χαχαχαχα....ωραιος!!!!!!paok kerkyra έγραψε:αν υπάρχουν ακόμα θεσμοί σε αυτήν την χώρα πρέπει να επέμβουν χθές...
Στην φόρα τα "άπλυτα" Του γαύρου!!
Re: Στην φόρα τα "άπλητα" Του γαύρου!!
Αναθεμα και αν γινει τπτ στο μπουρ**λο που ζουμε...Μονο αν το παρει ζεστα ο βαζελος και θελει να τους πατησει χαμω , αλλα πιστευω δεν θα γινει αυτο γιατι , πρωτον εκαναν τα ιδια και θα κανουν τα ιδια , οποτε μπορουν να βρεθουν στην ιδια θεση , και δευτερον αυτο το καιρο τρωγονται μεταξυ τους.Αλλωστε και ο μακης που χε βγαλει ,ποιος ξερει τι πακετο πηρε για να το βουλωσει , γιατι το μυαλο μας παει σε ελληνικο πρωταθλημα μπανανιας ελα μου ομως που ο πρωτος της μπανανιας παιρνει ενα τσουβαλι λεφτα απο το τσου-λου...
ΥΓ. και κατι εσωτερικο ρε παιδια γιατι αυτη η μανια , ''να κλεισει το τοπικ'' , ''μην ασχοληστε με αλλοθρσηκους'' κτλ κτλ. Δηλαδη δεν μας αφορα? δεν το ξεραμε ? Παρουσιαζεται αυτο και θα αυτολογοκριθουμε μονοι μας? Αφου οι αλλοι θα το κανουν γαργαρα γιατι να το κανουμε πρωτοι εμεις , επειδη ειμαστε υπερανω? Τα ξεραμε και σαν ΠΑΟΚσηδες τα ζησαμε και πολυ εντονα μαλιστα , αντι να απαιτησουμε να πανε στον εισαγγελεα αυτα κανουμε τους ρομαντικους οτι η μπαλα παιζεται στο γηπεδο , ναι παιζεται αλλα οχι σε τριτοκοσμικες χωρε οπως η δικη μας , και να μην ασχολουμαστε και τετοια.
ΥΓ. και κατι εσωτερικο ρε παιδια γιατι αυτη η μανια , ''να κλεισει το τοπικ'' , ''μην ασχοληστε με αλλοθρσηκους'' κτλ κτλ. Δηλαδη δεν μας αφορα? δεν το ξεραμε ? Παρουσιαζεται αυτο και θα αυτολογοκριθουμε μονοι μας? Αφου οι αλλοι θα το κανουν γαργαρα γιατι να το κανουμε πρωτοι εμεις , επειδη ειμαστε υπερανω? Τα ξεραμε και σαν ΠΑΟΚσηδες τα ζησαμε και πολυ εντονα μαλιστα , αντι να απαιτησουμε να πανε στον εισαγγελεα αυτα κανουμε τους ρομαντικους οτι η μπαλα παιζεται στο γηπεδο , ναι παιζεται αλλα οχι σε τριτοκοσμικες χωρε οπως η δικη μας , και να μην ασχολουμαστε και τετοια.
Καλά θα ήταν κάποιο τσακαλάκι που ξέρει από τέτοια να το αποθηκεύσει κάπου, κάπως, γιατί προβλέπεται εξαφάνιση εντός ολίγου.
Θα χρησιμεύσει..
Θα χρησιμεύσει..
- pagotatzis
παιδιά μπορεί κάποιος να
μου πει τι ακριβώς λέει?
γιατί δεν έχω χρόνο πολύ να τα ακούσω τον θεοδωρίδη?
μου πει τι ακριβώς λέει?
γιατί δεν έχω χρόνο πολύ να τα ακούσω τον θεοδωρίδη?
- paok nafplio
Kαι γω σιντ πονταρω αλλα περαν της πλακας τωρα στο τροκτικο ο καθενας γραφει οτι θελει κ λεει οτι θελει μην το παιρνουμε κ πολυ σοβαρα!!
- DaFFy_NaSH
Πηρα τον κολλητό μου που είναι γαυράκι να τον κράξω τον λέω τα ακουσες κτλ κτλ, ε σιγά λεει σιγά μη μας κάνουν τίποτα... Και μου έλεγε για τον νεο ολυμπιακο με τον μαρινάκη.. Τοσο σίγουροι είναι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ioannis82 την Πέμ 27 Μάιος 2010, 20:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν ειναι θεμα τη λεει το τροκτικο....
ειναι θεμα οτι υπαρχει ηχητικό ντοκουμεντο
εκει στην Δ' εθνικη μαμω την ελλαδα μου.
ειναι θεμα οτι υπαρχει ηχητικό ντοκουμεντο
εκει στην Δ' εθνικη μαμω την ελλαδα μου.
- paok nafplio
- pagotatzis
Re: Στην φόρα τα "άπλυτα" Του γαύρου!!
τι κάνανε βρε παιδιά
για πείτε και εμενα
μην με αφήνετε από έξω

για πείτε και εμενα
μην με αφήνετε από έξω
Δεν το άκουσα ακόμα όλο, αλλά προσέξτε τι λέει μετά το 07:28, για διαιτησία και ποιους παίχτες του ΠΑΟΚ είχαν βάλει στο μάτι για μεταγραφές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ouzo την Πέμ 27 Μάιος 2010, 20:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- draculation
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/o_2947.htmlIoannis82 έγραψε:http://theodoridisavas.blogspot.com
το μόνο που έχει μέσα το site είναι τα ηχητικά.
δες εδώ
το συμπέρασμα είναι ένα τώρα που το άκουσα...
"θα τους εγαμήσει" ο Σάββας όλους.......
χαχαχαχαχαχαχαχα
καλά δεν μάθαμε και κάνα νέο,
περί ντόπας πάντως εσείς πως λέτε να τα έφαγε τα νεφρά του ο εξτρεμάκιας?
ο δημοσιογράφος τον παγίδεψε 100%.
προφανώς για να αγοράσει ο μαρινόπουλος τζαμπέ από τον θείο κοκκαλίδη
"θα τους εγαμήσει" ο Σάββας όλους.......
χαχαχαχαχαχαχαχα
καλά δεν μάθαμε και κάνα νέο,
περί ντόπας πάντως εσείς πως λέτε να τα έφαγε τα νεφρά του ο εξτρεμάκιας?
ο δημοσιογράφος τον παγίδεψε 100%.
προφανώς για να αγοράσει ο μαρινόπουλος τζαμπέ από τον θείο κοκκαλίδη
Δε θα εξαφανιστεί τίποτε..Bono έγραψε:Καλά θα ήταν κάποιο τσακαλάκι που ξέρει από τέτοια να το αποθηκεύσει κάπου, κάπως, γιατί προβλέπεται εξαφάνιση εντός ολίγου.
Θα χρησιμεύσει..
Ολα είναι κρατημένα!
+4
σε άπαντες εκτός απο το κλείδωμα που δεν συμφωνώ διότι εδώ έχουμε ένα ντοκουμέντο και επειδή εμπιστεύομαι την δικαιοσύνη (sic) σε αυτή την χώρα ζητώ άμεσα την παρέμβαση του εισαγγελέα (sic).
υγ
οποιοδήποτε είδος γαργάρας αποτελεί δηλητήριο στις ψυχές σας
σε άπαντες εκτός απο το κλείδωμα που δεν συμφωνώ διότι εδώ έχουμε ένα ντοκουμέντο και επειδή εμπιστεύομαι την δικαιοσύνη (sic) σε αυτή την χώρα ζητώ άμεσα την παρέμβαση του εισαγγελέα (sic).
υγ
οποιοδήποτε είδος γαργάρας αποτελεί δηλητήριο στις ψυχές σας