Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
fn1m

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από fn1m »

CCCP έγραψε:Δεν ξερω πως ακριβως αποφασιζεται τι μπαινει στην κεντρικη αλλα παιδια συγνωμη. το "αρθρο" του φιλου αρκαδοποντιου ειναι πολυ χαμηλης ποιότητας. Καταρχην ειναι "rant" και οχι απλα μια διατυπομενη αποψη.

Εννοειτε πως το οτι διαφωνω απλα με το περιεχόμενο δεν ειναι λογος να διαμαρτηρηθω για ενα αρθρο ΑΛΛΑ , ενα ΜΕΓΑΛΟ κομματι του "αρθρου" που και καλα ειναι εναντιον ΑΡΔ, οχι μονο αφιερώνεται στην ουσια σε μια υπερασπιση του ΑΑ (και κατηγοριες στον Σαντος παράλληλα), αλλα στην ουσια αποκαλεί οποιον συμφωνει με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κριτικη στον ΑΑ, μιας και δεν αφησε τιποτα που να μην υπερασπιστεί, βλακα και επηρεασμένο.

Ολοι ξερουμε τι εστι ΑΡΔ ρε παιδια αλλα εχω βαρεθει να διαβαζω ατομα να μας λενε επηρεασμενους επειδή έτυχε να συμβαδίζει μια άποψη.
Oλοι ειναι επηρρεασμενοι και λενε βλακειες σε αυτον τον κοσμο εκτος απο τους υποστηρικτες του αγγελου (aka αγγελοσκυλα).. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

alp920 έγραψε:κατά την άποψη μου δεν θεωρεί επηρεασμένο κάποιον που διαφωνεί με το σκεπτικό του.
Θεωρώ ότι σκόπιμα υπερβάλλει σε κάποια σημεία,ακριβώς γιατί η υπερβολή από την άλλη πλευρά δεν πάει άλλο.
Θεωρώ ότι ανεξάρτητα από το τι πιστεύει κάποιος , το κέιμενο του αρκαδοπόντιου είναι πολύ χρήσιμο για να βγούν συμπεράσματα.
Και στην τελική,τα γεγονότα που επικαλείται δεν νομίζω ότι αμφισβητούνται.Υπαρκτά είναι
Φίλε μου έxω μια μεγάλη διαφωνία με το ποστ σου. Ο βελονιστής ήταν βιετναμέζος.......... :D
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Bιετναμένος ο βελονιστής? :evil:
ban εδώ και τώρα :redcard:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

alp920 έγραψε:κατά την άποψη μου δεν θεωρεί επηρεασμένο κάποιον που διαφωνεί με το σκεπτικό του.
Θεωρώ ότι σκόπιμα υπερβάλλει σε κάποια σημεία,ακριβώς γιατί η υπερβολή από την άλλη πλευρά δεν πάει άλλο.
Θεωρώ ότι ανεξάρτητα από το τι πιστεύει κάποιος , το κέιμενο του αρκαδοπόντιου είναι πολύ χρήσιμο για να βγούν συμπεράσματα.
Και στην τελική,τα γεγονότα που επικαλείται δεν νομίζω ότι αμφισβητούνται.Υπαρκτά είναι
Όσον αφορα τον ΑΑ παντα, μπορεις να μου δειξεις πια απο τα σημεια κριτικης τα οποια ανεφερε ειναι υπερβολη?

Γενικος θα ελεγα αποψη του και θα το αγνοούσα αν δεν εγραφε στο τελος του κομματιου για τον ΑΑ αυτο:

"Ρε ταγάρι δεν σε ενοχλεί που τα λέει ο ΑΓΓΕΛΟΣ αυτά, σ' ενοχλεί ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ και κάνει κάτι διαφορετικό και αντίθετο από σένα.
Βλέπεις φίλε και συνοπαδέ ποιος σε διαμορφώνει γνώμη; Βλέπεις ποιος σε λέει την ... αλήθεια;"

Ααααααα δηλαδη η διαμορφωμένη αποψη για τον ΑΑ που εχει η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ του φορουμ (και γενικα) ειναι επειδη το ειπε καποιος ΑΡΔ τον οποιο ουτε καν ειχα ποτε ακουσει ξανα στη ζωη μου. ΟΚ. Δηλαδη η πλειοψηφια του φορουμ ειμαστε ηλίθιοι.

Συγνωμη κι ολας δηλαδη αλλα μου ειναι λιγο δυσκολο να αγνοήσω το να μου προσβαλουν τη νοημοσυνη.

Ποτε δε θα μπορουσα να διανοηθώ να πω σε ενα αγγελοσκυλο οτι ειναι οπαδος του αγγελου οχι επειδη γουσταρει τον αγγελο αλλα επειδη του διαμόρφωσε τη γνωμη καποιος ραδιοφωνατζης. Δε φτανει που δεν αντεχουν τη γνωμη μας για τον ΑΑ, μας λενε και οτι δεν ειναι γνωμη μας αλλα ειμαστε ζωα και κανουμε οτι μας λενε.
fn1m

Δημοσίευση από fn1m »

Αυτα τους λεει ρε φιλε ο αγγελος και αυτα πιστευουν. Τυχαιο ειναι που συνεχεια μιλαει για αρδ στις συνεντευξεις του; Προσπαθει να φτιαξει φανταστικους εχθρους και να μας βγαλει ολους μας τηλεκατευθυνομενους. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ναι,γιατί οι ΑΡΔ είναι τόσο καλά παιδιά και φίλοι του Αναστασιάδη..Δεν έχουν πολεμήσει ποτέ κανέναν,μόνο το καλό του ΠΑΟΚ σκέφτονται τα παιδιά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ε εντάξει τη γνώμη του είπε ο αρκαδοπόντιος και μάλιστα πολλοί συμφωνούν με αυτή. Προσωπικά δεν συμφωνώ με όλο το κείμενο αλλά αν μη τι άλλο ο αρκας έχει κερδίσει το δικαίωμα να την εκφράζει στην κεντρική. Οχι;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Odi έγραψε:Ναι,γιατί οι ΑΡΔ είναι τόσο καλά παιδιά και φίλοι του Αναστασιάδη..Δεν έχουν πολεμήσει ποτέ κανέναν,μόνο το καλό του ΠΑΟΚ σκέφτονται τα παιδιά.
Μυτρσος οταν ειχε ερθει την προηγούμενη φορα τον εσκιζε απο το ράδιο οταν εφυγε εςκιζε σαντος και όλους τους άλλους και λιβανιζε Άγγελο, ΗΡΘΕ ο άγγελος που τον ήθελε με τρελλα στην ομαδα ,και τωρα παλι τον σκίζει ραδιοφωνικα αυτοι ειναι οι παραγωγοι ΑΡΔ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

fn1m έγραψε:Αυτα τους λεει ρε φιλε ο αγγελος και αυτα πιστευουν. Τυχαιο ειναι που συνεχεια μιλαει για αρδ στις συνεντευξεις του; Προσπαθει να φτιαξει φανταστικους εχθρους και να μας βγαλει ολους μας τηλεκατευθυνομενους. :lol: :lol:
Άκου να δεις συκοφαντίες... :oops:
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

CCCP έγραψε:
Όσον αφορα τον ΑΑ παντα, μπορεις να μου δειξεις πια απο τα σημεια κριτικης τα οποια ανεφερε ειναι υπερβολη?

Γενικος θα ελεγα αποψη του και θα το αγνοούσα αν δεν εγραφε στο τελος του κομματιου για τον ΑΑ αυτο:

Ααααααα δηλαδη η διαμορφωμένη αποψη για τον ΑΑ που εχει η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ του φορουμ (και γενικα) ειναι επειδη το ειπε καποιος ΑΡΔ τον οποιο ουτε καν ειχα ποτε ακουσει ξανα στη ζωη μου. ΟΚ. Δηλαδη η πλειοψηφια του φορουμ ειμαστε ηλίθιοι.

Συγνωμη κι ολας δηλαδη αλλα μου ειναι λιγο δυσκολο να αγνοήσω το να μου προσβαλουν τη νοημοσυνη.

Ποτε δε θα μπορουσα να διανοηθώ να πω σε ενα αγγελοσκυλο οτι ειναι οπαδος του αγγελου οχι επειδη γουσταρει τον αγγελο αλλα επειδη του διαμόρφωσε τη γνωμη καποιος ραδιοφωνατζης. Δε φτανει που δεν αντεχουν τη γνωμη μας για τον ΑΑ, μας λενε και οτι δεν ειναι γνωμη μας αλλα ειμαστε ζωα και κανουμε οτι μας λενε.
φίλε μου θέλεις να μου πείς ότι η κριτική που έχει δεχτεί διαχρονικά ο ΑΑ δεν ήταν υπερβολική και ήταν δικαιολογημένη?
Προσωπικά θεωρώ κάθε φανατική άποψη είτε υπερ είτε κατά του ΑΑ υπερβολική.
από εκεί και πέρα ο όρος ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ του φόρουμ σίγουρα είναι υπερβολικός,απλά πιστεύω ότι ο στόχος του κειμένου δεν είναι να προσβάλλει την δικιά σου νοημοσύνη ή άλλων συνοπαδών,αλλά ακριβώς μέσα από αυτήν την υπερβολή να τσιγκλίσει και καταδείξει αυτό που συμβαίνει στα ραδιόφωνα.
Το αν το κάνει με επιτυχία ή όχι είναι εντελώς υποκειμενικό,αλλά από εκεί και πέρα αν παρακολουθείς ραδιόφωνα νομίζω ότι θα συμφωνείς ότι αυτά ακούγονται και χειρότερα.Δυστυχώς υπάρχουν (ή φαίνονται) πολλοί συνοπαδοί που πιστεύουν και δέχονται αμάσητα την γραμμή των ΑΡΔ,αυτό είναι μια πραγματικότητα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

eorptol έγραψε:
Odi έγραψε:Ναι,γιατί οι ΑΡΔ είναι τόσο καλά παιδιά και φίλοι του Αναστασιάδη..Δεν έχουν πολεμήσει ποτέ κανέναν,μόνο το καλό του ΠΑΟΚ σκέφτονται τα παιδιά.
Μυτρσος οταν ειχε ερθει την προηγούμενη φορα τον εσκιζε απο το ράδιο οταν εφυγε εςκιζε σαντος και όλους τους άλλους και λιβανιζε Άγγελο, ΗΡΘΕ ο άγγελος που τον ήθελε με τρελλα στην ομαδα ,και τωρα παλι τον σκίζει ραδιοφωνικα αυτοι ειναι οι παραγωγοι ΑΡΔ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
Ο συγκεκριμένος για εμένα είναι ντροπή και που υπάρχει και του δίνεται και βήμα να βγάζει κάθε μέρα τον οχετό του χωρίς να τον περιορίζει κανένας.Και το χειρότερο είναι πως υπάρχουν και άτομα που δίνουν σημασία στα λεγόμενα του.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

rainmaker έγραψε:Ε εντάξει τη γνώμη του είπε ο αρκαδοπόντιος και μάλιστα πολλοί συμφωνούν με αυτή. Προσωπικά δεν συμφωνώ με όλο το κείμενο αλλά αν μη τι άλλο ο αρκας έχει κερδίσει το δικαίωμα να την εκφράζει στην κεντρική. Οχι;
Rain, συμφωνώ γιαυτο και επικεντρωθηκα σε συγκεκριμενα σημεια. Δεν τρεχει και τιποτα απλα λιγο feedback απο μενα ηταν πανω στο οτι ειναι λιγο περιεργο στη κεντρικη σελιδα να υπαρχει κειμενο το οποιο μεσα να προσβαλει τη νουμοσηνη της πλειοψηφίας του ιδιου του φορουμ. Γιατι ναι ολοι εχουμε το δικαιωμα να κανουμε ενα "rant" και καταννοω την οποια αγανακτηση αλλα δε σημαινει οτι εχει και θεση πρωτοσελιδο.

Ναι υπαρχουν ατομα επηρεασιμα. Ναι. κι εγω ξερναω στη σκεψη οτι υπαρχουν ατομα (και υπαρχουν) που ακουν το μυρτσο. Αλλα ρε παιδια, εχω βαρεθει να μας παιρνει η σβαρνα ολους. Δεν θα ειχα λογο να υποθεσω οτι απευθηνονταν ΚΑΙ σε εμας ο φιλος αρκαδοποντιος αν τα περισσοτερα πραγματα που ανεφερε ως υπερβολικη κριτικη στον ΑΑ ηταν κοινως αποδεκτα γεγονότα.

@alp920

Σε ρωτησα ποια ακριβως ειναι η υπερβολικη κριτικη στον ΑΑ και δεν μου απαντησες. Τον ΑΑ ειδικα στα πρωτα χρονια του στον ΠΑΟΚ τον εγλυφαν το 99% τον ΑΡΔ. Οποτε ρωταω ξανα. Ποια ειναι η αδικη και υπερβολικη κριτικη που εχει δεχτει? Γιατι, για να απαντησω στην ερωτηση σου, ΟΧΙ ΔΕΝ εχει δεχτει διαχρονικα υπερβολικη κριτικη.
fn1m

Re: Απ: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από fn1m »

Ειδικά τον αγγελο από παλιά τον έχουν παραχαιδεψει όσο κανέναν άλλο..
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

CCCP έγραψε:

@alp920

Σε ρωτησα ποια ακριβως ειναι η υπερβολικη κριτικη στον ΑΑ και δεν μου απαντησες. Τον ΑΑ ειδικα στα πρωτα χρονια του στον ΠΑΟΚ τον εγλυφαν το 99% τον ΑΡΔ. Οποτε ρωταω ξανα. Ποια ειναι η αδικη και υπερβολικη κριτικη που εχει δεχτει? Γιατι, για να απαντησω στην ερωτηση σου, ΟΧΙ ΔΕΝ εχει δεχτει διαχρονικα υπερβολικη κριτικη.
Tο ότι του φόρτωσαν μέχρι και το λάθος με το δελτίο του Κύπριου δεν το θεωρώ απλά υπερβολική κριτική,το θεωρώ κακοπροαίρετο γεγονός.
Αν μιλούσαμε μόνο για την απόδοση της ομάδας στο συγκεκριμένο παιχνίδι,τότε ΝΑΙ θα ήταν κριτική.

Τό ότι του χρεώσανε το γεγονός ότι δεν μιλούσε παραέξω(ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να βγεί και να μιλήσει και να λαικήσει και να είναι και πρώτος μάγκας στον κόσμο) σε μια περίοδο που κρατούσε τα αποδυτήρια μόνος του,και τους απλήρωτους παίχτες κατάφερνε να τους κάνει να δίνουν και την ψυχή τους στο γήπεδο,μιας και ο ΠΑΟΚ εκείνη την περίοδο διοικητικά ήταν όχι απλά ένα μπουρδέλο,αλλά δύο και τρια μαζί και χρωστούσε παντού,ναι το θεωρώ και υπερβολική,αλλά και κακοπροαίρετη κριτική.
Το να θεωρεί κάποιος έναν προπονητή αναχρονιστικό σαφώς και είναι δικαίωμα του,ανεξάρτητα αν έχει δίκιο ή όχι.Το να θεωρείς πχ εσύ ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει μέλλον με τον ΑΑ στον πάγκο,πάλι δικαίωμα σου είναι,όπως είναι δικαίωμα σου,αλλά και του καθένα να μην τον γουστάρει.Το να συσχετίζεται όμως αυτό(συνέβη ένα κάρο φορές)με το αν έχει 700 κομποσχοίνια στο σπίτι του,ότι μιλάει όλο για την Παναγία και διάφορα άλλα τέτοια ,ούτε αυτό ξεφεύγει από τα όρια της κριτικής?
Για εμένα είναι τουλάχιστον υπερβολική κριτική.Τώρα αν για εσένα δεν είναι ,δικαίωμα σου.
Αυτά τα παραδείγματα τα αναφέρω επιγραμματικά επειδή με ρώτησες .
Και κάτι τελευταίο.
Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι σήμερα που μιλάμε ο ΑΑ προμοτάρεται από τους ΑΡΔ? Γιατί εγώ θεωρώ ότι ψάχνουν και την παραμικρή ευκαιρία για να τον ξεσκίσουν.Στην αρχή με το γάντι .Πάντα.
Αυτά πιστεύω.Και δεν είμαι και "αγγελόσκυλο"
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

alp920 έγραψε: Tο ότι του φόρτωσαν μέχρι και το λάθος με το δελτίο του Κύπριου δεν το θεωρώ απλά υπερβολική κριτική,το θεωρώ κακοπροαίρετο γεγονός.
Αν μιλούσαμε μόνο για την απόδοση της ομάδας στο συγκεκριμένο παιχνίδι,τότε ΝΑΙ θα ήταν κριτική.

E? Παρακαλω? Και γιατι να μην του το φορτώσουν? Το κουμαντο στο συλλογο ηταν. Και ΛΙΓΑ του φόρτωσαν που μας κουβαλισε στην ομαδα εκεινον το ανεκδιήγητο τον γιαννοπουλο επειδη ηταν ο νουμερο 1 γλυφτης και υπερασπιστης του.

Τό ότι του χρεώσανε το γεγονός ότι δεν μιλούσε παραέξω(ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να βγεί και να μιλήσει και να λαικήσει και να είναι και πρώτος μάγκας στον κόσμο) σε μια περίοδο που κρατούσε τα αποδυτήρια μόνος του,και τους απλήρωτους παίχτες κατάφερνε να τους κάνει να δίνουν και την ψυχή τους στο γήπεδο,μιας και ο ΠΑΟΚ εκείνη την περίοδο διοικητικά ήταν όχι απλά ένα μπουρδέλο,αλλά δύο και τρια μαζί και χρωστούσε παντού,ναι το θεωρώ και υπερβολική,αλλά και κακοπροαίρετη κριτική.
Προσωπικη σου αποψη και τελειως υποκειμενικό οτι ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ η κριτικη. Αν ειναι υπερβολικο να τον κρινεις για το οτι σιώπησε τι ΔΕΝ ειναι υπερβολικο? Επισης η ερμηνια σου οτι ηταν "ο ηρωας" που κρατουσε τα παντα να μη διαλυθουν επισης δικια σου. Αλλιως το βλεπουμε αλλοι.

Το να θεωρεί κάποιος έναν προπονητή αναχρονιστικό σαφώς και είναι δικαίωμα του,ανεξάρτητα αν έχει δίκιο ή όχι.Το να θεωρείς πχ εσύ ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει μέλλον με τον ΑΑ στον πάγκο,πάλι δικαίωμα σου είναι,όπως είναι δικαίωμα σου,αλλά και του καθένα να μην τον γουστάρει.Το να συσχετίζεται όμως αυτό(συνέβη ένα κάρο φορές)με το αν έχει 700 κομποσχοίνια στο σπίτι του,ότι μιλάει όλο για την Παναγία και διάφορα άλλα τέτοια ,ούτε αυτό ξεφεύγει από τα όρια της κριτικής?
Οχι δεν ξεφευγει. Κανενας δεν τον κριτικαρε ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ η για τι πιστευει μεσα του. Η συμπεριφορά του ως προπονητης του ΠΑΟΚ ειναι το θεμα. Κανενας δεν τον υπoχρεωσε να μπλεκει τις δεισιδαιμονίες του με τον ΠΑΟΚ. Απο τη στιγμη που το κανει θα κριθει. Και παλι, εγω δεν ακουω αρδ να μιλανε για αυτα. Οπαδους μονο.

Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι σήμερα που μιλάμε ο ΑΑ προμοτάρεται από τους ΑΡΔ? Γιατί εγώ θεωρώ ότι ψάχνουν και την παραμικρή ευκαιρία για να τον ξεσκίσουν.Στην αρχή με το γάντι .Πάντα.
Οχι βεβαια, δε θεωρω οτι προμοταρεται πια. Δεν βλεπω απο ΑΡΔ καποιο ιδιαίτερο κραξιμο ουτε ομως. Δε μπορω να ξερω τα ΠΑΝΤΑ που λέγονται φυσικα, δεν ακουω ολα τα μαλακοραδια της Θεσσαλονικης.
Ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε και ας το αφησουμε εδω το θεμα. Δεν ειναι και για το τοπικ ετσι κι αλλιως.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”