navigator11 έγραψε: με καθε σεβασμο που σου εχω,τον οποιο εχεις κερδισει με τα κατα καιρους γραφομενα σου,σοβαρολογεις οτι νομιμοποιουνται οι παιχτες να απεμπολησουν τις ευθυνες που εχουν για το ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ που παρουσιαζουν για 3 συνεχομενα παιχνιδια,επειδη ο κοσμος στις κερκιδες ηταν ... ξενερωτος;σου φανταζει αφυσικο βασει οσων ειδε;εσυ,ο ταδε,ο δεινα,εγω και καθε αλλος που παμε στο γηπεδο ρε αδερφε ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ...
και το σφαλμα ολων μας ειναι οτι δεν εχουμε ακομα κατανοησει οτι ακριβως το αντιθετο ισχυει για τους ποδοσφαιριστες,τους προπονητες κοκ του ΠΑΟΚ!και ακριβως,επειδη τους κανακευουμε στις επιτυχιες περισσοτερο απο οσο πρεπε, καβαλανε καλαμι,οπως μετα τον αποκλεισμο της φενερ!το καταλαβαινει κανεις οτι ... ψηλωσαν αιφνης απο τον εκνευρισμο,τη γκρινια και τους θεατρινισμους,που κανουν καποιοι παιχτες μας στα τελευταια παιχνιδια.τρανταχτο παραδειγμα για μενα ο βιεϊρινια.πραγματικα νοιωθω οτι απο αποψη αγωνιστικης συμπεριφορας εχει μεταλλαχθει απο την τουρκια και μετα.σαλπι μονιμως "φορτωμενος",βιτολο με καθε ευκαιρια "κλαιγεται" και παει λεγοντας ...
το προβλημα ειναι οτι δειχνει,προσωρινα ελπιζω,να εχει χαθει η σοβαροτητα και η νηφαλιοτητα που υπηρχε πριν οχι πολυ καιρο στο παιχνιδι της ομαδας.χθες χαραμισαμε το β ημιχρονο αναλωνομενοι σε πασσουλες και κατοχη ανευ ουσιας.μας στραβωσε το παιχνιδι,οκ,ομως δεν παρουσιασαμε σε κανενα σημειο ιδιως του β ημιχρονου ενα "σχεδιο" να παρουμε το παιχνιδι.φτανουμε σε σημειο για 2ο συνεχομενο παιχνιδι να λεμε οτι ο βολος ισως να αξιζε και κατι παραπανω της ισοπαλιας,οπως το προηγουμενο σαββατο η τριπολη.αυτα ειναι ουσιωδη θεματα προς συζητηση,οχι ο τονος,η οξυτητα και ο συγχρονισμος των τσιριδων του κοσμακη στις κερκιδες ...
Αδερφε ευχαριστω πρωτον για τα καλα σου λογια. Δεν εννοω να πουν οι παιχτες μας τιποτα. Λεω η κερκιδα μας ειναι χαλια, αυτο οχι τωρα εδω και αρκετο καιρο. Αυτο εμενα με ανησυχει περισσοτερο απο τις γκελες που θα γινονται εξαιτιας προβλεπομενου ντεφορμαρισματος. Δειχνει οτι ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ μεταλλασεται σε τρεντυ οπαδο με γυαλακια και φουτερακι στην πλατουλα και με αγχωνει πολυ περισσοτερο απο την κακη ομολογουμενως εικονα της ομαδας. Και ειμαι σιγουρος οτι η εικονα θα αλλαξει μεσα στις επομενες 2 αγωνιστικες. Εδω θα μαστε και θα στο θυμησω αν θες... Οπως και περσι τετοια εποχη. Στον επαγγελματικο αθλητισμο η λεξη φορμαρισμα δεν ειναι μια τυχαια εννοια. Σημαινει οτι η ομαδα ειναι προγραμματισμενη να ανοιξει σε καποια συγκεκριμενη περιοδο. Και συνηθως αυτο γινεται οπως προβλεπεται. Απλα πιστευω οτι ο Δερμι αυτο το ξερει και λογω της απειριας του εχει αγχωθει να μη χασε βαθμους τωρα που ειναι ντεφορμε. Απλα πραγματα.
Οταν λεει ο Ζαγορ παμε για πρωταθλημα τον πιστευω, γιατι εδω και 3 χρονια οτι μου ειπε εγινε...