Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από Sick Bastard »

navigator11 έγραψε:Να στήσουμε μια γραμμή 24ωρης παρακολούθησης στο φόρουμ ειδικά αφορώσα στον υιό Γεώργιο. Οκ, θα υπάρχει η σχετική εχεμύθεια αναφορικά με την πληροφοριοδότηση των ενδιαφερόμενων μελών του φόρουμ για στιγμές που περνάει στο κρεβάτι του, με τη γυναίκα του, στην τουαλέτα ενδεχομένως κλπ. Θέλω να πιστεύω δηλαδή. Θα στήνεται κι ένα πολλ ανά μήνα για το αν τελικά θα είναι προτεινόμενος προς αποχώρηση από τη διοίκηση και για πόσο διάστημα. Παρεπόμεναι ποιναί μπορούν να είναι η εθελοντική εργασία στο σκουληκάου, ο καθαρισμός της τροπαιοθήκης της παε αεπ ηρακλης, υποχρεωτική συνεντευξιοδοσία ανα 10 ημερο σε μυρτσ@, ρ@πτοπουλο ή χαμούρα κοκ.
Νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει μία μέση λύση.
Στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν αδιέξοδα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ΑποστόληςΑ έγραψε:O Διοικητής εταιρίας οφείλει να είναι γνώστης του management και να μην συμπεριφέρεται σαν οπαδός, άσχετα με το τι ομάδα είναι. Και αντίστροφα: Αν συμπεριφέρεται ή σκέφτεται σαν οπαδός δεν θα μπορέσει ποτέ να διοικήσει σωστά μια εταιρία.
Όπως με τον Παύλο τον Γιαννακόπουλο ένα πράγμα δηλαδης
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Παύλος Θανάσης τρακης δεν ήταν οπαδοί ήταν γνωστές τού management πού συνιστάται στο εξής τά χώνω σε ένα τρυπιο βαρέλι και θελω κούπες..... πλήρως ανταποδοτικό..... τά ντου θανασαρα τρακη ακόμη και τού Παύλου στα γήπεδα τα ξεχάσαμε....ο ιδιοκτήτης πρέπει ναι είναι ΚΑΙ οπαδός

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Sick Bastard έγραψε:
navigator11 έγραψε:Να στήσουμε μια γραμμή 24ωρης παρακολούθησης στο φόρουμ ειδικά αφορώσα στον υιό Γεώργιο. Οκ, θα υπάρχει η σχετική εχεμύθεια αναφορικά με την πληροφοριοδότηση των ενδιαφερόμενων μελών του φόρουμ για στιγμές που περνάει στο κρεβάτι του, με τη γυναίκα του, στην τουαλέτα ενδεχομένως κλπ. Θέλω να πιστεύω δηλαδή. Θα στήνεται κι ένα πολλ ανά μήνα για το αν τελικά θα είναι προτεινόμενος προς αποχώρηση από τη διοίκηση και για πόσο διάστημα. Παρεπόμεναι ποιναί μπορούν να είναι η εθελοντική εργασία στο σκουληκάου, ο καθαρισμός της τροπαιοθήκης της παε αεπ ηρακλης, υποχρεωτική συνεντευξιοδοσία ανα 10 ημερο σε μυρτσ@, ρ@πτοπουλο ή χαμούρα κοκ.
Νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει μία μέση λύση.
Στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν αδιέξοδα.
Επίτρεψέ μου να έχω την ίδια άποψη. Δεν έχω πειστεί για το αντίθετο. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

buffalobill4 έγραψε:Κι εγω τον εχω κρινει για τη στάση του στα περι ΠΑΟΚ παντα, στα σοσιαλ μυδια.

Ομως ουτε να τα κλεισει ειναι λυση εν ετει 2017 ουτε να μην μιλαει για ΠΑΟΚ. Θα μου αρκουσε να ειναι λιγο πιο μετριοπαθης γιατι ειναι μέλος της διοικησης μας.

Οταν τσιγκλαει θα τον τσιγκλησουν, οταν τρολλαρει θα τον τρολλαρουν. Και ως εκ τουτου θα απαντησει και το θεμα θα ξεχειλωσει. Ετσι πανε τα πραματα. Βεβαια αν θελω να ειμαι δικαιος μαζι του δεν μπορω εγω με 4000 δημοσιεύσεις σε φορουμ (εστω και με νικ) να του κουνάω το δαχτυλο και μάλιστα μεσω φορουμ. Ειναι αν μη τι αλλο φαρισαισμος.
Με το συμπάθιο ρε συ Μπιλ, μα αυτή ο προσομοίωση του Γιώργη με τον καθένα μας εδώ μέσα, απλούς οπαδούς που εκθέτουμε δημόσια τις απόψεις μας και εκτιθέμεθα αντίστοιχα σε συμφορουμίτες και μη, δεν δείχνει ορθολογιστική!

Εμείς λοιπόν και πολλοί είμαστε και "τυχαίοι" και οι περισσότεροι δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας, οπότε αν κάποιος ή κάποιοι μας κουνήσουν το δάχτυλο συμπεριφερόμαστε άλλοι απαντώντας με επιχειρήματα, άλλοι δίχως δυνατά τέτοια, άλλοι εμμένοντας στην άποψη μας, άλλοι όχι, άλλοι δεν απαντάνε καθόλου κ.ο.κ., οπότε εμείς ναι, μπορούμε να χαρακτηριζόμαστε άνετα σαν μια πολυσχιδής μάζα με ανεξέλεγκτες αντιδράσεις, που δεν επηρεάζει τον Π.Α.Ο.Κ.!

Δεν λέω, έχουμε κάποιο κοινό στοιχείο, την τρέλα μας για τον Π.Α.Ο.Κ. αλλά αυτό θεωρώ ότι δεν επιτρέπει στον γιο του μεγαλομετόχου και Προέδρου της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. και μέλος του ΔΣ της να κάνει τα ίδια και ίσως πολύ παραπανίσια από μας πολλές φορές, εκθέτοντας κάποιες απ αυτές την θεσμική του ιδιότητα και την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. που αγαπάει!!!!

Αυτός είναι θαρρώ κι ο λόγος που κριτικάρουμε αυτού του είδους την ιντερνετική επικοινωνία του, καιρό τώρα και όχι γιατί τον "ζηλεύουμε" ή θέλουμε να τον βάλουμε μυαλό, το οποίο προσωπικά εκτιμώ πως δεν του λείπει διόλου!

Τώρα εσύ θα με ρωτήσεις και με το δίκιο σου: "Και με που τον κατακρίνεις τι κερδίζεις ρε συ goran? Σ ακούει μήπως και διορθώνεται σύμφωνα με όσα του προτείνεις ή θα αλλάξει το τροπάρι του ακούγοντας εσένα ή/και άλλους?"...
Το κάνω γιατί με ενδιαφέρει κάπου να υπάρχει καταγεγραμμένη μια προσπάθεια να καταλάβει ότι υπάρχει κι αντίθετη (με την δική του) άποψη Μπιλ...Γιατί μ ενδιαφέρει ο μελλοντικός ηγέτης της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. να το ξέρει...
Γιατί του λόγου μου δεν μ αρέσει να αδιαφορώ για τον Π.Α.Ο.Κ., δηλαδή να μην είμαι "but sta @@ mou" αδερφέ!!!!

Με όση περισσότερη εκτίμηση γίνεται και δίχως καμία διάθεση αντιπαράθεσης, παρά τον χαρακτηρισμό όλων περί "φαρισαϊσμού", τον οποίο φυσικά και πήρα σαν εφαλτήριο για να απαντήσω, θέτοντας τον όμως πλέον μακριά μου...

:pano:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

γκοραν, επειδη προσεξα πολυ καλα τι εγραψα για να μην θιξω κανεναν, αυτα που εγραψα τα εγραψα για το δικο μου ηθικο κωδικα. γι αυτο το λογο δεν εκανα ανοφορα σε κανεναν αλλον παρα μονο σε εμενα. δεν εθεσα κανεναν δηλαδη υπολογο αν κρινει ιντερνιτκα τα οσα λεει ο γιωργος σαββιδης ιντερνετικα, παρα μονον τον εαυτο μου.

εγω σου ειπα οτι θα τον ηθελα λιγο πιο μετριποαθη. μπορεις να διαφωνησεις μπορεις να συμφωνησεις με αυτο. σιγουρα λυση δεν ειναι να κλεισει τα σοσιαλ μυδια
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μπιλ, φυσικά συμφωνούμε σ αυτό που λες, μιας και εν έτη 2017 είναι ακατόρθωτο για έναν νέο να τα κλείσει...
Όντως χρειάζεται στην χρήση τους μετριοπάθεια αλλά και χρήση σε λογικά πλαίσια για να πεις κάτι σοβαρό...

Ξεκίνησα το προηγούμενο post μου προς εσένα με την φράση "με το συμπάθιο", γιατί δεν ήμουν σίγουρος αν σου ήρθε η διάθεση να αυτοκριτικαριστείς εδώ μέσα στο forum ή για να "τα πεις στην νύφη για να τ ακούσει η πεθερά"...
Τώρα που το διευκρίνισες όμως, πες πως ήδη διαγράφηκε η πρόταση μου, που αφορούσε την αυτοκριτική σου... ;)
Neither offense nor hard feelings man... 8-)

:pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το μήνυμα του Γ. Σαββίδη στον Μάνταλο: "Wish you succesful and fast recovery pektara. We play better against strong opponents".
Καλώς για μένα του ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση, αλλά αυτό το pektara δεν νομίζω ότι χρειαζόταν.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ρε συ μήπως και ο Γιωργης είναι το παοκι σουιντεν; Χμμμ!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Εικόνα
Τελικά μάλλον μόνο εγώ (μπορεί κι ο navigator11 κι ο kat) έχω(ουμε) πρόβλημα με τις φετινές διαιτησίες? :?
Δεν μπορώ να καταλάβω... :roll:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

προφανως και δεν τα βγαζει απο το κεφαλι του αυτα τα δεν μας νοιαζει ο διαιτητης. πορφανως και εχει παρθει αποφαση απο την παε να μην ασχολουμαστε με διαιτησιες καθως εμπιστευομαστε την νεα επο.

δεν ειμαι κατα αυτου, ακομα και αν αδικηθουμε (οπως εχουμε αδικηθει σε καποια ματς). το ακραιο ειναι να βλεπουμε δολο οπως αλλες χρονιες στο καραισκακη. φετος εγω στο καραισκακη δολο δεν ειδα. ο διαιτητης σφυριξε εδρα. θα περιμενω να δω πώς θα σφυριζουν και σε εμας στην εδρα μας στα ντερμπι
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Goran ,
μάλλον ναι :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Βασικά, δεν έχει άδικο ο μπαφαλο. Απλά μέχρι να έρθει η ώρα να δούμε την αντιμετώπιση που θα έχουμε στην έδρα μας στα ντέρμπι υπάρχει περίπτωση να έχει αλλοιωθεί ΕΠΙΠΛΕΟΝ η βαθμολογία. Ως τώρα δεν υπάρχει ούτε μισός βαθμός που μάζεψε η ομάδα, που να μην τον άξιζε. Ούτε μισός. Του "κλάπηκε" του ΠΑΟΚ η δυνατότητα να εξασφαλίσει 2 σίγουρους πόντους στη λαρσα, αν βάζαμε το πέναλτι. Να πούμε ότι ο πουστογ@υρος αδικήθηκε στην Ξάνθη; Και πάλι έχει κάλπικους δυο επιπλέον πόντους. Όπως κι η κούλα. Αυτή είναι η πραγματικότητα ως τώρα. Αμφισβητώ κιόλας ότι δε θα πάρουν κι άλλους τέτοιους. Όχι σαν άλλα χρόνια, θεωρώ. Τουλάχιστον βάσει των όσων έχουν γίνει ως τώρα. Κραυγαλέα πράγματα θα αποφευχθούν. Η ουσία όμως δεν αλλάζει.
Άβαταρ μέλους
goran 64

"Επιστημονικό τόσο όσο" λέγεται η νέα μέθοδος... :twisted: :x :redcard:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αν η διαιτησία παίξει ρόλο στην ανάδειξη του πρωταθλητή, θα είναι για ακόμη μια φορά λόγω εύνοιας της μιας ή της άλλης ομάδας και όχι της αδικίας απέναντι σε κάποια άλλη.
Κλασικά εικονογραφημένα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”