φοβάμαι ότι δεν πρεπει να ελπίζεις.. το παρεακι δεν σπαει έτσι εύκολα. ήδη μια ειδηση στην κεντρική λεει ότι ο παντελαρας με τον προπονητη ψάχνουν προπονητικο κεντρο για το καλοκαιρι... οποτε μην ελπιζειςMANIAKOS έγραψε:βρειτε προπονηυη για του χρονου απο τωρα....ιναφ.....
Μάκης Χάβος
Re: Μάκης Χάβος
Βγαζεις τον Σναουτσερ που οντως δεν ηταν καλος αλλα ο Ετο ειναι ενα ανεκδοτο..
Αυτος ο παικτης ειναι για κλαματα..για γ τοπικο....
Και ανακαλυπτεις ξαφνικα τον Σακελαριου που τον εχει φαει η μαρμαγκα, να σου βγαλει τα καστανα απο την φωτια...!!
Κανεις αλλαγη τον Τσουκαλα που ΜΟΝΟΣ του προσπαθει να κρατησει τα προσχηματα, και τον βγαζεις ενω ο Βιτολο φοβαται και εχει χασει τον ρυθμο του...
Βαζεις τον Αριας στο 3-0 γιατι?
Για να τον ξεφτιλισεις και αυτον ενω φωναζουμε εδω και μερες για να παιξει και να ενσωματωθει στην ομαδα?
Ειχαμε 3 παικτες απο τους 11 με 3 εως 5 μηνες αποχη...
Αυτο το ψοφιμι ειχε να κερδισει 3 μηνες και το καταφερε...!!
Οντως πρεπει να προσπαθησεις για να τα καταφερεις ...
Δεν ντρεπεσαι..!!!!
Ομαδα χωρις πλανο, χωρις οργανωση χωρις τιποτα....Εδω και 6 παιχνιδια χωρις ΓΚΟΛ.!!!!!
Γιουργια..
Εισαι για κλαματα και οχι για γελια να μην πω για λυπηση... Για Βοηθος κανεις.. τελικα!!
Αυτος ο παικτης ειναι για κλαματα..για γ τοπικο....
Και ανακαλυπτεις ξαφνικα τον Σακελαριου που τον εχει φαει η μαρμαγκα, να σου βγαλει τα καστανα απο την φωτια...!!

Κανεις αλλαγη τον Τσουκαλα που ΜΟΝΟΣ του προσπαθει να κρατησει τα προσχηματα, και τον βγαζεις ενω ο Βιτολο φοβαται και εχει χασει τον ρυθμο του...

Βαζεις τον Αριας στο 3-0 γιατι?
Για να τον ξεφτιλισεις και αυτον ενω φωναζουμε εδω και μερες για να παιξει και να ενσωματωθει στην ομαδα?
Ειχαμε 3 παικτες απο τους 11 με 3 εως 5 μηνες αποχη...

Αυτο το ψοφιμι ειχε να κερδισει 3 μηνες και το καταφερε...!!
Οντως πρεπει να προσπαθησεις για να τα καταφερεις ...
Δεν ντρεπεσαι..!!!!
Ομαδα χωρις πλανο, χωρις οργανωση χωρις τιποτα....Εδω και 6 παιχνιδια χωρις ΓΚΟΛ.!!!!!
Γιουργια..
Εισαι για κλαματα και οχι για γελια να μην πω για λυπηση... Για Βοηθος κανεις.. τελικα!!
- nick_shortjohn
Προφανώς και θα παραιτηθείς, έτσι; Και μην αρχίσεις τα "δεν πηδάω απ' το καράβι, θα ματώσω" σαν αυτόν που βοηθούσες(;)... Ματωμένοι είμαστε και το καράβι βούλιαξε. Πνιγόμαστε.
δεν φταις εσυ που εισαι προπονητης του ΠΑΟΚ αλλα
πλει-ωχ θα παιξουμε?
καμια νικη θα παρουμε?
κανενα γκολ θα βαλουμε?
πες μου ρε μακη πως εσυ και ο σβουρας θα κανετε τον σχεδιασμο για του χρονου γιατι εχω μια αγωνια...
πλει-ωχ θα παιξουμε?
καμια νικη θα παρουμε?
κανενα γκολ θα βαλουμε?
πες μου ρε μακη πως εσυ και ο σβουρας θα κανετε τον σχεδιασμο για του χρονου γιατι εχω μια αγωνια...
gergeo4 έγραψε:ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!ΕΙΚΟΝΑ ΟΜΑΔΑΣ ΤΣΙΡΚΟ..

Οι κλοουν, οι ακροβατες και τα αγρια ζωα ποτε βγαινουν?
μετα τις 12moican4 έγραψε:gergeo4 έγραψε:ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!ΕΙΚΟΝΑ ΟΜΑΔΑΣ ΤΣΙΡΚΟ..
Οι κλοουν, οι ακροβατες και τα αγρια ζωα ποτε βγαινουν?

Πραγματικά εδώ και 2 μήνες όλο μαλακίες κάνει και απορώ και εγώ τι γίνεται....Έκανες τις μαλακίες σου με την ΤΣΣΚΑ το φάγαμε...αλλά έχει 5 παιχνίδια η ομάδα παρουσιάζει εικόνα επιεικώς άθλια χωρίς γκολ χωρίς τίποτα και χωρίς ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ!!!!!Τι στο διάολο κάνεις????Εύχομαι να κλείσει η χρονιά με έναν τίτλο γιατί αλλιώς το οικοδόμημα θα τρίξει συθέμελα...