dimbar έγραψε:goran 64 έγραψε:Νομίζω ότι αναφέρεται γενικώς ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ!!!!Kostas_Peraia4 έγραψε:Omerta σε ποιον παικταρα αναφερεσαι?![]()
Υ.Γ. Εκείνος ο @dimbar ξέρει πολλά, αλλά εξαφανίστηκε κι ούτε καν καμιά σποϊλεριά δεν πέταξε ο...![]()
![]()
![]()
Edit: Άσε omerta, μας τα παν κι άλλοι...Αν δεν τον δούμε στο τουμποχόρταρο με τα ασπρόμαυρα, ΔΕΝ...
Η μεταγραφή Λάμπρου, ενδεχομένως και άλλων σαν τον Λάμπρου, εντάσσεται σε κινήσεις στρατηγικής που δεν έχουν άμεσες επιπτώσεις στο αγωνιστικό.
Εκτός από τις γριές και τον Λάμπρου ψάξτε και τους άλλους παραδίπλα.
Σε σκακιστκή ορολογία ''σιμουλτανέ'' λέγεται το παιγνίδι που παίζεταιι αυτές τίς μέρες.
Το σκάκι αρέσει σε πολλούς αλλά ελάχιστοι ασχολούνται σοβαρά,
Απλά φίλε Dimbar ελπίζω ο grande παίκτης να είμαστε εμείς....
Νομίζω ότι τόσο εσύ όσο και ο Omerta κάτι παραπάνω από εμάς ξέρετε...
Σαν γενικό σχόλιο έχω να πω ότι κάπου ξεφύγαμε όλοι. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ σαν μέγεθος πρέπει να σκουπίζει ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά την Ελληνική. Πολύ καλή προσθήκη προς σε αυτήν την κατεύθυνση ο Λάμπρου. Θα ήμουν περισσότερο χαρούμενος αν ακολουθούσαν κι άλλοι, π.χ. Ορφανίδης, Ουάρντα, Μεληκιώτης, Λημνιός κ.α. Στο κάτω κάτω τους κλείνεις τώρα και τους αφήνεις δανεικούς. Και το καλοκαίρι κρατάς όσους χρειάζεσαι για το ρόστερ. Όσο για τις μεταγραφές που χρειαζόμαστε για άμεση ενίσχυση κάποιος νομίζω έχει καιρό που μίλησε για αυτό. Τρεις και εντεκαδάτες. Όλες έκλεισαν. Απλά να μας πει κατά πόσο το ξέρουν τα ονόματα οι δημοσιογράφοι. Γιατί μάλλον έχουν μαύρα μεσάνυχτα.