11άδα ΠΑΟΚ 2008-2009

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Κλειδωμένο
DAMANAKIS

Δημοσίευση από DAMANAKIS »

Gerard04 έγραψε:____________________ΧΑΛΚΙΑΣ_____________________

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ____MARCOS____CONTRERAS_____ΔΑΡΛΑΣ

_____________VERON______PABLO GARCIA___________

____________________IVIC_________________________

CONCEICAO_____________________________VIEIRIHNA

__________________MUSLIMOVIC____________________

ΤΕΛΟΣ

υπαρχει ενα ερωτηματικο στη θεση του κεντρικου αμυντικου!λενε για καλο παιχτη ,διεθνη!κατα τα αλλα συμφωνω!
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

___________________________χαλκιας____________________________

αραμπατζης_______κοντρερας________μεταγραφη(μαρκος)______δαρλας

__________________βερον____________παμπλο γκαρσια_____________

________κονσεϊσαο____________ιβιτς_____________βιείρινια__________

________________________μουσλιμοβιτς__________________________
vryzas4.

Δημοσίευση από vryzas4. »

Εγώ λέω ότι και αριστερό μπακ θα πάρουμε, ενώ αν δεν πάρουμε θα προτιμούσα για αριστερό μπακ τον Σβούρα...! Επίσης θεωρώ ότι ο Γεωργίου με την παρουσία του, θα διεκδικίσει επάξια την θέση του αριστερού χαφ/εξτρέμ από τον Vieirinha απ' ότι βλέπω, δεν λέω ότι θα του την πάρει, απλά θα ηπάρχει ανταγωνισμός...! Τέλως να πω ότι ο Sznauczner δεν αρμόζει σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ για να παίζει βασικός, γιατί βλέπω κάποιους από εσάς να τον έχετε στις ενδεκάδες σας βασικό...!!! Ο Sznauczner θα είναι ο... φετινός Χαραλάμπους, κάτι ανάλογο...! Κατά τα άλλα έχουμε ρόστερ που με καλή δουλιά του προπονητή βγένει με πολύ ευκολία UEFA! Όσο για τον Μελίσση, δεν θα πρέπει να ανησηχούμε, γιατί προοριζόταν για αλλαγή και εγώ αυτόν τον παίκτη δεν τον είχα για πολλά πράγματα έως φέτος τουλάχιστον...!
ΜπαντΜποι

Δημοσίευση από ΜπαντΜποι »

Πλακα κανεις???Εαν εξαιρεσουμε την περυσινη χρονια που ταλαιπωρηθηκε απο τραυματισμους ο πολωνος ειναι απο τους πιο σταθερους μπακ του πρωταθληματος τα τελευταια χρονια. Παντως εαν και δεν εχω προβλημα με τον Χαλκια δεν νομιζω οτι θαβγαλει βασικος την χρονια.Και στα αριστερα δεν πιστευω οτι θα ξεκινησει ο Δαρλας.Απο Νοεμβριο και βλεπουμε
vryzas4.

Δημοσίευση από vryzas4. »

Ε οκ, ήπαμε...! Όχι και να μην βγάλει την χρονιά ως βασικός ο Χαλκιάς ρε φιλε...! Ποιόν θα προτιμούσες από τον βασικό τερματοφίλακα της εθνικής Ελλάδως για βασικό τερματοφίλακα της ομάδας σου...? Έχεις κανέναν καλύτερο?
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

Παιδια αυτη θα ειναι η ομαδα. Το πολυ ενας ακομα να ερθει.

:twisted:
Άβαταρ μέλους
purs

Δημοσίευση από purs »

παιδια μου αρεσουν ολοι παρα πολοι αλλα ρε παιδι μου ο χαλκιας μορε δεν κανει καλεσ εξοδους και φωβαμε το γκολ. :D :D :) :shock: :? :x :?: :!:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”