Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αναθεμα και αν γινει τπτ στο μπουρ**λο που ζουμε...Μονο αν το παρει ζεστα ο βαζελος και θελει να τους πατησει χαμω , αλλα πιστευω δεν θα γινει αυτο γιατι , πρωτον εκαναν τα ιδια και θα κανουν τα ιδια , οποτε μπορουν να βρεθουν στην ιδια θεση , και δευτερον αυτο το καιρο τρωγονται μεταξυ τους.Αλλωστε και ο μακης που χε βγαλει ,ποιος ξερει τι πακετο πηρε για να το βουλωσει , γιατι το μυαλο μας παει σε ελληνικο πρωταθλημα μπανανιας ελα μου ομως που ο πρωτος της μπανανιας παιρνει ενα τσουβαλι λεφτα απο το τσου-λου...
ΥΓ. και κατι εσωτερικο ρε παιδια γιατι αυτη η μανια , ''να κλεισει το τοπικ'' , ''μην ασχοληστε με αλλοθρσηκους'' κτλ κτλ. Δηλαδη δεν μας αφορα? δεν το ξεραμε ? Παρουσιαζεται αυτο και θα αυτολογοκριθουμε μονοι μας? Αφου οι αλλοι θα το κανουν γαργαρα γιατι να το κανουμε πρωτοι εμεις , επειδη ειμαστε υπερανω? Τα ξεραμε και σαν ΠΑΟΚσηδες τα ζησαμε και πολυ εντονα μαλιστα , αντι να απαιτησουμε να πανε στον εισαγγελεα αυτα κανουμε τους ρομαντικους οτι η μπαλα παιζεται στο γηπεδο , ναι παιζεται αλλα οχι σε τριτοκοσμικες χωρε οπως η δικη μας , και να μην ασχολουμαστε και τετοια.
Πηρα τον κολλητό μου που είναι γαυράκι να τον κράξω τον λέω τα ακουσες κτλ κτλ, ε σιγά λεει σιγά μη μας κάνουν τίποτα... Και μου έλεγε για τον νεο ολυμπιακο με τον μαρινάκη.. Τοσο σίγουροι είναι..
το συμπέρασμα είναι ένα τώρα που το άκουσα... "θα τους εγαμήσει" ο Σάββας όλους....... χαχαχαχαχαχαχαχα καλά δεν μάθαμε και κάνα νέο, περί ντόπας πάντως εσείς πως λέτε να τα έφαγε τα νεφρά του ο εξτρεμάκιας? ο δημοσιογράφος τον παγίδεψε 100%. προφανώς για να αγοράσει ο μαρινόπουλος τζαμπέ από τον θείο κοκκαλίδη
Bono έγραψε:Καλά θα ήταν κάποιο τσακαλάκι που ξέρει από τέτοια να το αποθηκεύσει κάπου, κάπως, γιατί προβλέπεται εξαφάνιση εντός ολίγου. Θα χρησιμεύσει..
σε άπαντες εκτός απο το κλείδωμα που δεν συμφωνώ διότι εδώ έχουμε ένα ντοκουμέντο και επειδή εμπιστεύομαι την δικαιοσύνη (sic) σε αυτή την χώρα ζητώ άμεσα την παρέμβαση του εισαγγελέα (sic).
υγ οποιοδήποτε είδος γαργάρας αποτελεί δηλητήριο στις ψυχές σας