ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 4/7/2020 21:30 Novasports
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 4/7/2020 21:30 Novasports
Ειλικρινα ο Μαουρισιο ειναι για λυπηση... Θυμιζει παλαίμαχο 45 ετων που τον φωναξαν να ξαναπαιξει μπαλα.10.χρονια μετα...
Να του δωσουμε 600.000 ετησιο και κλειστο διετες μην τον χασουμε απο κανα ανταγωνιστη...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να του δωσουμε 600.000 ετησιο και κλειστο διετες μην τον χασουμε απο κανα ανταγωνιστη...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα σκουπίδια!!! Σε εμάς παίρνουν το μοιρογνωμονιο, και στις δικές μας φάσεις περνούν ελέφαντες. Γιατί δεν παίζει με δέκα ο ΟΦΗ;
Το δίδυμο αυτό τον επόμενο χρόνο θα είναι πιο αργό από slow motion.Banksy έγραψε:Και Ιγκνανσον πρεπει να βγει σε πωληση κ ο,τι παρουμε. Λιγος. Καλυτερα ευκαιριες σε Μιχαι Μιχαηλιδη πισω απο διδυμο βαρελα Κρεσπο
Γιατί το αρχίδι ξέρει ότι δεν θα φάει π@@τσα.Andrew R έγραψε:Τα σκουπίδια!!! Σε εμάς παίρνουν το μοιρογνωμονιο, και στις δικές μας φάσεις περνούν ελέφαντες. Γιατί δεν παίζει με δέκα ο ΟΦΗ;
Πρεπει να βγαλει μια ανακοινωση η παε οτι ολοι οι παικταραδες ειναι ελευθεροι να πανε οπου θελουν αρκει να ξεκουμπιστουν.
Με άλλον προπονητή θα πετάνεskalon έγραψε:Το δίδυμο αυτό τον επόμενο χρόνο θα είναι πιο αργό από slow motion.Banksy έγραψε:Και Ιγκνανσον πρεπει να βγει σε πωληση κ ο,τι παρουμε. Λιγος. Καλυτερα ευκαιριες σε Μιχαι Μιχαηλιδη πισω απο διδυμο βαρελα Κρεσπο
Θυμάμαι μικρός το καλοκαίρι, ερχόταν τσίρκο, άλλες φορές από Κίνα, μετά από Ιταλία...
Και γύριζε την Ελλάδα.
Φέτος λόγω πανδημίας, δεν ήρθε κανένα τσίρκο κι είπαν να το κάνουν αυτοί οι αστείοι τύποι, που δηλώνουν ποδοσφαιριστές ΠΑΟΚ.
Δε θέλω να δω ξανά κανέναν σας μπροστά μου
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και γύριζε την Ελλάδα.
Φέτος λόγω πανδημίας, δεν ήρθε κανένα τσίρκο κι είπαν να το κάνουν αυτοί οι αστείοι τύποι, που δηλώνουν ποδοσφαιριστές ΠΑΟΚ.
Δε θέλω να δω ξανά κανέναν σας μπροστά μου
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Σάβ 04 Ιούλ 2020, 21:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τον κοιτάζω τον κακομοίρη τον Σλοβάκο να του δίνουν οι αντίπαλοι την εξωτερική και να μην τολμάει να φύγει με τη μπάλα. Δεν έχει πλέον καθόλου ταχύτητα.
Δύσκολα και σήμερα, αλλά αναμενόμενο δεν ήταν?
Δύσκολα και σήμερα, αλλά αναμενόμενο δεν ήταν?
-
ειναι ντροπη να μιλαμε για διετησιες , με οφη παιζουμε και μας γλεντανεAndrew R έγραψε:Τα σκουπίδια!!! Σε εμάς παίρνουν το μοιρογνωμονιο, και στις δικές μας φάσεις περνούν ελέφαντες. Γιατί δεν παίζει με δέκα ο ΟΦΗ;
ΚΑΝΟΝΑΣ:
Όποιο συμβόλαιο λήγει .... ΔΕΝ ανανεώνεται!
Ούτε τώρα, ούτε ΠΟΤΕ!
Όποιο συμβόλαιο λήγει .... ΔΕΝ ανανεώνεται!
Ούτε τώρα, ούτε ΠΟΤΕ!
- john4serres
Βαρελα; Κρεσπο;Banksy έγραψε:Και Ιγκνανσον πρεπει να βγει σε πωληση κ ο,τι παρουμε. Λιγος. Καλυτερα ευκαιριες σε Μιχαι Μιχαηλιδη πισω απο διδυμο βαρελα Κρεσπο
Μ αυτους τους 34χρονους θα προχωρησουμε δηλαδη; Δεν ειναι και οι Κοστακούρτα-Μαλντίνι.
-
Η φάση του Σβιντερσκι για μένα είναι κόκκινη γιατί βγαίνει φάτσα με το τέρμα ένα κοντρόλ και είναι είναι στην περιοχή ,ο παίκτης του ΟΦΗ ήταν 10 μέτρα μακριά. Δυστυχώς η ομάδα δεν μπορει και κάποιοι παίκτες πρέπει να φύγουν . Αν βγούμε δεύτεροι ο προπονητής πρέπει να μείνει αν δεν βγούμε έχεις το χρόνο να βρεις άλλον .
αι στα διαλα ρε μλκ αμπελ επαιξες ολη την χρονια με τα νευρα μας...ειπαμε να στηριζουμε τον προπονητη αλλα αυτος να δειχνει κατι, ο χλε χλες δεν εδειξε τιποτα, ουτε εναν συνδιασμο...
- john4serres
Η απευθειας κοκκινη στην φαση του Δεληζήση-Ακπομ τι διαφορα ειχε;Taseos έγραψε:Δεν ηταν σε προφανη θεσηη για γκολ.ειχε κανει αλλος παικτης σπριντ και τον καλυπτε.τα τελευταιος παικτης εχουν καταργηθει