Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 20/12 18:00

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

trel@menos έγραψε:φιλε κωστα λες ν αρχισω να γραφω;

Απ' ότι βλέπω είσαι γερή πένα.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

σαν τον ολιβαρες κανεις. respect.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

kostasff έγραψε:
thrix έγραψε:Ιστορικά έχουμε χώσει αρκετά διπλά στο βάζελο

Εποχή Τάφου του Ινδού.
Όταν παίζουμε Λόττο λέμε μέσα μας "και αν μου κάτσει?"
Και τώρα μέσα μας, στο βάθος, όλοι ελπίζουμε σε ένα θαύμα. Απλά μιλάμε με βάση την λογική. Και η λογική λέει άσσος με διαφορά.

Αδελφέ, η γνώμη μου και η στάση μου είναι ότι η λογική είναι καλη όταν μιλάω για διοικητικά θέματα πχ ΑΜΚ κλπ, όταν μιλάω για αγωνιστικά θέματα μιλάει το συναίσθημα, γι αυτό είμαι ΠΑΟΚ για να ονειρεύομαι.

Επιμένω ξερό διπλό, να το θυμάστε. ΞΕΡΟ!
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

θα μου πεις απο την στιγμη που του πηρε διπλο περσι το μαρουσι γιατι να μην μπορω να το κανω και γω ρε γμτ; το θεμα ειναι ποσο συχνα μπορουν να γινουν τετοια διπλα;
Άβαταρ μέλους
kostasff

μακάρι ρε παιδιά, αλλά η ευκαιρία για "τρελό" διπλό ήταν μέσα στον γαύρο.
Άδειες κερκίδες, ο γαύρος ψαχνόταν αλλά δεν έκατσε. Τώρα αν κάτσει θα μιλάμε για το μεγαλύτερο μπαμ όλων των εποχών.
Ξέρω-ξέρω. θα μου πείτε γιατί όχι? Από το στόμα σας και στου Τομάσεβιτς το γέρικο αυτί :lol:
:)
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Δεν είναι θέμα ηττοπάθειας. Αν μπορέσουμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση θα είναι κέρδος.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

μονο νικη
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Συμφωνω..Αν και νομιζω πως το ματσ θα παει σε χαλαρους ρυθμους με 2 ομαδες που η μια θα ειναι σιγουρη οτι θα κερδισει οποτε δε θα φορτσαρει και η αλλη ξερει πως θα χασει για αυτο και θα το παει αργα για να χασει με αξιοπρεπεια..
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Λοιπόν...είμαστε πίσω 1 πόντο και έχουμε την τελευταία επίθεση. Ο Βασιλειάδης παίρνει την μπάλα στα τελευταία δευτερόλεπτα, κάνει το drive κι εκεί που έχουν κρεμαστεί όλοι πάνω του νομίζοντας πως θα σουτάρει..αυτός πασάρει κάτω από το καλάθι στον ξεμαρκάριστο Ουέσον, ο οποίος δίνει τη νίκη στην ομάδα μας...Dejavu ε? Είπα τη φάση με άλλους πρωταγωνιστές..! Οι περισσότεροι θα τη θυμόσαστε εκείνη τη μεγάλη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ, που από οτι νομίζω είναι και η τελευταία μας εκεί..
Άβαταρ μέλους
kostasff

Ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος.....
Με την απουσία των Ουέσον (κυρίως) και Μαρμαρινού, οι ψηλοί του βάζελου αναμένεται να κάνουν πάρτι. Αν συνυπολογίσουμε και την απουσία του Χαρίση, η περιφέρειά μας θα δεινοπαθήσει. Θα πιεστεί αρκετά ο Μούλα για να κουραστεί (πράγμα μάλλον εύκολο στην παρούσα φάση) και οι Καυκής Δεμερτζής είναι μάλλον λίγοι για να καλύψουν την θέση ένα. Φοβάμαι πως πάμε για συντριβή η οποία όσο αναμενόμενη κι αν είναι, πάντα φέρνει γκρίνια και χαλάει το κλίμα μιας ομάδας, με άσχημα επακόλουθα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Μετά τα τελευταία απρόσμενα γεγονότα, δε ξέρω κατά πόσο θα ωφελήσει μακροπρόθεσμα για την ομάδα αυτός ο αποκλεισμός. Αν είχαμε και πολύ λίγες ελπίδες για το ματς, τώρα πιστεύω χάθηκαν εντελώς. Δυστυχώς κάτω από το καλάθι θα είμαστε..... Από την άλλη, τουλάχιστον καταλάβανε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι κωλοχανείο να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει. Αν τα βάλει κανείς στη ζυγαριά πάντως, νομίζω υπερτερούν τα αρνητικά.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Προέχει η πειθαρχεία. Αν υπήρξε ατιμωρησία τότε τα κρούσματα θα πολλαπλασιάζονταν. Αν σκεφτούμε πως οι πιθανότητες νίκης ήταν μηδενικές τότε καλώς έπραξαν.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Μόνο αν μας υποτιμήσουν ολότελα θα έχουμε ελπίδες για αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Αλλιώς....
Λείπουν και οι ψηλοί . Ακόμα πιο δύσκολα τα πράματα
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Oμάδα κομμωδία για ακόμη μία χρονιά. Πως περιμένουν να τους πάρουμε στα σοβαρά?
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Kαι κωμικοί οπαδοί να συμπληρώσω εγω...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”