Π.Α.Ο.Κ-ΞΑΝΘΗ 3-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Χακόμπο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βίτορ
14
16%
Λόπεζ
2
2%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λίνο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζιόλης
3
3%
Λάζαρ
4
4%
Στοχ
6
7%
Λούκας
59
66%
Σαλπιγγίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αθανασιάδης
1
1%
Νέτσιντ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ολίσε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σκόνδρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 89

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Π.Α.Ο.Κ-ΞΑΝΘΗ 3-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τα ειπες ολα...
Εχουμε πλεον 5-6 παιχτες και οχι 1-2 που μπορουν με μια κινηση να σου καθαρισουν το ματς...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Θα συμφωνησω με τις δηλωσεις του χουμπ πρεπει καλυτερα....

Αν χωρισουμε σε δυο σκελη το παιχνιδι...στο αμυντικο κομματι δε δεχτηκαμε φαση σχεδον...1ο καλο σημαδι
στο επιθετικο μας κλεισανε καλα...βεβαια πολυ καλα στημενα 2ο καλο σημαδι/

Στα αιτια της επιθετικης μας δυσλειτουργιας περαν κπν κακων συνεργασιων των νεων ζευγαριων//εξτρεμ μπακ...
και η μη πρωοθηση του παιχνιδιου απο τα σεντερ μπακ.//
ενα αλλο το 4 4 2...και τα μη συμμετοχικα φορ παρα την προσπαθεια τους...

Ατομικα

Χακομπο καλες εξοδους/

Λινο ο Λινο

Βιτορ πολυ καλος περαν της πρωτης φασης..τον πιστευα για το γκολ σε ολα τα ματς το ψαχνει/

Λοπεθ σταθηκε οκ...χωρις να μπορω να πω περισσοερα..τον περιμενα ισως πιο γρηγορο./

Κιτσιου προσεχτικος...καλος πισω και μπροστα το παλευει...ειχε και το μαρσελινιο στην πλευρα του

Τζιολης Λαζαρ πολυ καλο το διδυμο...ο τζιολης λογω τοποθετησεων φαινεται συνεχεια να παει η μπαλα πανω του..

Στοχ στο πρωτο ηταν μονος επιθετικα που εκανε κτ...

Λουκας με καλες και κακες στιγμες....κπς στιγμες δεινει οτι ειναι ατι...αλλ εχει συμμετοχη σε ολα τα γκολ//περιμενω κι αλλα και σταθεριτητα κυριως..

Σαλπι Κλαους...προσπαθησαν καλες και κακες στιγμες...

Πιστευω οτι ΔΕΝ πρεπει να παιζουμε 4 4 2....Χανουμε ενα χαφ και δε καρδιζουμε κτ με τους φορ..τουλ τους συγκεκριμενους,,..κσι χρειαζεται ΔΕΚΑΡΙ>......αυτα
+ οτι τα 2 σεντερμπακ δεν ανεβαινουν και θα ζοριζομαστε χωριε κατσουρ//

απο τις αλλαγες καλος ο σκονδρας..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Είχα τρομερο αγχος μέχρι να φτάσω στο γήπεδο αλλα μπαίνοντας ειδα μια θετική ενέργεια να πλημμυρίζει τους πάντες.Γεματο γήπεδο και ενθουσιώδης κόσμος.Οι καλύτερες προϋποθέσεις.
Στα αγωνιστικά μου φάνηκε αρκετά κουρασμένη-σφιγμένη η ομάδα εξ ου και οι πολλές λάθος πάσες .Θέλουμε χρόνο ακόμα.

ΥΓ1 Τι ανωμαλία είναι αυτή να κάνουν καθυστέρηση απ το 12' και μετά να βγάζουν και ανακοίνωση που λέει για συμμετοχές σε σόου.Καλά καλά συμμετοχή στον αγώνα δεν είχατε γιουσουφάκια του χοντρού.

ΥΓ2 Εκει στην ΠΑΕ κάντε κάτι με τα μεγάφωνα στις 5-6 που είναι μούγκα . Βραβεύτηκε ο Πέλλιος και δεν πήραμε χαμπάρι ποιος ήταν.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

MANIAKOS έγραψε:
Πιστευω οτι ΔΕΝ πρεπει να παιζουμε 4 4 2....Χανουμε ενα χαφ και δε καρδιζουμε κτ με τους φορ..τουλ τους συγκεκριμενους
αυτό
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

+4.
μπράβο ρε μανιακέ

επίσης ο κίτσιου φάνηκε ότι ακόμα την "ψάχνει" τη θέση, λογικό ως ένα σημείο

penalty taker για φέτος ο λούκας :D
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μανιακέ κι εμένα δε μ αρεσει αυτο το 4-4-2(μου βγαζει μια δωνήλα) αλλα ισως σήμερα αυτό επρεπε να δουμε. ;)

MANIAKOS έγραψε:χωριε κατσουρ
Έλεος πια.Μετα φατίμε εμείς? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

:D :D :D
αχ η νίκη πώς μας φτιάχενι...
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

Η εικόνα του ματς μου έδειξε οτι ο Κατσουράνης είναι υπερπολίτιμος στην άμυνα γιατί ξέρει να προωθεί το παιχνίδι..ειδικά με αντιπάλους που παίζουν φουλ αμυντικά
Απο εκεί και πέρα χωρίς να φορτσάρουμε πήραμε το ματς και μάλιστα χωρίς να δεχτούμε φάση..
Μεγάλη υπόθεση να σου δίνουν γκολ και βαθμούς οι στημένες φάσεις
Με ένα καλό δεκάρι η ομάδα θα πετάει!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αν βαζαμε και τον βιτορ πρωτο σκορερ...
Το βλεπα το ψηνα αλλα δεν το επαιξα... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

50 εδινε... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

kataramenos5 έγραψε:Μανιακέ κι εμένα δε μ αρεσει αυτο το 4-4-2(μου βγαζει μια δωνήλα) αλλα ισως σήμερα αυτό επρεπε να δουμε. ;)

ποιος ειεπ τιο φτιατε? :D
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

kataramenos5 έγραψε:Μανιακέ κι εμένα δε μ αρεσει αυτο το 4-4-2(μου βγαζει μια δωνήλα) αλλα ισως σήμερα αυτό επρεπε να δουμε. ;)

danirifle έγραψε::D :D :D
αχ η νίκη πώς μας φτιάχενι...
Ξεοκλλάτε.
Φάτνει πια, δνε είνια αστίεο!
Είαπμε 1, είπμαε 2, έλεςο!

Το πααρρταβξήαετ!

Edti: [b/] Χάνω και ατ κυομπιά α'π τα νεύαρ μου, σινάφι πια!
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Ο Λούκας αναμφίβολα ήταν ο κορυφαίος σήμερα... Το παληκάρι έβγαλε 2 ασσίστ, έβγαλε τον Σαλπι φάτσα με το γκόλ, που έγινε πέναλτυ και κόκκινη και σκόραρε από την βουλα. Επιτέλους δέιχνει να βρίσκει τα πατήματα του και ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Ο Στόχ μου άρεσε πολύ και ήταν ο πιο επικίνδυνος μας παίκτης στο 1ο ημιχρόνιο μέχρι να μπεί το γκόλ. Ο Βίτορ που σκόραρε σήμερα, πρέπει να πώ ότι δεν το περίμενα και μακάρι να βάλει και άλλα γκολ (ελπίζω και στην Σάλκε που φαίνεται να έχει ένα θεματάκι στα στημένα). Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι παίξαν τόσο ώστε να κερδίσουμε εύκολα ένα ματς, χωρίς να πιεστούμε ιδιαίτερα, ώστε να πάμε φορτσάτοι και με καλή ψυχολογία και ατμόσφαιρα στο Γκεζελκίρχεν για τον 1ο τελικό της χρονιάς.
Βεβαίως ασφαλή συμπεράσματα για την ομάδα είναι νωρίς να βγάλουμε, αλλά τα πρώτα σημάδια είναι ενθαρυντικά. Ισως και η Ξάνθη να εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων, αλλά οι πρεμιέρες καμιά φορά κρύβουν εκπλήξεις για τα φαβορί και εμείς σε μία μέτρια μέρα μας την αποφύγαμε(την έκπληξη).

Υ.Γ. Επιτέλους έχουμε ξανά παίκτες με ατομική ενέργεια μετά την αποχώρηση του Αντελίνο
Υ.Γ.2 ΠΑΟΚ, κάντο όπως ο Βιερίνια την Τετάρτη με την Σάλκε
Υ.Γ.3 Ο πιτσιρικάς που έπαισε με την μπάλα που έδειξε η Νόβα, ποιανού γιός είναι;
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Photis έγραψε:Να πω και εγώ την άποψη μου για το παιχνίδι. Σήμερα ο ΠΑΟΚ έδειξε γιατί πάμε για πρωτάθλημα. Ομάδα η οποία δεν έπαιξε και ποδόσφαιρο αξιώσεων κέρδισε ΑΝΕΤΑ 3-0 μια ομάδα η οποία παραδοσιακά την δυσκολεύει. Κορυφαίος αναντίλεκτα ο Λούκας που έκανε εξαιρετικό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα και ο Βίτορ που πίσω έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και νομίζω θα ανεβεί ακόμη περισσότερο. Θετικό πρόσημο στο ντεμπούτο του Στοχ ο οποίος είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και δε χρειάζεται χρόνους προσαρμογής και παπαριές...Εμένα με ενδιαφέρει το παιχνίδι της τετάρτης πολύ περισσότερο από το σημερινό. Πάμε γερά..ο Αντελίνο (τι παικτάρα είχαμε θεε μου!!!) έδειξε τον δρόμο!
:pano:
Τα είπες όλα..... Η επισημασμένη φράση το συμπέρασμα της αγωνιστικής.... Στη Γερμανία όμως δεν σηκώνει χαλαρώτητα...
Υ.Γ. Ποιός με ανακάλυψε στο νοτιότερο άκρο της Ελλάδας;;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Υ.Γ.2 :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Η αρχή είναι το ήμιση του παντός
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

σκορπιες σκεψεις...
Στοχ και Λουκας θα καψουν πολλες αμυνες φετος
ο βιτορ θα πουληθει αρκετα μυρια αν συνεχισει ετσι
ο ιβαν μας την σπαει που δεν κανει μεταγραφη 10αριου και στοπερ
τα δυο αμυντικα χαφ ειναι πιο αργα και απο χελωνες θα εχουν προβλημα στα μεγαλα ματς
ο Λινο που τον χειροκροτησα ηταν λιωμα σημερα...θα αντεξει φετος τοσα ματς? ενα ακομη λαθος της διοικησης...
η ομαδα αλλαζει επιπεδο γιατι εχει προπονηταρα
η θυρα 7 αρχισε να αρεσει σε πολυ κοσμο, δηλωνω φαν της...
ΠΑΟΚ διπλο στην Γερμανια :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Μπράβο στην ομάδα,ακόμα κ σε μέρα που δεν τράβηξε έριξε ένα τριμπαλο σε ένα ματς που άλλες χρονιές θα παρακαλούσαμε με βάση την εμφάνιση να το κλεψουμε 0.5-0.
Λαζαρ κ Τζιολης όχι στα καλύτερα τους, Στοχ Λούκας να δείχνουν κλάσεις πάνω από επίπεδο σουπερλιγδας κ Κλάους κοντός να χαλάνε πιο πολλές επιθέσεις και από το Βαλλα. Κ τώρα κραξτε με αλλά μέχρι κ το πέναλτι(;;) λόγω αργοπορίας το παίρνει,ένα φορ της προκοπής αμα το έβγαζαν εκεί με πάσα θα πεταγόταν κοντρόλ σουτ γκολ,εδώ μέχρι να κοντρολαρει τομ έφτασε ο αμυντικός για πλάκα κ ο δικός μας πήγε για το κλασσικό πίβοτ. Σε άλλη έδρα δεν παίρνεις τέτοιο σφύριγμα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”