Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

gika έγραψε:
danis έγραψε:GIKA ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.
Να αφήσω τις θεωρίες?? Εσύ λες ότι το σίτε έγινε μπο@ρδέλο... Δεν θα έμπαινα στον κόπο να σου απαντήσω αν δεν θεωρούσα το site αυτό το διαδικτυακό μου σπίτι...

danis έγραψε:ΚΑΙ ΟΣΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ.
Επιμένω να λέω ότι είναι γελοίο να διαδίδεις φήμες ότι υπάρχει διχώνεια στην αντμίν τιμ επειδή ένα μέλος της παραιτήθηκε... Όσο για το μικρός, αν κρίνεις από αυτό τον άλλο, τι να πω? Το μεγεθος δεν έχει σημασία στην ηλικία αλλά στο μυαλό... ;) Και τα σχόλια στα μέχρι στιγμής γεγραμμένα μου, δείχνουν ότι μπορώ να πάρω μέρος σε μία σοβαρή συζητηση με έναν "μεγάλο" , χωρίς να το ξεφτιλίζω το όλο θέμα...
danis έγραψε:ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΧΩΣΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ.(ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΑΡΤΩ)

Χαιρομαι που σέβεσε τη μικρή μου ηλικία... Δηλαδή αν κάποιος μεγαλύτερος σου πήγαινε κοντρα, θα τον έδιωχνες απο το site??? Η απλώς θα του έβριζες ότι ιερό έχει κτλ? Δυστυχώς δεν φαίνεσε και πολύ μεγαλύτερος μου... Και δεν μιλάω για ηλικία..

ΥΓ: Εντελώς φιλικά, θα σε πρότεινα να διαβάσεις τους κανόνες του φόρουμ γιατί απαγορεύεται να γράφεις αποκλειστικά με κεφαλαία.

Gika
Ο γκικα για μια ακομη φορα,εκλεισε στοματα,γκικα φιλε ειλικρινα εισαι τεραστιο μελος στο ειχα πει παλια και ειχες πει οχι μαθητης ειμαι :opaokara: :opaokara: :opaokara: ,σημασια δεν εχει η ηλικια,σημασια εχει η ωριμοτητα..
εισαι ωριμος και σεβεσαι τον κοπο του αδερφου teacher,εκραζεις ωραια τον λογο σου και εισαι μεγαλο παλικαρι..
εγω που τα λεω ειμαι μικροτερος....αλλα καταλαβαινω την σοβαροτητα σου στα ποστ σου οταν θες :opaokara:
συνεχισε ετσι με υπευθυνοτητα να κλεινεις στοματα,χωρις απειλες και αηδιες
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Αν το ανθρώπινο είδος επιβίωσε πάνω στη γη, παρά τις καταστροφές, τις κακουχίες, τους πολέμους και όλα τα άλλα, είναι γιατί έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται στις καταστάσεις και να εξελίσσεται. Να αφήνει πίσω τα κακά και να προσπαθεί. Κάθε τι πάνω στη γη αλλάζει, ανανεώνεται, εξελίσσεται. Το παοκμάνια το ξεκίνησε μια ομάδα παιδιών που λατρεύουν τον ΠΑΟΚ και είναι άξιοι σεβασμού γι' αυτό. Γιατί πέρα από την ενημέρωση, μας έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσουμε πολλά παιδιά απο εδώ μέσα, να γίνουμε φίλοι, να βλέπουμε μαζί ματς, να πηγαίνουμε μαζί στα ματς και εν τέλει μας βοήθησαν να αφήσουμε την ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ μοναξιά που αισθανόμασταν δεκαετίες εμείς που μέναμε εκτός Θεσσαλονίκης. Αυτό δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάμε!

Αλλά...

Η ζωή εξελίσσεται και έχει τις ανάγκες της. Κάποια παιδιά κουράστηκαν, άλλα έχουν πλέον περισσότερες υποχρεώσεις, άλλα εκνευρίστηκαν και αποχώρησαν. Αυτό είναι νόμος στη ζωή. Δεν είναι κάτι...εξωπραγματικό και κάνουμε λάθος όσοι το βλέπουμε έτσι. Εδώ άνθρωποι φτιάχνουν εταιρείες, τις δουλεύουν μια ζωή και κάποτε έρχεται ένας άλλος επιχειρηματίας και την αγοράζει! Για όνομά του Θεού! Απόλυτα φυσιολογικό!

Τα προηγούμενα παιδιά που ήταν admin ήταν εξαιρετικά. Με τα ελαττώματα και τα προτερήματα που έχει κάθε άνθρωπος. Η σημερινή admin είναι επίσης από πολύ καλά παιδιά! Άλλοι έρχονται, άλλοι φεύγουν. Δεν είναι ωραίο αυτοί που φεύγουν να φεύγουν με πίκρα και ούτε είναι ωραίο εμείς να τους τα χώνουμε εκ του ασφαλούς πλέον. Με όλους εδώ μέσα μας συνδέσει όχι απλά ένας σύλλογος, αλλά μια ΙΔΕΑ! Ο ΠΑΟΚ! Κι αυτό πρέπει να αρκεί για να είμαστε όλοι αγαπημένοι μεταξύ μας. Κολλητοί δεν μπορούμε να είμαστε όλοι, τι να κάνουμε. Αλλά δεν είναι ωραίο να βγάζουμε στη φόρα προσωπικές αντιπαραθέσεις που από κοντά θα λυνόντουσαν εύκολα με ένα ποτήρι κρασί! Τα γραπτά μένουν και πονάνε! Μην το ξεχνάτε αυτό!

Το Παοκμάνια κατά τη γνώμη μου άλλαξε. Η νέα εποχή προσωπικά μου αρέσει περισσότερο. Αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Εκείνο που έχει σημασία είναι να είμαστε όλοι αγαπημένοι και να έχουμε τα μούτρα όταν δούμε κάποιον στο δρόμο να του πούμε έστω ένα γεια, να τον ρωτήσουμε πως τα πάει και να πιούμε και κανένα κρασάκι. Ή όταν βρεθούμε σε ένα γήπεδο να πούμε καμιά μαλακία και όχι να κάνουμε ότι δεν τον είδαμε!

Για τις διαφορετικές απόψεις θα έλεγα ότι είναι θεμιτές και επιβεβλημένες! Μόνο τα πρόβατα πάνε όλα μαζί. Οπότε το κακό δεν είναι οτι διαφωνούμε, αλλά ο τρόπος με τον οποίο εκφράζουμε αυτή τη διαφωνία μας. Και εδώ πάσχουμε. Το αν μας άρεσε ένας τίτλος ή όχι δεν είναι θέμα αποχώρησης. Πιστεύω ότι ίσως να είναι η αφορμή, αλλά όχι η αιτία. Απο εκεί και πέρα προτείνω κάθε άρθρο να υπογράφεται όχι από την admin team, αλλά από τον άνθρωπο που το έγραψε. Και να εκφράζει αυτόν και μόνο αυτόν,. Ετσι θα είχαν λυθεί πολλά προβλήματα!

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι κακό στη ζωή σου να θέλεις να επιβάλλεις την άποψή σου, θεωρώντας ότι είσαι ο επικεφαλής, ο διευθυντής, ο πρόεδρος. Καλές οι ηγετικές φιλοδοξίες, αλλά δεν πρέπει να ποδοπατούν κάποιες βασικές αξίες όπως είναι ο σεβασμός στην αντίθετη άποψη και ο σεβασμός στον συνάνθρωπο. Προϊστάμενοι και υφιστάμενοι δεν υπάρχουν εδώ μέσα. Ή τουλάχιστον δεν υπάρχουν με την έννοια που κάποιοι ήθελαν να υπάρχουν.
Τέλος, καλό θα είναι στη ζωή μας να είμαστε αυτόφωτοι και αυτόνομοι. Ειδικά αν σαν άνθρωποι έχουμε πολλά πλεονεκτήματα και αρετές, είναι κρίμα να τις θέτουμε στην υπηρεσία άλλων ανθρώπων ανορθόδοξα.

Στο τέλος- τέλος βρε παιδιά μιλάμε για ένα απλό φόρουμ, που η ύπαρξή του θέλει να μας δώσει χαρά και όχι στεναχώρια. Αν είναι να στεναχωριόμαστε και με αυτό, τότε τι να πω. Έχουμε τόσα έξω απο εδώ να μας στεναχωρούν, να έχουμε και το παοκμάνια; Δεν αξίζει...

Το παοκμάνια είμαστε εμείς. Χωρίς τον κόσμο του δεν θα υπήρχε. Μόνο που πρέπει όλοι μας να σεβόμαστε το σπίτι που μας φιλοξενεί και όχι να ασχημονούμε σε αυτό.

Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ! ΤΟ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ!

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δημήτρη, respect!

Και στο κάτω- κάτω, λένε, ότι υπάρχουν δύο ειδών προβλήματα. Αυτά που λύνονται και αυτά που δεν αξίζει να ασχολούμαστε!

Αν δεν μπορείτε να βρείτε λύση στο πρόβλημα σας, βρείτε άλλο πρόβλημα!!
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

Το παοκμανια ειναι το τριτο μου σπιτι,μετα και τον ΝΑΟ...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

gika έγραψε: υπάρχουν δύο ειδών προβλήματα. Αυτά που λύνονται και αυτά που δεν αξίζει να ασχολούμαστε!
Πολύ σωστά!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Αν κάποιος έχει κάποιο θέμα με κάποιον-ους ας το λύσει προσωπικά μαζί τους και όχι στο τόπικ...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Παιδια...λοιπον καλο θα ηταν να σταματησει εδω αυτη η ανουσια συζητηση. Ηταν ενα θεμα μεταξυ των admins και κακως εγινε το ολο σκηνικο δημοσια. Μη το συνεχιζουμε και μη λεμε πραγματα που στην τελικη κουραζουν και δεν μας ενδιαφερουν. Οποιος εχει προβλημα με καποιον αλλον, υπαρχουν και τα pm's.
Άβαταρ μέλους
Less

Δημοσίευση από Less »

Πολύ σωστά : οι προσωπικές διαμάχες δεν πρέπει να μας απασχολούν. Το θέμα όμως ξεκίνησε από μια καταγγελία ενός μέλους της admin του Yiankos για λογοκρισία στο σχόλιό του που έκανε κριτική σε κεντρικό άρθρο γύρω από την απόδοση του ΠΑΟΚ στο μάτς με τον Πανιώνιο. Δόθηκε εξήγηση από τον VAGGT και στην συνέχεια και από το μέλος που έσβησε το σχόλιο. Όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν με προσωπικές διαφορές αλλά με ζητήματα διαφοράς αποψεων γύρω από την στάση που κρατάει η admin . Αυτό προσωπικά με ενδιαφέρει . Ειδικά όταν τον τελευταίο καιρό φαίνεται να αποχωρούν μέλη αθόρυβα , και δικαιολογημένα μπορεί να υποθέσει κάποιος οτι δεν είναι τα ‘’προσωπικά’’ το πρόβλημα.
Ενθουσιάστηκα με το paokmania για την πολυφωνία του, την ζωντάνια , το νεύρο και κυρίως για την αντοχή του στην συνύπαρξη. Για αυτό και ο προβληματισμός μου .
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Τα τελευταια off topic σχολια σβηστηκαν. Τους κανονες λειτουργιας του φορουμ τους γνωριζετε ηδη, δε χρειαζεται να σας τους αναφερω!!!
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Στο άρθρο για τον αγώνα Ατρόμητος-ΠΑΟΚ έχετε τίτλο στο κεντρικό άρθρο ότι δε φταίει η διαιτησία. Αν διαβάζουμε τέτοια σε ένα δικό μας site, τι θα έπρεπε να διαβάζουμε στους fentagin ρε παιδιά? :o :o :evil:

Είπαμε να είμαστε αντικειμενικοί (όσο μπορούμε γιατί είναι οπαδικό site) αλλά αν πιστεύετε ότι η διαιτησία δεν έπαιξε καθοριστικό ρόλο ΚΑΙ πάλι, οκ τι να πω τότε.

Είναι φανερό ότι γράφτηκε με γνώμονα ότι δε πρέπει να σκεπάσουμε την άθλια εμφάνιση αλλά δεν είναι σκεπτικό αυτό. Αν δε διαμαρτυρηθούμε εμείς οι ίδιοι, ποιον να περιμένουμε να το κάνει δηλαδή? Τον Βαρούχα?

Η πλειοψηφία του αθλητικού τύπου και δημοσιοκάφρων επισημαίνει ότι το γκολ δεν είναι off-side και εμείς λέμε για την άσχημη εμφάνιση. Δηλαδή τι πρέπει να γίνει για να γράψετε ότι αδικηθήκαμε? Να έχουμε σκηνές Κύρκου?

Καλοπροαίρετα και ΠΑΟΚτσήδικα.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Στην προκειμένη περίπτωση, νομίζω ότι ταιριάζουν δύο παροιμιες- εκφράσεις του λαού..

1ον) περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και
2ον) μεταξύ του μισογεμάτου και του μισοάδειου ποτηριού, οι αντμίν, κατά την προσωπική μου άποψη και το τονίζω αυτό, επέλεξαν το δεύτερο..
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Και καλά έκαναν κατά τη γνώμη μου Λευτέρη....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν ξέρω αν κάνανε καλά ή όχι...

2 παράγοντες επιρρέασαν το αποτέλεσμα...

Πρώτον δεν παίξαμε καλά.. Δεν λέει κανείς το αντίθετο... Παίξαμε ίσα ίσα να πάρουμε το 1-0 και ότι άλλο προκύψει... Σαφώς και δεν είμαστε ευχαριστημένοι...

Δεύτερον όμως, το 1-0 το πήραμε και μας το στερούν άδικα, για δεύτερη φορά την ίδια βδομάδα...

Εμένα με νοιάζουν και τα 2... Και σίγουρα θέλω πιο καλό ποδοσφαιρο... Αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο το σφάξιμο απο τη διαιτησία... Ελεος! Επρεπε να είχαμε 4 βαθμούς παραπάνω απο ότι τώρα!!! Και ας μην παίζαμε καλά... Σαφώς πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας, αλλά ακόμα και το 1-0 το δικαιούμαστε!!!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Γιάννη αν η ομάδα έπαιζε όπως ΜΠΟΡΕΙ το ακυρωθέν γκολ δεν θα το συζητούσαμε καν τώρα. Γιατί θα είχαμε βάλει άλλα δύο, θα παίρναμε τους βαθμούς και γειά σας! Αλλά μέσα στη μετριότητα, τα διαιτητικά λάθη φαίνονται περισσότερο. Καλύτερα για μένα να κοιτάζουμε τους εαυτούς μας και να λέμε "ναι, δεν παίξαμε μπάλα", παρά να τα βάζουμε με τη διαιτησία και να μην κοιτάμε τα προβλήματά μας.
Αν το γκολ δεν ακυρώνονταν, τώρα πόσοι από εμάς θα μιλούσαν για μέτρια εικόνα της ομάδας; θα το κάναμε γαργάρα με αποτέλεσμα η επόμενη γκέλα να ήταν και πάλι δεδομένη...

Το ξαναλέω, πιο πολύ με νοιάζει εμείς πως θα φτιάξουμε ΟΜΑΔΑ, παρά το αν μας αδικεί ή όχι η διαιτησία. Στο τέλος-τέλος, όσο πιο δυνατός είσαι σαν ομάδα, τόσο λιγότερο σε επηρεάζει η διαιτησία.

Σαφώς και η διαιτησία μας έχει επηρεάσει αρνητικά φέτος, αλλά δεν ωφελεί να μένουμε μόνο εκεί.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Διαφωνώ Ντίμη. Από την αρχή της χρονιάς αυτό που παίζουμε δεν είναι ποδόσφαιρο. Είναι δυνατόν να αρχίζαμε τις χαρές και τα πανηγύρια αν μετρούσε το γκολ?

Μιλάτε πολλοί για την περσινή ομάδα ότι δε προσέφερε θέαμα αλλά είχε ουσία γιαυτό δε γκρινιάζαμε. Πέρυσι όμως παίζαμε και λίγη μπάλα, έστω μια έξυπνη πάσα ρε αδερφέ. Υπήρχαν στιγμές που έλεγες ότι αυτή η ομάδα μπορεί το κάτι παραπάνω. Άρχιζε να αποκτάει πνεύμα νικιτή. Φέτος όλα είναι σκατά, είμαστε χειρότεροι και από πρόπερσι.

Οπότε δε μπορώ να δεχτώ ότι "έλα μωρέ και που μας γ@μησαν δε πειράζει. Αφού δε παίζουμε μπάλα".
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”