ΠΑΟΚ 4-0 Σάμροκ Ρόβερς / MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ 4-0 Σάμροκ Ρόβερς / MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Πολυ καλη η ομαδα. Τσαλωφ απίστευτος. Στο καλο κρητικαρε μου. Ελπιζω να σε ξαναδουμε με το δικεφαλο.
-
Μετα το ΟΕ ΟΕΟΕ ΟΕΟΕ ΟΕΟΕ ΠΑΟΚ, το κλεινουμε...Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πω πέθανε από το κριντζ με την ατάκα του ρεπόρτερ ο Lucescu...
Ψήφισα Ντέλια γιατί ήταν απόλαυση αλλά άξιζε κι ο Οζντόεφ την ψήφο, ήταν παντού στο κέντρο
- Μπαρκαρούτσος
Θέλω να ακούω τις δηλώσεις του προπονητή, έχουν πάντα ενδιαφέρον!alexgarcia6 έγραψε:Μετα το ΟΕ ΟΕΟΕ ΟΕΟΕ ΟΕΟΕ ΠΑΟΚ, το κλεινουμε...Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πω πέθανε από το κριντζ με την ατάκα του ρεπόρτερ ο Lucescu...
Επίσης να πούμε ότι ο Οζντοεφ φαίνεται λες και είναι άλλος παίκτης φέτος.
Για τον Οττο δεν αποτελεί ουδεμία έκπληξη, θεωρούσα δεδομένο ότι θα δούμε τον κανονικό φέτος μετά από προετοιμασία.
Δεξί μπακ έχουμε και είναι υψηλού επιπέδου, mark my words.
Για τον Οττο δεν αποτελεί ουδεμία έκπληξη, θεωρούσα δεδομένο ότι θα δούμε τον κανονικό φέτος μετά από προετοιμασία.
Δεξί μπακ έχουμε και είναι υψηλού επιπέδου, mark my words.
Μακάρι ο Κουλιεράκης να γίνει νέος Βιερίνια, να γυρίσει πίσω σε ακόμη παραγωγική ηλικία να τον ξαναχαρούμε.
Συντοπίτης μου όπως κάποτε και ο Γιάννης Δαμανάκης, είμαι περήφανος διπλά και για τους δυο.
Κωνσταντέλιας μάγος σ’ευχαριστούμε Ιβάν που τον κράτησες.
Τάισον 100% ΠΑΟΚτζήδικο αίμα.
Όζντοεφ καλός.
Τσάλοφ άτυχος και με τρακ ατο πέναλτι αλλά φοράκλα που κάνει μπαμ.
Συντοπίτης μου όπως κάποτε και ο Γιάννης Δαμανάκης, είμαι περήφανος διπλά και για τους δυο.
Κωνσταντέλιας μάγος σ’ευχαριστούμε Ιβάν που τον κράτησες.
Τάισον 100% ΠΑΟΚτζήδικο αίμα.
Όζντοεφ καλός.
Τσάλοφ άτυχος και με τρακ ατο πέναλτι αλλά φοράκλα που κάνει μπαμ.
Την περίπτωση να μην είναι ρατσιστής αλλά απλά μ@λ@κ@ς την έχετε σκεφτεί;constantinooo έγραψε:Για να δούμε πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να σταματήσει αυτή η εξευτελιστική εικόνα...Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πάλι ο σκατορατσιστής στο ιερό χορτάρι της Τούμπας που έχτισαν πρόσφυγες.
ΧΦΤΘΟΥ!
Με το πέναλτι τι έγινε; Το έδωσε ο Κουλιερακης στον Ρώσο;
-
Και γιατι να μη τις διαβασεις μετα σε κανα πορτοκαλι σαιτ σε ελευθερη μεταφραση ραζβανοαγγλικων απο την κ.Ελενη;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Θέλω να ακούω τις δηλώσεις του προπονητή, έχουν πάντα ενδιαφέρον!alexgarcia6 έγραψε:Μετα το ΟΕ ΟΕΟΕ ΟΕΟΕ ΟΕΟΕ ΠΑΟΚ, το κλεινουμε...Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πω πέθανε από το κριντζ με την ατάκα του ρεπόρτερ ο Lucescu...
-
οζντοεφ - ντελιας - ταισον - οττο - ζιφκο καλοί
και απο τις αλλαγές ο ντεσπότοφ (1 κερδισμενο πεναλτι - παρ ολιγον ασιστ στην κεφαλια του τσαλωφ ....4ο γκολ)
και απο τις αλλαγές ο ντεσπότοφ (1 κερδισμενο πεναλτι - παρ ολιγον ασιστ στην κεφαλια του τσαλωφ ....4ο γκολ)
- loukas karadimos
Στο καλό Κώτσο και σε ευχαριστούμε για όλα!
Το σκορ το ζήτησα και η ομάδα το έδωσε γαμω το κοράκι μου μέσα που ήρθε να προστατεύσει αυτό έκτρωμα
Δεν μπορω να περιμένω την κλήρωση και να πργανωσω κάνα ταξίδι
Η ομάδα τη δουλειά της , εμείς τη δικιά μας!
Το σκορ το ζήτησα και η ομάδα το έδωσε γαμω το κοράκι μου μέσα που ήρθε να προστατεύσει αυτό έκτρωμα
Δεν μπορω να περιμένω την κλήρωση και να πργανωσω κάνα ταξίδι
Η ομάδα τη δουλειά της , εμείς τη δικιά μας!
Απ ο,τι καταλαβα ο παγκος εδωσε εντολη στον Τσαλοβ να το εκτελεσει, αν και ο Κουλιε κατοπιν προτροπης καποιων συμπαιχτων του επιχειρησε να το εκτελσει αυτος. Θα μας πει περισσότερα λογικα ο ΛουτσοςPatron έγραψε:Με το πέναλτι τι έγινε; Το έδωσε ο Κουλιερακης στον Ρώσο;
Εύκολη νίκη, πάμε παρακάτω
Δεξί Μπακ έχουμε, θέλω έναν Έλληνα στην θέση του Σαστρε (Κατσέρη, Λιαβα)
Τσαλωφ σε 2 παιχνίδια έχει κάνει όσες τελικές στην εστια έκανε πέρυσι ο Σαματα
Δεξί Μπακ έχουμε, θέλω έναν Έλληνα στην θέση του Σαστρε (Κατσέρη, Λιαβα)
Τσαλωφ σε 2 παιχνίδια έχει κάνει όσες τελικές στην εστια έκανε πέρυσι ο Σαματα
+41926Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πάλι ο σκατορατσιστής στο ιερό χορτάρι της Τούμπας που έχτισαν πρόσφυγες.
ΧΦΤΘΟΥ!