Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 0-0 Σχόλια & παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 0-0 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

όσο κράξαμε ...κράξαμε.
τέλος το παιχνίδι με την τροπολιτσά που πρέπει και να φτύσουμε αιμα για να την κερδίσουμε σύμφωνα με κάποιον τρόμπα ονόματι σερέτη. φουλ του σπάθα με 2 δαλούκες ρε μαλάκα!

τώρα το λόγο έχει το παιχνίδι με την κλάμπ μπριζ.

άιντε Φορτσα ΠΑΟΚάρα!
angelos4a

Re: Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 0-0 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από angelos4a »

gate4mitsos έγραψε:Κακη η ομαδα χθες αλλα δεν γινεται σε καθε αγωνα να πεταει...

Για τον κοσμο που βρεθηκε χθες στο πεταλο τι να πω...Μουγκα και παλι μουγκα.Και ζηταγανε και παθος απο τους παικτες οταν οι ιδιοι ηταν ετοιμοι να κατσουν στις θεσεις τους και να δουν αραχτοι το ματσακι με σπορακια και 3d γυαλια...Αν ειναι δυνατον να φωναζουμε λευτερια για τα αδερφια μας μονο 50 ατομα,για τα πανηγυρια ομως ολοι πρωτοι...

Δεν ξέρω αν θα συμφωνήσω ή θα διαφωνήσω.Χθες με τον κόσμο φάνηκε ότι πλέον θέλει δουλεια για να σπρώξει ο ΛΑΟΣ την ομάδα σε νίκη σε μια πολύ μέτρια μέρα (όπως χθές).Αλλά αυτό που λες για την Λευτερια στα αδέρφια μας φωνάζαν παραπάνω άτομα...Τώρα το οτι φαινόντουσαν μόνο 50-60 φωνές πως θες να συγχρονιστεί η κερκίδα όταν ο καθένας πέταγε ένα σύνθημα κ έπρεπε οι γύρω του να τον ακολουθήσουν?Ήμουν στο κέντρο κ πραγματικά κάποια στιγμή άκουγα το ίδιο δύνθημα με 2 ενίοτε κ 3 διαφορετικά τέμπο.
Η μούγκα για να νικηθεί κ να παρασύρθει ο άλλος θέλει παλμό κ όχι ξεψυχίσματα.Όταν όλοι προσπαθούν να γίνουν οργανωτές (κ είμαστε πες 1000 άτομα) πως να ακολουθήσουν οι πιο μετριοπαθείς?

Τεσπα το παιχνίδι έγινε δυστυχώς δεν πήραμε το τρίποντο αλλά καλύτερα τώρα άσχημο αποτέλεσμα παρά μετά.τώρα όμως πάει, μόνο Brugge μέχρι τον άλλο αγώνα.

όσο αδερφέ Kolokotroni για τον κύριο που λες εκει φαίνεται το κόμπλεξ του.Είδαμε την ομάδα του πέρσι πως πήρε το νταμπλ κ πως μας προιδεάζουν για φέτος...
Άβαταρ μέλους
LadyMarion

Re: Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 0-0 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από LadyMarion »

Sera4 έγραψε:
novito έγραψε:
Sera4 έγραψε:ο ladymarion πηγε για μπανακι μια μερα......

τι "ο" ρε τανγκαλε?? η σε λεω...
viewtopic.php?f=24&t=1809&p=212697#p212697
:mrgreen:

ο και η μαμιεται η παναχαικη...πες το και ετσι ρε μαστορα... :twisted: :twisted:

υγ πωπω το πρωτο μου μπαν ηταν σε γυναικα???τι τζεντλεμαν... :twisted: :twisted:

Με βάση τους όρους που έχουν θεσπιστεί από αυτό το forum για την εύρυθμη λειτουργία, καλώ τον Sera4 να μου υποδείξει ποιον όρο δεν τήρησα και μου έκανε ban. Ακόμη κι αν θεώρησε ότι δεν τήρησα κάποιον από τους όρους, (που σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο), όφειλε να προβεί σε παρατήρηση ή να ζητήσει διευκρίνιση μέσα στα πλαίσια του διαλόγου που «υποτίθεται» ότι προάγει το forum αυτό. Όταν αφαιρείς το δικαίωμα λόγου από τον άλλο μόνο και μόνο επειδή στράβωσες εσύ για κάτι που έγραψε χωρίς καν να ζητήσεις διευκρίνιση (διότι μπορεί να μην κατάλαβες κάτι καλά), τότε ναι είναι φασιστικό και ναι είναι κατάχρηση εξουσίας.

Δηλαδή τι ήταν αυτό το τόσο εξωπραγματικό που έγραψα και σε έκανε να βγεις από τα ρούχα σου κύριε Sera4; Αν έχεις δουλέψει ποτέ, τότε θα ξέρεις πολύ καλά ότι όταν δεν σε πληρώνουν, ναι κάποια στιγμή δεν κάνεις τη δουλειά σου το ίδιο καλά διότι εξαντλείται η υπομονή σου. Από ότι φαίνεται, η υπομονή των παικτών έχει αρχίσει να εξαντλείται, αν κρίνουμε και από την κουβέντα που είχαν με τον Κωνσταντινίδη και πιστεύω ότι υποσυνείδητα έπαιξε κι αυτό το ρόλο του. Όμως κύριε Sera4, εμένα δεν μου έδωσες τη δυνατότητα να εξηγηθώ γιατί με έστειλες εντελώς φασιστικά για μπανάκι. Κάτι άλλοι που είπαν πάνω κάτω τα ίδια με μένα γιατί δεν τους έκανες ban; Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά;

Κάπου είπες επίσης ότι όποιος δεν έχει στοιχεία περί πληρωμών θα του γίνεται ban. Κι αν είχα στοιχεία; Θα μπορούσα να τα παραθέσω; Όχι βέβαια, γιατί αν θυμάσαι καλά μου στέρησες την ελευθερία του λόγου.

Αλήθεια, σε περιπτώσεις κατάχρησης εξουσίας εκ μέρους των διαχειριστών, έχει θεσπίσει το forum κανόνες, παρατηρήσεις ή ακόμη και τιμωρίες; Ή σε αυτές τις περιπτώσεις το forum κάνει γαργάρα και δεν υπάρχει κανένας έλεγχος και οι χρήστες είμαστε απλώς βορά στις διαθέσεις του κάθε διαχειριστή;

Συμμετέχω πολλά χρόνια σε διάφορα forum και ποτέ κανένας δεν μου έκανε ban, διότι πάντοτε τηρώ τους όρους και δεν προσβάλλω κανέναν. Περιμένω κύριε Sera4 να κάνεις το αυτονόητο δημοσίως. Ξέρεις εσύ τι είναι αντρίκιο να κάνεις στην περίπτωση αυτή.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

8.25 Η διάδοση ψευδών ειδήσεων στο φόρουμ. Ο χρήστης που θα αναφέρει κάποια φήμη που άκουσε ή διάβασε οφείλει να επιβεβαιώνει στους υπόλοιπους ότι το γεγονός είναι απλώς φήμη και δεν προέρχεται από έγκυρες πηγές ή προσωπική πληροφόρηση.

αυτος ηταν ο λογος που σε μπαναρα....αν ηθελα να σου αφαιρεσω το δικαιωμα λογου θα ειχες διαγραφει απο το σαιτ σε μπαναρα 1 μερα για να μπορεσεις να ηρεμησεις και να δεις τα πραγματα πιο ρεαλιστικα...το να μπαινεις μεσα σε ενα φορουμ και να μιλας για παιχτες που καθισαν ουσιαστικα επειδη δεν ηταν πληρωμενοι δεν επιτρεπεται...εδω μεσα ουτε εσπρεσο θα γινουμε ουτε τπτ...ο καθενας ειναι ελευθερος να πει τη γνωμη του ομως μεσα σε ορισμενα πλαισια...δεν μπορει εδω μεσα να γραφονται τετοια πραγματα...σε καλω λοιπον και εγω δημοσια να παραθεσεις τα στοιχεια που τοσο πολυ σου στερησα...και εφοσον γινει αυτο και εγω σου υποσχομαι να προβω στις αναλογες διαδικασιες...εφοσον ομως δε γινει αυτο σε συμβουλευω οταν μπαινεις να γραψεις για την καψουρα σου να σκεφτεσαι πρωτα και μετα να γραφεις...οσο αναφορα τις αποφασεις δεν τις παιρνω μονος μου...φιλικα παντα...αν θες παραπανω αναλυση σε παρακλαω πολυ σε πμ μην το κανουμε μεσημεριανο πανελ εδω μεσα... 8-)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

sera4 δεν υπηρχε κανενας λογος μπαναρισματος και καλο θα ηταν να παραδεχοσουν οτι ενδεχομενως ησουν υπερβολικος πανω στην στενοχωρια του αποτελεσματος παρα να προσπαθεις να το υπερασπιστεις.Δεν υπηρχε καμια διαδοση ψευδης ειδησης.Ειναι δεδομενο οτι ειναι απληρωτοι και οτι το εκαναν θεμα και μαλιστα εντονα, δεν το διεψευσε κανεις, ισα ισα.Τωρα αν καποιος θελει να το εκτιμησει ως αιτια κακης αποδοσης ειναι μια καθαρα προσωπικη εκτιμηση με αρκετη βαση λογικης, που ημαρτον αν για καθε σκεψη (οταν ειναι αρνητικη, γιατι δεν ειδα την ιδια ευαισθησια σε θετικες σκεψεις και εκτιμησεις) θα πρεπει να εχουμε και κρυφη καμερα για αποδεικτικο στοιχειο.Στο ιδιο θεμα αναφερθηκαν και χρηστες οπως ο novito,parasandalos,falegkos,ουτε εκει ειδα την αναλογη ευαισθησια.Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι μεθοδοι μπαναρισματος θα πρεπει να εχουν πολυ πιο σημαντικους λογους.Φιλικα και προς το καλο του forum.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Έφταιγε χόρτο γλιστερό για κακή απόδοση.
Κουτσονικούλη έκανε πατινάζ δε μπόρεσε σκοράρει.
:ugeek:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τζοσουα το γεγονος ειναι οτι οι παιχτες ειναι απληρωτοι καποιους μηνες...επισης το γεγονος ειναι οτι διευθετηθηκε το θεμα...το να βγαινεις μετα απο εναν αγωνα και να λες οτι ουσιαστικα η ομαδα-χωρις να εχεις και στοιχεια- εκατσε επειδη ηταν απληρωτη ειναι παραπληροφορηση και κιτρινισμος...εδω μεσα δεν θα καταληξουμε ουτε μετροπολις ουτε λιμπερο...εμενα σκοπος μου ειναι να προστατεψω τη συζητηση και να κρατηθει ενα επιπεδο αν αρχιζε και πυροδοτουνταν τετοιο κλιμα δεν θα μας εσωζε κανεις μεχρι σημερα εδω θα γραφαμε...το φορουμ ειναι κατι το απροσωπο και καποιες φορες δεν ξερεις τους σκοπους με τους οποιους γραφει κατι καποιος...και δεν ημουν ολη μερα μεσα για να δω τι εγραψε ο φαλεγκος κλπ(αν και με μια προχειρη ματια δεν ειδα κανενα τετοιο ποσταρισμα πιθανον να διαγραφηκαν)...και οπως προειπα τις αποφασεις δεν τις παιρνω μονος μου...μην δινετε συνεχεια εδω μεσα οποιος εχει θεμα πμ...

υγ ζητω συγνωμη παντως που δεν καταλαβα οτι ηταν κυρια... 8-)
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Κατσικονικούλι αμφιβάλλω αν είδε καθόλου τη φάτσα του αντίπαλου τερματά.
υ.γ. είμαι με τη μανδάμ για λόγους αρχής....κάτω η εξουσία 8-)
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Τι θα κάνουμε τώρα; Θα χωριστούμε για το ποιος είχε δίκαιο;

υγ. Είμαι με sera4 :P
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Ο διχασμός πρό των πυλών στο Paokmania :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Εδώ μπερδεύουμε τα φύλα των μελών του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ο διχασμός θα μας ξεφύγει;

Έχει ξανασυμβεί από ότι θυμάμαι... :oops:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ημίθεο Ηρακλή απλήρωτο περισσότερο μαζί μας κορυφή.
Επιχείρημα στερεί αποδείξεων.
Λέιντι πλήρωσε γαμπρό.
Σέρα βοήθησε Λέιντι πλύνει πιάτα 1 μέρα.
Συντονιστές ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ μεγάλοι αλήτες.
:ugeek:
Άβαταρ μέλους
LadyMarion

@ Sera 4

Εγώ στη λογική των pm για το συγκεκριμένο περιστατικό δεν μπαίνω. Το θέμα θεωρείτει λήξαν, τουλάχιστον από εμένα, όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί εμμένω στα όσα έγραψα ανωτέρω και διαφωνώ με αυτά που έγραψες, ως απάντηση στο post μου. Συνεπώς δεν έχει κανένα νόημα να συνεχίζουμε με pm.

Εν πάση περιπτώσει, για όλα υπάρχει πρώτη φορά, κοινώς το έζησα κι αυτό. Πάντως, θα έχω το νου μου λίγο μαζί σας γιατί αρπάζεστε πολύ εύκολα και ξεχνάτε ότι οφείλετε πρώτα απ’όλα να κάνετε παρατήρησεις στους χρήστες , αν νομίζετε ότι δεν τηρούν τους κανόνες.

Υ.Γ. Παρακαλώ τους υπόλοιπους χρήστες να μην ασχοληθούν περαιτέρω με το θέμα διότι δεν επιθυμώ να σπείρω διχόνοιες.
Άβαταρ μέλους
LadyMarion

gash04 έγραψε:Σέρα βοήθησε Λέιντι πλύνει πιάτα 1 μέρα.

Λέιντι έχει πλυντήριο πιάτων για να έχει χρόνο να πηγαίνει γήπεδο. ;)
Άβαταρ μέλους
teod1980

O Μπαστιά πόσο χρρονών είναι;
Μου έκανε εντύπωση και πέρισυ και φέτος στο ότι στο ένας εναντίον ενός δεν τον περνούσαμε. Βέβαια υπήρχε δυνατό παιχνίδι οπότε κάποια χρήση χεριών περνούσε απαρατήρητη αλλά γενικά μου φάνηκε καλός...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνων”