Chelsea- ΠΑΟΚ 29/11 22:00 CosmoteSports
Re: Chelsea- ΠΑΟΚ 29/11 22:00 CosmoteSports
Αρκεί να αποβάλλουμε τον τίτλο του φαβορί για να παίξουμε απελευθερωμένα χωρίς πίεση.
Μετά δεν τους σώζει τίποτα
Μετά δεν τους σώζει τίποτα
Σίγουρα τα ξέρεις καλύτερα doom, εγώ τόσο δεν τα έχω μελετήσει ξεκάθαρα..Αλλά εντάξει βάζω και τελεία στο νταμπλ.Doomlord4 έγραψε:Odi αν μου έβαζες τελεία στην λέξη νταμπλ,να το καταλάβαινα.Odi έγραψε:Ο στόχος είναι ένας και είναι το νταμπλ. Μέσα από τον τίτλο του πρωταθλητή θα κάνεις το βήμα παραπάνω ως ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και στο τσάμπιονς λιγκ και θα ανέβει ο σύλλογος σε έσοδα και πρεστίζ. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να χτίσεις τη δυναστεία που όλοι θέλουμε και ονειρευόμαστε.
Στο δίπλα τόπικ έχω γράψει ένα σκασμό επιχειρήματα για το πόσο σημαντικοι είναι και οι 2 τελευταίοι αγώνες του Europa.
Aν θες να είσαι πρώτος στην πόλη και τέλος,να το....καταλάβω.
Χωρίς βαθμούς στο Europa θα παμε ξεβράκωτοι στην Αιντχόφεν,κι ααααααμα τους περάσουμε και μπουμε ομίλους,στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας,αν δεν πάρεις κανενα συγγενή του μέσι για μεταγραφή,4ος θα τερματίσεις.
Απλά θα μένει να δούμε αν θα τρωμε και 4ες ή όχι.
Για όσους θέλουν αναπληρωματικούς με Τσέλσι ΚΑΙ όνειρα ..."κατακτησης Champions League" του χρόνου,θα θελα ένα σκασμό επιχειρήματα για το θα γένεν αυτό.
Και ξαναγράφω.Ψαξτε να δείτε τι κάνει η Σάλτσμπουργκ.....

Doomlord ,
σέβομαι απόλυτα την αφοσίωσή σου και το πάθος που υποστηρίζεις αυτό που υποστηρίζεις.
Εδώ και καιρό θεωρώ ότι έχεις μπερδέψει τις έννοιες αίτιο και αποτέλεσμα. Επίσης αυτά που γράφεις δεν έχουν καμία σχέση και καμία εφαρμογή σε κάποια Ελληνική ομάδα όπως είναι τώρα δομημένο το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Εδώ κοτζαμ Μπέρνλι από πρεμιερ , έπαιξε όλα τα προκριματικά με τα 2α... Η Μπέτις το ίδιο κι ένας σκασμός άλλες ομάδες. Η Ευρώπη είναι πολύ καλή αλλά είναι γούστο των λίγων τουλάχιστον με το τρόπο που τρέχουν οι ευρωπαικές οργανώσεις. Πλην 20 ομάδων οι υπόλοιποι απλά συμπληρώνουν τη διοργάνωση.
Είναι αξιέπαινη όμως η δουλειά σου και σίγουρα είναι ευχάριστη έκπληξη για κάποιον στην Ελλάδα σήμερα να σκέφτεται έτσι.
σέβομαι απόλυτα την αφοσίωσή σου και το πάθος που υποστηρίζεις αυτό που υποστηρίζεις.
Εδώ και καιρό θεωρώ ότι έχεις μπερδέψει τις έννοιες αίτιο και αποτέλεσμα. Επίσης αυτά που γράφεις δεν έχουν καμία σχέση και καμία εφαρμογή σε κάποια Ελληνική ομάδα όπως είναι τώρα δομημένο το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Εδώ κοτζαμ Μπέρνλι από πρεμιερ , έπαιξε όλα τα προκριματικά με τα 2α... Η Μπέτις το ίδιο κι ένας σκασμός άλλες ομάδες. Η Ευρώπη είναι πολύ καλή αλλά είναι γούστο των λίγων τουλάχιστον με το τρόπο που τρέχουν οι ευρωπαικές οργανώσεις. Πλην 20 ομάδων οι υπόλοιποι απλά συμπληρώνουν τη διοργάνωση.
Είναι αξιέπαινη όμως η δουλειά σου και σίγουρα είναι ευχάριστη έκπληξη για κάποιον στην Ελλάδα σήμερα να σκέφτεται έτσι.
Οκ αν θελεις μονο το νταμπλ,χωρις να σε νοιαζει αν θα πάμε ποτέ Τσουλού,το σέβομαι
Δε θέλω αυτό , μη δημιουργείς άλλη εικόνα.
Από τα γραπτά σου φαίνεσαι ιδιαίτερα έξυπνος , άρα καταλαβαίνεις τι εννοώ έστω κι αν δε συμφωνείς. Κι εγώ καταλαβαίνω τι εννοείς και προφανώς δε συμφωνώ.
Επί της ουσίας , ο ΠΑΟΚ στη φάση που βρίσκεται θεωρώ πρέπει να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος.
Από τα γραπτά σου φαίνεσαι ιδιαίτερα έξυπνος , άρα καταλαβαίνεις τι εννοώ έστω κι αν δε συμφωνείς. Κι εγώ καταλαβαίνω τι εννοείς και προφανώς δε συμφωνώ.
Επί της ουσίας , ο ΠΑΟΚ στη φάση που βρίσκεται θεωρώ πρέπει να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος.
Αυτο το forum ειναι η χαρα του ασπρου μαυρου σαν την ομαδαρα μας. Αν λες ασπρο και ο αδελφος παοκτσης δεν το δεχεται πηγαινει στο αλλο ακρο και νομιζει οτι εννοεις μαυρο...Υπαρχει και το γκρι καρντασια... Το γεγονος οτι θελουμε το νταμπλ δεν σημαινει οτι δεν μας νοιζει το CL για του χρονου...Αλλα μας νοιζει οσο φτανει το παπλωμα στα ποδαρια...Ουτε πορειες φανταζομαι ουτε να περασω στους 16...σοβαροι να μαστε...
- PAOK_Antarctica
Μεγάλη σημασία έχει βέβαια το τι θα γίνει στο Βίντι - Μπάτε, δύο ώρες νωρίτερα.
- ΑποστόληςΑ
Μετά τις αξιοθρήνητες εμφανίσεις με Vidi, εντός και εκτός έδρας δεν περιμένω να δω μεγαλεία τύπου Arsenal και Tottenham. Μια ήττα με 1-0 ή 2-0 και είμαστε ΟΚ.
Ελπίζω βέβαια σε μια μεγάλη εμφάνιση και μη ήττα, αλλά δεν την πιστεύω.
Ελπίζω βέβαια σε μια μεγάλη εμφάνιση και μη ήττα, αλλά δεν την πιστεύω.
Εεεχμμμ...αυτο το απαντησα για τον odi.....φιλε μου...giapas έγραψε:Δε θέλω αυτό , μη δημιουργείς άλλη εικόνα.
Δεν προλαβα να δω το επομενο μηνυμα για να κανω παραθεση,εφυγα εκτος σπιτιου.
Θα σου απαντησω στο δικο σου οταν επιστρεψω....Ετσι κι αλλιως ο διαλογος δε με ενοχλει,το να λεμε κατι χωρις επιχειρηματα δε μου αρεσει
Doomlord ,
σε θεωρητικό επίπεδο θα υποστήριζα 100% τη θέση σου. Ακλόνητη με επιχειρηματολογία.
Δυστυχώς στο Ελλάντα δε δουλεύει έτσι. Άντε περναώ στους 16-8 του Γιουρόπα. Σε νορμάλ πρωτάθλημα θα είχες απώλεια 4-6 βαθμών ίσως, που όμως δε θα είχαν τρομακτικό αντίκτυπο στην εγχώρια πορεία σου.
όχι όμως στο Ελλάντα. Δυστυχώς.
σε θεωρητικό επίπεδο θα υποστήριζα 100% τη θέση σου. Ακλόνητη με επιχειρηματολογία.
Δυστυχώς στο Ελλάντα δε δουλεύει έτσι. Άντε περναώ στους 16-8 του Γιουρόπα. Σε νορμάλ πρωτάθλημα θα είχες απώλεια 4-6 βαθμών ίσως, που όμως δε θα είχαν τρομακτικό αντίκτυπο στην εγχώρια πορεία σου.
όχι όμως στο Ελλάντα. Δυστυχώς.
- khaledfreepaok
Υπάρχει κανένα εισητήριο ρε αδερφια? αν ξέρει κάποιος ας στείλει ενα μήνυμα. 

- sourmenetes
- Moderator
Μπατε βιντι.οχι βιντι μπατεPAOK_Antarctica έγραψε:Μεγάλη σημασία έχει βέβαια το τι θα γίνει στο Βίντι - Μπάτε, δύο ώρες νωρίτερα.
Μεγαλο διπλο ειναι το ματς.
Αλλα θα κερδισει και η Βιντι.
Ποσο ΠΑΟΚ να κερδισουμε μεσα στο Λονδινο την Τσελσι, αλλα να χασουμε την προκριση;
Αλλα θα κερδισει και η Βιντι.
Ποσο ΠΑΟΚ να κερδισουμε μεσα στο Λονδινο την Τσελσι, αλλα να χασουμε την προκριση;
Αρνητικό για μας που η Τσέλσι έρχεται από ήττα σε τοπικό ντέρμπι. Ας πάμε να παίξουμε τη μπαλίτσα μας κι ότι είναι να γίνει ας γίνει. Ακόμα πάντως κι αν είναι το πιο λογικό, δεν θα θελα να δω αντιποδόσφαιρο. Αμυντική προσέγγιση εντός ορίων. Έχω την υποψία ότι δεν θα ξεκινήσουν οι Πρίγιο, Μαουρίσιο και Βαρέλα.
Όπως και να χει, είναι παιχνίδι που δεν μπορούμε να περιμένουμε, αλλά μόνο να ελπίζουμε για κάτι καλό. Μας πάνε κάτι τέτοια.
Όπως και να χει, είναι παιχνίδι που δεν μπορούμε να περιμένουμε, αλλά μόνο να ελπίζουμε για κάτι καλό. Μας πάνε κάτι τέτοια.