ΠΑΟΚ - Ήφαιστος 94-74 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: ΠΑΟΚ - Ήφαιστος 02/11 15:45 (Paokmania Web Radio-ERTplay
Mitsospaoki4 έγραψε:Αδέλφια τα φώτα σας... Πως έρχομαι με ΟΑΣΘ από κέντρο (Καμαρα) στο Παλατάκι;;;( Ποια λεωφορεία μπορώ να παρω, σε ποια στάση να κατέβω κλπ)
αμα εισαι καλυτερος από τον εγκεκεκε οοο γιε γιε γιεκε, παίρνω αεροπλάνο αύριο και ερχομαι να σε πάρω εγω.
- Mitsospaoki4
- Moderator
- Has thanked: 1 time
Θα σε περιμένω αύριο κατά της 2palok έγραψε:Mitsospaoki4 έγραψε:Αδέλφια τα φώτα σας... Πως έρχομαι με ΟΑΣΘ από κέντρο (Καμαρα) στο Παλατάκι;;;( Ποια λεωφορεία μπορώ να παρω, σε ποια στάση να κατέβω κλπ)
αμα εισαι καλυτερος από τον εγκεκεκε οοο γιε γιε γιεκε, παίρνω αεροπλάνο αύριο και ερχομαι να σε πάρω εγω.

- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν νομίζω να να συμφέρει αδελφέ..Μαυρο Χιονι έγραψε:Πάρε πατίνι. Ηλεκτρικό. Θα με θυμηθείς
- Μπαρκαρούτσος
Mitsospaoki4 έγραψε:Αδέλφια τα φώτα σας... Πως έρχομαι με ΟΑΣΘ από κέντρο (Καμαρα) στο Παλατάκι;;;( Ποια λεωφορεία μπορώ να παρω, σε ποια στάση να κατέβω κλπ)
Με 2Κ και κατεβαίνεις Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Πυλαίας.
Μπορείς να πάρεις το Χ1 του αεροδρομίου και να κατέβεις Αγορά και να περπατήσεις λίγο...ή να περιμένεις από Αγορά το 2Κ για 2 στάσεις, αν βαριέσαι να περπατήσεις 10'.
Μαυρο Χιονι έγραψε:Πάρε πατίνι. Ηλεκτρικό. Θα με θυμηθείς

- Μπαρκαρούτσος
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν κάποιος θέλει αύριο να έρθει Παλατάκι και δεν του περισσεύουν 5€, να με πει να τον βάλω με ένα διαρκείας που έχω... Ή αν έχετε κανέναν φίλο κτλ που είναι ΠΑΕΠΑΟΚτσής και βαριέται να δώσει 5€ στο μπάσκετ, ή αν δεν του περισσεύουν..
Κάντε με παράθεση και θα κανονίσω να έρθουμε σε επαφή.
- kataramenos5
- Been thanked: 1 time
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν κάποιος θέλει αύριο να έρθει Παλατάκι και δεν του περισσεύουν 5€, να με πει να τον βάλω με ένα διαρκείας που έχω... Ή αν έχετε κανέναν φίλο κτλ που είναι ΠΑΕΠΑΟΚτσής και βαριέται να δώσει 5€ στο μπάσκετ, ή αν δεν του περισσεύουν..
Με φοβιζεις...

- BlackMagicPAOK
Απο thessports.gr
Στο προσωπικό του μπλοκ στον ΕΣΑΚΕ μίλησε ο Σταύρος Σχίζας ενόψει της αναμέτρησης με τον Ήφαιστο Λήμνου.
Αναλυτικά:
Η εβδομάδα που πέρασε ήταν αρκετά περίεργη με την αλλαγή του προπονητή, αλλά πιστέψτε με το μόνο που υπάρχει τόσο στο δικό μου μυαλό, όσο και σε αυτό των συμπαικτών μου, είναι η νίκη στον αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου.
Σε κανέναν μας δεν αρέσει η εικόνα που παρουσιάζουμε στα τελευταία παιχνίδια και ξέρουμε ότι αυτό αλλάζει μόνο με νίκες. Είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και είμαστε όλοι μας συνειδητοποιημένοι για την κρισιμότητα του αγώνα με τον Ήφαιστο και γενικά της χρονιάς.
Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, αλλά για πράξεις και πιο συγκεκριμένα για νίκες. Σκέφτομαι μόνο το ματς του Σαββάτου, και πώς θα βρούμε τον τρόπο να πάρουμε τη νίκη, έστω και με έναν πόντο κόντρα σε μια καλή ομάδα.
Ξέρω ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας και θα μας δώσει ενέργεια και ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη. Θέλω να ξέρουν κι αυτοί ότι θέλουμε να νικήσουμε όσο κι εκείνοι και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε.

Στο προσωπικό του μπλοκ στον ΕΣΑΚΕ μίλησε ο Σταύρος Σχίζας ενόψει της αναμέτρησης με τον Ήφαιστο Λήμνου.
Αναλυτικά:
Η εβδομάδα που πέρασε ήταν αρκετά περίεργη με την αλλαγή του προπονητή, αλλά πιστέψτε με το μόνο που υπάρχει τόσο στο δικό μου μυαλό, όσο και σε αυτό των συμπαικτών μου, είναι η νίκη στον αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου.
Σε κανέναν μας δεν αρέσει η εικόνα που παρουσιάζουμε στα τελευταία παιχνίδια και ξέρουμε ότι αυτό αλλάζει μόνο με νίκες. Είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και είμαστε όλοι μας συνειδητοποιημένοι για την κρισιμότητα του αγώνα με τον Ήφαιστο και γενικά της χρονιάς.
Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, αλλά για πράξεις και πιο συγκεκριμένα για νίκες. Σκέφτομαι μόνο το ματς του Σαββάτου, και πώς θα βρούμε τον τρόπο να πάρουμε τη νίκη, έστω και με έναν πόντο κόντρα σε μια καλή ομάδα.
Ξέρω ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας και θα μας δώσει ενέργεια και ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη. Θέλω να ξέρουν κι αυτοί ότι θέλουμε να νικήσουμε όσο κι εκείνοι και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε.

- Μπαρκαρούτσος
kataramenos5 έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν κάποιος θέλει αύριο να έρθει Παλατάκι και δεν του περισσεύουν 5€, να με πει να τον βάλω με ένα διαρκείας που έχω... Ή αν έχετε κανέναν φίλο κτλ που είναι ΠΑΕΠΑΟΚτσής και βαριέται να δώσει 5€ στο μπάσκετ, ή αν δεν του περισσεύουν..
Με φοβιζεις...
Σε επικοινωνία, εντάξει...

Παιχνίδι ζωής και θανάτου σήμερα, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα θα δείξει καλύτερο πρόσωπο μετά την απομάκρυνση Φλεβαράκη.
Πάμε για τη νίκη.
Πάμε για τη νίκη.
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
- ilovegame27
Πάντως όποιος δεν θέλει να πάει ας μην πάει αλλα καλό είναι να μην παρακίνει και άλλους
- Μπαρκαρούτσος
1000 άτομα στο γήπεδο, με δύο σχολεία μέσα.
Ακριβό το τάληρο.
Ακριβό το τάληρο.
- BlackMagicPAOK
2 χιλιάδες κόσμος!
Έτσι λέει ο σπίκερ στο ερτ πλευ.
ΠΑΜΕ ! !
Έτσι λέει ο σπίκερ στο ερτ πλευ.
ΠΑΜΕ ! !