Is good player... with very good head... good skill... has left foot... Time to go in the wright position... You can play easy strike!!!paoki_sweden έγραψε:Jacobo
Kitsiou Katsikas Tzavellas Spiro
.......Katsour Tziolis..........
.............Lazar...............
Lucas.......................Stox
.........Salpi (Vukic)...........
Δηλαδή 'οπως πάντα ... ανοίγουν οι άλλοι το σκορ για να μας ξυπνήσουν (κάτι σαν τον πρωινό καφέ να πούμε ματά από ξενυχτι) και στη συν'εχεια τρεχάτε ποδαράκια μου ......!!!!!Μαυρο Χιονι έγραψε:Θεωρώ πως θα έχουμε εύκολο απόγευμα στο οκταβια αν και ψιλό ανησυχώ λόγω γιορτών πως θα μπούμε κάπως μουδιασμένα στην αρχή του αγώνα. Βέβαια απ την άλλη έχω τον κερβερο στο πάγκο οπότε δε νομίζω να βρεθούμε προ εκπλήξεων. .. Βέβαια το Σκοντα δε κλείνεται στην έδρα του οπότε ας ευχηθούμε να δούμε πολλά γκολ απο τον ΠΑΟΚ μας
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Μαυρο Χιονι έγραψε:Θεωρώ πως θα έχουμε εύκολο απόγευμα στο οκταβια
RoMaN έγραψε:Λες να είναι γκόμενες και όχι οι κανονικές τους σχέσεις και να τους κάρφωσες;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aisiodoksos έγραψε:RoMaN έγραψε:Λες να είναι γκόμενες και όχι οι κανονικές τους σχέσεις και να τους κάρφωσες;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εεεε όχι με κάτι αδερφές τους και ξαδέρφες τους ήταν!!! ειδικά αυτή η ξανθιά ίδια ο κλάους ήταν ρε παιδί μου!![]()
![]()
Έτσι μπράβο!aisiodoksos έγραψε:RoMaN έγραψε:Λες να είναι γκόμενες και όχι οι κανονικές τους σχέσεις και να τους κάρφωσες;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εεεε όχι με κάτι αδερφές τους και ξαδέρφες τους ήταν!!! ειδικά αυτή η ξανθιά ίδια ο κλάους ήταν ρε παιδί μου!![]()
![]()
ναι για την ίδια μιλάμε! για αυτήν που έχει ένα κουδούνι στην πλάτη για τατουάζ!RoMaN έγραψε:Έτσι μπράβο!aisiodoksos έγραψε:RoMaN έγραψε:Λες να είναι γκόμενες και όχι οι κανονικές τους σχέσεις και να τους κάρφωσες;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ίδια ο 33 ε; Κι αυτή τίγκα στα τατουάζ και δεν πατάει πλέον περιοχή;