Platon έγραψε:Ειναι δυσκολες στιγμες αυτες που ζουμε παιδια...
Τι να πει κανεις??? Ειναι καποιες φορες που τα λογια περιττευουν, αλλα αυτο δε σου δινει πισω αυτα που στερηθηκες, αυτα που εχασες...
Ας χαρουν λοιπον αυτοι που νοιωθουν ικανοποιημενοι... Εμεις θα αναζητησουμε παρηγορια στο μεγαλο αγωνα που καναμε στο γηπεδο επι 120 λεπτα... Συγχαρητηρια στα παιδια, για μενα ειναι οι ηθικοι νικητες οσο κι αν αυτο δε λεει τιποτε... Εμενα μου λεει πολλα!!!
Εν ολιγοις πεσαμε αξιοπρεπως και κανενας δε μπορει να το αμφισβητισει...
Παμε την Κυριακη να παρουμε το αιμα μας πισω... Καθαρα και χωρις επισοδεια... Οσο κι αν το δικιο μας πνιγει...
Για παντα ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DimisK έγραψε:Είμαι υπερήφανος που για να με κερδίσουν έπρεπε να με αφήσουν με 9 παίκτες.
Είμαι υπερήφανος που έκανα ένα ολόκληρο γήπεδο καρδιακούς.
Είμαι υπερήφανος που έστω με 9 παίκτες έδωσα και την ψυχή μου για μια πρόκριση που ήταν προαποφασισμένο να δοθεί στην πλέον γελοία ομάδα του πλανήτη.
Είμαι υπερήφανος που ξεβράκωσα τον διορισμένο "πρωταθλητή" μπροστά σε όλη την φίλαθλη Ελλάδα. Να ποιός είναι ο Ολυμπιακός κύριοι...
Είμαι υπερήφανος που είμαι πιστός στην γεννεσιουργό μου αιτία: Ήθος, αξιοπρέπεια, πάθος, πόλεμος μέχρι τέλος.
Είμαι υπερήφανος που διέλυσα απόψε κάθε αμφιβολία ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο νοσεί και θα συνεχίσει να νοσεί όσο υπάρχει το καρκίνωμα που λέγεται θρήνος.
Είμαι υπερήφανος που ένα "τέτοιο" κύπελλο δεν θα το κατακτήσω. Δώστε το στο γαύρο και μετά περάστε από το γραφείο του Κόκκαλη να πληρωθείτε καραγκιόζηδες...
ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ!
ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΟΣ!!!
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΪΤΕ, ΑΪΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!
yiannisPAOKitalia έγραψε:ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ, δε με νιάζει που έχασες, δε με νιάζει που δεν προκρίθηκες, δε με νιάζει που δε θα πάμε τελικό, δε με νιάζει τι θα γράψουνε οι κ@λοφυλλάδες τους...
ΔΕ ΜΕ ΝΙΑΖΕΙ ΡΕ Κ@ΛΟΓΑΥΡΟΙ!!! Δε με νοιάζει ρε νιαμου, λαμόγια, χαμουτζήδες..Δε με νιάζει ρε κοράκια γιατί με αφήσατε με 9 παίκτες, γιατί για άλλη μια φορά δείξατε πόσο πολύ με τρέμετε εκεί στο χαμουτζοχανείο σας...Δείξατε πόσο μάγκες είστε, δείξατε πόσο άξιοι είστε..αλλά δεν ασχολούμαι άλλο με σας, θα ασχοληθεί η ομάδα με σας την Κυριακή. Αλλά να ξέρετε ότι εσείς το φτιάξατε το κλίμα που θα αντιμετωπίσετε, απλά μας πορώσατε κι άλλο. ΠΑΟΚ μου, τα χιλιόμετρα είναι πολλά και δεν προλαβαίνω να έρθω στο αεροδρόμιο, για να σου πω ένα πράγμα μόνο, Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
Σ'ευχαριστώ γιατί δεν είσαι σάπιος..
Σ'ευχαριστώ γιατί τους κοίταξες στα μάτια..
Σ'ευχαριστώ γιατί ακόμα κι όταν έμεινες με 9 παίκτες, δεν τα παράτησες..
Το ξέρω, είναι δύσκολο να παίζεις 13 εναντίων 9..άλλωστε την τελευταία φορά που σε αντιμετωπίσανε ισότημα,
η ιστορία έγραψε 6-1..Όπως και σήμερα η ιστορία έγραψε 13 εναντίον 9, 120 λεπτά παιχνιδιού, 2-0 στην παράταση.
Ότι κι αν λένε, δε μ'ενδιαφέρει...
Υ.Γ.: Αγαπητό κοράκι, να χαίρεσαι τα λεφτά που τσέπωσες από τον θείο, καλοφάγωτα, πραγματικά στο εύχομαι με όλη μου την ψυχή..
Αλλά ρε ΛΑΜΟΓΙΟ, υπάρχει αυτό που άλλοι το λένε Θεό, άλλοι το λένε Θεία Δίκη..Να σε ....................................................
ΑΘΗΝΑ Γ@ΜΗΜΕΝΗ, Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ....ΛΑΜΟΓΙΑ
Ρίξτε τα κάγγελα στην Τούμπα τώρα..
ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τα αδέλφια τα είπαν όλα ...
Να δώσω και εγώ συγχαρητήρια στους παίκτες μας ...
Τελικά ίσως να είναι καλύτερα έτσι ...
Τελικά ίσως να μην θέλω ΤΕΤΟΙΟ (σάπιο) ΚΥΠΕΛΛΟ ... ας το πάρουν αυτοί που είναι σάπιοι ... γιατί ο ΠΑΟΚ μας δεν είναι ...
Τελικά το μόνο που αξίζει είναι ότι ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!