buffalobill4 έγραψε:Κι εγω τον εχω κρινει για τη στάση του στα περι ΠΑΟΚ παντα, στα σοσιαλ μυδια.
Ομως ουτε να τα κλεισει ειναι λυση εν ετει 2017 ουτε να μην μιλαει για ΠΑΟΚ. Θα μου αρκουσε να ειναι λιγο πιο μετριοπαθης γιατι ειναι μέλος της διοικησης μας.
Οταν τσιγκλαει θα τον τσιγκλησουν, οταν τρολλαρει θα τον τρολλαρουν. Και ως εκ τουτου θα απαντησει και το θεμα θα ξεχειλωσει. Ετσι πανε τα πραματα. Βεβαια αν θελω να ειμαι δικαιος μαζι του δεν μπορω εγω με 4000 δημοσιεύσεις σε φορουμ (εστω και με νικ) να του κουνάω το δαχτυλο και μάλιστα μεσω φορουμ. Ειναι αν μη τι αλλο φαρισαισμος.
Με το συμπάθιο ρε συ Μπιλ, μα αυτή ο προσομοίωση του Γιώργη με τον καθένα μας εδώ μέσα, απλούς οπαδούς που εκθέτουμε δημόσια τις απόψεις μας και εκτιθέμεθα αντίστοιχα σε συμφορουμίτες και μη, δεν δείχνει ορθολογιστική!
Εμείς λοιπόν και πολλοί είμαστε και "τυχαίοι" και οι περισσότεροι δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας, οπότε αν κάποιος ή κάποιοι μας κουνήσουν το δάχτυλο συμπεριφερόμαστε άλλοι απαντώντας με επιχειρήματα, άλλοι δίχως δυνατά τέτοια, άλλοι εμμένοντας στην άποψη μας, άλλοι όχι, άλλοι δεν απαντάνε καθόλου κ.ο.κ., οπότε εμείς ναι, μπορούμε να χαρακτηριζόμαστε άνετα σαν μια πολυσχιδής μάζα με ανεξέλεγκτες αντιδράσεις, που δεν επηρεάζει τον Π.Α.Ο.Κ.!
Δεν λέω, έχουμε κάποιο κοινό στοιχείο, την τρέλα μας για τον Π.Α.Ο.Κ. αλλά αυτό θεωρώ ότι δεν επιτρέπει στον γιο του μεγαλομετόχου και Προέδρου της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. και μέλος του ΔΣ της να κάνει τα ίδια και ίσως πολύ παραπανίσια από μας πολλές φορές, εκθέτοντας κάποιες απ αυτές την θεσμική του ιδιότητα και την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. που αγαπάει!!!!
Αυτός είναι θαρρώ κι ο λόγος που κριτικάρουμε αυτού του είδους την ιντερνετική επικοινωνία του, καιρό τώρα και όχι γιατί τον "ζηλεύουμε" ή θέλουμε να τον βάλουμε μυαλό, το οποίο προσωπικά εκτιμώ πως δεν του λείπει διόλου!
Τώρα εσύ θα με ρωτήσεις και με το δίκιο σου: "Και με που τον κατακρίνεις τι κερδίζεις ρε συ goran? Σ ακούει μήπως και διορθώνεται σύμφωνα με όσα του προτείνεις ή θα αλλάξει το τροπάρι του ακούγοντας εσένα ή/και άλλους?"...
Το κάνω γιατί με ενδιαφέρει κάπου να υπάρχει καταγεγραμμένη μια προσπάθεια να καταλάβει ότι υπάρχει κι αντίθετη (με την δική του) άποψη Μπιλ...Γιατί μ ενδιαφέρει ο μελλοντικός ηγέτης της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. να το ξέρει...
Γιατί του λόγου μου δεν μ αρέσει να αδιαφορώ για τον Π.Α.Ο.Κ., δηλαδή να μην είμαι "but sta @@ mou" αδερφέ!!!!
Με όση περισσότερη εκτίμηση γίνεται και δίχως καμία διάθεση αντιπαράθεσης, παρά τον χαρακτηρισμό όλων περί "φαρισαϊσμού", τον οποίο φυσικά και πήρα σαν εφαλτήριο για να απαντήσω, θέτοντας τον όμως πλέον μακριά μου...