Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΚ 18/5 19:30 nova1
- trelopaoki444
Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΚ 18/5 19:30 nova1
Οχι και θαυμα ρε Γκικα. Οχι και θαυμα το να νικησουμε την αεκ. Ημαρτον. Το θεμα ειναι οτι οποτε χρειαστηκε οι παιχτες να δειξουν οτι μπορουν να νικησουν η ομαδα επαιξε καλα και με τσαμπουκα οποτε ειμαι αισιοδοξος
βαζεις και το κυπελλο μεσα?trelopaoki444 έγραψε:Οχι και θαυμα ρε Γκικα. Οχι και θαυμα το να νικησουμε την αεκ. Ημαρτον. Το θεμα ειναι οτι οποτε χρειαστηκε οι παιχτες να δειξουν οτι μπορουν να νικησουν η ομαδα επαιξε καλα και με τσαμπουκα οποτε ειμαι αισιοδοξος
- PaOkArAsIrAkLiO
Ποιος έδωσε εντολή ρε πουστη να έχουμε 11 παίκτες μέσα στην περιοχή και να μην είναι κανείς στους 3-4 ΑΕΚ έξω από την περιοχή μας;;;
Επίσης ρε Κωστάκη μας δουλεύεις;;;;; Μήπως μπερδεύεσαι επειδή και το "Κωστάκης" και το "Κουνέλα" αρχίζουν από Κ;;; Από το κέντρο το έφαγες παπαρα... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ
Επίσης ρε Κωστάκη μας δουλεύεις;;;;; Μήπως μπερδεύεσαι επειδή και το "Κωστάκης" και το "Κουνέλα" αρχίζουν από Κ;;; Από το κέντρο το έφαγες παπαρα... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ
Κοιμασαι Χαβο...
Ειμαστε και αχρηστοι...
Ρε Κλαους!Οχι και συ αγορι μου!
Ειμαστε και αχρηστοι...
Ρε Κλαους!Οχι και συ αγορι μου!
αν δεν εχεις killer στην επιθεση τι να λεμε.....
χανεται αυτη η ευκαιρια ρε πουστη μου?
χανεται αυτη η ευκαιρια ρε πουστη μου?
για μένα ο χαλκιάς έχει μεγάλη πτώση και απορώ πραγματικά γιατί είναι στον πάγκο ένας τόσο καλός τερματοφύλακας
Χωρις να θελω να φανω απαισιοδοξος..και μακαρι να βγω ψευτης,αλλα δε βλεπω να το γυρναμε