Τραυματισμοί 2012-2013
Re: Τραυματισμοί 2012-2013
Δάγκωσε τη γλώσσα σου, φτου φτου φτου και τρεις φορές γ'υρω από τον εαυτό σαου!!!!!!

- kataramenos5
ΗΜΑΡΤΟΝKOSTAS54 έγραψε:Την Πέμπτη η ομάδα θα κάνει ευχέλαιο πριν την προπόνηση. Το ζήτησε το προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

Μη χτυπιέσαι.
Έτσι γίνεται σε όλα τα μεγάλα club.
Μπαίνει ένας ιερέας και όλα γίνονται μέλι γάλα.
Δε ξέρω γιατί ενίστανσαί;
Ο Θεός μαζί μας....
Έτσι γίνεται σε όλα τα μεγάλα club.
Μπαίνει ένας ιερέας και όλα γίνονται μέλι γάλα.
Δε ξέρω γιατί ενίστανσαί;
Ο Θεός μαζί μας....
Και εκει που νομιζεις οτι πας να γινεις μεγαλος συλλογος, ερχονται κατι τραυματισμοι και το ριχνεις στα μαγικα...
- kataramenos5
Καρχαρία ,πες πες με τα εκκλησιαστικά το πίστεψαν και στην ΠΑΕ 
Όλοι σε διαβάζουν ρε μπαγάσα .
Όλοι σε διαβάζουν ρε μπαγάσα .
- ΑποστόληςΑ
Το πρόβλημα είναι ότι οι αθλητικές δραστηριότητες και οι νίκες στους αγώνες δεν αποτελούν πνευματικό γεγονός για να επικαλούμαστε τον Θεό να μας βοηθήσει. Με την έννοια δηλαδή του γιατί να βοηθήσει μόνον εμάς και όχι και τους αντιπάλους. Η επίκληση του Θεού σε τέτοιες δραστηριότητες γίνεται μόνο για την προστασία των αθλουμένων από τραυματισμούς. Αυτό το νόημα έχει και όταν βλέπουμε έναν αθλητή πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο να κάνει τον σταυρό του. Ζητούμε δηλαδή από τον Θεό να παρέμβει και να αμβλύνει ή να εξαφανίσει (ο Ίδιος θα κρίνει) τον τυχόν τραυματισμό.hitman έγραψε:Εί ο Θεός μεθ' ημών, ουδείς καθ' ημών
Στην περίπτωσή μας όμως οι συνεχόμενοι τραυματισμοί έχουν κάποιαν αιτία την οποία πρέπει να διαγνώσουμε και να εξαφανίσουμε. Δεν έχει νόημα να μην κάνουμε τίποτε εμείς και να ζητούμε από τον Θεό να πράξει αυτά που εμείς οφείλουμε να κάνουμε. Ο Θεός βοηθάει στις περιπτώσεις που οι ανθρώπινες δυνάμεις δεν μπορούν. Καλό το ευχέλαιο, αλλά όχι αρκετό. Αποτελεί δηλαδή αναγκαία αλλά όχι ικανή συνθήκη για να το πω μαθηματικά.
Το θεμα των τραυματισμων πρεπει να αντιμετωπισθει με τη δεουσα σοβαροτητα και κυριως με ακρως επιστημονικο τροπο... :ugeek:

-
Μπαρκαρούτσος
Ο εκτελων χρεη προπονητη στην ομαδα μας ζητησε ευχελαιο.... Και η επιθυμια του ειναι διαταγη.... Ως εκ τουτου δεν δικαιουσαι δια να ομιλεις... Ντρεψου ...:ugeek:
Αποτελεί δηλαδή αναγκαία αλλά όχι ικανή συνθήκη για να το πω μαθηματικά.
Δεν ήταν αναγκαία συνθήκη ούτε στον καιρό του Ιπποκράτη.
Μόνο στην εποχή του Άγγελου και των ομοίων του.
Στα χρόνια δηλ. που την βροντή την προκαλούσε ο Δίας.
να και καπου που ειμαστε πρωταθλητες με διαφορα απο τον δευτερο...τα τελευταια χρονια ολα λειτουργουν με σχεδιο...να καταριψουμε το ρεκορ θλασεων και να γραφτουμε στο βιβλιο γκινες...γιατι ΠΑΟΚ εισαι και ολα τα μπορεις...
Θα 2-3 πράγματα όσο γνωρίζω και όσο μπορώ να πω
Το 80% τον θλάσεων οφείλεται στα ΧΩΡΑΦΙΑ της Μεσήμβριας.
Απαράδεκτες οι γηπεδικές συνθήκες, για τις καιρικές δεν το συζητάμε, αλλά δεν νομίζω ότι όταν γίνοταν το προπονητικό κέντρο θα έχει μποφόρ κάθε μέρα, κρύο, κουνούπια, και πολλά άλλα, εγώ τουλάχιστόν δεν το ήξερα, κατόπιν το έμαθα.
Πάμε τώρα στους τραυματισμούς.
Από πέρσι ο Μπόλονι είχε επισημάνει πως το προπονητικό "μπάζει" από παντού και πρέπει να βρεθεί μία λύση.
Τότε πήγε ο Βρύζας, ο Ιωσηφίδης και ο Μπόλονι στον Μακεδονικό, μήπως με λίγα χρήματα θα μπορούσε να επιδιορθωθεί το γήπεδο του, ώστε να προπονείται η ομάδα..
Τελικά δεν έγινε...
Έκτοτε ο ΠΑΟΚ κάνει 2-3 προπονήσεις την εβδομάδα στην Τούμπα κυρίως πριν τα παιχνίδια αν έχετε παρατηρήσει.
Οι παίκτες διαμαρτύρονται για τα γήπεδα, γάμπες, γόνατα κτλ, πονάνε είναι εντελώς παρτάλια τα γήπεδα αν τα έχετε δει τελευταία.
Το θέμα είναι και ΕΔΩ είναι για εμένα το κυριότερο ότι κάποιοι δεν παίρνουν στα σοβαρά τις επισημάνσεις των παικτών για ενοχλήσεις κτλ..
Το παίρνουν λίγο χαλαρά, πιστεύουν πως δεν συντρέχει λόγος. πάντως δεν γίνεται να σου διαμαρτύρεται ο άλλος ότι πονάει και νιώθει ενοχλήσεις και να τον βάζεις να κάνει ποδήλατο!
Για την αποθεραπεία δε, ανέκδοτο εδώ και καιρό, θλάση Β βαθμού, 1 μήνα!!
Αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι που δεν είναι της παρούσης αλλά αλίμονο όποιος νομίζει ότι όσο περισσότερο καιρό κάνεις να παίξεις, τόσο πιο καλά θα γίνεις...
Το 80% τον θλάσεων οφείλεται στα ΧΩΡΑΦΙΑ της Μεσήμβριας.
Απαράδεκτες οι γηπεδικές συνθήκες, για τις καιρικές δεν το συζητάμε, αλλά δεν νομίζω ότι όταν γίνοταν το προπονητικό κέντρο θα έχει μποφόρ κάθε μέρα, κρύο, κουνούπια, και πολλά άλλα, εγώ τουλάχιστόν δεν το ήξερα, κατόπιν το έμαθα.
Πάμε τώρα στους τραυματισμούς.
Από πέρσι ο Μπόλονι είχε επισημάνει πως το προπονητικό "μπάζει" από παντού και πρέπει να βρεθεί μία λύση.
Τότε πήγε ο Βρύζας, ο Ιωσηφίδης και ο Μπόλονι στον Μακεδονικό, μήπως με λίγα χρήματα θα μπορούσε να επιδιορθωθεί το γήπεδο του, ώστε να προπονείται η ομάδα..
Τελικά δεν έγινε...
Έκτοτε ο ΠΑΟΚ κάνει 2-3 προπονήσεις την εβδομάδα στην Τούμπα κυρίως πριν τα παιχνίδια αν έχετε παρατηρήσει.
Οι παίκτες διαμαρτύρονται για τα γήπεδα, γάμπες, γόνατα κτλ, πονάνε είναι εντελώς παρτάλια τα γήπεδα αν τα έχετε δει τελευταία.
Το θέμα είναι και ΕΔΩ είναι για εμένα το κυριότερο ότι κάποιοι δεν παίρνουν στα σοβαρά τις επισημάνσεις των παικτών για ενοχλήσεις κτλ..
Το παίρνουν λίγο χαλαρά, πιστεύουν πως δεν συντρέχει λόγος. πάντως δεν γίνεται να σου διαμαρτύρεται ο άλλος ότι πονάει και νιώθει ενοχλήσεις και να τον βάζεις να κάνει ποδήλατο!
Για την αποθεραπεία δε, ανέκδοτο εδώ και καιρό, θλάση Β βαθμού, 1 μήνα!!
Αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι που δεν είναι της παρούσης αλλά αλίμονο όποιος νομίζει ότι όσο περισσότερο καιρό κάνεις να παίξεις, τόσο πιο καλά θα γίνεις...
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τους παίρνουν να ξαναπάνε στου Λόλα την 1η ομάδα..
Αφού βλέπεις ότι το γήπεδο ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ και ψάχνεις άλλο..
Πάρτους απο εκεί τους ανθρώπους να προστατέψεις και την επένδυση σου!
Αφού βλέπεις ότι το γήπεδο ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ και ψάχνεις άλλο..
Πάρτους απο εκεί τους ανθρώπους να προστατέψεις και την επένδυση σου!
- angelheart
- Επικοινωνία:
Moican όταν λες οτι οι θλάσεις οφείλονται "στα χωράφια" τι εννοείς ;
-- είναι "σκληρά" τα γήπεδα ;
-- η κατάσταση των γηπέδων δεν είναι καλή ;
-- κάτι άλλο ;
Να ξεκαθαρίσω οτι δεν αναφέρομαι στις ΚΑΙΡΙΚΕΣ συνθήκες (κρύο, αέρας κτλ) μιας και. όπως μπορούν τουλάχιστο 50 διαφορετικοί άνθρωποι να μας βεβαιώσουν, αυτές είναι ΓΝΩΣΤΕΣ και μπορεί κανείς να τις βρει εύκολα (φαντάζομαι).
-- είναι "σκληρά" τα γήπεδα ;
-- η κατάσταση των γηπέδων δεν είναι καλή ;
-- κάτι άλλο ;
Να ξεκαθαρίσω οτι δεν αναφέρομαι στις ΚΑΙΡΙΚΕΣ συνθήκες (κρύο, αέρας κτλ) μιας και. όπως μπορούν τουλάχιστο 50 διαφορετικοί άνθρωποι να μας βεβαιώσουν, αυτές είναι ΓΝΩΣΤΕΣ και μπορεί κανείς να τις βρει εύκολα (φαντάζομαι).