Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Εγώ λέω ότι και αριστερό μπακ θα πάρουμε, ενώ αν δεν πάρουμε θα προτιμούσα για αριστερό μπακ τον Σβούρα...! Επίσης θεωρώ ότι ο Γεωργίου με την παρουσία του, θα διεκδικίσει επάξια την θέση του αριστερού χαφ/εξτρέμ από τον Vieirinha απ' ότι βλέπω, δεν λέω ότι θα του την πάρει, απλά θα ηπάρχει ανταγωνισμός...! Τέλως να πω ότι ο Sznauczner δεν αρμόζει σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ για να παίζει βασικός, γιατί βλέπω κάποιους από εσάς να τον έχετε στις ενδεκάδες σας βασικό...!!! Ο Sznauczner θα είναι ο... φετινός Χαραλάμπους, κάτι ανάλογο...! Κατά τα άλλα έχουμε ρόστερ που με καλή δουλιά του προπονητή βγένει με πολύ ευκολία UEFA! Όσο για τον Μελίσση, δεν θα πρέπει να ανησηχούμε, γιατί προοριζόταν για αλλαγή και εγώ αυτόν τον παίκτη δεν τον είχα για πολλά πράγματα έως φέτος τουλάχιστον...!
Πλακα κανεις???Εαν εξαιρεσουμε την περυσινη χρονια που ταλαιπωρηθηκε απο τραυματισμους ο πολωνος ειναι απο τους πιο σταθερους μπακ του πρωταθληματος τα τελευταια χρονια. Παντως εαν και δεν εχω προβλημα με τον Χαλκια δεν νομιζω οτι θαβγαλει βασικος την χρονια.Και στα αριστερα δεν πιστευω οτι θα ξεκινησει ο Δαρλας.Απο Νοεμβριο και βλεπουμε
Ε οκ, ήπαμε...! Όχι και να μην βγάλει την χρονιά ως βασικός ο Χαλκιάς ρε φιλε...! Ποιόν θα προτιμούσες από τον βασικό τερματοφίλακα της εθνικής Ελλάδως για βασικό τερματοφίλακα της ομάδας σου...? Έχεις κανέναν καλύτερο?