Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Β. 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα
- sourmenetes
- Moderator
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Β. 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα
Γιατι ρε bono περυσι ειχε αρχη και τελος στις 7 πρωτες αγωνιστικες??Οπου να ναι πηγαινε...Οπως και φετος στα φιλικα..Τουλαχιστον σε 4 ματς δειξανε πως μπορουν να κανουν πραγματα ομορφα,ποδοσφαιρικα..
Αρα υπαρχει υλικο...Μακαρι να πηγαιναμε τρενο 30 αγωνιστικες αλλα στην ελλαδα δεν υπαρχει τετοιο επιπεδο..
Αρα υπαρχει υλικο...Μακαρι να πηγαιναμε τρενο 30 αγωνιστικες αλλα στην ελλαδα δεν υπαρχει τετοιο επιπεδο..
- trelopaoki444
navigator11 έγραψε: με καθε σεβασμο που σου εχω,τον οποιο εχεις κερδισει με τα κατα καιρους γραφομενα σου,σοβαρολογεις οτι νομιμοποιουνται οι παιχτες να απεμπολησουν τις ευθυνες που εχουν για το ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ που παρουσιαζουν για 3 συνεχομενα παιχνιδια,επειδη ο κοσμος στις κερκιδες ηταν ... ξενερωτος;σου φανταζει αφυσικο βασει οσων ειδε;εσυ,ο ταδε,ο δεινα,εγω και καθε αλλος που παμε στο γηπεδο ρε αδερφε ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ...
και το σφαλμα ολων μας ειναι οτι δεν εχουμε ακομα κατανοησει οτι ακριβως το αντιθετο ισχυει για τους ποδοσφαιριστες,τους προπονητες κοκ του ΠΑΟΚ!και ακριβως,επειδη τους κανακευουμε στις επιτυχιες περισσοτερο απο οσο πρεπε, καβαλανε καλαμι,οπως μετα τον αποκλεισμο της φενερ!το καταλαβαινει κανεις οτι ... ψηλωσαν αιφνης απο τον εκνευρισμο,τη γκρινια και τους θεατρινισμους,που κανουν καποιοι παιχτες μας στα τελευταια παιχνιδια.τρανταχτο παραδειγμα για μενα ο βιεϊρινια.πραγματικα νοιωθω οτι απο αποψη αγωνιστικης συμπεριφορας εχει μεταλλαχθει απο την τουρκια και μετα.σαλπι μονιμως "φορτωμενος",βιτολο με καθε ευκαιρια "κλαιγεται" και παει λεγοντας ...
το προβλημα ειναι οτι δειχνει,προσωρινα ελπιζω,να εχει χαθει η σοβαροτητα και η νηφαλιοτητα που υπηρχε πριν οχι πολυ καιρο στο παιχνιδι της ομαδας.χθες χαραμισαμε το β ημιχρονο αναλωνομενοι σε πασσουλες και κατοχη ανευ ουσιας.μας στραβωσε το παιχνιδι,οκ,ομως δεν παρουσιασαμε σε κανενα σημειο ιδιως του β ημιχρονου ενα "σχεδιο" να παρουμε το παιχνιδι.φτανουμε σε σημειο για 2ο συνεχομενο παιχνιδι να λεμε οτι ο βολος ισως να αξιζε και κατι παραπανω της ισοπαλιας,οπως το προηγουμενο σαββατο η τριπολη.αυτα ειναι ουσιωδη θεματα προς συζητηση,οχι ο τονος,η οξυτητα και ο συγχρονισμος των τσιριδων του κοσμακη στις κερκιδες ...
Αδερφε ευχαριστω πρωτον για τα καλα σου λογια. Δεν εννοω να πουν οι παιχτες μας τιποτα. Λεω η κερκιδα μας ειναι χαλια, αυτο οχι τωρα εδω και αρκετο καιρο. Αυτο εμενα με ανησυχει περισσοτερο απο τις γκελες που θα γινονται εξαιτιας προβλεπομενου ντεφορμαρισματος. Δειχνει οτι ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ μεταλλασεται σε τρεντυ οπαδο με γυαλακια και φουτερακι στην πλατουλα και με αγχωνει πολυ περισσοτερο απο την κακη ομολογουμενως εικονα της ομαδας. Και ειμαι σιγουρος οτι η εικονα θα αλλαξει μεσα στις επομενες 2 αγωνιστικες. Εδω θα μαστε και θα στο θυμησω αν θες... Οπως και περσι τετοια εποχη. Στον επαγγελματικο αθλητισμο η λεξη φορμαρισμα δεν ειναι μια τυχαια εννοια. Σημαινει οτι η ομαδα ειναι προγραμματισμενη να ανοιξει σε καποια συγκεκριμενη περιοδο. Και συνηθως αυτο γινεται οπως προβλεπεται. Απλα πιστευω οτι ο Δερμι αυτο το ξερει και λογω της απειριας του εχει αγχωθει να μη χασε βαθμους τωρα που ειναι ντεφορμε. Απλα πραγματα.
Οταν λεει ο Ζαγορ παμε για πρωταθλημα τον πιστευω, γιατι εδω και 3 χρονια οτι μου ειπε εγινε...
Πραγματικά όμως, οι παίκτες ήταν σε κάποιες στιγμές πολύ αργοί στις αντιδράσεις τους...Σα να θέλανε αλλά να μην μπορούυσανε σωματικά...
όχι σα δικαιολογία αλλά τέτοια εντύπωση μου δώσανε...
Δε ξέρω αν φταίει η προετοιμασία ή ότι δε ξέρουμε το Ελλάδα- Ευρώπη- Ελλάδα και τα ταξίδια αλλά είναι εμφανές.
όχι σα δικαιολογία αλλά τέτοια εντύπωση μου δώσανε...
Δε ξέρω αν φταίει η προετοιμασία ή ότι δε ξέρουμε το Ελλάδα- Ευρώπη- Ελλάδα και τα ταξίδια αλλά είναι εμφανές.
- navigator11
sourmenetes έγραψε:Γιατι ρε bono περυσι ειχε αρχη και τελος στις 7 πρωτες αγωνιστικες??Οπου να ναι πηγαινε...Οπως και φετος στα φιλικα..Τουλαχιστον σε 4 ματς δειξανε πως μπορουν να κανουν πραγματα ομορφα,ποδοσφαιρικα..
να κανω κι εγω μια ερωτηση;περσι επαιζες στις 7 πρωτες και παραπανω αγωνιστικες στην πραγματικοτητα χωρις επιθετικο;σου ακυρωσαν ακομα και με κακιστες εμφανισεις 2 γκολ με πανιωνιο και ατρομητο,το ενα πεντακαθαρο,το άλλο αμφισβητησιμο;σε πηγαινε γαμιωντας η διαιτησια ελεω γκαγκατση,που ορθως εξ αρχης ο μπονο κι αλλοι οπως εκ του αποτελεσματος φανηκε,ειχαν δικιο να'ναι αντιθετοι στην παρουσια του;ειχες χιλιους μυριους τραυματισμους,με ευθυνη και του προπονητικου τιμ,να το δεχτω;ειχες περυσι τοσες εναλλακτικες λυσεις οπως φετος;δεν λεω οτι υποχρεωτικα ευθυνεται ο προπονητης,αλλά γενικα τα πραγματα ξεκινησαν φετος πολυ πιο ευοιωνα σε σχεση με περσι!μετα απο 2+ χρονια ομοιογενειας αυτη η ομαδα προβληματιζει οταν,μετα απο καλα δειγματα γραφης,τα ανατρεπει ολα μεσα σε λιγες μερες!κι εχοντας μεσολαβησει κι ενα διαστημα 2 εβδομαδων για τους αγωνες της εθνικης!
- trelopaoki444
teod απο προσωπικη εμπειρια μου λογω ενασχολησης μου με τον ερασιτεχνικο αθλητισμο (μπασκετ), παντα μετα απο την προετοιμασια το σωμα δε σε ακολουθει ΟΤΙ και να κανεις για τουλαχιστο 20-25 μερες. Εγω προσωπικα μετα απο καθε προετοιμασια ηθελα ενα μηνα να ρολαρω. Μετα το μηνα το καταλαβαινες μονος σου. Εβλεπες πραγματικα να πετας χωρις πλακα. Φανταζομαι ακομα περισσοτερο σε επαγγελματικες προετοιμασιες οτι συμβαινει το ιδιο.
Δε θελω να το παιξω ξερολας αλλα δεν αγχωνομαι. Στα ματς με Αγιαξ και Φενερ η προετοιμασια δεν ειχε τελειωσε. Το σωμα ακομα ειχε ρυθμο απο τις βαριες προπονησεις, τωρα που επεσαν οι ρυθμοι το σωμα για να ερθει σε φορμα χρειαζεται χαλαρωση (εννοωντας χαμηλοτερους ρυθμους για να αρχισει να αποδιδει και να βγαζει απο πανω του την επιβαρυνση κρατωντας μονο τα θετικα στοιχεια οπως η εκρηκτικοτητα και η φρεσκαδα)
Δεν ειναι ολα πλαιηστεησον, βαζω ενα παιχτη και παιζει επειδη εχει αυτα τα χαρακτηριστικα. Ασχολουμαστε επιδερμικα με κατι που εχει αναχθει σε επιστημη και κρινουμε λαθος κατα τη γνωμη μου.
Δε θελω να το παιξω ξερολας αλλα δεν αγχωνομαι. Στα ματς με Αγιαξ και Φενερ η προετοιμασια δεν ειχε τελειωσε. Το σωμα ακομα ειχε ρυθμο απο τις βαριες προπονησεις, τωρα που επεσαν οι ρυθμοι το σωμα για να ερθει σε φορμα χρειαζεται χαλαρωση (εννοωντας χαμηλοτερους ρυθμους για να αρχισει να αποδιδει και να βγαζει απο πανω του την επιβαρυνση κρατωντας μονο τα θετικα στοιχεια οπως η εκρηκτικοτητα και η φρεσκαδα)
Δεν ειναι ολα πλαιηστεησον, βαζω ενα παιχτη και παιζει επειδη εχει αυτα τα χαρακτηριστικα. Ασχολουμαστε επιδερμικα με κατι που εχει αναχθει σε επιστημη και κρινουμε λαθος κατα τη γνωμη μου.
Εγώ sourmenentes τα ίδια έλεγα και τότε(ο πλοηγός ξέρει καλύτερα
) και ειδικά σήμερα δεν έχω καμιά όρεξη να ξαναρχίσω την παρελθοντολογία για το πέρυσι.
Δεν θα προσφέρει τίποτε και σε κανένα.
Και ακόμα και αν δεχτώ χάρην της κουβέντας πως ο Σάντος ήταν ο μεγαλύτερος προπονητής που βρέθηκε στον ΠΑΟΚ όμως στην αρχή τα αποτελέσματα ήταν άσχημα και με την στήριξη και την παραμονή του η ομάδα άρχισε να πετάει σε λίγο καιρό,αυτό δε σημαίνει πως το ίδιο θα γίνεται πάντα.
Η στήριξη σε έναν προπονητή σαν λογική ακούγεται πολύ καλή και δείχνει σοβαρή ομάδα με την απαραίτητη προυπόθεση όμως αυτός ο προπονητής να είναι καλός και κατάλληλος......

Δεν θα προσφέρει τίποτε και σε κανένα.
Και ακόμα και αν δεχτώ χάρην της κουβέντας πως ο Σάντος ήταν ο μεγαλύτερος προπονητής που βρέθηκε στον ΠΑΟΚ όμως στην αρχή τα αποτελέσματα ήταν άσχημα και με την στήριξη και την παραμονή του η ομάδα άρχισε να πετάει σε λίγο καιρό,αυτό δε σημαίνει πως το ίδιο θα γίνεται πάντα.
Η στήριξη σε έναν προπονητή σαν λογική ακούγεται πολύ καλή και δείχνει σοβαρή ομάδα με την απαραίτητη προυπόθεση όμως αυτός ο προπονητής να είναι καλός και κατάλληλος......
- navigator11
ειναι πρωϊμο και ριψοκινδυνο να πουμε αν ο δερμιτζακης ειναι καταλληλος!οι εικονες που εχουμε απο την προπονητικη του γραφη ειναι ακομα αναμεικτες και θολες!απλα να μην κολλαμε τοσο πολυ στις καλες εμφανισεις με φενερ σιγουρα και αγιαξ δευτερευοντως (που υπαρχουν ενστασεις για οσα συνεβησαν στην τουμπα και τον τροπο που ετυχαν διαχειρισης απο το δερμι) και να λεμε οτι τωρα τον σταυρωνουν οσοι τον αποθεωναν τον παυλο!δεν ειμαι μεσα σ'αυτους,που τον αποθεωσαν,απλα το λεω επειδη το ειδα να γραφεται συχνα-πυκνα!οπως λεει ο μπονο ομως,τα περιθωρια για τετοιες εμφανισεις σαν τις προσφατες,ιδιως οταν δεν συνοδευονται απο το νικηφορο αποτελεσμα(οποτε και τυχον κακες εμφανισεις μπαινουν στην ακρη λογω αποτελεσματος,οπως συνεβη και επι σαντος αρκετες φορες),ειναι στενα τη στιγμη που ο ζαγορακης δηλωσε οτι ο ΠΑΟΚ παει να παρει την κουπα!εχω την εντυπωση πως ασυναισθητα ο ζαγορακης με τις δηλωσεις του εχει συνταμει ακομα περισσοτερο τα περιθωρια ανοχης απεναντι στον παυλο!με αποτελεσμα να κρινεται σε συναρτηση παντα με τον τεθεντα στοχο ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΑ απ'οτι πιθανως του αξιζει!τονιζω οτι επιθυμω την παραμονη δερμιτζακη μεχρι τελους στον παγκο.
Το πιο ουσιαστικό πράγμα που θα λέγαμε για το παραπάνω, είναι ότι γυρνάμε έναν χρόνο πίσω. Ακριβώς ίδια περίοδο, με έναν αποκλεισμό να μας βαραίνει όλους. Με μια ομάδα να μην μπορεί να ανταλλάξει μια πασα στα 5 μέτρα και με παίκτες σχεδόν σκασμένους.. Είναι ακριβώς τα ίδια πράγματα που βλέπουμε και φέτος, με τη διαφορά ότι πλέον στο μυαλό μας έχουμε και το γεγονός ότι υπάρχει στη μέση και η ευρωπαική πορεία.sourmenetes έγραψε:Μερικα σχολια μετα τον περσινο αγωνα με τον ατρομητο στη αθηνα:
Λιγα απο τα θετικα:
από Platon » Κυρ Σεπ 27, 2009 8:57 pm
Εγω δε θα γκρινιαξω, δε θα πω τιποτε για το ματς...
Εχω γαϊδουρισια υπομονη, ισως ειμαι και φυτο και δε νοιωθω τιποτα, δεν καταλαβαινω τιποτα.
Θα περιμενω εδω...ισως αλλαξει κατι...
από ContrerasPablo » Κυρ Σεπ 27, 2009 8:56 pm
Η ομαδα θελει ενα φρεσκαρισμα,δεν ξερω αν ειναι το προβλημα ο σαντοσ,νομιζω φταιει αλλα οχι αποκλεστικα αυτος και ουτε περισσοτερο
Πολλα απο τα αρνητικα:
από PaokPtolemaidaG4 » Κυρ Σεπ 27, 2009 9:03 pm
Χωρις διαθεση να ισοπεδωσω τα παντα μπορω να ρισκαρω και να πω οτι χαθηκε η χρονια. Αυτος ο Παοκ, και ελπιζω να μην ειναι ετσι, δεν δειχνει να μπορει να διεκδικησει τιποτα απο την οκταδα. Δεν ξερω αν φταινε οι παικτες μονο γιατι δειχνει η ομαδα αδουλευτη εντελως και ειναι εξαιρετικα περιεργο αυτο!
από Lexus » Κυρ Σεπ 27, 2009 10:58 pm
λοιπον σαντος βαρεθηκαμεεεε , ζαγορακη αγανακτησαμεεεεε , παικτες ξενερωσαμεεε.
εγω αρχιζω να πιστευω οτι μας εχουνε φαει τα λεφτα που τους εχουμε δωσει απο τα εισητιριαα τι φανελες . εμεις αγορασαμε και αγοραζουμε που ειναι οι μεταγραφες που θα κοντραρουνε βαζελο γαβρο και αεκ ρε ζαγορακη η μηπως η ομαδα θα στρωσει σε ενα μηνα ? ρε παιδια οι ποιο πολλη αρχιζουνε και πιστευουνε οτι μας κοροιδευουνε εκει στην παε μεσα.μου εχεισ τον ιβιτσ πιον ιβιτσ? πιον ιβιτσ ρε παιδια? αφτος ειναι για τον λεβαδειακο οχι για τον παοκ !εγω προσοπικα αρχιζω και απογοιτευομε παρα μα παρα πολλη ! λοιπον κυριε ζαγορακη εισαι καλοσ χρυσος εχερι μια εμπειρια στο ποδοσφαιρο αλλα δεν βλεπεις οτι δεν παει αλλο αυτη η ιστορια.οταν δεν μπορεισ να μου νικισεις το ατρομητο που ειναι υποψιφια ομαδα για να πεσει στην Β πιον θα νικισετε ρε! ζαγορακη δες τι φτεει σημερα κιολας φτεει ο σαντος διοξτον αυριο φτενε καπιοι πεκτεσ διοχτοθσ ρεεεεεεε πονανε τα μυαλα μασ δεν αντεχουμε αλλοο.
από hasio_john » Δευτ Σεπ 28, 2009 2:22 am
Παιδιά , δεν ξέρω τι είδατε σήμερα αλλά εγώ είδα τα εξής ...
Πρώτα απ' όλα θα ξαναπώ ότι ...το παλτό ο Σάντος ΠΡΕΠΕΙ να φύγει βράδυ μόνος του!
Ο άνθρωπος ΞΕΡΕΙ μπάλα , δεν λέω ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ψυχολογία νικητή και το έχει μεταδώσει σε όλους τους παίχτες!
Μέχρι και στην ίδια την μπάλα έχει μεταδώσει την ήττα και δεν θέλει να μπει με τίποτα ... και αν μπει θα είναι οφσάιντ!
Αυτα και πολλα αλλα..Παρομοια με αυτα που γραφουμε σημερα μου φαινονται...![]()
Πιστεύω στο προπονητικό τιμ και τους γυμναστές κι απλά περιμένω να δω την αντίδραση της ομάδας μετά κι από αυτή τη βδομάδα όπου θεωρώ ότι θα εχουμε πολλα "γυμνάσια" του Δερμι προς τους παίκτες! Ουσιαστική διαφορά δε θα δούμε όμως πριν τη διακοπή για τα ματς της Εθνικής καπου τον Οκτωβρη, όπου και τότε θα αρχίσει να φορμαρίζεται η ομάδα!!
Στην παρούσα φάση, το πιο σημαντικό είναι να μη διαταραχθούν οι ισοροπίες. Να μείνει η συνοχή στην ομάδα και να αρχίσει να ρολάρει το ρόστερ.. Επίσης, θα πρέπει να αποδειχθει ότι φετος ο ΠΑΟΚ έχει πλήρες ρόστερ κι όχι 14-15 παίκτες!
Οι παίκτες περάσαν στους ομίλους με υπερπροσπάθεια και απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε πολύ πλουσιότερες ομάδες(Άγιαξ-Φενέρ) και τους φαίνεται άσχημο να παραμένουν απλήρωτοι.
Kαλές οι δηλώσεις για το ΠΑΟΚτσιδιλίκη των παικτών αλλά δυστυχώς μερικοί ξεχνάμε οτί μιλάμε για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ παίκτες οι οποίοι περιμένουν να πληρωθούν.
Μετά θα ξανάπαίξουν μπαλίτσα.
Ας ελπίσουμε μέχρι τέλη Οκτωβρίου που θα είναι απλήρωτοι να μην ξεφύγουν Γαύρος και Βάζελος.
Οι ευθύνες πρέπει να αναζητηθούν σε αυτόν που δεν τους πλήρωνει εδώ και 3 μήνες και όχι σε Δερμιτζάκη-Μπερέτα-Σάντος κτλ.

Kαλές οι δηλώσεις για το ΠΑΟΚτσιδιλίκη των παικτών αλλά δυστυχώς μερικοί ξεχνάμε οτί μιλάμε για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ παίκτες οι οποίοι περιμένουν να πληρωθούν.

Μετά θα ξανάπαίξουν μπαλίτσα.
Ας ελπίσουμε μέχρι τέλη Οκτωβρίου που θα είναι απλήρωτοι να μην ξεφύγουν Γαύρος και Βάζελος.
Οι ευθύνες πρέπει να αναζητηθούν σε αυτόν που δεν τους πλήρωνει εδώ και 3 μήνες και όχι σε Δερμιτζάκη-Μπερέτα-Σάντος κτλ.

- navigator11
βεβαια δε νομιζω να μην τους πληρωνουν ηθελημενα.και προς τουτο πρεπει οι παιχτες να δειξουν κατανοηση,αν θεωρητικα ειναι ο λογος,που δεν "τραβανε" τελευταια.
Φίλε Navigator, το ηθελημένα ή όχι θεωρώ οτί λίγο απασχολεί την πλειονότητα των παικτών.
Από τότε που μαθεύτηκε το θέμα, και οι παίκτες απαίτησαν εξηγήσεις από την ΠΑΕ από τότε παρουσιάζεται αυτή η ελεύθερη πτώση και η πλήρης αδιαφορία.
Η επιλογές είναι δύο:
1. Καυτηριάζουμε το θέμα και απαιτούμε από την Διοίκηση να διευθετηθει ΑΜΕΣΑ το θέμα της πληρωμής, ωστέ σε παρόμοιες εμφανίσεις να μπορεί να επιπλήξει-επιβληθεί στους παίκτες, και ωστέ οι παίκτες να μην έχουν ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ δικαιολογία για αδιαφορία.
ή
2.Το κρύβουμε κάτω από το χαλάκι το θέμα και κατηγορούμε τον Μπερέτα για την προετοιμασία και τα εκατομύρρια δεινά(
) που έφερε στον ΠΑΟΚ ο Ιταλός και επίσης λιθοβολούμε χωρίς δεύτερη κουβέντα, όποιον τολμάει να μιλάει για αδικαιολόγητα απλήρωτους παίκτες βαφτίζοντας τον προπαγανδιστή, σκουλήκι ή και ολίγον αδερφή.
Δεν υπάρχει 3η επιλογή.
Υ.Γ: Στοιχηματίζω οτί θα επιλέξουμε την κουρτίνα Νο 2.
Από τότε που μαθεύτηκε το θέμα, και οι παίκτες απαίτησαν εξηγήσεις από την ΠΑΕ από τότε παρουσιάζεται αυτή η ελεύθερη πτώση και η πλήρης αδιαφορία.
Η επιλογές είναι δύο:
1. Καυτηριάζουμε το θέμα και απαιτούμε από την Διοίκηση να διευθετηθει ΑΜΕΣΑ το θέμα της πληρωμής, ωστέ σε παρόμοιες εμφανίσεις να μπορεί να επιπλήξει-επιβληθεί στους παίκτες, και ωστέ οι παίκτες να μην έχουν ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ δικαιολογία για αδιαφορία.
ή
2.Το κρύβουμε κάτω από το χαλάκι το θέμα και κατηγορούμε τον Μπερέτα για την προετοιμασία και τα εκατομύρρια δεινά(

Δεν υπάρχει 3η επιλογή.
Υ.Γ: Στοιχηματίζω οτί θα επιλέξουμε την κουρτίνα Νο 2.
Μονο ο Γκαρσια εχει τα αρχ.. να το κανει.gate4mitsos έγραψε:trelopaoki444 έγραψε:Πραγματικα ζω και αναπνεω για τη στιγμη που θα βγει ενας ποδοσφαιριστης μου και θα κραξει τον κοσμο. Να βγει και να πει η Τουμπα ηταν σαν εκκλησια σημερα. Να δω μετα τι θα λεμε. Μονο να κραζουμε εχουμε μαθει σ αυτη την πουστ@χωρα να κοιταμε την καμπουρα του αλλου αλλα για τη δικια μας μην ακουσουμε τιποτα γιατι ο λαος του ΠΑΟΚ και μπλα μπλα μπλα.
Α μην ξεχασω τα συγχαρητηρια στους 40 "φυλακες" του ΠΑΟΚ που εκραξαν τους παιχτες και πεταξαν πετρα στο αμαξι του Σαλπι. Τωρα θα βαλει 49 γκολ και η ομαδα θα ξυπνησει και θα γινει Μπαρτσα
- blackmagic
εκτος τα καθαρα αγωνιστικα ακομα ενα θεμα ειναι παιδια αυτο που εγινε μετα το τελος αυτα τα ρεζιλικια πρεπει να μπει αστυνομια στην 4 ςστε να καθαρισει απο αυτα τα ρεμαλια που την πεφτανε σε οποιον τολμουσε να τους λεει να μην μπουνε μεσα στο γηπεδο...τερμα αυτοι απο τον ΠΑΟΚ και αν δεν μπορεις να το κανεις ζαγορακη αυτο τοτε παραιτησου γιατι εγω δεν θελω το παιδι μου να φευγει απο το γηπεδο τρομαγμενο...
- GREATANASTASIOS
ΞΕΧΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΞΑΝΕ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΛΠΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΕΤΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟΠΙΗΣΕΙ ,ΠΑΟΚ πανω απο ολα.
Tα καραγκιοζιλίκια με οπαδούς έξω από την 1 να βρίζουν την ομάδα πρέπει να μηδενιστούν...Αν στο πρώτο στραβό μαζεύονται καμιά 20-30-50 ξέρω γω και κάνουν μανούρα, τότε είναι γελοίο.
Δηλαδή εμείς οι υπόλοιποι, τουλάχιστον όσοι είμασταν στο γήπεδο, δεν νοιώσαμε ότι κάτι δε πήγε καλά; Δε στεναχωρεθήκαμε; Δε βγαίνει τίποτα από όλα αυτά...
Το θέμα στην 7 ήταν τραγικό...
Και κάποιοι στην 7 βρίζουν τους πάντες χωρίς να ξέρουν τι και πως και ποιοι είναι ή όχι περιφρούρηση αλλά και οι άλλοι που ήταν μέσα (νομίζω πέρα από τους ''STAFF'' είναι και κάποιοι οπαδοί που κάνουν περιφρούρηση) αντέδρασαν υπερβολικά...
Καταλήγω ότι δυστυχώς ο κόσμος παρασύρεται από την ομάδα και όχι η ομάδα από τον κόσμο πλέον...
όταν παίζουμε καλά, καλή κερκίδα και ηρεμία....
όταν όχι, τότε νεύρα, ξύλο και μανούρες...
Δηλαδή εμείς οι υπόλοιποι, τουλάχιστον όσοι είμασταν στο γήπεδο, δεν νοιώσαμε ότι κάτι δε πήγε καλά; Δε στεναχωρεθήκαμε; Δε βγαίνει τίποτα από όλα αυτά...
Το θέμα στην 7 ήταν τραγικό...
Και κάποιοι στην 7 βρίζουν τους πάντες χωρίς να ξέρουν τι και πως και ποιοι είναι ή όχι περιφρούρηση αλλά και οι άλλοι που ήταν μέσα (νομίζω πέρα από τους ''STAFF'' είναι και κάποιοι οπαδοί που κάνουν περιφρούρηση) αντέδρασαν υπερβολικά...
Καταλήγω ότι δυστυχώς ο κόσμος παρασύρεται από την ομάδα και όχι η ομάδα από τον κόσμο πλέον...
όταν παίζουμε καλά, καλή κερκίδα και ηρεμία....
όταν όχι, τότε νεύρα, ξύλο και μανούρες...