Slovan Liberec - Π.Α.Ο.Κ. 1-2,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Slovan Liberec - Π.Α.Ο.Κ. 1-2,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μια χαρά ομάδα η σλοβαν τι χωριό και βλακειες
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Chuck Norris
Είμασταν ΤΡΑΓΙΚΟΙ ! Αν δεν είχε μπεί το γκολ θα είχαμε γεμίσει 20 σελίδες με κράξιμο. Απίστευτο που δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε 2 πάσες στο κέντρο. Ο Λεοβατς πολλά χαζά λαθη δίνοντας εύκολα την μπαλα στους αντιπάλους σε καποιες φάσεις. Ροντρίγκες σοβαρέψου!
Υ.Γ Αμα συνεχίσουμε έτσι δεν πάμε πουθενά
Υ.Γ Αμα συνεχίσουμε έτσι δεν πάμε πουθενά
ετσι ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Νικη εκτος εδρας γυριζοντας το παιχνιδι και χωρις την σπουδαια εμφανιση. Αυτα ειναι τα γουστα!!
Μβπ ο Κλαους.
Γκαρυ ελεος στο τελος.
Υγ. Και επειδη θα προσπαθησουν διαφορα αρδακια απο αυριο να μας πεισουν οτι οι αλλοι χασανε αδικα και οτι αξιζανε κατι καλυτερο ενω εμεις απλα νικησαμε περιπου τυχαια τους λεω προκαταβολικα να παν να γ@μηθουν!
Νικη εκτος εδρας γυριζοντας το παιχνιδι και χωρις την σπουδαια εμφανιση. Αυτα ειναι τα γουστα!!
Μβπ ο Κλαους.
Γκαρυ ελεος στο τελος.
Υγ. Και επειδη θα προσπαθησουν διαφορα αρδακια απο αυριο να μας πεισουν οτι οι αλλοι χασανε αδικα και οτι αξιζανε κατι καλυτερο ενω εμεις απλα νικησαμε περιπου τυχαια τους λεω προκαταβολικα να παν να γ@μηθουν!
Επιτελους 2πλο στην Ευρωπη, σε φαση ομιλων!
Κακη εμφανηση που προβληματιζει, περιμενουμε γρηγορα βελτιωση, κυριως ατομικα καποιοι παιχτες!
500 ωρες προπονηση στα τελειωματα, ρε Γκαρρυ μολις χτες ελεγες οτι θα μπουν και τα γκολ, ελεος βρε πασακα μου!
Καλυτερος ο Κλαους για τα γκολ, μπραβο χρειαζοτανε να παρεις τα πανω σου!
MVP η απιστευτη ΚΕΡΚΙΔΑΡΑ!!!!! RESPΕCT ΑΛΑΝΙΑ!!!
Κακη εμφανηση που προβληματιζει, περιμενουμε γρηγορα βελτιωση, κυριως ατομικα καποιοι παιχτες!
500 ωρες προπονηση στα τελειωματα, ρε Γκαρρυ μολις χτες ελεγες οτι θα μπουν και τα γκολ, ελεος βρε πασακα μου!
Καλυτερος ο Κλαους για τα γκολ, μπραβο χρειαζοτανε να παρεις τα πανω σου!
MVP η απιστευτη ΚΕΡΚΙΔΑΡΑ!!!!! RESPΕCT ΑΛΑΝΙΑ!!!
- Kostas_Peraia4
Νικη μεγαλης ομαδας.Ετσι γινεσαι μεγαλη ομαδα.Οταν στην κακη σου μερα βγαζεις διπλα στην Ευρωπη.Κουρασμενη και σκασμενη η ομαδα.Ελπιζω μετα την νικη στην Βεροια,στο διαστημα της διακοπης,να ξεκουραστει και να φορτωσει τις μπαταριες της.
ΥΓ. Ορισμενοι ας προσεξουν τις εκφρασεις τους.
ΥΓ. Ορισμενοι ας προσεξουν τις εκφρασεις τους.
Μπράβο για τη νίκη.
Εχουμε όμως πρόβλημα στο κέντρο νομίζω.
Εχουμε όμως πρόβλημα στο κέντρο νομίζω.
Πήραμε τους 3 βαθμούς και προχωράμε. 2 γκολ ο Κλάους, μαλακία που δεν μπήκε και το τρίτο αλλα οκ
σπουδαια νικη και επιτελους κυνικη
εχω δει πολλες φορες τις καλυτερες ομαδες της ευρωπης να ξεμπερδευουν με παρομοιο τροπο εκτος εδρας με παρομοιους αντιπαλους, οποτε τα περι μετριας εμφανισεως τα ακουω βερεσε
εχω δει πολλες φορες τις καλυτερες ομαδες της ευρωπης να ξεμπερδευουν με παρομοιο τροπο εκτος εδρας με παρομοιους αντιπαλους, οποτε τα περι μετριας εμφανισεως τα ακουω βερεσε

- sourmenetes
- Moderator
Και γω συμφωνω για το προβλημα στο κεντρο.
- The_Stalker
Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε ενώ:
1) Για πρώτη φορά αντίπαλος του ΠΑΟΚ έτρεξε τόσο πολύ και
2) Για πρώτη φορά δεν ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Ειδικά για ένα διάστημα στο 2ο ημ., απαράδεκτοι.
Για εμένα το πρόβλημα ήταν στο κέντρο. Δεν κρατήσαμε μπάλα αλλά και δεν βάλαμε τη μπάλα κάτω. Γι' αυτό και φάνηκαν τρύπες στην άμυνα, αλλά και κάναμε πολλές ανορθόδοξες επιθέσεις. Κι εδώ μπαίνει το ερώτημα αν πρέπει να είναι μέσα ο Μπίσε, όπου χάνουμε σε μαρκαρίσματα αλλά κερδίζουμε σε κράτημα μπάλας και ορθολογική ανάπτυξη. Φυσικά μπήκαμε και χαλαρά και κάναμε τρομερά λάθη στο γκολ της Λίμπερετς.
MVP Κλάους, από κοντά Γλύκος και Μυστακίδης.
Ρε Λέοβατς αγόρι μου, θα μας σκάσεις μέχρι να βγάλεις μια καλή σέντρα;
Γκάρι προσπερνάμε το άχαστο, αρκεί να βάλεις τα δύσκολα εκεί που πρέπει. Άντε πασάκα μου, βάλε κανά καλό τεμάχιο κι εμείς θα στείλουμε το βίντεο με σχόλια στον σπυρόπουλο. Άντε να χαρείς γιατί σκάσαμε!
Και για να μην ξεχνιόμαστε...
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ!
1) Για πρώτη φορά αντίπαλος του ΠΑΟΚ έτρεξε τόσο πολύ και
2) Για πρώτη φορά δεν ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Ειδικά για ένα διάστημα στο 2ο ημ., απαράδεκτοι.
Για εμένα το πρόβλημα ήταν στο κέντρο. Δεν κρατήσαμε μπάλα αλλά και δεν βάλαμε τη μπάλα κάτω. Γι' αυτό και φάνηκαν τρύπες στην άμυνα, αλλά και κάναμε πολλές ανορθόδοξες επιθέσεις. Κι εδώ μπαίνει το ερώτημα αν πρέπει να είναι μέσα ο Μπίσε, όπου χάνουμε σε μαρκαρίσματα αλλά κερδίζουμε σε κράτημα μπάλας και ορθολογική ανάπτυξη. Φυσικά μπήκαμε και χαλαρά και κάναμε τρομερά λάθη στο γκολ της Λίμπερετς.
MVP Κλάους, από κοντά Γλύκος και Μυστακίδης.
Ρε Λέοβατς αγόρι μου, θα μας σκάσεις μέχρι να βγάλεις μια καλή σέντρα;
Γκάρι προσπερνάμε το άχαστο, αρκεί να βάλεις τα δύσκολα εκεί που πρέπει. Άντε πασάκα μου, βάλε κανά καλό τεμάχιο κι εμείς θα στείλουμε το βίντεο με σχόλια στον σπυρόπουλο. Άντε να χαρείς γιατί σκάσαμε!
Και για να μην ξεχνιόμαστε...
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ!
-
Κακή εμφάνιση αλλά κρατάμε το αποτέλεσμα.Ακόμη και τέτοιες νίκες βοηθάνε.
Κακός ο Λέοβατς ο Σακχοφ και ο Τζαλμά.
MVP o Κλάους
Πολύ καλός ο Μυστακίδης.
Θετικός ο Κάνιας.
Η ομάδα σήμερα αιφνιδιάστηκε με το γρήγορο γκολ αλλά ακόμη και με κακή εμφάνιση πήρε αποτέλεσμα.
Νομίζω σήμερα σε κακή μέρα και ο Ίβιτς, έπρεπε να αλλάξει νωρίτερα Σακχοφ και Τζαλμά και νομίζω ότι ο Χαρίσης χρειαζόταν σήμερα.
Συνεχίζουμε για το διπλό στη Βέροια.
Κακός ο Λέοβατς ο Σακχοφ και ο Τζαλμά.
MVP o Κλάους
Πολύ καλός ο Μυστακίδης.
Θετικός ο Κάνιας.
Η ομάδα σήμερα αιφνιδιάστηκε με το γρήγορο γκολ αλλά ακόμη και με κακή εμφάνιση πήρε αποτέλεσμα.
Νομίζω σήμερα σε κακή μέρα και ο Ίβιτς, έπρεπε να αλλάξει νωρίτερα Σακχοφ και Τζαλμά και νομίζω ότι ο Χαρίσης χρειαζόταν σήμερα.
Συνεχίζουμε για το διπλό στη Βέροια.
Κάτι μας χρωστούσε η τύχη από την Κυριακή, και όχι μόνο, και σήμερα κάτι μας έδωσε.
Δεν μπορεί να ξέχασε την μπάλα ο Κάμπος, πιστεύω πως θα ανέβει, αλλά θέλει και λίγο πάγκο, να παίξει ο Μυστακίδης στη θέση του. Τον ψήφισα MVP γιατί μετά την είσοδό του βγήκε η ομάδα με κάποιες αξιώσεις μπροστά. Από το 46΄-60΄δεν περάσαμε το κέντρο. Στο 2ο γκολ, προσέξτε πως τραβάει στο πρώτο δοκάρι αμυντικούς της Σλόβαν.
Ο Κάνιας και πάλι σωστός και αθόρυβος, αν και έχασε στο β΄ 2-3 φάσεις. Να δούμε και λίγο Χαρίση, γιατί ο Τσίμιροτ στους δύο τελευταίους αγώνες ήταν light.
Ρε Γκάρυ, πώς το έχασες αυτό; Ευτυχώς ήταν στο 93΄, γιατί αν ήταν νωρίτερα...ΠΑΟΚ είσαι, μπορεί να καρδιοχτυπούσαμε κι άλλο.
Δεν μπορεί να ξέχασε την μπάλα ο Κάμπος, πιστεύω πως θα ανέβει, αλλά θέλει και λίγο πάγκο, να παίξει ο Μυστακίδης στη θέση του. Τον ψήφισα MVP γιατί μετά την είσοδό του βγήκε η ομάδα με κάποιες αξιώσεις μπροστά. Από το 46΄-60΄δεν περάσαμε το κέντρο. Στο 2ο γκολ, προσέξτε πως τραβάει στο πρώτο δοκάρι αμυντικούς της Σλόβαν.
Ο Κάνιας και πάλι σωστός και αθόρυβος, αν και έχασε στο β΄ 2-3 φάσεις. Να δούμε και λίγο Χαρίση, γιατί ο Τσίμιροτ στους δύο τελευταίους αγώνες ήταν light.
Ρε Γκάρυ, πώς το έχασες αυτό; Ευτυχώς ήταν στο 93΄, γιατί αν ήταν νωρίτερα...ΠΑΟΚ είσαι, μπορεί να καρδιοχτυπούσαμε κι άλλο.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και στους εκδρομείς.
Το ματς δεν το είδα, αλλά δικαιουμαστε μία νίκη με μέτρια εμφάνιση.
ΥΓ οι βαζελοι δήθεν παίξανε μπαλαρα και έχασαν 2-0.
Εμείς που κερδίσαμε τι πρέπει να λέμε;
Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ματς δεν το είδα, αλλά δικαιουμαστε μία νίκη με μέτρια εμφάνιση.
ΥΓ οι βαζελοι δήθεν παίξανε μπαλαρα και έχασαν 2-0.
Εμείς που κερδίσαμε τι πρέπει να λέμε;
Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οσο ατυχοι ήμασταν στο ματς με τον Αγιαξ τόσο τυχεροι σταθήκαμε σήμερα.
Οταν παντως φτανουμε σε σημείο να πέρνουμε καλά αποτελεσματα χωρις να παίξουμε καλή μπάλα είμαστε σε καλό δρόμο.
Και νομίζω ότι ήρθε η ώρα για κάποιες αλλαγές στην 11αδα. Κάποιοι που είναι κουρασμενοι, ντεφορμέ, ας κατσουν στον πάγκο για λίγο καιρό.
Οταν παντως φτανουμε σε σημείο να πέρνουμε καλά αποτελεσματα χωρις να παίξουμε καλή μπάλα είμαστε σε καλό δρόμο.
Και νομίζω ότι ήρθε η ώρα για κάποιες αλλαγές στην 11αδα. Κάποιοι που είναι κουρασμενοι, ντεφορμέ, ας κατσουν στον πάγκο για λίγο καιρό.