Π.Α.Ο.Κ. - Spartak Trnava, 30/07, 20.00, NS1 & 1HD
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Spartak Trnava, 30/07, 20.00, NS1 & 1HD
Κάποιοι παρακολουθούμε χωρίς τιβι χωρίς ράδιο από μακριά..Μάνη..οπότε γράφετε να καταλαβαίνουμε κ μεις.
Θα σκίσουμε πολλά κ...άκια φέτος ότι και αν γίνει με μεταγραφές που σίγουρα κάτι θα γίνει..όβερ
Θα σκίσουμε πολλά κ...άκια φέτος ότι και αν γίνει με μεταγραφές που σίγουρα κάτι θα γίνει..όβερ
Να παρακαλάμε μη πάθει τίποτα ο Τζαβέλας και ο Κόστα γιατί αλλιώς την άλλη βδομάδα θα παίζουμε ρεβάνς με Πουγγουρα και Κιοσε κεντρικούς αμυντικούς.
πάντως μετά απο πολύ πολύ καιρό βλέπεις μια ομάδα 100% συγκεντρωμένη μόνο ο τούντορ μιλάει!!!
Τουλαχιστον επεστρεψε ο παλιος καλος κακος λουκας
Ρε τιτικα βαλ τα ποδια στη φαση γμω το μπελα μου μεσα
Οχι 1,5 εκατ και 1 ευρω κορδελακι και σπιτι σου γελοιε
Ρε τιτικα βαλ τα ποδια στη φαση γμω το μπελα μου μεσα
Οχι 1,5 εκατ και 1 ευρω κορδελακι και σπιτι σου γελοιε
Εγώ από Στουπα παρακολουθώ, έχει καφετέριεςtrouman έγραψε:Κάποιοι παρακολουθούμε χωρίς τιβι χωρίς ράδιο από μακριά..Μάνη..οπότε γράφετε να καταλαβαίνουμε κ μεις.

Δεν είδα να κάναμε μισή φάση ακόμα ή μου φαίνεται; Βγάζει μάτια η ομάδα και πάλι.
spyretto έγραψε:Δεν είδα να κάναμε μισή φάση ακόμα ή μου φαίνεται; Βγάζει μάτια η ομάδα και πάλι.
Μας δουλευεις; 3 τετατετ κομμενα οφσαιντ και αλλες 2-3 καλες φασεις κι ολα αυτα με 10 παιχτες...ελεος ορισμενοι.
- magiktigra
Δεν πρέπει να χάνονται τέτοιες ευκαιρίες ιδίως όταν παίζεις με 10..