πω ρε πανικός (για να το πω ήπια)! άσχετα με τα λάθη που έχουν γίνει εδώ και περίπου έναν χρόνο και την τεσσάρα σήμερα (σβήσαμε κιόλας την ευρωπαϊκή πορεία;;;), τώρα είναι η χειρότερη στιγμή να τον αλλάξεις, τώρα που θέλω να περάσω στον τελικό, θα ψάξω (και εάν βρω) και θα φέρω άλλον προπονητή να διδάξει στον Γκαρσία και στους υπόλοιπους cult καινούργια συστήματα και αυτοματισμούς;; Θεωρώ επικίνδυνο αυτό το κλίμα που πάει να δημιουργηθεί πριν τον ημιτελικό, γιατί αυτός είναι ο αγώνας της χρονιάς πλέον (τα πλεί-ωχ χάθηκαν από τις εμφανίσεις με τις μικρομεσαίες ομάδες πριν και μετά το Europa League).guardian4 έγραψε:Αν ερθει προπονητης την παρασκευη, εχει να παιξει ΑΛΛΑ 12 παιγχνιδια πρωταθληματος. 12!Makis4444 έγραψε:Ό,τι να 'ναι.Πιστεύεις δηλαδή ότι θα έρθει τώρα προπονητής και θα προλάβει να περάσει αυτά που θέλει στην ομάδα μέχρι το τέλος της χρονιάς.Δεν περιγράφω άλλο...
ΚΑι ηδη θα ξερει που υστερουμε και τι ακριβως θελει για να κανει σωστες επιλογες στις μεταγραφες, και να γινει και γενικοτερα μια σωστη προετοιμασια.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΧΘΕΣ!
O Χάβος και οι παίκτες (ή οι παίκτες και ο Χάβος) με έκαναν περήφανο φέτος στην Ευρώπη, αυτοί θα μου δώσουν και το Κύπελλο (και το ευρωπαϊκό εισιτήριο). (και εννοείται ότι από το καλοκαίρι θέλω κάτι διαφορετικό, σε όλους τους τομείς...),