PAOK - Dinamo Zagreb 14/3-19:45,CosmotesportsHd
- navigator11
Re: PAOK - Dinamo Zagreb 14/3-19:45,CosmotesportsHd
Βαρύ το κλίμα σίγουρα, κακή ψυχολογία όλου του οργανισμού αλλά στο σημείο αυτό δεν υπάρχει περιθώριο ούτε για μεμψιμοιρία ούτε για φοβικότητα. Όλοι μας έχουμε ανάγκη από μια πολύ μεγάλη νίκη για να έρθει μια κάποια ισορροπία στην ομάδα και τον περίγυρο αυτής. Η ομάδα δείχνει πρώτιστα πνευματικά σε άσχημη κατάσταση. Ανήμπορη να κάνει καν τα πιο λογικά, όχι τίποτα απρόβλεπτα ή φαντεζί. Την Πέμπτη όμως οφείλουμε να τα κάνουμε όλα, και τα λογικά και τα απρόσμενα μαζί για να έχουμε τύχη. Αλλαγή σε πρόσωπα θα είναι; Αλλαγή σε τακτική θα είναι; Αλλαγή σε σχηματισμό θα είναι; Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι, πρέπει πάντως κάτι να αλλάξει. Δυστυχώς, ό,τι κι αν λέγεται ή γράφεται για την μεσοεπιθετική δυσλειτουργία, η γνώμη μου είναι ότι το τεράστιο πλήγμα το έχει πάθει η ομάδα στο κέντρο της άμυνας. Ακόμα και ο όχι βγάζω και τίποτα μάτια φέτος Μιχαηλίδης φαντάζει στο συγκεκριμένο κομμάτι της σεζόν τεράστια απώλεια. Το ίδιο και ο Εκονγκ. Κουλιεράκης και Κεντζιόρα δε γίνεται να βγάλουν σερί τόσα συνεχόμενα παιχνίδια. Ο Νορβηγός είναι αυτός που είναι, δεν είναι για πολλά πολλά. Κι από εκεί και μετά το απόλυτο χάος. Ακολουθεί ένα διβδόμαδο που θα υπάρξει για τους πιο πολλούς μας παίχτες μια κάποια αποφόρτιση. Ας δώσουν όλοι και την ψυχή τους εν όψει Πέμπτης και κάτι καλό θα έρθει. Πρόκριση against all odds.
Ξερεις απο ποτε εχει να γινει sold out στην Τούμπα?nikvasil έγραψε:Λογικά θα βρεις.
Νομίζω δεν κάναμε sold out φέτος σε κανένα ευρωπαϊκό ματς!
Παει καιρος
- Mitsospaoki4
- Moderator
Άνετα θα βρείς.Daskalos_4 έγραψε:Οταν απουσιάζει η πιστη για το αποτέλεσμα απο την πλευρα των οπαδων, συνήθως κερδίζουμε (και αντιστροφως). Δεν ξερω αν θα περάσουμε ή οχι, αλλα προβλεπω οτι η ομαδα θα βγάλει μεγαλη αντίδραση!
Ερωτηση για εμας που θελουμε να έρθουμε στο γηπεδο απο μακρια: πως το κοβετε; Αν στησω καραούλι απο τις 8μιση στο σαιτ (9 ανοιγει η προπωληση) θα προλαβω να βρω εισιτήριο στην 5-6; Πιστευω ναι, μιας και επικρατεί μια ξενερα, αλλα θα ηθελα και τα φωτα των παλιων καραβανων
Δεν θα έχει πάνω από 20 χιλιάδες
- Mitsospaoki4
- Moderator
ΜαρσέιγSpecial 4 έγραψε:Ξερεις απο ποτε εχει να γινει sold out στην Τούμπα?nikvasil έγραψε:Λογικά θα βρεις.
Νομίζω δεν κάναμε sold out φέτος σε κανένα ευρωπαϊκό ματς!
Παει καιρος
Μπορούμε και πρέπει.
Πιστεύουμε και αισιόδοξους!!!
Πιστεύουμε και αισιόδοξους!!!
- ΑποστόληςΑ
Ακόμη και να μην προκριθούμε πρέπει να κερδίσουμε. Οι βαθμοί μετράνε πολύ για πιο ευνοϊκές κληρώσεις στο μέλλον.
Ανεξαρτήτως του αν μπορούμε να περάσουμε, πιστεύετε ότι στην ομάδα θέλουνε να περάσουμε;
Εγώ πιστεύω ότι σε αυτό το ματς θα δούμε εντεκάδα με Βιειρίνια, Σβαμπ, Οζντόεφ, Ντεσπότοφ και Τζίμα. Με ότι συνεπάγεται αυτό. Μέχρι και Τσιγγάρα μπορεί να δούμε.
Εγώ πιστεύω ότι σε αυτό το ματς θα δούμε εντεκάδα με Βιειρίνια, Σβαμπ, Οζντόεφ, Ντεσπότοφ και Τζίμα. Με ότι συνεπάγεται αυτό. Μέχρι και Τσιγγάρα μπορεί να δούμε.
Η δικαιολογία σε εμάς θα είναι ότι παίζουν οι πιο φρέσκοι, η δικαιολογία στους παίκτες που θα παίξουν ότι ορίστε η ευκαιρία σας, η δικαιολογία σε αυτούς που δεν θα παίξουν ότι δείτε πως τα κάνατε στα τελευταία 2-3 παιχνίδια, και στην πράξη θα είναι λευκή πετσέτα/αποφόρτιση και ελπίδα ότι θα συνέλθει η ομάδα.
Κάθε ανάσα μετράει ειδικά σε μία σκασμένη ομάδα, και καλώς ή κακώς, άλλο 10 παιχνίδια άλλο 12, 14, ή 15.
Επίσης όπως είναι η ομάδα τώρα έχει ούτε 1% πιθανότητα να πάρει το κονφερενς. Και αν ρωτήσεις ακόμα και τον Doomlord αν προτιμάει να φτάσουμε στους 8 ή τους 4 στην ευρώπη και να ρισκάρουμε να μείνουμε εκτός ευρώπης του χρόνου με την 4η θέση στο πρωτάθλημα - ή να παίξουμε για το 1% να πάρουμε το πρωτάθλημα = champions league, και να καταλήξουμε 2οι ή 3οι εξασφαλίζοντας την ευρώπη, νομίζω θα επέλεγε το δεύτερο.
Κάθε ανάσα μετράει ειδικά σε μία σκασμένη ομάδα, και καλώς ή κακώς, άλλο 10 παιχνίδια άλλο 12, 14, ή 15.
Επίσης όπως είναι η ομάδα τώρα έχει ούτε 1% πιθανότητα να πάρει το κονφερενς. Και αν ρωτήσεις ακόμα και τον Doomlord αν προτιμάει να φτάσουμε στους 8 ή τους 4 στην ευρώπη και να ρισκάρουμε να μείνουμε εκτός ευρώπης του χρόνου με την 4η θέση στο πρωτάθλημα - ή να παίξουμε για το 1% να πάρουμε το πρωτάθλημα = champions league, και να καταλήξουμε 2οι ή 3οι εξασφαλίζοντας την ευρώπη, νομίζω θα επέλεγε το δεύτερο.
ποια ανασα μωρε;;;;περίπου 2 βδομάδες ξεκούρασης θα εχουν μετά ..
ναι αλλά έχουν μόλις 3 μέρες για να συνέλθουν από αυτό που είδαμε χθες, κατι που μοιαζει αδύνατο.
Θέλω και πιστεύω ότι η ομάδα, όπως μετά τον γαύρο έβγαλε αντίδραση, έτσι θα βγάλει και την Πέμπτη, βέβαια και τον αρη πίστευα θα νικούσαμε και στην Κροατία ότι θα παίρναμε αποτέλεσμα αλλά δεν @αμει
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο.
Το μόνο που θέλω να δω είναι την ομάδα να το παλεύει.
Όπως τον επαναληπτικό με βαζελο.
Το μόνο που θέλω να δω είναι την ομάδα να το παλεύει.
Όπως τον επαναληπτικό με βαζελο.