Απ τις ποιο σοβαρές θα έλεγαTaseos έγραψε:Η πιο σοβαρη επιλογη που εχει γινει στην παε εδω και χρονιαDemir έγραψε:Αρωνιαδη βλεπω και δυστυχως νομιζω οτι ειναι χαρτι...
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απ τις ποιο σοβαρές θα έλεγαTaseos έγραψε:Η πιο σοβαρη επιλογη που εχει γινει στην παε εδω και χρονιαDemir έγραψε:Αρωνιαδη βλεπω και δυστυχως νομιζω οτι ειναι χαρτι...
Πάντως εμενα μου έχουν μείνει οι πανηγυρισμοί του πέρυσι στον τελικό κυπέλλου με την αεκ..δεν ξέρω αν είναι χαρτί πάντως στην δουλειά του είναι πολύ καλός απ' ότι φαίνεται.Demir έγραψε:Αρωνιαδη βλεπω και δυστυχως νομιζω οτι ειναι χαρτι...
Και με το παραπάνω. Κάνει φοβερή δουλειά!eorptol1 έγραψε:Προσφέρει στον ΠΑΟΚ πάντως.....Hermann έγραψε:Μη νομίζεις, είναι. Το 2010(αν θυμάμαι καλά) αρθρογράφος σε χαρτοsite ήταν.Demir έγραψε:Αρωνιαδη βλεπω και δυστυχως νομιζω οτι ειναι χαρτι...
Από γκρεμό έπεσε ο ντρούλης !!!eorptol1 έγραψε:Τον Τσαλτιδη έχει λέγειν και ήταν παοκτσακι μικρός μετά όμως έπεσε από την κουνια νομίζω και άλλαξε ομάδα.....
Σταματα να κατηγορεις κοσμο που εχει ανεβασει τον ΠΑΟΚ πολλα επιπεδα στον τομεα που εργαζεται.η εσωστρεφεια εχει τελειωσει απο τον ΠΑΟΚ.T16 έγραψε:για οσους δεν το εχουν δει. δυστηχως το εσβησε αμεσως η παε μετα.
στο σταντφορντ μπριζ στο ματς με την τσελσι κανει live στο φβ η παε και ο αρωνιαδης λεει
(οπως μπορειτε να δειτε πισω μας βρισκεται ο φανταστικος κοσμος της αεκ, που ταξιδεψε απο καθε πλευρα του πλανητη για τον μεγαο αυτο αγωνα)