αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα?
Τον συγχωραμε και τον ανανεώνουμε,,,ετσι εκανε κ η Λίβερπουλ με Σουάρεζ κ η μαν γιουν με ντε χεα...ολα καλά..
Δε νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα αν χαλάσει η μεταγραφή,αυτά συμβαίνουν θα ζητήσει μια συγγνώμη και όλα θα ξεπεραστούν.
Δε νομίζω ότι έχει πρόβλημα να παίζει στον ΠΑΟΚ ο Γκάρι,τα φράγκα είναι όλη η δουλειά.
Δε νομίζω ότι έχει πρόβλημα να παίζει στον ΠΑΟΚ ο Γκάρι,τα φράγκα είναι όλη η δουλειά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τρί 03 Ιαν 2017, 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Sick Bastard
Νομίζω πως, αν μείνει, είναι τύπος παίχτη που θα τα δίνει όλα για την ομάδα.Odi έγραψε:Συγνώμη αλλά τί πάει να πει "το μυαλό μου δεν είναι εδώ,δεν μπορώ να παίξω";
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να του πει "Γκάρυ το μυαλό μας δεν είναι σε εσένα,αυτό τον μήνα δεν θα πληρωθείς";
Δύσκολο..Μανατζεροδουλειές και στην μέση ποδοσφαιριστές που ας πούμε οτι το μυαλό δεν είναι το δυνατό τους σημείο..
Αν δεν πωληθεί τελικά θα είναι ένα από τα χειρότερα σενάρια:Και ο παίκτης θα έχει χαλάσει τις σχέσεις του με ομάδα και οπαδούς και αγωνιστικά θα ζημιωθούμε..Τέλος πάντων,οψόμεθα.
Δεν μου φαίνεται για υποχθόνιος χαρακτήρας δηλαδή, απλά μάλλον είναι ''βουτάω στο μέλι και δεν πολυσκέφτομαι τα γύρω γύρω''.
Μετα το 1ο του γκολ στην Τουμπα με τα ασπρομαυρα, αφιερωσε το γκολ στην ... πεθερα του !!!
Ε, απο τοτε ολα τα περιμενα με τον Γκαρυ
υγ. η γυναικα ηταν βαρια αρρωστη
Ε, απο τοτε ολα τα περιμενα με τον Γκαρυ
υγ. η γυναικα ηταν βαρια αρρωστη
+1obanebane έγραψε:Δε νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα αν χαλάσει η μεταγραφή,αυτά συμβαίνουν θα ζητήσει μια συγγνώμη και όλα θα ξεπεραστούν.
Εμενα μ'απασχολει Αουρελιανο λογω αυτων που τονισε ο Odi..
Συν το οτι απογοητευεσαι αν βλεπεις τετοιες συμπεριφορες απο παικτες που ανεδειξες..
Και βλεποντας τη συχνοτητα με την οποια οι ταλαντουχοι παικτες σου ψηνονται να φυγουν (οπως οπως μαλιστα), δε σου μενουν και πολλα περιθωρια αισιοδοξια για το οραμα της γιγαντωσης και των τιτλων που προχθες μαλιστα ανελυες..
Μετα που διαβασα τα σχολια των Σικ και μπανε, μετριαστηκε λιγο η απογοητευση, γτ οντως πρεπει ναναι "ελαφρυς", περα απ'την ανωριμο της ηλικιας
Μακαρι να πανε ολα καλα, αν μεινει.
Συν το οτι απογοητευεσαι αν βλεπεις τετοιες συμπεριφορες απο παικτες που ανεδειξες..
Και βλεποντας τη συχνοτητα με την οποια οι ταλαντουχοι παικτες σου ψηνονται να φυγουν (οπως οπως μαλιστα), δε σου μενουν και πολλα περιθωρια αισιοδοξια για το οραμα της γιγαντωσης και των τιτλων που προχθες μαλιστα ανελυες..
Μετα που διαβασα τα σχολια των Σικ και μπανε, μετριαστηκε λιγο η απογοητευση, γτ οντως πρεπει ναναι "ελαφρυς", περα απ'την ανωριμο της ηλικιας

Μακαρι να πανε ολα καλα, αν μεινει.
Είτε μείνει , είτε φύγει , ήτανε πολύ χρήσιμο το μάθημα προς την παε ότι πρέπει, ανά πάσα στιγμή, να είναι έτοιμη για όλα.
κρέμασε την ομάδα ο κατσαπλιάς, δεν μπορούσε να περιμένει το καλοκαίρι , ήθελε τώρα και δεν ένιωθε έτοιμος λέει gt έχει το μυαλό του στη φενέρ.... κράξιμο μέχρι να σβήσει ο ήλιος στον γλιτσα
- ΑποστόληςΑ
Θα καταλάβει ότι δεν είμαστε κωλοχανείο και θα παρακαλάει να τον ανανεώσουμε με 800άρα (και υψηλότερη ρήτρα).stelyk έγραψε:Αν επιμεινουμε στα 5 και οι τουρκοι κανουν πισω, τι κανουμε μετα? τον συγχωραμε και ολα οκ ή θα εχουμε καποια τιμωρια για αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα?