Πιστευω οτι ολα τα λεφτα ειναι καταρχας η υπογραφη σου..Δηλαδη ειναι καλες οι πολλες αποψεις..Το οτι καποιος θεωρει οτι ο Ζλαταν δεν ειναι γκολτσης ειναι σεβαστο..Ομως ..το να τον μειωνει,να τον λεει ταγαρι και λιγο ειναι κομπλεξισμος..Maximus έγραψε:Φιλε DAAT...
Εχω κανει ήδη κολοτούμπα με τον Γκαρσια σε οτι αφορά την παραμονη του ή όχι... (ειχα πει εν θερμώ,μετα το ματς με τον πολυμετοχικό ότι μας κρεμασε και πρεπει να φυγει)...
...και ελπίζω να με διαψευσει και να κανω και την κολοτούμπα μου με τον Ζλάταν...
Ημουν (και ειμαι) της αποψης ότι ο συγκεκριμενος παιχτης δεν το εχει στο αιμα του το γκολ και δεν προκειται ποτε να βγει πρωτος σκόρερ στη σουπα λιγκ... (δεν λεω οτι ειναι αμπαλος, ουτε οτι δεν προσφερει μεσα στο παιχνιδι,κλπ κλπ-απλά λέω για την εκτελεστικη του ικανοτητα)...
Ελπιζω λοιπον να κανω και εδώ την κολοτουμπα μου...να βγει πρωτος σκορερ, με δευτερον απο πισω του την λατινομπαλαδοφατσα που θα παρουμε σαν περιφερειακο επιθετικό!
Απο την αλλη αν πιστευουν ολοι στην ομαδα οτι ο Ζλαταν του χρονου με προετοιμασια θα εχει σταθεροτητα και τα 5 γκολ θα γινουν 15 εμεις εχουμε υποχρεωση να πιστεψουμε στον παικτη που στο κατω κατω μας εχει δειξει πολλα καλα δειγματα..
Για να επανελθιω στις διαφορετικες αποψεις..Τις απολαμβαμω οταν εχουν λογικη,οταν σεβονται οτι καποιοι πιο ειδικοι ισως εχουν σωστοτερο σκεπτικο και το κυριοτερο οταν δεν ειναι μηδενιστικες...
Στην μεταγραφολογια πχ κουρασε ο μηδενισμος παικτων και γενικοτερα τα μπλα μπλα μπλα..και καταληγω προτινωντας να ανοιξει ενα τοπικ που να λεγεται καφενειακες συζητησεις για μπαλα ωστε ο καθενας να γραφει την αποψη του ή και την χαζομαρα του...αλλα τουλχιστον θα ειναι απο ολους δεκτο οτι ειναι κατι καφενειακο και δεν πρεπει να υπαρχουν νευρα.