ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 20/8-21:45,NovasportsHd
Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 20/8-21:45,NovasportsHd
Τι ανυπομονησια ειναι αυτη; Νιωθω οτι ειναι η πιο περιεργη σεζον η φετινη. ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΑΝΙΑ
- john4serres
paokfc.grΟ Ρουμάνος τεχνικός για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βιεϊρίνια , Α.Ζίβκοβιτς που είναι τιμωρημένοι από την περασμένη σεζόν καθώς και τον τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη . Την πρεμιέρα δύσκολα θα προλάβει κι ο Ράφα Σοάρες , ο οποίος είναι σε στάδιο επανένταξης μετά τον τραυματισμό του στον δικέφαλο.
Αρα john Τσαουσης αριστερα. Στα βαθια ο μικρος με το που ξεκιναμε
- NikLiverpool
Kotarski
Sastre - Ingason - Κουλιεράκης - Τσαούσης
Dantas - Douglas
Narey - Bisewar - Omar
Oliveira
Έτσι θα ήθελα να ξεκινήσει με βάση το αγαπημένο του σύστημα. Αλλά μάλλον θα δούμε Κάργα.
Αλλαγές ο Νικόλας και ο Β Hills. Ομάρ και Ολιβείρα δεν νομίζω πως είναι ακόμα για πάνω απο ένα ημίχρονο.
Dantas - Douglas
Narey - Bisewar - Omar
Oliveira
Έτσι θα ήθελα να ξεκινήσει με βάση το αγαπημένο του σύστημα. Αλλά μάλλον θα δούμε Κάργα.
Αλλαγές ο Νικόλας και ο Β Hills. Ομάρ και Ολιβείρα δεν νομίζω πως είναι ακόμα για πάνω απο ένα ημίχρονο.
-
Αν κρίνουμε από το ευρωπαϊκό, Σάββατο 9:32 το βράδυ.Antelino έγραψε:Αλάνια πότε βγαίνουν τα εισιτήρια; Θα βγουνε και online; Η θα είναι διαθέσιμα μόνο στα εκδοτήρια;
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Αισιόδοξος. Γιατί αν κρίνουμε από το τελευταίο φιλικό... 

Νομίζω οτι δεν θα ξαναδούμε τον Ντοουγκλας στο 8, παρά μόνον στο 10. Αυτό λόγω του οτι είναι επιρρεπής στις κάρτες στα μαρκαρίσματα όπου πάει πολύ αργά. Ούτως η άλλως στο 8 έχουμε Σβάμπ, Ντάντας, Κούρτιτς, Τσιγγάρα, οπότε είμαστε καλυμένοι.NikLiverpool έγραψε:Kotarski
Dantas - Douglas
Narey - Bisewar - Omar
Oliveira
- theodorsalonika
Πιθανότατα, θα είναι δύσκολη η χρονιά, όμως η ανυπομονησία είναι τεράστια.... Δε περνούν οι ώρες να ανοίξει η Τούμπα τις πόρτες της ..
Kotarski
Sastre - Ingason - Κάργας - Τσαούσης
Dantas - Douglas
Narey - ζιφκοβιτσ- Bisewar
Oliveira
Αυτην θέλω εγώ. Καλή επιτυχία στην ομάδα και καλή αρχή !!!
:ugeek: :ugeek:
Sastre - Ingason - Κάργας - Τσαούσης
Dantas - Douglas
Narey - ζιφκοβιτσ- Bisewar
Oliveira
Αυτην θέλω εγώ. Καλή επιτυχία στην ομάδα και καλή αρχή !!!

Δεδομένων των απουσιών, θα πάμε στα στόπερ με Ίνγκανσον-Κάργα και πλάγια Μπακ Λυρατζη και Τσαούση.
Από εκεί και πέρα, δεδομένο πιστεύω πως είναι το Σβαμπ-Αουγκούστο-Ντάντας στα χάφ και μακάρι να πάει στο "10" ο Αουγκούστο και όχι ο Ντάντας , αν και για εμένα το ιδανικό σενάριο θα ήταν να παίξει δεκάρι ο Κουαλιατα που δεν ξέρω γιατί έχει παίξει μόνο αριστερά, ενώ τα περισσότερα ματς του είναι ως επιτελικός μέσος.
Μπροστά λογικά πάμε με μπίσε-Νέλσον και Νάρει και θεωρώ πως είμαστε καλά ποιοτικά.
Στον πάγκο με Κούρτιτς,Καντουρί μπορούμε να αλλάξουμε πράγματα στον άξονα αν δεν πάμε καλά, μπροστά έχουμε δύο επιλογές που μπορούν να μπούνε και να αλλάξουν ίσως τις ισορροπίες και γενικά αν είχαμε πάρει κ έναν ποιοτικό στόπερ, θα έλεγα πως είμαστε κοντά σε μια απολύτως πλήρη αποστολή.
Από τους απόντες (Νάσμπεργκ,Ράφα Σοάρες, Μιχαηλίδη, Βιερίνια και Ζίφκο), ειλικρινά μόνο του Βιεϊρίνια με καίει.
Από εκεί και πέρα, δεδομένο πιστεύω πως είναι το Σβαμπ-Αουγκούστο-Ντάντας στα χάφ και μακάρι να πάει στο "10" ο Αουγκούστο και όχι ο Ντάντας , αν και για εμένα το ιδανικό σενάριο θα ήταν να παίξει δεκάρι ο Κουαλιατα που δεν ξέρω γιατί έχει παίξει μόνο αριστερά, ενώ τα περισσότερα ματς του είναι ως επιτελικός μέσος.
Μπροστά λογικά πάμε με μπίσε-Νέλσον και Νάρει και θεωρώ πως είμαστε καλά ποιοτικά.
Στον πάγκο με Κούρτιτς,Καντουρί μπορούμε να αλλάξουμε πράγματα στον άξονα αν δεν πάμε καλά, μπροστά έχουμε δύο επιλογές που μπορούν να μπούνε και να αλλάξουν ίσως τις ισορροπίες και γενικά αν είχαμε πάρει κ έναν ποιοτικό στόπερ, θα έλεγα πως είμαστε κοντά σε μια απολύτως πλήρη αποστολή.
Από τους απόντες (Νάσμπεργκ,Ράφα Σοάρες, Μιχαηλίδη, Βιερίνια και Ζίφκο), ειλικρινά μόνο του Βιεϊρίνια με καίει.
Kotarski
Λυρατζής-Ingason-Καργας-Τσαούσης
Dantas-Schwab
Narey-Omar-Bise
Oliveira
Και από το πρώτο ημίχρονο θα τελειώσει το ματσάκι
Λυρατζής-Ingason-Καργας-Τσαούσης
Dantas-Schwab
Narey-Omar-Bise
Oliveira
Και από το πρώτο ημίχρονο θα τελειώσει το ματσάκι