Π.Α.Ο.Κ. ΓΕΡΑ, ΓΕΡΑ ΚΑΙ Γ@Μ@ ΤΑ ΜΟΥΝΙ@....

Π.Α.Ο.Κ. ΓΕΡΑ, ΓΕΡΑ ΚΑΙ Γ@Μ@ ΤΑ ΜΟΥΝΙ@!!!!

Αν δεν απατώμαι, με την εξαίρεση την τελευταία χρονιά του διπλού στο τηγάνι, μόνο κλαρίνα είχαμε στο λεκανοπέδιο.paokovios1974 έγραψε: ....
Βρειτε μου εστω ενα σημειο αυτης της συνεντευξης που ο προπονητης μας λεει την λεξη "Νικη"Στην καλυτερη περιπτωση σκεφτεται οτι αν παλεψουμε τοτε θα φυγουμε με αποτελεσμα που μας ικανοποιει.Δηλαδη...ισοπαλια.
Να σας θυμισω την δηλωση του φερναντο Σαντος οτι εξω απο τα αποδητηρια ειχε καρφιτσωμενη την λεξη ΝΙΚΗ.
Περασμενα μεγαλεια διηγοντας τα να κλαις.
....
Καλά θεωρητικά κάθε ματς από μας εξαρτάται αλλά θα διαφωνήσω. Είμαι απαισιόδοξος για μεθαύριο και έχοντας δει το χθεσινό ματς, αν η αεκ πιάσει την ίδια απόδοση και ένταση, εμείς και την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση να ισοφαρίσουμε, θα χάσουμε.Sick Bastard έγραψε:Κι όμως, το ματς, εξαρτάται κατά το μεγαλύτερο του μέρος, απ την απόδοση του ΠΑΟΚ.
Ναι και χωρίς τον Μαουρίτσιο.
Απλά αν οι άλλοι κατεβούν για πόλεμο
κι εμείς για επίδειξη ταλέντου ε, το χι θα είναι επιτυχία.
Οταν καναμε προπονηση με ανοιχτη τουμπα και παμε να τους φαμε και θα ριξουμε 3 γυρισαμε με κατω τα φτερα.paokovios1974 έγραψε:Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός μέσα από το paokfc.gr.
Για την κατάσταση της ομάδας και το παιχνίδι της Κυριακής: «Έχουμε κάνει καλή δουλειά αυτή την εβδομάδα. Έχουμε κίνητρο και αυτοπεποίθηση. Είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά και περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Κοντράρονται δύο μεγάλες ομάδες. Η ΑΕΚ παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο στηριζόμενη στην ατομική ποιότητα, ενώ εμείς παίζουμε με βάση το σύνολο. Όπως και σε όλα τα παιχνίδια, οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που θα κρίνουν την αναμέτρηση» .
Για την αντικατάσταση του Μαουρίσιο: «Κάποιος θα μπει στο γήπεδο» .
Για το αν είδε την ΑΕΚ κόντρα στην Μίλαν και αν την περιμένει κουρασμένη: «Δεν ξέρω. Είναι περίεργο όταν παίζεις παιχνίδια, όπως αυτό κόντρα στην Μίλαν. Μπορεί να είναι κουρασμένοι, αλλά μπορεί να μπουν με περισσότερη αυτοπεποίθηση και καλύτερη ψυχολογία. Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε την δική μας και να παίξουμε το παιχνίδι που ξέρουμε. Όλα είναι θέμα αντίδρασης μέσα στις καταστάσεις του κάθε αγώνα. Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε στην ίδια ροή, όπως στα τελευταία παιχνίδια, που η εικόνα της ομάδας συνεχώς βελτιώνεται. Πρέπει επίσης να δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και νομίζω πως αν το κάνουμε αυτό δεν θα φύγουμε με αποτέλεσμα που δεν θα μας ικανοποιεί» .
Βρειτε μου εστω ενα σημειο αυτης της συνεντευξης που ο προπονητης μας λεει την λεξη "Νικη"Στην καλυτερη περιπτωση σκεφτεται οτι αν παλεψουμε τοτε θα φυγουμε με αποτελεσμα που μας ικανοποιει.Δηλαδη...ισοπαλια.
Να σας θυμισω την δηλωση του φερναντο Σαντος οτι εξω απο τα αποδητηρια ειχε καρφιτσωμενη την λεξη ΝΙΚΗ.
Περασμενα μεγαλεια διηγοντας τα να κλαις.
Ειμαι απασισιοδοξος για την Κυριακη, ποιος? εγω, που η λεξη αισιοδοξια ηταν στα χειλη μου και στην σκεψη μου μια ζωη.
Μακαρι να βγω λαθος και να μου την πεσετε ολοι την Δευτερα να μου λετε..."Ρε Μ@λ@κ@ ειδες? τζαμπα προβληματιζοσουν"
Μακαρι παιδια να βγω Μ@λ@κ@ς μακαρι.
Σιγουρα ηταν καλη η αεκ χθες αλλα στο πρωτο ημ.η μιλαν δεν ηταν καλυτερη απο την ξανθη.Tolaros έγραψε:Καλά θεωρητικά κάθε ματς από μας εξαρτάται αλλά θα διαφωνήσω. Είμαι απαισιόδοξος για μεθαύριο και έχοντας δει το χθεσινό ματς, αν η αεκ πιάσει την ίδια απόδοση και ένταση, εμείς και την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση να ισοφαρίσουμε, θα χάσουμε.Sick Bastard έγραψε:Κι όμως, το ματς, εξαρτάται κατά το μεγαλύτερο του μέρος, απ την απόδοση του ΠΑΟΚ.
Ναι και χωρίς τον Μαουρίτσιο.
Απλά αν οι άλλοι κατεβούν για πόλεμο
κι εμείς για επίδειξη ταλέντου ε, το χι θα είναι επιτυχία.
Τώρα αν παίξουμε τόσο καλύτερα από όσο έχουμε δει μέχρι τώρα ή η αεκ δεν αντέξει στον ίδιο ρυθμό, το συζητάμε. Αλλά πάντα υπάρχουν και τα κλασσικά οακατζήδικα γκολ από το πουθενά