Πας Γιάννενα-Π.Α.Ο.Κ- 0-2,Mvp-Σχολια και παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
6
8%
Κίτσιου
1
1%
Σπυρόπουλος
10
13%
Κατσουράνης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζαβέλλας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζιόλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λάζαρ
38
49%
Στόχ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λούκας
19
24%
Νίνης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαλπιγγίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βούκιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Νέτσιντ
4
5%
Γεωργιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 78

mpafos4

Re: Πας Γιάννενα-Π.Α.Ο.Κ- 0-2,Mvp-Σχολια και παραλειπομενα

Δημοσίευση από mpafos4 »

Κερδιζει η ομαδα....παιζει ενα ματς σε κακο αγωνιστικο χωρο....κανει ευκαιριες-μαλλον θεοσταλτες,γιατι συμφωνα με καποιους εδω μεσα ειμασταν πολυ κακοι και δεν μπορουσαμε να κυκλοφορησουμε τη μπαλα-......και,χαρουμενος οπως ειμαι μπαινω να μοιραστω τη χαρα μου,με συνοπαδους μου...

Και τι βλεπω......Κακος ο Λαζαρ.....κακος ο ενας...κακος ο αλλος...χαλια η ομαδα......Μου κοπηκε η διαθεση να πω οτιδηποτε για τον αγωνα!...ΕΛΕΟΣ!!!

ΑΛΛΟ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΟ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ!!!! :evil: :evil:

ΥΓ.Η ομαδα δειχνει πως ανεβαινει.....ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

@CCCP
Ξέχνα το παλίκαρε, μια κακή στιγμή του φίλου ήτανε και μετά μεγάλωσε το πράμα και από τους δυο σας! Μόλις ήρθα τα είδα και τα έσβησα. Μη χαλιέσαι σε παρακαλώ πολύ... δίκιο έχεις.

Γράψε τη γνώμη σου για τον αγώνα. Είδες βελτίωση; Παίξαμε καλά; Άστα τα υπόλοιπα να τα πάρει ο Βαρδάρης...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Τον ιανουαριο θα εχουμε βυντρα σπυροπουλο, στα ακρα της αμυνας, και μαζι με τον κατσουρανη στα σεντερμπακ θα παρουμε και τον χριστοδουλοπουλο (που θα μαθει την θεση), και καρνεζη τερματοφυλακα.

Αλλιως αμα δε σας αρεσει το πλαν μη ψηφιζετε σπυροπουλους..

MVP ο κοντος

Επισης το 10ρι που τοσο μας λειπει μπορουμε να φερουμε τον γιωργο μας.Τον δικο μας Γιωργο. Τον καραγκουνη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Δευ 02 Δεκ 2013, 22:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

mpafos4 έγραψε:Κερδιζει η ομαδα....παιζει ενα ματς σε κακο αγωνιστικο χωρο....κανει ευκαιριες-μαλλον θεοσταλτες,γιατι συμφωνα με καποιους εδω μεσα ειμασταν πολυ κακοι και δεν μπορουσαμε να κυκλοφορησουμε τη μπαλα-......και,χαρουμενος οπως ειμαι μπαινω να μοιραστω τη χαρα μου,με συνοπαδους μου...

Και τι βλεπω......Κακος ο Λαζαρ.....κακος ο ενας...κακος ο αλλος...χαλια η ομαδα......Μου κοπηκε η διαθεση να πω οτιδηποτε για τον αγωνα!...ΕΛΕΟΣ!!!

+ 1926 +

Και μετά από ταξίδι 6.000 χιλιομέτρων στη μέση του πουθενά με ευρωπαϊκή νίκη την Πέμπτη, ε; Ε, ναι! Η γκρίνια ορισμένων είναι ανείπωτη!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

che4 έγραψε:ναι ρε ψηφισα το λουκα και δεν ντρεπομαι μπραβο παλι στην ομαδαα
:mrgreen:

Σωραίος!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Dinos_Liverpool έγραψε:
mpafos4 έγραψε:Κερδιζει η ομαδα....παιζει ενα ματς σε κακο αγωνιστικο χωρο....κανει ευκαιριες-μαλλον θεοσταλτες,γιατι συμφωνα με καποιους εδω μεσα ειμασταν πολυ κακοι και δεν μπορουσαμε να κυκλοφορησουμε τη μπαλα-......και,χαρουμενος οπως ειμαι μπαινω να μοιραστω τη χαρα μου,με συνοπαδους μου...

+ 1926 +

Και μετά από ταξίδι 6.000 χιλιομέτρων στη μέση του πουθενά με ευρωπαϊκή νίκη την Πέμπτη, ε; Ε, ναι! Η γκρίνια ορισμένων είναι ανείπωτη!
1926 στους δύο σας!!!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

guardian4 έγραψε:Τον ιανουαριο θα εχουμε βυντρα σπυροπουλο, στα ακρα της αμυνας, και να παρουμε χριστοδουλοπουλο με κατσυρανη στα σεντερμπακ,
και καρνεζη τερματοφυλακα.

Αλλιως μη ψηφιζετε σπυροπουλους..

MVP ο κοντος
Ειλικρινα δεν μπορεσα να καταλαβω το πνευμα αυτου το ποστ και τι υποννοεις.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Βρε αφηστε τα περι γκρινιας και μιζεριας και αν δεν σας αρεσει κατι που λεει ο αλλος απαντηστε ποδοσφαιρικα και εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα ζητησω συγνωμη.Ναι κερδισαμε και αυτο ειναι σημαντικο οπως το ειπα και εγω,ειναι βημα μπροστα να σου δινει αισθηση νικης η ομαδα ακομα και οταν δεν παιζει καλα αλλα απο εκει και περα πειτε μου τι σας αρεσε να το καταλαβω και εγω.Ειχαμε αμυντικη σταθεροτητα και καλη ανασταλτικη παρουσια;Ειχαμε σωστη αναπτυξη και καλες τελικες πασες; Τι ακριβωες ειχαμε να πω οκ ειμαι λαθος και μη ακουσω απλα ενα ειχαμε ευκαιριες γιατι δεν λεει κατι, μια χαρα ευκαριες ειχαν και τα γιαννενα του 1/5 μπατζετ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ .....ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤς ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΤς Ο ΒΕΛΛΙΔΗΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ? ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Εχουμε και τα αρνητικα τα αμυντικα προβληματα αλλα κερδισα με πολλες ευκαιριες και γουσταρω ειναι κακο ?
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Dimg4 έγραψε: Ειλικρινα δεν μπορεσα να καταλαβω το πνευμα αυτου το ποστ και τι υποννοεις.
Το διορθωσα ΜΟΛΙΣ για να γινω σαφης.

Αλλιως θα σε βοηθησει το χριστουγεννιατικο μεταγραφικο πνευμα να καταλαβεις.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

che4 έγραψε:ναι ρε ψηφισα το λουκα και δεν ντρεπομαι μπραβο παλι στην ομαδαα
che εσυ ? ειναι παικταρας ο ατιμος αλλα ακομη δεν προσφερε αυτα που μπορει :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Dinos_Liverpool έγραψε:@CCCP
Ξέχνα το παλίκαρε, μια κακή στιγμή του φίλου ήτανε και μετά μεγάλωσε το πράμα και από τους δυο σας! Μόλις ήρθα τα είδα και τα έσβησα. Μη χαλιέσαι σε παρακαλώ πολύ... δίκιο έχεις.

Γράψε τη γνώμη σου για τον αγώνα. Είδες βελτίωση; Παίξαμε καλά; Άστα τα υπόλοιπα να τα πάρει ο Βαρδάρης...
Δυσκολο να μη χαλαστω αλλα το ξεχναω επηδει και μονο μου το ζητας :)

Και η αποψη μου:
-Ειμαι ευχαριστημενος απο το πως επαιξε η ομαδα ασχετα απο οποια λαθη και παρατηρησεις υπαρχουν. Ειδικα μεχρι το 70 γιατι μετα υπηρχε μια περιοδος που "εκατσε" λιγο. Και πιο συγκεκριμενα πολυ καυτερη κυκλοφορια μπαλας και αναπτυξη σημερα, ακομα και καθετα απο το κεντρο και οχι μονο προβλεψιμα στα πλαγια. Βεβαια δε ξερω και ποσο ρολο επαιξε και το ποσο καλη αμυνα επαιξε ο αντιπαλος.

-Μου αρεσε κι εμενα ο Σπυροπουλος και ειδα σε αυτον οτι και σε ενα καλο φιλικο που ειχε κανει το καλοκαιρι. Ειναι πραγματικος ποδοσφαιριστης και μου αρεσει πολυ το πως βγαινει μπροστα. Μακαρι να παρει μπροστα.

-Μου αρεσε ακομα και ο Γεωργιαδης, ειχε ορεξη και αρκετη κινηση και στο παρον ροστερ και με ολα τα ματς που εχουμε και μετα και τον τραυματισμο του Νινη μπορει και πρεπει να παρει λεπτα.

-Κριμα για τον τραυματισμο του Νινη. Πανω που λεγαμε για το πως μπορει να βελτιωθει ως παικτης, θα παει πισω παλι.

-Μονο σκεψη μου αυτο αλλα μηπως θα ηταν καλυτερα να παιξουμε με Λαζαρ στη θεση του Νινη? Δυσκολο με την ελληψη αμυντικων χαφ αλλα ισως με την επιστροφη Βιτορ και τις κακες εμφανισεις Κατσουρ να προτιμισει ο Στεφενς να κρατησει τον Τζαβελλα σεντερ μπακ και να βαλει Κατσουρ στο κεντρο? Θεωριες ολα αυτα αλλα αυτο που με κανει να το σκευτωμαι ειναι οτι ο Λαζαρ εχει επιθετικες αρετες αλλα που του βγενουν μονο κοντα στην περιοχη. Οταν παιζει διπλα στον Τζιωλη φενεται να χανεται επιθετικα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

joshua έγραψε:Βρε αφηστε τα περι γκρινιας και μιζεριας και αν δεν σας αρεσει κατι που λεει ο αλλος απαντηστε ποδοσφαιρικα και εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα ζητησω συγνωμη.Ναι κερδισαμε και αυτο ειναι σημαντικο οπως το ειπα και εγω,ειναι βημα μπροστα να σου δινει αισθηση νικης η ομαδα ακομα και οταν δεν παιζει καλα αλλα απο εκει και περα πειτε μου τι σας αρεσε να το καταλαβω και εγω.Ειχαμε αμυντικη σταθεροτητα και καλη ανασταλτικη παρουσια;Ειχαμε σωστη αναπτυξη και καλες τελικες πασες; Τι ακριβωες ειχαμε να πω οκ ειμαι λαθος και μη ακουσω απλα ενα ειχαμε ευκαιριες γιατι δεν λεει κατι, μια χαρα ευκαριες ειχαν και τα γιαννενα του 1/5 μπατζετ.
φιλε μου man of the match vellidis ολα τα αλλα ειναι περιττα ..... :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

guardian4 έγραψε:Τον ιανουαριο θα εχουμε βυντρα σπυροπουλο, στα ακρα της αμυνας, και μαζι με τον κατσουρανη στα σεντερμπακ θα παρουμε και τον χριστοδουλοπουλο (που θα μαθει την θεση), και καρνεζη τερματοφυλακα.

Αλλιως αμα δε σας αρεσει το πλαν μη ψηφιζετε σπυροπουλους..

MVP ο κοντος

Επισης το 10ρι που τοσο μας λειπει μπορουμε να φερουμε τον γιωργο μας.Τον δικο μας Γιωργο. Τον καραγκουνη.

Τι μισος ειναι αυτο ρε παιδια;;;
Τι ειρωνεια;;;;;;
Τι εμπαθεια;;;;;;
Ελεος ρε παιδια....αν νομιζετε οτι κανετε ετσι κριτικη καλυτερα να μην γραφετε καθολου....την γκρινια και την μιζερια κρατηστε την για παρτη σας...μην δηλητηριαζετε και τους αλλους....
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Μπραβο ρε ΠΑΟΚΑΡΑ....
Τοι πηραμε και αυτο το διπλο...
Αλλοι 3 βαθμοι στο σακουλι...
Συνεχιζουμε δυνατα.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”