ΑΕΚ-Π.Α.Ο.Κ. 5/11 19:30 Novasports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: ΑΕΚ-Π.Α.Ο.Κ. 5/11 19:30 Novasports1

Δημοσίευση από goran 64 »

Σε ένα :pano: συμφωνούμε όλοι θαρρώ... :pano:
Π.Α.Ο.Κ. ΓΕΡΑ, ΓΕΡΑ ΚΑΙ Γ@Μ@ ΤΑ ΜΟΥΝΙ@.... :opaokara:
Π.Α.Ο.Κ. ΓΕΡΑ, ΓΕΡΑ ΚΑΙ Γ@Μ@ ΤΑ ΜΟΥΝΙ@!!!!
:opaokara:

:nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ξεκουρασαν τον λιβαγια,σε αυτον θα πονταρουν για το ματς
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός μέσα από το paokfc.gr.

Για την κατάσταση της ομάδας και το παιχνίδι της Κυριακής: «Έχουμε κάνει καλή δουλειά αυτή την εβδομάδα. Έχουμε κίνητρο και αυτοπεποίθηση. Είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά και περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Κοντράρονται δύο μεγάλες ομάδες. Η ΑΕΚ παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο στηριζόμενη στην ατομική ποιότητα, ενώ εμείς παίζουμε με βάση το σύνολο. Όπως και σε όλα τα παιχνίδια, οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που θα κρίνουν την αναμέτρηση» .

Για την αντικατάσταση του Μαουρίσιο: «Κάποιος θα μπει στο γήπεδο» .

Για το αν είδε την ΑΕΚ κόντρα στην Μίλαν και αν την περιμένει κουρασμένη: «Δεν ξέρω. Είναι περίεργο όταν παίζεις παιχνίδια, όπως αυτό κόντρα στην Μίλαν. Μπορεί να είναι κουρασμένοι, αλλά μπορεί να μπουν με περισσότερη αυτοπεποίθηση και καλύτερη ψυχολογία. Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε την δική μας και να παίξουμε το παιχνίδι που ξέρουμε. Όλα είναι θέμα αντίδρασης μέσα στις καταστάσεις του κάθε αγώνα. Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε στην ίδια ροή, όπως στα τελευταία παιχνίδια, που η εικόνα της ομάδας συνεχώς βελτιώνεται. Πρέπει επίσης να δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και νομίζω πως αν το κάνουμε αυτό δεν θα φύγουμε με αποτέλεσμα που δεν θα μας ικανοποιεί» .

Βρειτε μου εστω ενα σημειο αυτης της συνεντευξης που ο προπονητης μας λεει την λεξη "Νικη"Στην καλυτερη περιπτωση σκεφτεται οτι αν παλεψουμε τοτε θα φυγουμε με αποτελεσμα που μας ικανοποιει.Δηλαδη...ισοπαλια.
Να σας θυμισω την δηλωση του φερναντο Σαντος οτι εξω απο τα αποδητηρια ειχε καρφιτσωμενη την λεξη ΝΙΚΗ.
Περασμενα μεγαλεια διηγοντας τα να κλαις.
Ειμαι απασισιοδοξος για την Κυριακη, ποιος? εγω, που η λεξη αισιοδοξια ηταν στα χειλη μου και στην σκεψη μου μια ζωη.
Μακαρι να βγω λαθος και να μου την πεσετε ολοι την Δευτερα να μου λετε..."Ρε Μ@λ@κ@ ειδες? τζαμπα προβληματιζοσουν"
Μακαρι παιδια να βγω Μ@λ@κ@ς μακαρι.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

εχει φοβιες ειναι αληθεια και μια λουζερονοοτροπια που δεν ταιριαζει για ομαδα τετοιου ροστερ και στην πρωτη χρονια μετα απο παμπολλες δεκαετιες με τετοια διαιτησια στο ελ πρωταθλημα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Κουράγιο Δημητρό...Ο Ρουμάνος είναι πονηρός σαν Ρουμάνος...Οπότε ψυχραιμία και αισιοδοξία απ την πλευρά μας!
Τώρα, αν δείχνει να μην είναι και αποτελεσματικός, σαν...Πορτογάλος, τι μπορούμε να κάνουμε παρά να ελπίζουμε?
Θα περάσει κι αυτό(ς), όπως πέρασαν τόσα/οι και τόσα/οι... ;)
:pano: Π.Α.Ο.Κ. :pano: είσαι!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:nairepaok:

Υ.Γ. Ορκίζομαι πως κάποιος από πάνω τρολάρει, έχοντας ξεχάσει κάποια πέναλτι ουρακοτάνγκους που έγραφε... :lol:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Μα ειναι απιστευτο.
Πρεπει να το κοιταξω μαλλον.
Ποτε ξανα δεν ημουν απαισιοδοξος πριν απο ντερμπι.
Ειτε ειχαμε χαραλαμπους βαγγελή στην συνθεση , ειτε οκκα Ναλιτζη Γεωργιαδη, παντα πιστευα στην ΠΑΟΚσηδικη μαγκια οτι θα παμε και θα τους χτυπησουμε.
Αυτη την στιγμη ειμαι...παγος, δεν εχω ουτε προαισθημα ουτε τιποτα, μαλλον εχω αλλα ειναι αρνητικο.
Τελος παντων ΠΑΟΚ εισαι, μακαρι να τα γ@μησουμε τα μουν@πανα :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

paokovios1974 έγραψε: ....
Βρειτε μου εστω ενα σημειο αυτης της συνεντευξης που ο προπονητης μας λεει την λεξη "Νικη"Στην καλυτερη περιπτωση σκεφτεται οτι αν παλεψουμε τοτε θα φυγουμε με αποτελεσμα που μας ικανοποιει.Δηλαδη...ισοπαλια.
Να σας θυμισω την δηλωση του φερναντο Σαντος οτι εξω απο τα αποδητηρια ειχε καρφιτσωμενη την λεξη ΝΙΚΗ.
....
Αν δεν απατώμαι, με την εξαίρεση την τελευταία χρονιά του διπλού στο τηγάνι, μόνο κλαρίνα είχαμε στο λεκανοπέδιο.

~~~~~~~~~~~~~~

Τεσπα, από τη μια θετικό που δεν πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας και σιγουριάς όπως πριν το παιχνίδι με το γαύρο και πάμε υποψιασμένοι. (σκέφτομαι τα καραγκιοζιλίκια με το πάρτυ της ανοιχτής προπόνησης και συφιλιάζομαι εν μέρει)
Από την άλλη όμως (κι εδώ είναι το κλου) αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να μπούμε στο γήπεδο χεσμένοι σα να παίζουμε με τη Βραζιλία του Πελέ. Συγκέντρωση 90-95 λεπτά, τρέξιμο και δίψα για τη νίκη
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Sick Bastard έγραψε:Κι όμως, το ματς, εξαρτάται κατά το μεγαλύτερο του μέρος, απ την απόδοση του ΠΑΟΚ.
Ναι και χωρίς τον Μαουρίτσιο.
Απλά αν οι άλλοι κατεβούν για πόλεμο
κι εμείς για επίδειξη ταλέντου ε, το χι θα είναι επιτυχία.
Καλά θεωρητικά κάθε ματς από μας εξαρτάται αλλά θα διαφωνήσω. Είμαι απαισιόδοξος για μεθαύριο και έχοντας δει το χθεσινό ματς, αν η αεκ πιάσει την ίδια απόδοση και ένταση, εμείς και την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση να ισοφαρίσουμε, θα χάσουμε.
Τώρα αν παίξουμε τόσο καλύτερα από όσο έχουμε δει μέχρι τώρα ή η αεκ δεν αντέξει στον ίδιο ρυθμό, το συζητάμε. Αλλά πάντα υπάρχουν και τα κλασσικά οακατζήδικα γκολ από το πουθενά
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αν δείχνουμε πιο κουρασμένοι στο ματς θα κλονιστω
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ωωωωχχχχ...όχι κι εσύ, δεν θα το αντέξω... :roll:
Δηλαδή πόσοι ΜΑΝΙΑΚΟΙ θα υπάρχουν μετά τον.................. κλωνισμό σου? :? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Γιατι καραγκιοζιλικια?
Επειδη ηταν ιδεα του Γιωργη?
Η ιδιοι οι παιχτες ελεγαν οτι τους λειπει η ζεστασια του κοσμου.
Καλα καναμε και μαζευτηκαμε , δηλαδη τι να πουν οι σκατογαυροι που ετρεμαν τοσο τον ΠΑΟΚ που εκαναν γυρω του θριαμβου, και εκαναν ολε ολε μετα το τελος λες και πηραν πρωταθλημα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

paokovios1974 έγραψε:Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός μέσα από το paokfc.gr.

Για την κατάσταση της ομάδας και το παιχνίδι της Κυριακής: «Έχουμε κάνει καλή δουλειά αυτή την εβδομάδα. Έχουμε κίνητρο και αυτοπεποίθηση. Είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά και περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Κοντράρονται δύο μεγάλες ομάδες. Η ΑΕΚ παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο στηριζόμενη στην ατομική ποιότητα, ενώ εμείς παίζουμε με βάση το σύνολο. Όπως και σε όλα τα παιχνίδια, οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που θα κρίνουν την αναμέτρηση» .

Για την αντικατάσταση του Μαουρίσιο: «Κάποιος θα μπει στο γήπεδο» .

Για το αν είδε την ΑΕΚ κόντρα στην Μίλαν και αν την περιμένει κουρασμένη: «Δεν ξέρω. Είναι περίεργο όταν παίζεις παιχνίδια, όπως αυτό κόντρα στην Μίλαν. Μπορεί να είναι κουρασμένοι, αλλά μπορεί να μπουν με περισσότερη αυτοπεποίθηση και καλύτερη ψυχολογία. Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε την δική μας και να παίξουμε το παιχνίδι που ξέρουμε. Όλα είναι θέμα αντίδρασης μέσα στις καταστάσεις του κάθε αγώνα. Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε στην ίδια ροή, όπως στα τελευταία παιχνίδια, που η εικόνα της ομάδας συνεχώς βελτιώνεται. Πρέπει επίσης να δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και νομίζω πως αν το κάνουμε αυτό δεν θα φύγουμε με αποτέλεσμα που δεν θα μας ικανοποιεί» .

Ειμαι απασισιοδοξος για την Κυριακη, ποιος? εγω, που η λεξη αισιοδοξια ηταν στα χειλη μου και στην σκεψη μου μια ζωη.
Μακαρι να βγω λαθος και να μου την πεσετε ολοι την Δευτερα να μου λετε..."Ρε Μ@λ@κ@ ειδες? τζαμπα προβληματιζοσουν"
Μακαρι παιδια να βγω Μ@λ@κ@ς μακαρι.
Οταν καναμε προπονηση με ανοιχτη τουμπα και παμε να τους φαμε και θα ριξουμε 3 γυρισαμε με κατω τα φτερα.
Τωρα παμε αλλιως παλι κατι μας ξυνιζει.

Δε με νοιαζει τι θα πει ο προπονητης στη συν.τυπου και τι πριν.να μπει η ομαδα μας μεσα και να παιξει σαν ΠΑΟΚ θελω.τιποτα λιγοτερο τιποτα παραπανω.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Tolaros έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Κι όμως, το ματς, εξαρτάται κατά το μεγαλύτερο του μέρος, απ την απόδοση του ΠΑΟΚ.
Ναι και χωρίς τον Μαουρίτσιο.
Απλά αν οι άλλοι κατεβούν για πόλεμο
κι εμείς για επίδειξη ταλέντου ε, το χι θα είναι επιτυχία.
Καλά θεωρητικά κάθε ματς από μας εξαρτάται αλλά θα διαφωνήσω. Είμαι απαισιόδοξος για μεθαύριο και έχοντας δει το χθεσινό ματς, αν η αεκ πιάσει την ίδια απόδοση και ένταση, εμείς και την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση να ισοφαρίσουμε, θα χάσουμε.
Τώρα αν παίξουμε τόσο καλύτερα από όσο έχουμε δει μέχρι τώρα ή η αεκ δεν αντέξει στον ίδιο ρυθμό, το συζητάμε. Αλλά πάντα υπάρχουν και τα κλασσικά οακατζήδικα γκολ από το πουθενά
Σιγουρα ηταν καλη η αεκ χθες αλλα στο πρωτο ημ.η μιλαν δεν ηταν καλυτερη απο την ξανθη.
Οποιος το ειδε ας πει.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Εγω για τον προπονητη μας επισημαινω την μη πιστη του στη νικη.Οπως τον αντιλαμβανομαι εγω δηλαδη,
Απο την αλλη...σε αντιθεση με τον προπονητη μας , διαβαστε Πριγιοβιτς τι λεει.

[Για το ντέρμπι της Κυριακής: «Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε το κίνητρο που χρειάζεται και γνωρίζουμε την σημασία του αγώνα. Θέλουμε πολύ την νίκη, για να αυξήσουμε την διαφορά από την ΑΕΚ και να μείνουμε μακριά από τον Ολυμπιακό. Περιμένουμε ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι, χωρίς πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είμαστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε συναντήσουμε μπροστά μας» .*]

Μακαρι να βγει στο γηπεδο η προσωπικοτητα που εχουν αρκετοι ευτυχως παικτες μας.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δουλεμένα στην προπόνηση είναι όσα λένε, γι αυτό και "είναι προετοιμασμένοι για οτιδήποτε συναντήσουν..."... ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”