++++chrisg4 έγραψε:Προσωπικά πίστευα το καλοκαίρι ότι αν ο ΠΑΟΚ ήθελε να φτιάξει σοβαρή ομάδα για πρωτάθλημα θα έπρεπε ο Garry στην βασική μέσοεπιθετική τετράδα να είναι ο χειρότερος παίχτης. Τον θεωρώ πολύ καλο παίχτη αλλα όχι κάτι το πολύ εξαιρετικό.
Αν ερχόταν μια ομάδα και έδινε μέχρι 2 εκ που πιστεύω ότι κάπου εκεί είναι η πραγματική του αξια θα έλεγα όχι στην πώληση μονο και μονο επειδή είναι Ιανουάριος και είναι δύσκολο να βρούμε αντικαταστάτη. Αν όμως όντως γίνει κάποια πρόταση κοντα στα 4 εκ τότε νομίζω ότι πρέπει να τον πουλήσουμε γιατί δεν πιστεύω ότι θα βρούμε ξανά αυτά το ποσό. Ποσό που είναι ικανό αν επενδυθεί σωστά όχι απλά να καλύψει την απώλεια του Garry αλλα να βγούμε και αγωνιστικά κερδισμένοι.
24. Garry Rodrigues
Re: 24. Garry Rodrigues
Κι αν δεν τους κάτσει του ντουρμά, ας πάρουν ντοντουρμά.nothu έγραψε:Το θεμα ειναι οτι εχουμε εμεις το πανω χερι. Αυτοι καιγονται για τον παιχτη. Αμα τον θες τοσο πολυ πλερωνε. Αλλιως παντε παρτε τον ντουρμα.
- ace79grpaok
Τωρα θυμηθηκα ιβιτς που ελεγε οτι ειχε 5 στοπερ και δεν θα κινηθει για βαρελα και οτι εκλεισε στα στοπερ.Οταν εχει 1,5 χρονο ακομη συμβολαιο δεν μπορει να πουλαει τρελιτσα.5 η μενεις εδω και τελος .
Για εμένα αφού ο παιχτης αποφάσισε να φερθεί με ασέβεια στην ομάδα που τον πήρε απο τα αζήτητα και τον ανέδειξε, η λύση είναι μια: ΚΙΝΑ.
Βιερίνια , Μακ , Λουκας φύγανε με ψηλά το κεφάλι και με χειροκρότημα απο εδώ πέρα, και μόνο που αναστάτωσε την ομάδα ο τραχάνας πρέπει να υπάρξει κάποιου είδους παραδειγματισμός.
Βιερίνια , Μακ , Λουκας φύγανε με ψηλά το κεφάλι και με χειροκρότημα απο εδώ πέρα, και μόνο που αναστάτωσε την ομάδα ο τραχάνας πρέπει να υπάρξει κάποιου είδους παραδειγματισμός.
ποια ακριβως ηταν η ασεβεια αδερφε? δεν τα παρακολουθησα ολα γιατι ελειπαpaoki_ έγραψε:Για εμένα αφού ο παιχτης αποφάσισε να φερθεί με ασέβεια στην ομάδα που τον πήρε απο τα αζήτητα και τον ανέδειξε, η λύση είναι μια: ΚΙΝΑ.
- ilovegame27
Πρέπει να φύγει μόνο με την ρήτρα
Του κάνεις πρόταση για ανανέωση και αν δεν θέλει λες τον μάνατζερ του φερε 5.5 εκ
Του κάνεις πρόταση για ανανέωση και αν δεν θέλει λες τον μάνατζερ του φερε 5.5 εκ
- Aureliano Buendia
sic-4 έγραψε:Πραγματι φιλε, με εχει πιασει πρεμουρα να υπερασπιστω την ΠΑΕ γιατι δεν αντεχω την αδικια. Ποσο μαλλον οταν στρεφεται κατα της αγαπημενης μου ομαδας. Καθολου δεν γουσταρω να κανω τον υπερασπιστη της ΠΑΕ, οταν ομως βλεπω ενα σωρο ανακριβειες και καταρες κατα αυτης βασισμενες σε αρδιες και υποθεσεις, ε θα σπευσω να την υπερασπιστω.
Οι ανακρίβειες που κυκλοφορούν στα μίντια είναι προς πάσα κατεύθυνση, δηλαδή και προς υπεράσπιση -πολλές φορές αχρείαστη- της ΠΑΕ. Έχω τοποθετηθεί άπειρες φορές για το απίστευτα νοσηρόν της σχέσης των οπαδών με τα μίντια. Που έχουν το ΑΡΔ χαζό-καραμέλα, αλλά το αυτί τους έχει πρηστεί από το πόσο κολλητά το έχουν στο ραδιόφωνο. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι σπεύδεις υπέρ το δέον γρήγορα να νουθετήσεις οποιονδήποτε δεν είναι ευχαριστημένος με οτιδήποτε, αλλά αυτό είναι μονάχα η γνώμη μου και καλά θα κάνεις να μου πεις ότι ποσώς σε ενδιαφέρει.
Την ρητρα δεν την ορισα εγω στα 5 μυρια, δεν με ρωτησαν. Εννοεις βεβαια οτι δεν εχει οριστικοποιηθει η πωληση και αν θα ειναι στη ρητρα η οχι. Βεβαια, με αυτο το σκεπτικο, δεν υπαρχει καν θεμα πωλησης ακομα, ετσι δεν ειναι; Ωστοσο δεν φανηκες ενοχλημενος απο την πρεμουρα οσων θεωρουν δεδομενο οτι η ΠΑΕ ξεπουλησε τον παικτη. Εδω καποιοι τον εχουν πουλησει ηδη, αλλα στεκεσαι στο οτι εγω "ορισα" και την τιμη.
Προφανώς και δεν την όρισες εσύ. Πού κολλάει αυτό, δεν καταλαβαίνω, τέλος πάντων. Είναι αρκετά σαφές αυτό που λέω. Στην κάψα της λογομαχίας, υπονοείς ότι θα πουληθεί στα 5 μύρια. Αυτό και δημιουργεί θετικη αύρα ως προς το τελικό ποσό πώλησης και υπονοεί ότι θα πουληθεί με σπάσιμο ρήτρας, ήτοι μέσα από μία συνθήκη στην οποία η ΠΑΕ δεν μπορεί να κάνει κάτι. Φυσικά, όπως ξέρουμε και οι δύο, τίποτα από τα δύο δεν ισχύει. Όπως προείπα, δεν είναι προσωπικό το ζήτημα, αν κάποιος έγραφε ότι τον πουλάμε 1.5 μύριο για να υπερτονίσει ότι δεν πουλάμε ακριβά, θα του έγραφα "τι λες ρε αδερφέ, πού το είδες αυτό;". Από εκεί και πέρα, υπάρχει μία μικρή μερίδα οπαδών - μελών του φόρουμ που αντιτίθεται σφόδρα στην πώληση του παίκτη, εκτός αν υπάρχει περίπτωση καταβολής ρήτρας, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκω κι εγώ. Και προφανώς δεν θα διαφωνήσω με τον εαυτο μου.
Συμφωνω μαζι σου οτι πρεπει να μας καιει η ομαδα και οχι η ΠΑΕ. Η ΠΑΕ ομως ειναι το οργανο που διαχειριζεται την ομαδα, οποτε αν βαλλεται αδικα, θα αντιδρασω. Εσυ λεγε ομορφιες οτι κλαιει νυχθημερον.
Τα λέω όντως όμορφα, πανάθεμά μεΗ ΠΑΕ είναι το όργανο που διαχειρίζεται την ομάδα αλλά δεν είναι η ομάδα. Και στην εταιρία μπορεί να είναι χαρούμενοι με ισοσκελισμένους ισολογισμούς και κέρδη, αλλά εγώ είμαι χαρούμενος με νίκες και τίτλους. Οπότε δεν θα πετάω τη σκούφια μου σε κάθε πώληση.
Ολοι θελουμε να παει γαματα η ομαδα. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Καποιο νομιζουν οτι εχουμε τον Αμπραμοβιτς και πως ο τροπος για να παει γαματα η ομαδα ειναι να βαζεις αυτος 50μυρια το χρονο. Καλα θα ηταν, δεν λεω, αλλα μαλλον δεν εχουμε τον Αμπραμοβιτς.
Πιθανότατα δεν τον έχουμε. Έτσι το κόβω κι εγώ. Νομίζω πως συμφωνούμε. Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι ο τρόπος για να πάει γαμάτα η ομάδα είναι να πωλείται ο καλύτερος μας παίκτης Γενάρη, μετά από μόλις 3 μήνες προσφοράς στην ομάδα; Δεν νομίζω.
Καθολου δεν χαιρομαι που ενδεχομενως να φυγει ο καλυτερος παικτης της ομαδας και συμφωνω πως το πληγμα θα ειναι μεγαλο και δυσκολο να καλυφθει ακομα και με καλα λεφτα, λογω συνοχης κλπ. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι μου φταιει η ΠΑΕ και ειναι ολοι αχρηστοι και λαμογια επειδη βγηκε μια ομαδα να ζητησει τον παικτη και ο ιδιος κατα πως φαινεται εκδηλωνει τασεις φυγης. Με την παραμικρη αφορμη, μεγαλη μεριδα συνοπαδων ειναι ετοιμη να ορμηξουν σαν σκυλια να κατασπαραξουν τους αχρηστους που μας διοικουν. Η λυσσα των σκυλιων αυτων τροφοδειται σε μεγαλο βαθμο απο βλαχονοοτροπιες που καλλιεργουν κυριως οι αρδ και αναπαραγουν οι "ψαγμενοι" συνοπαδοι. Εγω λοιπον αυτην την αηδια θα την πολεμαω οποτε τη συναντω μπροστα μου κι εσυ βαφτισε με υπερασπιστη της ΠΑΕ ή του Ιβαν ή οτι σε βολευει.
Και αυτοί που κυνηγάνε τους "ψαγμένους" και ξέρουν τόσο εύκολα να τους αναγνωρίζουν, την "ψαγμενιά" τους διακηρύσσουν εκ του αντιστρόφου. Για λαμόγια δεν είπα τπτ προφανώς, ούτε νομίζω κάποιος υπονόησε αυτό. Κάποιοι έχουν μανία να κράζουν σύμφωνοι. Είναι όντως αντιπαραγωγικό. Εξίσου αντιπαραγωγικό είναι και το συνεχές "αγαπήστε τον ΠΑΟΚ, στηρίξτε, όλα είναι καλά, αυτοί ξέρουν, όποιος θέλει ας στείλει βιογραφικό στην ΠΑΕ". Στηρίζω ανελλιπώς, όπως και πολλοί άλλοι από αυτούς που έχουν αντιρρήσεις επί του θέματος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Τρί 03 Ιαν 2017, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για την υπόθεση Ροντρίγκες:
«Μαζί μου θα πολεμάνε αυτοί που θέλουνε. Όποιος θέλει να παίζει για τον ΠΑΟΚ θα είναι μαζί μου. Όποιος δεν θέλει δεν θα είναι» .
Ιβιτς.
«Μαζί μου θα πολεμάνε αυτοί που θέλουνε. Όποιος θέλει να παίζει για τον ΠΑΟΚ θα είναι μαζί μου. Όποιος δεν θέλει δεν θα είναι» .
Ιβιτς.
Η ερωτηση ποια ηταν ομως?
λετε να την εχει λερωμενη και τη φωλιτσα του ο γκαρι?
λετε να την εχει λερωμενη και τη φωλιτσα του ο γκαρι?
- Aureliano Buendia
Πιθανώς simba, αυτό όμως ουδόλως με απασχολεί, προσωπικά μιλώντας.
Και να την έχει, καθήκον μας είναι να του κόψουμε τα τσαλιμάκια.
Και να την έχει, καθήκον μας είναι να του κόψουμε τα τσαλιμάκια.
Για να δούμε...agios έγραψε:Παίδες μην πάτε μακριά...
Δείτε τι συμβαίνει την ίδια ώρα στην Γαλατά...
Ο Bruma θέλει να φύγει φέρνει πρόταση 20 και οι Τούρκοι λένε τον παίκτη ''βαθειά ακούγεσαι''...
Έ ρε και να χαλάσει η δουλειά με τον Bruma και να αποσύρουν καμιά πρόταση να δεις γέλιο ρε Γκάρυ που ξηγιέσαι έτσι...αχ και κάνε πλάκα...
Τι να λέμε ρε παιδιά,είναι δεδομένο ότι ξεμυαλιστηκε από τα φράγκα των Τούρκων.
Δεν είναι και εύκολο εδώ που τα λέμε ένα μικρό παιδί να διαχειριστεί κάτι τέτοιο.
Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την πιθανή έλλειψη επαγγελματισμού,αλλά είναι ένα γεγονός.
Τώρα το μόνο που έχει σημασία είναι να τους τα πάρουμε χοντρά,και μετά να βρεθεί ένας ίδιου επιπέδου αντικαταστάτης,τουλάχιστον.
Δεν είναι και εύκολο εδώ που τα λέμε ένα μικρό παιδί να διαχειριστεί κάτι τέτοιο.
Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την πιθανή έλλειψη επαγγελματισμού,αλλά είναι ένα γεγονός.
Τώρα το μόνο που έχει σημασία είναι να τους τα πάρουμε χοντρά,και μετά να βρεθεί ένας ίδιου επιπέδου αντικαταστάτης,τουλάχιστον.
Συγνώμη αλλά τί πάει να πει "το μυαλό μου δεν είναι εδώ,δεν μπορώ να παίξω";
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να του πει "Γκάρυ το μυαλό μας δεν είναι σε εσένα,αυτό τον μήνα δεν θα πληρωθείς";
Δύσκολο..Μανατζεροδουλειές και στην μέση ποδοσφαιριστές που ας πούμε οτι το μυαλό δεν είναι το δυνατό τους σημείο..
Αν δεν πωληθεί τελικά θα είναι ένα από τα χειρότερα σενάρια:Και ο παίκτης θα έχει χαλάσει τις σχέσεις του με ομάδα και οπαδούς και αγωνιστικά θα ζημιωθούμε..Τέλος πάντων,οψόμεθα.
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να του πει "Γκάρυ το μυαλό μας δεν είναι σε εσένα,αυτό τον μήνα δεν θα πληρωθείς";
Δύσκολο..Μανατζεροδουλειές και στην μέση ποδοσφαιριστές που ας πούμε οτι το μυαλό δεν είναι το δυνατό τους σημείο..
Αν δεν πωληθεί τελικά θα είναι ένα από τα χειρότερα σενάρια:Και ο παίκτης θα έχει χαλάσει τις σχέσεις του με ομάδα και οπαδούς και αγωνιστικά θα ζημιωθούμε..Τέλος πάντων,οψόμεθα.
Παντως για να πει ετσι ο Ίβιτς ουσιαστικά επιβεβαιώνει οτι δε θελει να μεινει με τπτ ο γκαρι
Αντιεπαγγελματική κ ασέβεια
Τεσπα ας παρουμε τέσσερα πλας κ αντε γεια
Παντως ηδη αρχίζουνε κ συζητάμε πιο ευκολα μεγαλα ποσα μεγαλώνει το όνομα μας
Αντιεπαγγελματική κ ασέβεια
Τεσπα ας παρουμε τέσσερα πλας κ αντε γεια
Παντως ηδη αρχίζουνε κ συζητάμε πιο ευκολα μεγαλα ποσα μεγαλώνει το όνομα μας