Dinos_Liverpool έγραψε:@CCCP
Ξέχνα το παλίκαρε, μια κακή στιγμή του φίλου ήτανε και μετά μεγάλωσε το πράμα και από τους δυο σας! Μόλις ήρθα τα είδα και τα έσβησα. Μη χαλιέσαι σε παρακαλώ πολύ... δίκιο έχεις.
Γράψε τη γνώμη σου για τον αγώνα. Είδες βελτίωση; Παίξαμε καλά; Άστα τα υπόλοιπα να τα πάρει ο Βαρδάρης...
Δυσκολο να μη χαλαστω αλλα το ξεχναω επηδει και μονο μου το ζητας
Και η αποψη μου:
-Ειμαι ευχαριστημενος απο το πως επαιξε η ομαδα ασχετα απο οποια λαθη και παρατηρησεις υπαρχουν. Ειδικα μεχρι το 70 γιατι μετα υπηρχε μια περιοδος που "εκατσε" λιγο. Και πιο συγκεκριμενα πολυ καυτερη κυκλοφορια μπαλας και αναπτυξη σημερα, ακομα και καθετα απο το κεντρο και οχι μονο προβλεψιμα στα πλαγια. Βεβαια δε ξερω και ποσο ρολο επαιξε και το ποσο καλη αμυνα επαιξε ο αντιπαλος.
-Μου αρεσε κι εμενα ο Σπυροπουλος και ειδα σε αυτον οτι και σε ενα καλο φιλικο που ειχε κανει το καλοκαιρι. Ειναι πραγματικος ποδοσφαιριστης και μου αρεσει πολυ το πως βγαινει μπροστα. Μακαρι να παρει μπροστα.
-Μου αρεσε ακομα και ο Γεωργιαδης, ειχε ορεξη και αρκετη κινηση και στο παρον ροστερ και με ολα τα ματς που εχουμε και μετα και τον τραυματισμο του Νινη μπορει και πρεπει να παρει λεπτα.
-Κριμα για τον τραυματισμο του Νινη. Πανω που λεγαμε για το πως μπορει να βελτιωθει ως παικτης, θα παει πισω παλι.
-Μονο σκεψη μου αυτο αλλα μηπως θα ηταν καλυτερα να παιξουμε με Λαζαρ στη θεση του Νινη? Δυσκολο με την ελληψη αμυντικων χαφ αλλα ισως με την επιστροφη Βιτορ και τις κακες εμφανισεις Κατσουρ να προτιμισει ο Στεφενς να κρατησει τον Τζαβελλα σεντερ μπακ και να βαλει Κατσουρ στο κεντρο? Θεωριες ολα αυτα αλλα αυτο που με κανει να το σκευτωμαι ειναι οτι ο Λαζαρ εχει επιθετικες αρετες αλλα που του βγενουν μονο κοντα στην περιοχη. Οταν παιζει διπλα στον Τζιωλη φενεται να χανεται επιθετικα.