Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ., Κυριακή 5/1/14-19:30, NS1
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Skoda Ξάνθη - Π.Α.Ο.Κ., Κυριακή 5/1/14-19:30, NS1
Λες να είναι γκόμενες και όχι οι κανονικές τους σχέσεις και να τους κάρφωσες;;;

Is good player... with very good head... good skill... has left foot... Time to go in the wright position... You can play easy strike!!!paoki_sweden έγραψε:Jacobo
Kitsiou Katsikas Tzavellas Spiro
.......Katsour Tziolis..........
.............Lazar...............
Lucas.......................Stox
.........Salpi (Vukic)...........
-
B&W
--------------------------------------- Γλύκος ---------------------------------------
------------------- Κατσουράνης -------------- Τζαβέλλας -----------------------
--- Κίτσιου ----------------------------------------------------------------- Lino ---
------------------------ Τζιόλης ------------------- Lazar --------------------------
--- Σαλπιγγίδης -------------------- Lucas --------------------------- Oliseh ---
----------------------------------- Αθανασιάδης -----------------------------------
------------------- Κατσουράνης -------------- Τζαβέλλας -----------------------
--- Κίτσιου ----------------------------------------------------------------- Lino ---
------------------------ Τζιόλης ------------------- Lazar --------------------------
--- Σαλπιγγίδης -------------------- Lucas --------------------------- Oliseh ---
----------------------------------- Αθανασιάδης -----------------------------------
- PAOK_Antarctica
Αγόρασα την εισιτηριούμπα μου, ευκαιρία για ωραία εκδρομούλα..
Πιστεύω πως οι παίκτες θα πήραν ανάσες και θα ανταποκριθούν παραπάνω από επιτυχώς!
Να κάνουμε ένα ωραιότατο ποδαρικό για να έχουμε έναν ωραιότατο χρόνο
Πιστεύω πως οι παίκτες θα πήραν ανάσες και θα ανταποκριθούν παραπάνω από επιτυχώς!
Να κάνουμε ένα ωραιότατο ποδαρικό για να έχουμε έναν ωραιότατο χρόνο
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Θεωρώ πως θα έχουμε εύκολο απόγευμα στο οκταβια αν και ψιλό ανησυχώ λόγω γιορτών πως θα μπούμε κάπως μουδιασμένα στην αρχή του αγώνα. Βέβαια απ την άλλη έχω τον κερβερο στο πάγκο οπότε δε νομίζω να βρεθούμε προ εκπλήξεων. .. Βέβαια το Σκοντα δε κλείνεται στην έδρα του οπότε ας ευχηθούμε να δούμε πολλά γκολ απο τον ΠΑΟΚ μας
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
πρέπει να βάλουμε 4 γκολ για να κάνουμε άνετη νίκη
Δηλαδή 'οπως πάντα ... ανοίγουν οι άλλοι το σκορ για να μας ξυπνήσουν (κάτι σαν τον πρωινό καφέ να πούμε ματά από ξενυχτι) και στη συν'εχεια τρεχάτε ποδαράκια μου ......!!!!!Μαυρο Χιονι έγραψε:Θεωρώ πως θα έχουμε εύκολο απόγευμα στο οκταβια αν και ψιλό ανησυχώ λόγω γιορτών πως θα μπούμε κάπως μουδιασμένα στην αρχή του αγώνα. Βέβαια απ την άλλη έχω τον κερβερο στο πάγκο οπότε δε νομίζω να βρεθούμε προ εκπλήξεων. .. Βέβαια το Σκοντα δε κλείνεται στην έδρα του οπότε ας ευχηθούμε να δούμε πολλά γκολ απο τον ΠΑΟΚ μας
-
B&W
Μαυρο Χιονι έγραψε:Θεωρώ πως θα έχουμε εύκολο απόγευμα στο οκταβια
- PAPA TSIBIKOS
Αυτοί όταν παίζουν με εμάς σκυλιάζουν , λες και παίζουν τελικό τσου λου.
Προβλέπω ανακοίνωση Πανόπουλου στο 7 λεπτό κατά διατητή-εποπτών
Προβλέπω ανακοίνωση Πανόπουλου στο 7 λεπτό κατά διατητή-εποπτών
- aisiodoksos
RoMaN έγραψε:Λες να είναι γκόμενες και όχι οι κανονικές τους σχέσεις και να τους κάρφωσες;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εεεε όχι με κάτι αδερφές τους και ξαδέρφες τους ήταν!!! ειδικά αυτή η ξανθιά ίδια ο κλάους ήταν ρε παιδί μου!
- paokovios1974
aisiodoksos έγραψε:RoMaN έγραψε:Λες να είναι γκόμενες και όχι οι κανονικές τους σχέσεις και να τους κάρφωσες;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εεεε όχι με κάτι αδερφές τους και ξαδέρφες τους ήταν!!! ειδικά αυτή η ξανθιά ίδια ο κλάους ήταν ρε παιδί μου!![]()
![]()
-
Μπαρκαρούτσος
Έτσι μπράβο!aisiodoksos έγραψε:RoMaN έγραψε:Λες να είναι γκόμενες και όχι οι κανονικές τους σχέσεις και να τους κάρφωσες;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εεεε όχι με κάτι αδερφές τους και ξαδέρφες τους ήταν!!! ειδικά αυτή η ξανθιά ίδια ο κλάους ήταν ρε παιδί μου!![]()
![]()
Ίδια ο 33 ε; Κι αυτή τίγκα στα τατουάζ και δεν πατάει πλέον περιοχή;
- aisiodoksos
ναι για την ίδια μιλάμε! για αυτήν που έχει ένα κουδούνι στην πλάτη για τατουάζ!RoMaN έγραψε:Έτσι μπράβο!aisiodoksos έγραψε:RoMaN έγραψε:Λες να είναι γκόμενες και όχι οι κανονικές τους σχέσεις και να τους κάρφωσες;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ίδια ο 33 ε; Κι αυτή τίγκα στα τατουάζ και δεν πατάει πλέον περιοχή;