11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
deep_down

Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Δημοσίευση από deep_down »

Ενώ έψαχνα ξένα sites έπεσα πάνω σε αυτό, φυσικά με τη μαγική μετάφραση του Google!! Ήταν πέρσι που παίρναμε τον Μούσλι. Μα πόσο ότι να'ναι είναι αυτές οι μεταφράσεις!

Ένα άλλο μπορεί να κρύβει Ζλάταν Ζλάταν

Ανεμιστήρες Ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, την Τρίτη αναμένεται να λάβει η σουηδική απεργός Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς Inter Milan, αλλά για τη μεγάλη του απογοήτευση στην θέση του ήρθε ένα άλλο Ζλάταν, Muslimovic. Η μεταφορά πλαστών ανακοινώθηκε και γρήγορα να διορθωθεί η ιστοσελίδα του ελληνικού συλλόγου.

Ανεμιστήρες Ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, την Τρίτη αναμένεται να λάβει η σουηδική απεργός Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς Inter Milan, αλλά για τη μεγάλη του απογοήτευση στην θέση του ήρθε ένα άλλο Ζλάταν, Muslimovic, ανέφερε το ιταλικό Τύπο.

Η μεταφορά πλαστών ανακοινώθηκε και γρήγορα να διορθωθεί η ιστοσελίδα του ελληνικού συλλόγου. Ωστόσο, για πολλούς οπαδούς είναι πολύ αργά, επειδή είχε μετακινηθεί προς το αεροδρόμιο έλαβε ASTRO σκανδιναβικές Βαλκανίων καταγωγής.

Δεν έχει μόνο το όνομά του ήταν αυτό που προκάλεσε τη σύγχυση. Συμβαίνει ότι Ζλάταν εξέταση Muslimovic Σουηδική Βοσνιακό διαβατήριο είναι και ο γιος του σουηδικού Ιμπραχίμοβιτς είναι οι Βόσνιοι. Επιπλέον, η πρώτη είναι από το μέτωπο και Atalanta Bergamo, με πουκάμισο negriazul όπως η Inter ...

AFP Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP)

Σουηδική απεργός ο Ιμπραίμοβιτς, οι οπαδοί στο αεροδρόμιο πήραν ανταμοιβή ΑΣΤΕΡΙΑ Σκανδιναβές από τα Βαλκάνια, ο Μουσλίμοβιτς γιος του Ιμπραίμοβιτς... και όλα αυτά με την εγκυρότητα του γαλλικού πρακτορείου ειδήσεων!! ΕΛΕΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

η σουηδική απεργός Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ... :)
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Του χρονου ολοι θα αρχισουν κολοτουμπες και θα μιλανε για το μεγαλο γκολτση...Ολοι τον ξεχνανε και θελουν επιθετικο..
Α ρε ΠΑΟΚτση...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Φιλε DAAT...

Εχω κανει ήδη κολοτούμπα με τον Γκαρσια σε οτι αφορά την παραμονη του ή όχι... (ειχα πει εν θερμώ,μετα το ματς με τον πολυμετοχικό ότι μας κρεμασε και πρεπει να φυγει)...

...και ελπίζω να με διαψευσει και να κανω και την κολοτούμπα μου με τον Ζλάταν...

Ημουν (και ειμαι) της αποψης ότι ο συγκεκριμενος παιχτης δεν το εχει στο αιμα του το γκολ και δεν προκειται ποτε να βγει πρωτος σκόρερ στη σουπα λιγκ... (δεν λεω οτι ειναι αμπαλος, ουτε οτι δεν προσφερει μεσα στο παιχνιδι,κλπ κλπ-απλά λέω για την εκτελεστικη του ικανοτητα)...

Ελπιζω λοιπον να κανω και εδώ την κολοτουμπα μου...να βγει πρωτος σκορερ, με δευτερον απο πισω του την λατινομπαλαδοφατσα που θα παρουμε σαν περιφερειακο επιθετικό!
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Μαximus , λες οτι ο Ζλαταν δεν εχει εκτελεστικη δεινοτητα. Και εγω απαντω:

α) Ελεος!
και
β) Δες αυτα τα βιντεακια!

http://www.youtube.com/watch?v=Cr-1yoiz ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=w4dX36vD ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=7AtrcDP4 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=4Ul6-Pyy ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=iwJZPJEz ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=VFoldpbK ... re=related

Τωρα που τα ειδες μπορεις να ανακαλεσεις :D

Και μην πειτε οτι δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα απο τα βιντεακια γιατι δεν ισχυει και δεν εχει λογικη.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Maximus έγραψε:Φιλε DAAT...

Εχω κανει ήδη κολοτούμπα με τον Γκαρσια σε οτι αφορά την παραμονη του ή όχι... (ειχα πει εν θερμώ,μετα το ματς με τον πολυμετοχικό ότι μας κρεμασε και πρεπει να φυγει)...

...και ελπίζω να με διαψευσει και να κανω και την κολοτούμπα μου με τον Ζλάταν...

Ημουν (και ειμαι) της αποψης ότι ο συγκεκριμενος παιχτης δεν το εχει στο αιμα του το γκολ και δεν προκειται ποτε να βγει πρωτος σκόρερ στη σουπα λιγκ... (δεν λεω οτι ειναι αμπαλος, ουτε οτι δεν προσφερει μεσα στο παιχνιδι,κλπ κλπ-απλά λέω για την εκτελεστικη του ικανοτητα)...

Ελπιζω λοιπον να κανω και εδώ την κολοτουμπα μου...να βγει πρωτος σκορερ, με δευτερον απο πισω του την λατινομπαλαδοφατσα που θα παρουμε σαν περιφερειακο επιθετικό!
Πιστευω οτι ολα τα λεφτα ειναι καταρχας η υπογραφη σου..Δηλαδη ειναι καλες οι πολλες αποψεις..Το οτι καποιος θεωρει οτι ο Ζλαταν δεν ειναι γκολτσης ειναι σεβαστο..Ομως ..το να τον μειωνει,να τον λεει ταγαρι και λιγο ειναι κομπλεξισμος..
Απο την αλλη αν πιστευουν ολοι στην ομαδα οτι ο Ζλαταν του χρονου με προετοιμασια θα εχει σταθεροτητα και τα 5 γκολ θα γινουν 15 εμεις εχουμε υποχρεωση να πιστεψουμε στον παικτη που στο κατω κατω μας εχει δειξει πολλα καλα δειγματα..

Για να επανελθιω στις διαφορετικες αποψεις..Τις απολαμβαμω οταν εχουν λογικη,οταν σεβονται οτι καποιοι πιο ειδικοι ισως εχουν σωστοτερο σκεπτικο και το κυριοτερο οταν δεν ειναι μηδενιστικες...

Στην μεταγραφολογια πχ κουρασε ο μηδενισμος παικτων και γενικοτερα τα μπλα μπλα μπλα..και καταληγω προτινωντας να ανοιξει ενα τοπικ που να λεγεται καφενειακες συζητησεις για μπαλα ωστε ο καθενας να γραφει την αποψη του ή και την χαζομαρα του...αλλα τουλχιστον θα ειναι απο ολους δεκτο οτι ειναι κατι καφενειακο και δεν πρεπει να υπαρχουν νευρα.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Μακαρι παιδιά να με διαψευσει ο Μουσλι και να βαλει 15 γκολακια και πανω...Ειλικρινά το ευχομαι...

Εδω θα ειμαι (πρωτα ο Θεός) και να με κανετε ''παραθεση'' το τωρινο μου μηνυμα και να με πειτε... ''Παρτα maximus,πρωτος σκορερ...τι εχεις να πεις τωρα;''

Εδω θα ειμαι (πρωτα ο Θεός) και θα πω: ''Ναι,εκανα λάθος''...

Ειμαι ομως λατρης των στατιστικών και βλεπω οτι ενας επιθετικος με περιπου 165 συμμετοχες (σε επιπεδο συλλογων) και μολις 35-40 γκολ, δηλαδή 1 γκολ καθε 4 ματς...δεν με κανει για γκολτζή παιχτη...

Ισως στην Ιταλία βεβαια να ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα απο οτι στο Ελληνικο πρωταθλημα...Τι να πω...Θα δειξει...
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

οντως απο θεμα στατιστικων δεν σκιζει.
παντως εγω τον πιστευω γιατι εχει καλα στοιχεια κλασικου σεντερ φορ περιοχη.
για τις αλλες χρονιες του προφανως δεν μπορω να εχω αποψη αλλα για φετος φταιει καθαρα και μονο ο σαντος και το σουπερ-κατενατσιο που επαιζε για το γεγονος οτι σιγασε το κανονι ζλαταν στο δευτερο γυρο.
{και επειδη λοιπον ολο το παιχνιδι ξεκιναει απο το κεντρο και καταληγει προς το αντιπαλο τερμα τονιζω το γεγονος οτι απο τοτε που τα φτυσανε στο κεντρο τα χαφ μας (και κυριως ο κονσε που δεν πατησε ποτε περιοχη μετα τον ιανουαριο) εγινε ακομα πιο δυσκολο το εργο του μουσλι.}

ο καλυτερος αμυντικος ομως φετος για τον βοσνιο ητανε με διαφορα ο τιτανομεγιστος φερναντο σαντος ο οποιος πραγματικα καταφερε να τον εξαφανισει απ το γηπεδο σε ολο τον δευτερο γυρο.και αυτο το καταφερε ως εξης

1)οταν επαιζε 4-3-3 εβαζε τους 3 του κεντρου πισω απο τη σεντρα σε αποσταση 40 μετρων απο τον μουσλι τον οποιο σωστα εβαζε μεσα στην περιοχη.με δεδομενο οποτε, οτι τα χαφ μας ειναι ολα πολυ αργα και κατα κυριο λογο ανασταλτικα(και μετα απο καποιο σημειο αποκαμωμενα) ο φορ οποιος και αν ητανε αχρηστευοτανε τελειως.παραλληλα εβαζε τα 2 εξτρεμ στα 25-30 μετρα απο το τερμα και ακριβως πανω στη γραμμη του αραουτ σαν πλαγια χαφ δλδ.οποτε ο φορ δεν ειχε ουτε απο τα πλαγια τροφοδοσια και κυριως δεν ειχε στηριγμα.ηταν καταδικασμενος στη μοναξια του.η μονη του παρεα ητανε κυριολοκετικα τα 2 στοπερ του αντιπαλου.
σε καποια φαση λοιπον αποφασιζε ο κακομοιρης να γυρισει πιο πισω στο χωρο του κεντρου για να παρει καμια πασα μηπως και βγει λιγο μπροστα η ομαδα.ελα ομως που οταν επαιρνε πια τη μπαλα ητανε στα 40 μετρα απο το τερμα και απο τετοια αποσταση ουτε ο ετο δεν μπορει να βγαλει φαση

2)στο 4-4-2 τωρα παλι τα χαφ στη γραμμη του κεντρου και ο μπακα να κανει τη δουλεια που ειπα πριν.δλδ να κουβαλαει τη μπαλα απο το κεντρο στην επιθεση.ομως και παλι ο μουσλι ητανε πιασμενος απο 2 σεντερ μπακ και ενα αμυντικο χαφ που γυρναγε για βοηθεια.αρα δεμενος χειροποδαρα σε σχημα φιογκου.

συμπερασμα λοιπον οτι υπο τετοιες συνθηκες ουτε ο ιμπρα δεν θα μπορουσε να αποδοσει.αυτοι οι παιχτες επειδη ειναι βαρια κορμια και εχουνε ευκολο το γκολ παιζουνε με πολυ μικρες αποστασεις με τα χαφ ωστε ειτε να ειναι κοντα στο τερμα για να κολησουνε ευκολα το γκολ μετα απο μια καλη πασα ειτε ποσταρουνε τραβωντας παιχτες πανω τους και ανοιγωντας μπαλιες για μπουκαδορους

απλα και ποδοσφαιρικα
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

*Το πρώην υπερπολυτελές σπίτι του Νίκου Γκάλη νοίκιασε από χθες ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Η οικία, που κοστίζει 2.000 ευρώ τον μήνα, διαθέτει όλα τα κομφόρ, ενώ πριν την επιλέξει ο Βόσνιος επιθετικός ανακαινίστηκε.

http://www.sport-fm.gr/article/183664

παντα ταπεινος ο Ζλαταν...Αλλα τα αξιζει γιατι φετος βλεπω να βαζει πανω απο 15..
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

khaledfreepaok έγραψε:οντως απο θεμα στατιστικων δεν σκιζει.
παντως εγω τον πιστευω γιατι εχει καλα στοιχεια κλασικου σεντερ φορ περιοχη.
για τις αλλες χρονιες του προφανως δεν μπορω να εχω αποψη αλλα για φετος φταιει καθαρα και μονο ο σαντος και το σουπερ-κατενατσιο που επαιζε για το γεγονος οτι σιγασε το κανονι ζλαταν στο δευτερο γυρο.
{και επειδη λοιπον ολο το παιχνιδι ξεκιναει απο το κεντρο και καταληγει προς το αντιπαλο τερμα τονιζω το γεγονος οτι απο τοτε που τα φτυσανε στο κεντρο τα χαφ μας (και κυριως ο κονσε που δεν πατησε ποτε περιοχη μετα τον ιανουαριο) εγινε ακομα πιο δυσκολο το εργο του μουσλι.}

ο καλυτερος αμυντικος ομως φετος για τον βοσνιο ητανε με διαφορα ο τιτανομεγιστος φερναντο σαντος ο οποιος πραγματικα καταφερε να τον εξαφανισει απ το γηπεδο σε ολο τον δευτερο γυρο.και αυτο το καταφερε ως εξης

1)οταν επαιζε 4-3-3 εβαζε τους 3 του κεντρου πισω απο τη σεντρα σε αποσταση 40 μετρων απο τον μουσλι τον οποιο σωστα εβαζε μεσα στην περιοχη.με δεδομενο οποτε, οτι τα χαφ μας ειναι ολα πολυ αργα και κατα κυριο λογο ανασταλτικα(και μετα απο καποιο σημειο αποκαμωμενα) ο φορ οποιος και αν ητανε αχρηστευοτανε τελειως.παραλληλα εβαζε τα 2 εξτρεμ στα 25-30 μετρα απο το τερμα και ακριβως πανω στη γραμμη του αραουτ σαν πλαγια χαφ δλδ.οποτε ο φορ δεν ειχε ουτε απο τα πλαγια τροφοδοσια και κυριως δεν ειχε στηριγμα.ηταν καταδικασμενος στη μοναξια του.η μονη του παρεα ητανε κυριολοκετικα τα 2 στοπερ του αντιπαλου.
σε καποια φαση λοιπον αποφασιζε ο κακομοιρης να γυρισει πιο πισω στο χωρο του κεντρου για να παρει καμια πασα μηπως και βγει λιγο μπροστα η ομαδα.ελα ομως που οταν επαιρνε πια τη μπαλα ητανε στα 40 μετρα απο το τερμα και απο τετοια αποσταση ουτε ο ετο δεν μπορει να βγαλει φαση

2)στο 4-4-2 τωρα παλι τα χαφ στη γραμμη του κεντρου και ο μπακα να κανει τη δουλεια που ειπα πριν.δλδ να κουβαλαει τη μπαλα απο το κεντρο στην επιθεση.ομως και παλι ο μουσλι ητανε πιασμενος απο 2 σεντερ μπακ και ενα αμυντικο χαφ που γυρναγε για βοηθεια.αρα δεμενος χειροποδαρα σε σχημα φιογκου.

συμπερασμα λοιπον οτι υπο τετοιες συνθηκες ουτε ο ιμπρα δεν θα μπορουσε να αποδοσει.αυτοι οι παιχτες επειδη ειναι βαρια κορμια και εχουνε ευκολο το γκολ παιζουνε με πολυ μικρες αποστασεις με τα χαφ ωστε ειτε να ειναι κοντα στο τερμα για να κολησουνε ευκολα το γκολ μετα απο μια καλη πασα ειτε ποσταρουνε τραβωντας παιχτες πανω τους και ανοιγωντας μπαλιες για μπουκαδορους

απλα και ποδοσφαιρικα

απλά off topic ρίξτο εδώ παλικάρι μου.
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... 9&start=30
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

μαζι με τα ξερα καις και τα χλωρα
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

παοκ σ'αγαπω
ζλαταν ειναι ενας
πεναλντι στη πρωτη
δεν εχασε κανενας!
:) :) :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ο πρώτος γκαντέμης της χρονιάς (όπως και σκόρερ..)

Ατομικό ο «Μούσλι»

Ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε το Σάββατο ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Ο Βόσνιος επιθετικός του ΠΑΟΚ έχει υποστεί ελαφρά κάκωση στην ποδοκνημική, εξαιτίας ενός χτυπήματος στην προπόνηση της Παρασκευής και ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα, μέχρι να γίνει καλά.

http://www.sport-fm.gr/article/183931
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Συντομα πισω στις προπονησεις Ζλαταν
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Τίποτα δεν έπαθε ρε σεις...Ένα μικρό κτυπηματάκι....Μέχρι τρίτη τετάρτη θα είναι οκ.....

:?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”