Razvan Lucescu V

GINOLA

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από GINOLA »

Εγώ πάντως γράφω και για στραβωμα.

Το τι είναι πιο σημαντικό,ε το ξέρουν οι υπεύθυνοι

Επίσης εγώ θα πω παλι,επιμένουμε να λέμε για τον μειτε ένω το θέμα είναι γτ ήρθε ο Μπακαγιοκο που ήταν σχεδόν από την αρχή μια σχεδόν ξεκάθαρα κακή επιλογή .

Αφήστε τον μειτε ,το θέμα είναι γιατί και πως επιλέχτηκε ως αντικαταστατης ο χειρότερος χαφ όλων των ομάδων στην Σούπερ λιγκ
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

GINOLA έγραψε:
Στα περισσότερα που λες συμφωνώ. Δεν νομίζω πως θέλει λευκή επιταγή ο λουτσεσκου,έναν γνωστή με ίδια χνώτα θέλει να του φέρνει αυτά που χρειάζεται. Επίσης φαίνεται πολλάκις ότι και να διαφωνεί σε κάτι θα τον βάλει να παίξει. Δλδ το καπελωμα το δέχεται. Και εδώ πάνω θα πω πως όσο εύκολα πήραν απόφαση να του επιβάλλουν το no meite μπορούσαν να του επιβάλουν και το τζημας πρωτοδευτερο φορ. Εκεί δεν είδα τόσο μεγάλη προσπάθεια να περάσουν το θέλω τους στο προπονητη ,απεναντίας είδα τον τζημα να τον γυαλίζουν και να τον στέλνουν βιτρίνα.

Πολύ ζουμί έχουν αυτά που μας μας έγραψε σήμερα ο GINOLA

Σύμφωνα με αυτά λοιπόν:

Υπήρχε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του Μεϊτέ και η Διοίκηση επέβαλλε το NΟ Meite, καπελώνοντας τον προπονητή

Επίσης, καπελώνοντας τον προπονητή, η διοίκηση επέβαλλε τον Μπακαγιόκο, επειδή δήθεν θα έφερνε καλύτερο και φθηνότερο

Στην περίπτωση όμως του Τζίμα, η Διοίκηση δεν καπέλωσε τον προπονητή και δεν του επέβαλλε τον Τζίμα, αλλά τον έβγαλε στη βιτρίνα

Εγώ τα συμπεράσματά μου τα έχω βγάλει

1ο σχόλιο:
Αφού ο προπονητής βολεύεται με τον μισθό του και το γενναίο συμβόλαιο που έχει και δέχεται να τον καπελώνουν, καλά να πάθει

2ο σχόλιο:
Όσοι περιμένετε να γυρίσει ο Τζίμας, καλύτερα μάλλον να το ξεχάσετε
Εδώ είμαστε.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ρε συ Δημήτρη. Οκ. Υπάρχει σαν εκδοχή. Δε μπορώ να το δεχτώ όμως, όταν ένας ιδιοκτήτης έχει δώσει τόσα χρήματα για το λιμάνι του Βόλου. Εκεί που βρέθηκε το κεφάλαιο;
Ο προπονητής τι φταίει σε όλο αυτό; Και αλήθεια. Δεν τον υπερασπίζομαι. Νομίζω όμως πως τον αδικούμε με τα καψόνια που τρώει. Και εκνευρίζομαι που Ιβάν και Λουτσέσκου δεν τους έχουν κάνει όλους πέρα για το κοινό καλό.
Άβαταρ μέλους
Special 4

GINOLA έγραψε:Εγώ πάντως γράφω και για στραβωμα.

Επίσης εγώ θα πω παλι,επιμένουμε να λέμε για τον μειτε ένω το θέμα είναι γτ ήρθε ο Μπακαγιοκο που ήταν σχεδόν από την αρχή μια σχεδόν ξεκάθαρα κακή επιλογή .

Αφήστε τον μειτε ,το θέμα είναι γιατί και πως επιλέχτηκε ως αντικαταστατης ο χειρότερος χαφ όλων των ομάδων στην Σούπερ λιγκ
Στράβωμα με τον Μεϊτέ, στράβωμα με τον Μίσιτς, στράβωμα με τον Μαξίμοβιτς

Πώς γίνεται με κάποιους που χρειάζονται αρκετά χρήματα για να αποκτηθούν, να υπάρχει συχνά "στράβωμα", αλλά με κάποιους άλλους ακριβούς όπως ο Τσάλοφ που ήταν διακαής πόθος του Γιώργη ή σε αντίστοιχες περιπτώσεις να μην υπάρχει ποτέ στράβωμα?

Απλά φέρνουν αυτούς που θέλουν..
και για τους υπόλοιπους, η δικαιολογία είναι το "στράβωμα"
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Να μην παρεξηγηθουμε. Ολοι θέλουν το καλό από την πλευρά τους, και ο προπονητής και ο Γιώργος προφανώς λατρευει την ομαδα και ο Ιβάν,τι να λέμε,δεν υπάρχει κακός.

Το θέμα είναι ποιος συνδυασμός είναι ικανός να φτάσουμε εκεί π πρέπει και γιατί έχουμε τόσο έντονη υποστελεχωση.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Special 4 έγραψε:

Πώς γίνεται με κάποιους που χρειάζονται αρκετά χρήματα για να αποκτηθούν, να υπάρχει συχνά "στράβωμα", αλλά με κάποιους άλλους ακριβούς όπως ο Τσάλοφ που ήταν διακαής πόθος του Γιώργη ή σε αντίστοιχες περιπτώσεις να μην υπάρχει ποτέ στράβωμα?

Αυτό φίλε το ξέρουν οι ίδιοι, δεν μπορώ εγώ να πω ως δεδομένο κάτι τέτοιο,δεν έχω αποδείξεις.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Φυσικά αγαπητέ GINOLA όλοι θέλουν το καλό του ΠΑΟΚ
Δεν είπε κανένας το αντίθετο

Ο δρόμος όμως προς την Κόλαση, είναι πάντα στρωμένος με καλές προθέσεις

Δεν αρκεί απλώς να θέλεις το καλό
Το θέμα είναι να το πράττεις και μάλιστα με το σωστό τρόπο
Άβαταρ μέλους
Special 4

GINOLA έγραψε:
Special 4 έγραψε:

Αυτό φίλε το ξέρουν οι ίδιοι, δεν μπορώ εγώ να πω ως δεδομένο κάτι τέτοιο,δεν έχω αποδείξεις.
Καλά, ούτε κι εγώ έχω αποδείξεις
Αυτή την αίσθηση μου δίνουν όμως
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Εννοείται πως κανένας Γιώργος ή Νίκος Σαββίδης θέλει το κακό του ΠΑΟΚ. Απλώς δε μπορώ να καταλάβω, λάθη του 2019 έπαιξαν σε επανάληψη 5 χρόνια μετά. Και έπειτα από καυλωτική χρονιά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αυτός που πληρώνει μερικές φορές έχει εγωισμό ιδίως στις περιπτώσεις που κάποιος άλλος ( πχ προπονητής) εισπράττει μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας σε επίπεδο δημοσιότητας.

Εδώ ο τράκης εναντιώθηκε και τα έσπασε με το μεγαλύτερο προπονητή μιας ολόκληρης εποχής , μας φαίνεται παράξενο που δεν υπάρχει απόλυτη σύμπνοια σε εμάς ; Τέτοια πράγματα γίνονται συνεχώς στο ποδόσφαιρο από τη στιγμή που το πραγματικό αφεντικό έχει κάνει step back.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Νομίζω πως ο Ιβάν ετοιμάζει την διάδοχη κατάσταση, αλλά έχει την υψηλή επιστασία.
Είναι λογικό να έχει δώσει πολλές δικαιοδοσίες και χώρο στα παιδιά του καθώς αποτελούν την επόμενη από αυτόν γενιά, θεωρώ όμως ότι παρακολουθεί στενά τα τεκταινόμενα και επεμβαίνει όταν χρειαστεί.
Σε κάθε περίπτωση οι ισορροπίες είναι λεπτές. Οι υιοί Σαββίδη πρέπει να εκπαιδευτούν και να μάθουν τον οργανισμό ΠΑΟΚ στην καθημερινή του λειτουργία. Η καλύτερη συνθήκη για να γίνει αυτό είναι με την υψηλή επίβλεψη του Ιβάν και με προπονητή τον Λουτσέσκου, ο οποίος έχει εξαιρετική σχέση εμπιστοσύνης με τον πατέρα Σαββίδη και γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα μέσα κι έξω.
Αυτό εξηγεί και την στιγμή αποχώρησης του Μάκη Γκαγκάτση, αυτό εξηγεί και την τοποθέτηση της Γκοντσάρεβα ως CEO, αυτό εξηγεί και την υποστελέχωση της ΠΑΕ.
Περνάμε την περίοδο εκπαίδευσης των υιών Σαββίδη. Ας ελπίσουμε ότι είναι, αν όχι ισάξιοι με τον πατέρα τους τουλάχιστον στο 50% εκείνου.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Leonardo10 έγραψε:Αντιθέτως, όλοι λένε ο μποτο ήταν αυτός που επέμενε να μην πάρουν άλλο Σέντερ μπακ και να έχει θέσει στο ρόστερ ο Κουλιερακης.
Δεν ξέρω τι λένε όλοι. Ξέρω αυτό που έμαθα εγώ και μάλιστα το έμαθα από τη προετοιμασία εκείνης της σεζόν.
Από άνθρωπο που είναι 100% σίγουρο πως ήξερε τι συνέβαινε.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Προφανώς όλοι το καλό του ΠΑΟΚ θέλουν και προφανώς αυτός που χώνει τα μύρια, θα θέλει να έχει και τον πρώτο λόγο.

Αλλά όλα αυτά που διαβάζουμε και σε πολλούς επιβεβαιώνουν πράγματα που υποπτεύονται είναι πέρα για πέρα ανησυχητικά.

Για τον Ιβάν, το να θέλει να εκπαιδεύσει τους γιους και να είναι έτοιμος να απορροφήσει και τα όποια αναμενόμενα λάθη, είναι δεκτό. Αλλά το να μπορείς να εμπιστευθείς ένα άτομο, δεν το κάνει αυτόματα και το πιο κατάλληλο για μια δουλειά. Και δεν μιλάω τόσο για τους γιους.

Για τον προπονητή, εάν νιώθει διαρκώς καπελωμένος (που έτσι φαίνεται σε βαθμό του σαν να προσπαθούν να τον κάνουν να φύγει), να πάρει αυτό το καπελάκι και να φύγει. Το να πατάει πάνω στον εγωισμό του και στο στυλ "εγώ και έτσι θα τα καταφέρω", απλά επιφέρει μεγαλύτερη φθορά. Δεν μου προκαλεί έκπλξηξη το να είναι κορεσμένος και ξενερωμένος βλέποντας οτι του χαλάνε για άλλη μια φορά τη συνταγή και τα εφόδια, αλλά οι απαιτήσεις παραμένουν και αυξάνονται.

Τώρα για τις καψούρες και που πέφτουν τα μύρια και που γίνεται παζάρι με τεράστιο ρίσκο για 200κ κλπ και ποιος ευθύνεται για αυτό, τι να πεις. Σε ένα βαθμό παντού γίνεται να φέρνει ο ιδιοκτήτης ένα παίκτη που γουστάρει, αλλά το να είναι αυτό σε εμάς ο κανόνας αντί για την εξαίρεση, και να βλέπει ο προπονητής ένα "αντίπαλο" γκρουπ μέσα στην ΠΑΕ και σε αυτά ζητάει να μπαίνει κόφτης, ενώ εκεί που δεν θέλει/χρειάζεται, τσουπ, βρίσκονται τα γκαφρά, ε, το λες και προβληματικό.

Ειλικρινά δεν βλέπω πως διορθώνονται όλα αυτά, όχι μόνο βραχυπρόθεσμα (να φύγει ο Λου) αλλά και μακροπρόθεσμα καθώς όποιος έρθει, θα θέλει να έχει έλεγχο, ο οποίος έλεγχος δεν θα φύγει από τα χέρια που τον έχουν τώρα. Μόνο εάν επιλέξει προπονητή της πλήρους αρεσκείας του ο Γιώργης, και να περιμένουμε να μάθει να στήνει ομάδες και έτσι να παίρνει και όλο το credit, όπως ο φίλος (?) του DPG...

Όσο για το Τζίμα; το να πουν του βάζω κορδέλα γιατί με το Λου δεν θα παίξει ή θα παίξει αλλά μαξ θα πιάσει 10μ ενώ στη βιτρίνα που τον έβαλα θα πιάσει 20μ, το καταλαβαίνω από οικονομικής άποψης, αλλά αυτό δείχνει και το ποιοι είναι οι στρατηγικοί στόχοι της ΠΑΕ. Οι όποιοι αγωνιστικοί είναι συγκυριακοί.
Το τι στρατηγική είναι βέβαια για έσοδα απλά να πουλάς ό,τι ασημικό έχεις, αλλά να μην κάνεις μία σοβαρή προσπάθεια να πάρεις τα πολλά λεφτά από ΤΣΛ δεν καταλαβαίνω. Να δω ποιον θα πουλήσουν το 2026. Το να έχεις CEO με γνώσεις και στόχους αποκλειστικά χρηματοοικονομικούς όμως δείχνει πολλά για το που θες να το πας.

Σόρρυ για το σεντόνι. Ο Ιανουάριος είναι κοντά και θα δείξει πάρα πολλά. Σίγουρα πάντως βλέπουμε ένα last dance.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

joshua έγραψε:Επιμενετε να διαλέγετε την εκδοχή που βολεύει ενώ υπάρχει και άλλη που ανέφερα και πριν...

Υ.Γ Τη πιθανότητα τα λεφτά του Κουλιερακη να φτιάξουν το νέο προπονητικό τη σκεφτόμαστε;
Ρε συ Τζοσουα, δηλαδή ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι πάντα τελευταίος στην ατζέντα του Ιβαν? Το κόστος κατασκευσής του προπονητικού, που έχει τοσο πολύ ανάγκη η ομάδα, ισούται με τα κέρδη που βγάζει ο ΟΛΘ σε περίπου δύομισι μήνες. Ε δηλάδη σε παρακαλώ. Τοσο καιρό περιμένουμε τα φράγκα απο τον Κουλιεράκη για να το φτιάξουμε;
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ναι, είναι και αυτό. Δηλαδή για το γήπεδο πχ θα περιμένουμε να βγάλουμε 20 Ντέλιες και να τους πουλήσουμε για να χτιστεί;
Σόρρυ κιόλας αλλά εάν είναι τέτοιες επενδύσεις παγίων και υποδομών (που το όποιο αγωνιστικό ή οικονομικό όφελος που θα αποφέρουν θα είναι μακροπρόθεσμο και δύσκολα μετρήσιμο), πρέπει να γίνουν με αυτοχρηματοδότηση της ΠΑΕ, ενώ έχουμε δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη, πάλι κάτι δεν καταλαβαίνω ή δεν θέλω να καταλάβω.

Οτι ο Σαββίδης δεν μπορεί να επενδύσει 10μ για το προπονητικό και πρέπει να πουλήσουμε παίκτη για να γίνει...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”