Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΚ 18/5 19:30 nova1
Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΚ 18/5 19:30 nova1
βαζεις και το κυπελλο μεσα?trelopaoki444 έγραψε:Οχι και θαυμα ρε Γκικα. Οχι και θαυμα το να νικησουμε την αεκ. Ημαρτον. Το θεμα ειναι οτι οποτε χρειαστηκε οι παιχτες να δειξουν οτι μπορουν να νικησουν η ομαδα επαιξε καλα και με τσαμπουκα οποτε ειμαι αισιοδοξος
- PaOkArAsIrAkLiO
Ποιος έδωσε εντολή ρε πουστη να έχουμε 11 παίκτες μέσα στην περιοχή και να μην είναι κανείς στους 3-4 ΑΕΚ έξω από την περιοχή μας;;;
Επίσης ρε Κωστάκη μας δουλεύεις;;;;; Μήπως μπερδεύεσαι επειδή και το "Κωστάκης" και το "Κουνέλα" αρχίζουν από Κ;;; Από το κέντρο το έφαγες παπαρα... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ
Επίσης ρε Κωστάκη μας δουλεύεις;;;;; Μήπως μπερδεύεσαι επειδή και το "Κωστάκης" και το "Κουνέλα" αρχίζουν από Κ;;; Από το κέντρο το έφαγες παπαρα... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ
Κοιμασαι Χαβο...
Ειμαστε και αχρηστοι...
Ρε Κλαους!Οχι και συ αγορι μου!
Ειμαστε και αχρηστοι...
Ρε Κλαους!Οχι και συ αγορι μου!
αν δεν εχεις killer στην επιθεση τι να λεμε.....
χανεται αυτη η ευκαιρια ρε πουστη μου?
χανεται αυτη η ευκαιρια ρε πουστη μου?
για μένα ο χαλκιάς έχει μεγάλη πτώση και απορώ πραγματικά γιατί είναι στον πάγκο ένας τόσο καλός τερματοφύλακας
Χωρις να θελω να φανω απαισιοδοξος..και μακαρι να βγω ψευτης,αλλα δε βλεπω να το γυρναμε
- blackmagic
γαμω τα ραδιοφωνα σας αυτος ειναι ο παικταρας?στο μισο μετρο?αλλα ετσι ειναι οταν φουσκονουνε τα μυαλα ενος παιδιου
Συμφωνω απολυτα...Στην φαση του γκολ,οταν επεσε η μπαλα ηταν ηδη στα δυχτια......
-
black death
Εκτός από την άμυνα που είναι όπως είναι, θέλουμε τάχα να βάλουμε τη μπάλα κάτω να παίξουμε με τους κοντούς και το γήπεδο είναι σαν πατατοχώραφο.
Άντε να δούμε αν θα λήξει το ματς.
Άντε να δούμε αν θα λήξει το ματς.