ειπαν οτι εχει συζητηση με ιβαν και για να μην περιμενουν οι δημοσιογραφοιAthens έγραψε:ποια η δικαιολογια?che4 έγραψε:ο ιτ δε πηγε συνεντευξη τυπου
εκει επεσαν τρελα γελακια και ξεκινησε η στ
ειπαν οτι εχει συζητηση με ιβαν και για να μην περιμενουν οι δημοσιογραφοιAthens έγραψε:ποια η δικαιολογια?che4 έγραψε:ο ιτ δε πηγε συνεντευξη τυπου
Kostas_Peraia4 έγραψε:ΚοψιμοAthens έγραψε:ποια η δικαιολογια?che4 έγραψε:ο ιτ δε πηγε συνεντευξη τυπου
Μα βριζουν εκ του ασφαλούς γιατί είναι εδώ πληρώνει αν αυτό δεν ήταν σίγουρο θα τους έβλεπα εγώPAOK_Antarctica έγραψε:Αν η κερκίδα σήμερα έβριζε παίκτες και προπονητή, ειλικρινά θα το καταλάβαινα. Δεν θα συμφωνούσα αλλά θα το καταλάβαινα.
Το να βρίζουν τον Ιβάν εν χορώ και μετά τους ΣΥΝΟΠΑΔΟΥΣ τους είναι απαράδεκτο. Και τι να τους πεις που η πλειοψηφία ήταν ανήλικα.
χωρις ονοματα μη γραφεις τιποτα καλυτεραiasoiako έγραψε:Να φύγουν αυτοί που ήταν σ'ημερα στο κέντρο της θεσσαλονίκης και πείνανε καφέδες όλο μαγκιές και ντυμένοι σαν κλαρίνα...παίρνουν και 800.000. Αυτοί να φύγουν πρώτα και μετά να φύγουν οι προπονητές.
Πράγματι! Κι εγώ είχα να μπω κανα 6μηνο στο φόρουμ αλλά απόψε "απολαμβάνω" τον δικό μου ΠΑΟΚ, τον δικό μας ΠΑΟΚ, τον ΠΑΟΚ που γνωρίζω και γνωρίζουμε τόσα χρόνια!!!!Kostas_Peraia4 έγραψε:Παντως σε κατι τετοιες στιγμες γουσταρεις που εισαι ΠΑΟΚ.
Εγω πλεον το εχω παρει σαν ψυχαγωγια.Διασκεδαστε το και εσεις.Που αλλου θα τα βρειτε αυτα?
Αδερφέ μην τα λες έτσι στον αέρα... Ή θα πεις ή δεν θα πεις.iasoiako έγραψε:Να φύγουν αυτοί που ήταν σ'ημερα στο κέντρο της θεσσαλονίκης και πείνανε καφέδες όλο μαγκιές και ντυμένοι σαν κλαρίνα...παίρνουν και 800.000. Αυτοί να φύγουν πρώτα και μετά να φύγουν οι προπονητές.
Φιλε εχει χρονια που απεχω πλεον απο το συνδεσμιακο κινημα για τους ιδιους λογουςRoMaN έγραψε:Kostas_Peraia4 έγραψε:Μπορει να μου απαντησει κανεις στο παρακατω ερωτημα?
Πως γινεται στην συντονιστικη εκπομπη των συνδεσμων να ακουμε για απολυτη στηριξη στο πλανο και σημερα να εχουμε αυτα τα συνθηματα απο την 4?
Εγώ το είπα, αν δεν ακούσω τη λέξη "συγγνώμη" στην εκπομπή ή σε ανακοίνωση, για εμένα τελείωσαν οι σύνδεσμοι.
ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥ (ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΓΗΠΕΔΟΥ) ΜΗΔΕΝ (0)!