Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
makispaspartou

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από makispaspartou »

dimbar έγραψε:
goran 64 έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Omerta σε ποιον παικταρα αναφερεσαι?
Νομίζω ότι αναφέρεται γενικώς ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ!!!! :D

Υ.Γ. Εκείνος ο @dimbar ξέρει πολλά, αλλά εξαφανίστηκε κι ούτε καν καμιά σποϊλεριά δεν πέταξε ο... :evil: :twisted: :lol: :lol:

Edit: Άσε omerta, μας τα παν κι άλλοι...Αν δεν τον δούμε στο τουμποχόρταρο με τα ασπρόμαυρα, ΔΕΝ... :opaokara:

Η μεταγραφή Λάμπρου, ενδεχομένως και άλλων σαν τον Λάμπρου, εντάσσεται σε κινήσεις στρατηγικής που δεν έχουν άμεσες επιπτώσεις στο αγωνιστικό.
Εκτός από τις γριές και τον Λάμπρου ψάξτε και τους άλλους παραδίπλα.
Σε σκακιστκή ορολογία ''σιμουλτανέ'' λέγεται το παιγνίδι που παίζεταιι αυτές τίς μέρες.
Το σκάκι αρέσει σε πολλούς αλλά ελάχιστοι ασχολούνται σοβαρά, ;)

Απλά φίλε Dimbar ελπίζω ο grande παίκτης να είμαστε εμείς....
Νομίζω ότι τόσο εσύ όσο και ο Omerta κάτι παραπάνω από εμάς ξέρετε... ;) ;) ;)

Σαν γενικό σχόλιο έχω να πω ότι κάπου ξεφύγαμε όλοι. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ σαν μέγεθος πρέπει να σκουπίζει ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά την Ελληνική. Πολύ καλή προσθήκη προς σε αυτήν την κατεύθυνση ο Λάμπρου. Θα ήμουν περισσότερο χαρούμενος αν ακολουθούσαν κι άλλοι, π.χ. Ορφανίδης, Ουάρντα, Μεληκιώτης, Λημνιός κ.α. Στο κάτω κάτω τους κλείνεις τώρα και τους αφήνεις δανεικούς. Και το καλοκαίρι κρατάς όσους χρειάζεσαι για το ρόστερ. Όσο για τις μεταγραφές που χρειαζόμαστε για άμεση ενίσχυση κάποιος νομίζω έχει καιρό που μίλησε για αυτό. Τρεις και εντεκαδάτες. Όλες έκλεισαν. Απλά να μας πει κατά πόσο το ξέρουν τα ονόματα οι δημοσιογράφοι. Γιατί μάλλον έχουν μαύρα μεσάνυχτα.
Άβαταρ μέλους
grg80

Δημοσίευση από grg80 »

Ο παπάς ακα prist64 ξέρει και από τα απαγορευμένα ευαγγέλια?
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Τόσες σελίδες για τον Λάμπρου ρε φίλε..

Λες και είπε κανείς οτι θα έρθει ως βασική επιλογή για να μας οδηγήσει στην δόξα και τις τιμές.

Μια επένδυση είναι.Αν βγει,έχει καλώς.Αν όχι κλάιν μάιν.Στην χειρότερη θα γελάμε με τα εγκεφαλικά που έπαθαν οι γριές.

Κανείς να μας πει δυο λόγια αγωνιστικά για τον παίκτη υπάρχει;Θέση;Δεξιοπόδαρος ή αριστεροπόδαρος;Στατιστικά;
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Εσείς που ξέρετε και δε μιλάτε είστε η θεογκομενα που γνωρίζεις στο χθεσινό πάρτυ ανταλασσετε τηλέφωνα της στέλνεις μήνυμα συμφωνείτε να βγείτε και στο ακυρώνει τελευταία στιγμή :twisted:
Sabri32

Δημοσίευση από Sabri32 »

desperando έγραψε:Ο Λάμπρου σήμερα που μιλάμε θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην χώρα
Αυτό από μόνο του φτάνει για να μας χαροποιεί η απόκτηση του.
Προσωπικά ένας παραπάνω λόγος που χαίρομαι είναι γιατι και αυτός έχει περάσει από το μικροσκόπιο του κωστικου (τον οποιο εγω τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους σκαουτερ για ηλικιες μεχρι21 χρονων)ο οποίος προσπάθησε να τον φέρει στον ΠΑΟΚ πριν τέσσερα χρόνια από την Κατερίνη.

Επίσης επειδή γράφτηκε ότι είναι ο Νέος Κουτσιανικούλης, θεωρώ ότι είναι τελείως άστοχη η σύγκριση των δυο.Η πιο μεγάλη διαφορα τους είναι ότι ο Κουτσιανικούλης δεν είχε ποδοσφαιρικη παιδεία όπου από τις αλάνες του κάμπου βρέθηκε να παιζει Α Εθνική με έναν τρόπο παιχνιδιού που απλά αξιοποιούσε την ταχύτητα του.
Ο Λάμπρου από την άλλη έμαθεποδόσφαιρο σε μια από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα.

Αυτό δεν πάει να πει οτι σίγουρα θα παίξει μπαλα στον ΠΑΟΚ γιατί για να γίνει ένα ταλέντο ,παικτης για το επίπεδο του ΠΑΟΚ συντελούν παρά πολύ άλλοι παράγοντες.
Η ουσία όμως είναι ότι έχει την πρώτη ύλη που χρειάζεται.

Υγ πρέπει να βρεθεί ομάδα για να δωθει δανεικός ο Δημητριάδης
Είναι έγκλημα να μένει στάσιμο αυτό το παιδι
Για μένα είναι πολύ καλή επένδυση ο Λάμπρου.
Είναι παίχτης που έχει ταλέντο και έχει και την τρίπλα που είναι λίγο σπάνιο για έλληνες παίχτες.
Μακάρι να αποδειχτεί πολύ καλός παίχτης και να κάνει μεγάλη καριέρα στον ΠΑΟΚ.
Και μακάρι να έχει το μυαλό στο κεφάλι και να δουλέψει ώστε να βελτιωθεί και να κάνει μεγάλη καριέρα.

Εμένα πάντως από την πρώτη στιγμή που τον είδα μου θύμισε τον Κουτσιανικούλη όταν έπαιζε στον Εργοτέλη.
Δεν μιλάω για το ταλέντο μόνο αλλά γενικά για την κοψιά, το στυλ τρεξίματος, το μαλλί κτλ.
Τώρα στον ΠΑΟΚ θα είναι λίγο δύσκολο να πιάσει γιατί οι απαιτήσεις πάντα εδώ είναι μεγάλες από παίχτες που γίνεται κάποιος θόρυβος και υπάρχουν κάποιες προσδοκίες και λίγο τους τρώει η Τούμπα αυτούς τους παίχτες.
Μακάρι να βγει αυτή η μεταγραφή πάντως και να γίνει πουλέν.
Και να μην βγει όμως νομίζω είναι θετική κίνηση να παίρνεις τα μεγάλα ταλέντα της χώρας. Κάποιοι θα σου βγούνε
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

sn0ufel4 έγραψε:Εσείς που ξέρετε και δε μιλάτε είστε η θεογκομενα που γνωρίζεις στο χθεσινό πάρτυ ανταλασσετε τηλέφωνα της στέλνεις μήνυμα συμφωνείτε να βγείτε και στο ακυρώνει τελευταία στιγμή :twisted:

δεν πας για διάβασμα λέω εγω αντε μη φέρω κανα νατχο παλι νυχτιάτικα
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Απο παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους σε 6 μήνες ξεχώρισα το wonderkid της Chelsea, Dominic Solanke. Είναι 19 ετών, αλλά είναι ΕΤΟΙΜΟΣ ποδοσφαιριστής για Ελλάδα για βασικούρα με σώμα απίστευτο. Λες το μάνατζερ του εγγυημένος βασικός, δίνεις και ένα καλό συμβόλαιο, που το θεωρώ αυτονόητο για τον Ιβάν και δίνεις ένα ποσό στην Τσέλσι που λογικά δεν έχει το χώρο στο ρόστερ της, για να του δώσει ευκαιρίες. Αυτός ο παίκτης σου δίνει για πλάκα το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν.

Ως 2η επιλογή έχω τον Moussa Konaté της Σιόν. Αν δεν μπορούν να φέρουν αυτό το επίπεδο παίκτη, ας μην πουλάνε παραμύθια για τοπ20 και μπούρδες.
http://www.transfermarkt.com/moussa-kon ... ler/192774
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Τους αλήτες.... Τους παλιοχαρακτηρες
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

che4 έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:Εσείς που ξέρετε και δε μιλάτε είστε η θεογκομενα που γνωρίζεις στο χθεσινό πάρτυ ανταλασσετε τηλέφωνα της στέλνεις μήνυμα συμφωνείτε να βγείτε και στο ακυρώνει τελευταία στιγμή :twisted:

Τον νατχο τον εφερες φερε κ ενα φορ τωρα και εχω φύγει!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

che4 έγραψε:

Εγώ πάντως σε πίστεψα και τον περιμένω.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Αν ο ΠΑΟΚ έφερνε αύριο αυτούς
http://www.transfermarkt.co.uk/jefferso ... eler/16649
http://www.transfermarkt.co.uk/thiago-n ... eler/53262
http://www.transfermarkt.co.uk/martin-c ... eler/54935
http://www.transfermarkt.co.uk/muriqui/ ... eler/74249
Θα αλλαζαμε επιπεδο ή θα είχαμε θέματα....

Κάποιοι ειχαν γράψει οτι δεν θα ασχοληθουμε με παικτες που εχουν παιξει Αραβια και Ασία.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
che4 έγραψε:

Εγώ πάντως σε πίστεψα και τον περιμένω.

παμε σε κανα τσιπουράδικο να τον περιμένουμε παρεα
τουλάχιστον θα περάσουμε ωραία
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Αν πιειτε και καμια 10αρια καραφακια μπορει και να τον δειτε να ξεπροβαλει απο την πορτα :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Αν πιειτε και καμια 10αρια καραφακια μπορει και να τον δειτε να ξεπροβαλει απο την πορτα :lol: :lol: :lol:

με δέκα θα τον δω παρεα με νομποα και λουις αντριάνο να παίζουν τη μπαλα γύρω γύρω και στη μέση βιερινια να κηνυγαει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”